Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:55:06
|
|
|
|
jencili
|
neeee...organizacija laufa... a pridete, jaz sem naši tastari že reku pa je za! a tvoj tastar pride =?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:56:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili neeee...organizacija laufa... a pridete, jaz sem naši tastari že reku pa je za! a tvoj tastar pride =? mal zgodi si se spomnu Naš pride s šihta šele 16.30, če se potrudi ob 16h, do KR imamo pa 45 min
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 20:59:33
|
|
|
|
ella79
|
larisa super si tole z GH speljala. Jaz sem tudi prešaltala na une kupljene, k jih vsaj mal bolj okuša, pa potem bom počas na domače no, 60 ml ni ravno čist samostojni obrok, je pa polovica. Sam za prvič pomoje čist dost. Naša več kot tok sploh noče pojest, sam mi je za enkrat ok, k potem normalno še zizo čez, sam ne več če je od tega kaj bolj sita g. jencili a nismo govoril o pikniku 13.9
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:03:41
|
|
|
|
buči
|
Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:05:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ... mogoče bi mu pa patronažno zrihtala pa šla z mulci za 2 dni nekam, bo takoj nehu težit, k bo vidu kaj ima doma
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:07:05
|
|
|
|
buči
|
Janey, jaz vas tako razumem glede neprespanosti in utrujenosti. Ful ste boge, ampak žal ni recepta za to. Naša sestra pri P ima 4 otroke. Jaz sem jo vprašala, kako ji znese, ker je že pri 2 veliko dela, pa je rekla, da organizacija že gre, ampak spanje je pa kriza. Je rekla, da je vsakič, ko se je vsedla kar praznih rok (torej brez otroka), enostavno zaspala, pa češrav za par minut. In je tako čez dan dobila tudi po 3 ure. Pa je nekako šlo. Zdaj ko je njena ta starejša že v sr. šoli, se nasmeji, ko se tega spomni. Mi oz. vi se boste tudi. Saj veš: prvič, ko bo pripeljal punco domov, pa ko bo na maturancu ves lep, bomo najbolj ponosne mame in pozabile na vse, kar nam je zdaj hudo!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:08:27
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ... mogoče bi mu pa patronažno zrihtala pa šla z mulci za 2 dni nekam, bo takoj nehu težit, k bo vidu kaj ima doma Ej, danes si je celo sam dal injekcijo, čeprav je rekle, da tega ne bo nikoli delal, ker sem prišla iz zoo-ja šele ob 1h - na kosilo seveda ... Saj meni ne teži - ampka je odveč samemu sebi. To pa smeta na piknikih!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:09:42
|
|
|
|
buči
|
Nič grem po tuš, pa na balkon pogldeat zvezde v dimu, pa mojga pocartat. Jutri je nov dan, nove zmage, nov ... se mi že meša!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:10:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ... mogoče bi mu pa patronažno zrihtala pa šla z mulci za 2 dni nekam, bo takoj nehu težit, k bo vidu kaj ima doma Ej, danes si je celo sam dal injekcijo, čeprav je rekle, da tega ne bo nikoli delal, ker sem prišla iz zoo-ja šele ob 1h - na kosilo seveda ... Saj meni ne teži - ampka je odveč samemu sebi. To pa smeta na piknikih! Eh, ga bomo že v red spravle. Sej smo same gajstne! Elma ima ravno prav namazan jezik, da mu ene 3 pove
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:11:25
|
|
|
|
buči
|
Celje enkrat v prihodnosti drži, spročim kdaj, ker bom itak šla tja, ker moram it obiskat strica, je ful bogi v bolnici, samo ne vem, kdaj bo kaj hotel obiske ... ful mi je revež ... rak ... Pa že itak smo majhna familija, je moj edini stric, najljubši ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:11:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Nič grem po tuš, pa na balkon pogldeat zvezde v dimu, pa mojga pocartat. Jutri je nov dan, nove zmage, nov ... se mi že meša! Kva pa delate z zvezdami v Šentvidu, da so v dimu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:12:05
|
|
|
|
jencili
|
ja ella tist ta prav piknik je itak 13.9.08 => zaenkrat...ampak dolenjka ma itak special tretma pa smo ji mogl zrihtat ta piknik mal prej
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:12:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Celje enkrat v prihodnosti drži, spročim kdaj, ker bom itak šla tja, ker moram it obiskat strica, je ful bogi v bolnici, samo ne vem, kdaj bo kaj hotel obiske ... ful mi je revež ... rak ... Pa že itak smo majhna familija, je moj edini stric, najljubši ... a ti imaš pol bol na štajerskem korenine al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:12:23
