![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:43:58
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka pa sej sem ti že tam rekla, da te je sonce pismo mogoče bova pa jutri res prišli, še dobr da sem popoldan zmenjena, da ne bo spet celodnevni abonma. Aja, al pa če grem direkt
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:45:17
|
|
|
|
misar
|
dolenjka imaš, da se jutri privlečeš v kavala, ker pride visoki obisk iz celja tja..ok? ...resno punce midve prideva...zdele sem vmes nekaj fotk naložila v album, geslo pa kot vedno lana. aja vmes se je tamala zbudila poglodala mal zize in že nina...moj je a tud iz teka že prišel, pa neki s kavča godrnja po moje bi se on kaj pogovarjal z mojo prjatlco, ki je tud friški spedenana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:47:11
|
|
|
|
Bajsa
|
A ja pa dva dni nazaj je blo eno leto kar ne kadim Sm tok ponosna sama nase!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:48:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Larisa se je po pol ure zbudila in duda ni zadostovala... jo je vlekla kot nora punca lačna... dobr, da zize še obratujejo kok sem vesela, da nisem takrat vrgla puške v koruzo Grem vas hit mal prebrat, pol pa pod tuš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:48:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka pa sej sem ti že tam rekla, da te je sonce pismo mogoče bova pa jutri res prišli, še dobr da sem popoldan zmenjena, da ne bo spet celodnevni abonma. Aja, al pa če grem direkt Mah ja, sej vem da si neki omenjala da me je, sam sem mislila da ti je pivo na rdeče usekalo vid Dej pridita plis! Midve bi uletele oktog 10h tko kot danes, da gre kar tam pančkat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:49:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A ja pa dva dni nazaj je blo eno leto kar ne kadim Sm tok ponosna sama nase! jaz tudi, draga - ponosna nate namreč
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:52:04
|
|
|
|
mlavla
|
čer...pa vas spet lahko pozdravim..mi smo se namreč vrnili iz našega morja...bilo je noro in je prehitro minilo...pa neža je bila zelo pridna..pa zelo je uživala... se vam pa tud jst jutri pridružim na srečanju...ker je bila bajsa tako pridna,da mi je iz ikee pripeljala par stvari..in mi možek ni mogel odvrniti da je avto jutri moj..več kot dober razlog.. bajsa..veš pridem že ob desetih..al pa še prej..saj se moj dec skoz neki zmišljuje...ga moram namreč peljat na šiht..pa še zdej ne ve točn kdaj mora bit v lj..mogoče bom že okrog osmih v lj.. Kdaj pa se ostale dobite..namreč še nisem nič utegnila brat..kaj ste naklofale...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:52:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A ja pa dva dni nazaj je blo eno leto kar ne kadim Sm tok ponosna sama nase! jaz tudi, draga - ponosna nate namreč jaz tudi dolenjka mogoče bova pa jutri res prišle vas že tok pogrešam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:52:52
|
|
|
|
jencili
|
uuu, sej res. Ella, prosim, če se mi v kratkem nalimate pri nas doma (komplet Ella family). Imamo namreč novo spalnico (no, omaro, sam druzga itak niti ne mislimo menjat).
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:54:33
|
|
|
|
Februarka08
|
A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Jencili tudi jaz bom z mislimi pri vas... Suzi, da bi se vročina umirila...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:56:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A ja pa dva dni nazaj je blo eno leto kar ne kadim Sm tok ponosna sama nase!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:56:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A ja pa dva dni nazaj je blo eno leto kar ne kadim Sm tok ponosna sama nase! jaz tudi, draga - ponosna nate namreč jaz tudi dolenjka mogoče bova pa jutri res prišle vas že tok pogrešam Jaz te tudi pogrešam, da Tara je prej pred spanjem neki po Zoji sprašvala Bejbe, tudi drugi stolček za papanje je žal že prodan Še vedno pa je tista prenosna posteljica na razpolago, če jo katera rabi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:57:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili uuu, sej res. Ella, prosim, če se mi v kratkem nalimate pri nas doma (komplet Ella family). Imamo namreč novo spalnico (no, omaro, sam druzga itak niti ne mislimo menjat). Zakaj pa Ella family v svojo splanico vabite????????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:58:01
|
|
|
|
ella79
|
jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:58:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 21:59:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra kva, a avstralca sta kompas zgubila al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:00:30
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:02:38
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ella, a prva runda copatk je že prišla?? ostale, a se bo kaj naročalo?? nisem za nazaj dost brala... o kakšnih copatkih..je to govora? ma sem firbčna..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:03:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra kva, a avstralca sta kompas zgubila al kako to kar onedva plane delata kdaj kej... pa za nobenga drugega nimata čas, sam za nas no sej je to čist lepo, sam sej veš men se ne da
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:04:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ella, a prva runda copatk je že prišla?? ostale, a se bo kaj naročalo?? nisem za nazaj dost brala... o kakšnih copatkih..je to govora? ma sem firbčna.. tuki smo copatke naročale pa jih še čakamo http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:04:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat mah sem mislla da mate gorenjci kako čudno sekto, pa se pospalnicah družte Prideš na kratek čvek ju3 torej?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:05:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdej ste sicer vi na vrsti, kdaj pa bi mi lahko čak da avstralca gresta dam, da bomo kak vikend frej, potem morje.. enkrat septembra kva, a avstralca sta kompas zgubila al kako to kar onedva plane delata kdaj kej... pa za nobenga drugega nimata čas, sam za nas no sej je to čist lepo, sam sej veš men se ne da da ne bo pomote, sej sploh ne vem kdo sta sm kr tko mal sikala ke tu 3 krasne pirovske
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:06:33
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat mah sem mislla da mate gorenjci kako čudno sekto, pa se pospalnicah družte Prideš na kratek čvek ju3 torej? Takoj, če bi mela avto na razpolago mogoče ga pa še naštimam, da mi ga da Grem se ofrišat, da nam smradla tuki gor
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:09:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A sva midve tud kej vabljene? sej prov.... Kam bi ti zdej šla? V Jencili femili spalnico al v Kavala? Kaj ti misliš? V Jencili femili spalnici nimam kej iskat mah sem mislla da mate gorenjci kako čudno sekto, pa se pospalnicah družte Prideš na kratek čvek ju3 torej? Takoj, če bi mela avto na razpolago mogoče ga pa še naštimam, da mi ga da Grem se ofrišat, da nam smradla tuki gor pa res neki voham, k mam ravno odprto okno, da neki iz tvojga konca ene čudne vonjave prihajajo. No, mal se pa le prej umij, predno prideš v tako visoko družbo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 6.8.2008 22:10:58
|
|
|
|
dolenjka
|
SEM 2 VICA PRI NOVEMBERKAH SUNLA: "Kako se je koncal tvoj prepir z zeno ?", "Na kolenih je priplazila k meni.", "In kaj je rekla ?",> > "Pridi izpod postelje, picka ti materina, ali pa bom skupaj stolkla in posteljo in tebe !" Se srecata petdesetmeterska zica in metrski drat, pa ga zica vprasa: Ej, a teb se je pa cist utrgal al kaj???
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.