Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:53:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA smo včeraj bile na sistematskem , Elma je bla stara 5 mesecov , teža 7.200g ,dolga71 ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:53:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby Al sem jaz mal čudna, da ne vidim črk in si predstavljam, da bi mogle bit, la kaj ejo,ne bit tak picajzl, ker jaz sem že na dopustu. JASNO popravljam bo treba nek sklad ustanovit in pini dostavit novo tipkovnico, ki bo imela tudi črko "M". ti se samo reži.. doči češ na limanice ko prideš z dopusta boš že vse pozabila sanja svinja kukuruz.... pametni pišemo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:53:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Lepo da je Bajsika razložila zakaj manjkam Bajsa gorenjski, sem vedla da si boš začela z mojim dopisovat Samo 1 komentar: IZVIRNO SPOROČILO: bamby Zdaj moram pa res it, ker me je že dec začel priganjat . Je rekel, da mi bo tajmer na copm naštimal, ker tole zanj presega že vse meje če mu kaj ni všeč naj se stran obrne oz. zase briga, pa bo imel cel lajf dost dela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:54:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ELMA smo včeraj bile na sistematskem , Elma je bla stara 5 mesecov , teža 7.200g ,dolga71 ... sam so tile vaši bejbiji pravi manekeni proti nam. MI smo pri 5m meli 8 kg Lana bo čez 10 dni 7M, pa jih še nima 8. Saj jo gledam proti ostalim - trlica.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:54:27
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Bamby in Jencili, jaz bi pa gesla za vajine albumčke, se mi jih ne lub nazaj iskat Februarka, jaz tud mislim, da ni panike če jo daš mal posedet. Jaz dam tud Janeza. Ker preden se bo sam usedu, bo prej shodu pomojem ker sploh ne zna rok uporabljat, da bi se naprimer povleku v sedeč položaj, on sam z glavo naprej rine cvekice je...cvekice, ostali pa so Tajson
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:54:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ELMA smo včeraj bile na sistematskem , Elma je bla stara 5 mesecov , teža 7.200g ,dolga71 ... sam so tile vaši bejbiji pravi manekeni proti nam. MI smo pri 5m meli 8 kg Naša ima pa zdaj pri skoraj 6 in pol mesecih enih 6600, morda kakih 100g +, dolžina pa nimam pojma elma, pridna pupika, mojo že itak šiša
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:54:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo, take pa naša izvaja. ooo, kere lepe modre okice ma to sem tudi jaz opazila - ima iste lepe oči kot mamica če njenega boža vprašamo, bo ziher reku, da je tudi sitna kot mama suzi tvoja dva sončka sta pa itak cotiš. PA saj to že veš ne . se mi pa zdi da sta si vedno bolj podobna čer. hvala za pohvale moje srčice. pina, tamaladva sta si vedno bolj kot jajce jajcu podobna. jah, tamala je pa po očitu sitka oz. če ji kaj ne uspe takoj, začne stokat in sitkat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:56:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - kam si tvojega strpala, da si prišla do PC? pa čer tudi tebi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:56:54
|
|
|
|
pina-1
|
Sej ni z vašii nič narobe. Moja ana je cela MaMa: rada je in posledično Ma dobre obline. suzi, sej sem rekla, da če tvojga prašamo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:57:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo, take pa naša izvaja. ooo, kere lepe modre okice ma to sem tudi jaz opazila - ima iste lepe oči kot mamica če njenega boža vprašamo, bo ziher reku, da je tudi sitna kot mama suzi tvoja dva sončka sta pa itak cotiš. PA saj to že veš ne . se mi pa zdi da sta si vedno bolj podobna če ji kaj ne uspe takoj, začne stokat in sitkat. sam res, to ma ziher po očitu za ženske to itak ni značilno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:57:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - kam si tvojega strpala, da si prišla do PC? pa čer tudi tebi verjetno na kavč, drva žagat, da jih ne bo zeblo pozimi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:57:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Sej ni z vašiMi nič narobe. Moja ana je cela MaMa: rada je in posledično Ma dobre obline.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:58:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - kam si tvojega strpala, da si prišla do PC? pa čer tudi tebi verjetno na kavč, drva žagat, da jih ne bo zeblo pozimi ti so pa res zmrzljive sorte
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:58:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Sej ni z vašiMi nič narobe. Moja ana je cela MaMa: rada je in posledično Ma dobre obline.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:59:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - kam si tvojega strpala, da si prišla do PC? pa čer tudi tebi sej veš kam, na kavč bo še mal žagu, baje bo huda zima Mah sej mi je kr mal pasal. Tamala je 20.30 zaspala, pol me je pa ena prijateljica klicala in sem 1 uro klepetala Drugač verjemi, da bi ga že prej skipala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:59:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - kam si tvojega strpala, da si prišla do PC? pa čer tudi tebi verjetno na kavč, drva žagat, da jih ne bo zeblo pozimi ti so pa res zmrzljive sorte so na kmetih doma, pa treba še štalo gret, da živina ne pocrkne...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 21:59:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Sej ni z vašiMi nič narobe. Moja ana je cela MaMa: rada je in posledično Ma dobre obline. samo - si se pa potrudila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:01:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - kam si tvojega strpala, da si prišla do PC? pa čer tudi tebi sej veš kam, na kavč bo še mal žagu, baje bo huda zima Sn Tombola
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:02:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Sej ni z vašiMi nič narobe. Moja ana je cela MaMa: rada je in posledično Ma dobre obline. samo - si se pa potrudila vse zate in za idrijko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:03:55
|
|
|
|
dolenjka
|
A danes je pa misija da 200tko dosežemo, al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:05:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A danes je pa misija da 200tko dosežemo, al kako? tako je Jaz imam do 5 zjutraj cajt. Pol moj pride.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:06:38
|
|
|
|
pina-1
|
jaz bom pa počasi šla, ker je budinca ob 2:15. Sploh razmišljam če se splača it spat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:07:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz bom pa počasi šla, ker je budinca ob 2:15. Sploh razmišljam če se splača it spat? prav razmišljaš - ne splača se
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:07:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka samo - si se pa potrudila vse zate in za idrijko A si tipko menjala . Pa še poudarjeno si imela z veliko tiskano, da ja ne bi spregledali . A maš R tudi že novo ???? idrijčanko, prosim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:08:09
|
|
|
|
MetiLu
|
napišem cel roman pa me ven rukne... mah ne da se mi še enkrat, ker me prehitevate za ene 2 strani mater, jaz ne morem tok hitr brat!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.