|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
6.8.2008 21:43:58   
ella79
dolenjka pa sej sem ti že tam rekla, da te je sonce user posted image pismo mogoče bova pa jutri res prišli, še dobr da sem popoldan zmenjena, da ne bo spet celodnevni abonma. Aja, al pa če grem direkt user posted image  user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.8.2008 21:45:17   
misar
dolenjka imaš, da se jutri privlečeš v kavala, ker pride visoki obisk iz celja tja..ok? user posted image user posted image ...resno punce midve prideva...zdele sem vmes nekaj fotk naložila v album, geslo pa kot vedno lana. aja vmes se je tamala zbudila poglodala mal zize in že nina...moj je a tud iz teka že prišel, pa neki s kavča godrnjauser posted image user posted image po moje bi se on kaj pogovarjal z mojo prjatlco, ki je tud friški spedenana

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.8.2008 21:47:11   
Bajsa
A ja pa dva dni nazaj je blo eno leto kar ne kadim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm tok ponosna sama nase!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.8.2008 21:48:01   
Februarka08
Čer.user posted image

Larisa se je po pol ure zbudilauser posted image in duda ni zadostovala... jo je vlekla kot norauser posted image punca lačna... dobr, da zize še obratujejouser posted image kok sem vesela, da nisem takrat vrgla puške v koruzouser posted image

Grem vas hit mal prebrat, pol pa pod tuš

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.8.2008 21:48:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka pa sej sem ti že tam rekla, da te je sonce user posted image pismo mogoče bova pa jutri res prišli, še dobr da sem popoldan zmenjena, da ne bo spet celodnevni abonma. Aja, al pa če grem direkt user posted image  user posted image user posted image

Mah ja, sej vem da si neki omenjala da me je, sam sem mislila da ti je pivo na rdeče usekalo vid user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Dej pridita plis! Midve bi uletele oktog 10h tko kot danes, da gre kar tam pančkat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.8.2008 21:49:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

A ja pa dva dni nazaj je blo eno leto kar ne kadim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm tok ponosna sama nase!

user posted image  user posted image  user posted image jaz tudi, draga  - ponosna nate namreč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.8.2008 21:52:04   
mlavla
čer...pa vas spet lahko pozdravim..mi  smo se namreč vrnili iz našega morja...bilo je noro in je prehitro minilo...pa neža je bila zelo pridna..pa zelo je uživala...
se vam pa tud jst jutri pridružim na srečanju...ker je bila bajsa tako pridna,da mi je iz ikee pripeljala par stvari..in mi možek ni mogel odvrniti da je avto jutri moj..več kot dober razlog..user posted image

bajsa..veš pridem že ob desetih..al pa še prej..saj se moj dec skoz neki zmišljuje...ga moram namreč peljat na šiht..pa še zdej ne ve točn kdaj mora bit v lj..mogoče bom že okrog osmih v lj..

Kdaj pa se ostale dobite..namreč še nisem nič utegnila brat..kaj ste naklofale...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.8.2008 21:52:43   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image jaz tudi, draga  - ponosna nate namreč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

dolenjka mogoče bova pa jutri res prišle user posted image vas že tok pogrešam user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.8.2008 21:52:52   
jencili
uuu, sej res.

Ella, prosim, če se mi v kratkem nalimate pri nas doma (komplet Ella family).
Imamo namreč novo spalnicouser posted image user posted image user posted image  (no, omaro, sam druzga itak niti ne mislimo menjat).

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.8.2008 21:54:33   
Februarka08
A sva midve tud kej vabljene?user posted image sej prov....user posted image
Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz bom z mislimi pri vas... user posted image
Suzi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se vročina umirila...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
6.8.2008 21:56:25   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.8.2008 21:56:53   
dolenjka

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

dolenjka mogoče bova pa jutri res prišle user posted image vas že tok pogrešam user posted image user posted image user posted image

Jaz te tudi pogrešam, da Tara je prej pred spanjem neki po Zoji sprašvala user posted image  user posted image  user posted image

Bejbe, tudi drugi stolček za papanje je žal že prodan user posted image  Še vedno pa je tista prenosna posteljica na razpolago, če jo katera rabi user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.8.2008 21:57:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

uuu, sej res.

Ella, prosim, če se mi v kratkem nalimate pri nas doma (komplet Ella family).
Imamo namreč novo spalnicouser posted image user posted image user posted image  (no, omaro, sam druzga itak niti ne mislimo menjat).

Zakaj pa Ella family v svojo splanico vabite???????? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.8.2008 21:58:01   
ella79
jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko user posted image čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra user posted image  user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
6.8.2008 21:58:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.8.2008 21:59:26   
dolenjka

jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko user posted image čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra user posted image  user posted image

kva, a avstralca sta kompas zgubila al kako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.8.2008 22:00:30   
Februarka08

Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? user posted image  user posted image  user posted image

Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
6.8.2008 22:02:38   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ella, a prva runda copatk je že prišla??

ostale, a se bo kaj naročalo?? nisem za nazaj dost brala...

o kakšnih copatkih..je to govora? ma sem firbčna..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.8.2008 22:03:24   
ella79

kva, a avstralca sta kompas zgubila al kako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

to kar onedva plane delata kdaj kej... pa za nobenga drugega nimata čas, sam za nas user posted image no sej je to čist lepo, sam sej veš men se ne da user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.8.2008 22:04:31   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ella, a prva runda copatk je že prišla??

ostale, a se bo kaj naročalo?? nisem za nazaj dost brala...

o kakšnih copatkih..je to govora? ma sem firbčna..

tuki smo copatke naročale pa jih še čakamo
http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
6.8.2008 22:04:38   
dolenjka

Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah sem mislla da mate gorenjci kako čudno sekto, pa se pospalnicah družte user posted image  user posted image  user posted image

Prideš na kratek user posted image  čvek ju3 torej? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.8.2008 22:05:45   
dolenjka

to kar onedva plane delata kdaj kej... pa za nobenga drugega nimata čas, sam za nas user posted image no sej je to čist lepo, sam sej veš men se ne da user posted image

da ne bo pomote, sej sploh ne vem kdo sta user posted image  sm kr tko mal sikala ke tu 3 krasne pirovske user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.8.2008 22:06:33   
Februarka08

mah sem mislla da mate gorenjci kako čudno sekto, pa se pospalnicah družte user posted image  user posted image  user posted image

Prideš na kratek user posted image  čvek ju3 torej? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj, če bi mela avto na razpolagouser posted image mogoče ga pa še naštimam, da mi ga dauser posted image user posted image
Grem se ofrišat, da nam smradla tuki goruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.8.2008 22:09:49   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj, če bi mela avto na razpolagouser posted image mogoče ga pa še naštimam, da mi ga dauser posted image user posted image
Grem se ofrišat, da nam smradla tuki goruser posted image

pa res neki voham, k mam ravno odprto okno, da neki iz tvojga konca ene čudne vonjave prihajajo. No, mal se pa le prej umij, predno prideš v tako visoko družbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.8.2008 22:10:58   
dolenjka
SEM 2 VICA PRI NOVEMBERKAH SUNLA:

"Kako se je koncal tvoj  prepir z zeno ?", "Na kolenih je
priplazila k  meni.", "In kaj je rekla ?",> >
"Pridi izpod postelje, picka ti materina, ali pa bom skupaj
stolkla in posteljo in tebe !"

Se srecata petdesetmeterska  zica in metrski drat, pa ga zica vprasa:
Ej, a teb se  je pa cist utrgal al kaj???

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.