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ... mogoče bi mu pa patronažno zrihtala pa šla z mulci za 2 dni nekam, bo takoj nehu težit, k bo vidu kaj ima doma Ej, danes si je celo sam dal injekcijo, čeprav je rekle, da tega ne bo nikoli delal, ker sem prišla iz zoo-ja šele ob 1h - na kosilo seveda ... Saj meni ne teži - ampka je odveč samemu sebi. To pa smeta na piknikih! Eh, ga bomo že v red spravle. Sej smo same gajstne! Elma ima ravno prav namazan jezik, da mu ene 3 pove Samo, da ga ne boste preveč obdelale, ker se bo potem sekiral, pa me ne bo več pustil na RR!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:12:50
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Nič grem po tuš, pa na balkon pogldeat zvezde v dimu, pa mojga pocartat. Jutri je nov dan, nove zmage, nov ... se mi že meša! Kva pa delate z zvezdami v Šentvidu, da so v dimu Jaz fumaram
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:13:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ja ella tist ta prav piknik je itak 13.9.08 => zaenkrat...ampak dolenjka ma itak special tretma pa smo ji mogl zrihtat ta piknik mal prej Skregana sem s tabo in pika
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:13:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, Lana je na uspavanju z atijem , se nekaj buni, pa upam, da jima bo uspelo, ker je že zaspana kot 100 . janey - če samo atiju pir omenim bo kar takoj za . Se bomo kaj zmenili. Pa upam, da ti Jaka potegne spanec vsaj do zgodnjega jutra. Sem pogledala na škatlo od Milupine kašice - je notri sladkor. V katerih pa ga ni? buči - pripelji tvojega škratka, ki noče zelenjave k Lani na uvajane - ona jo obužuje, bolj kot sadje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:14:07
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Celje enkrat v prihodnosti drži, spročim kdaj, ker bom itak šla tja, ker moram it obiskat strica, je ful bogi v bolnici, samo ne vem, kdaj bo kaj hotel obiske ... ful mi je revež ... rak ... Pa že itak smo majhna familija, je moj edini stric, najljubši ... a ti imaš pol bol na štajerskem korenine al kako ne, mi smo od nekdaj in vedno ljubljančani oz. po fotrovi strani iz Grosupljega, po mamini pa iz Polhovega gradca - celov sorodu z Ivanom Cankarjem - e nisam ja od juće!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:14:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz bi tudi kam prišla ... Samo z mojim pacientom rajš ne. Sem ga že zadnjič morala doma pustit, ker je bil tečka, zdaj je pa vsaj dan slabše, ker že takoo neučakam, pa nima se kam dat, pa delat ne morem nič, pa ... mogoče bi mu pa patronažno zrihtala pa šla z mulci za 2 dni nekam, bo takoj nehu težit, k bo vidu kaj ima doma Ej, danes si je celo sam dal injekcijo, čeprav je rekle, da tega ne bo nikoli delal, ker sem prišla iz zoo-ja šele ob 1h - na kosilo seveda ... Saj meni ne teži - ampka je odveč samemu sebi. To pa smeta na piknikih! Eh, ga bomo že v red spravle. Sej smo same gajstne! Elma ima ravno prav namazan jezik, da mu ene 3 pove Samo, da ga ne boste preveč obdelale, ker se bo potem sekiral, pa me ne bo več pustil na RR! ko ga me in g. Jencili obdelamo ti sploh ne bo več težit upal Aja, pa za g. mlekarnarja in inđekšn
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:14:43
|
|
|
|
jencili
|
dolenjka , kdo je pika ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:15:05
|
|
|
|
buči
|
a nisem rekla, da grem?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:15:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Celje enkrat v prihodnosti drži, spročim kdaj, ker bom itak šla tja, ker moram it obiskat strica, je ful bogi v bolnici, samo ne vem, kdaj bo kaj hotel obiske ... ful mi je revež ... rak ... Pa že itak smo majhna familija, je moj edini stric, najljubši ... a ti imaš pol bol na štajerskem korenine al kako ne, mi smo od nekdaj in vedno ljubljančani oz. po fotrovi strani iz Grosupljega, po mamini pa iz Polhovega gradca - celov sorodu z Ivanom Cankarjem - e nisam ja od juće! oprosti no, k sm te hotla štajercom poturit Jaz bi te nekam v domžalski konc dala, sam ne me vprašat zakaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:16:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči a nisem rekla, da grem? ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:16:34
|
|
|
|
buči
|
Saj jaz skoz mojmu mlekarnarju govorim, da ste ok, pa da svoje dece abo pripeljete, pa kar nekaj ni resen. Je pa malo ven padel, ko je izvedel za svoj RR-vzdevek!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 21:16:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči a nisem rekla, da grem? ne verjetn si se zmotila
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?