sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (28.1.2009 8:10:58)
|
Dobro jutro, bom kratka ker je časa itak premalo. Lev je namreč spet zbolel (tako kaže, saj še spi in se mi zdi kar vroč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]). Kaj bom zdaj naslednje dni, mi sploh ni jasno. Že itak sem v zamudi z vsem, preterat se ne smem, narediti pa ne morem čisto nič. V teh dveh dneh, ko je bil Lev v vrtcu, sem komaj uspela obletat vse zdravnike, ki sem jih prestavljala in naredila 5% najnujnejših stvari. V naslednjihdneh pa pride spet nekaj monterjev na hišo, da o tem, da bi morala pripravljati stvari za dojenčka in počasi selit stvari v hišo niti ne razmišljam. Možnosti za kakršnokoli drugo varstvo naslednjih 10 dni nimam, pa tudi, če bi moja mama bila doma, se ji ne bi upala spet pustiti Leva, da ne bi še 1x zbolela. Za jutri sem v Sladkaču naročila torto za Leva pa zdaj sploh ne vem, kaj naj. Naj jo odpovem? Moji grejo to soboto na dopust inbi skoraj morali praznovati prej, ker po 10. februarju je rojstni dan že malo daleč. Da pa praznuje bolan, pa tudi ni fora[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zaradi njega ne, pa tudi kakih virusov ne želim širiti naokrog. Pa da ne bom samo jamrala; srečanje je bilo spet lušno. Čas kar prehitro mine, pa nasmejale smo se res fajn. Ursa_p, pa res so fajn fotke. Potem, ko si jih pospravila zaradi polne mize, sem kar malo pozabila na njih, pa si jih nismo do konca ogledale. Želim vama veliko naročil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ko se boste naslednjič dobile, me pa verjetno ne bo zraven. Bagsi - lepo, da se spet malo oglašaš. Lušna slikica. Jaz imam precej velik trebuh - no, vsak vsak, ki me vidi, tako pravi, pa tudi meni se zdi, čeprav me G vztrajno prepričuje, da pa res nimam velikega trebuha. Rok imam 5.3., prestavljen s 24.2. (ki se meni zdi bolj pravi, samo imam pač malo manjše otročke), tako da zna pravi dan priti kar hitro - zato pa toliko jamram, ker se mi časovno več nič ne poide. Sem sicer na bolniški, pa bi se mi skoraj bolj splačalo biti v službi in biti na bolniški za Leva, samo žal ne morem kar tako izbirat. 5.2. se mi pa tako že začne porodniška. No, Bagsi, čim manj težav, čim več miru in energije, pa da donosiš zdravega otročka in vsi skupaj najdete nek bolj umirjen tempo (čeprav bo pa verjetno kar težko). Srečno Tinkatonka - res škoda, da nisi mogla priti - torej škoda, da je Anej tako zbolel. Mi je čisto jasno, da nisi mogla priti. Ampak nisem želela prestavljat, ker vprašanje, če bi nam potem pred porodom sploh uspelo. Želim, da se Anej hitro pozdravi Eviii, sem se spomnila na arhive naših debat. Kako je s tem? Te ne želim preganjat, ampak preden se brišejo s tu go, me zanima, koliko je shranjenega inkako lahko pridem do njih. Kako pa ste pri vas kaj? Razen tega, da si polno zaposlena? Ste zdravi - to vam vsekakor želim. No, toliko zaenkrat. Sem najprej, ko sem videla, da Lev ne bo šel v vrtec hotela iti nazaj spat, pa itak dolgo ne bi zaspala. Moram zdaj izkoristiti čas, ko še spi, da kaj naredim - vsaj zajtrk pojem, upam pa, da bova sredi dneva skupaj kaj zaspala... Vsem bolančkom želim, da se pozdravite.
|
|
|
|