sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (12.1.2009 11:44:58)
|
Dan, mah, kako ti dnevi letijo... Vikend je kar odpihnilo mimo, zgodilo se nam pa ni kaj dosti. Mož je bil zelo priden na hiši p(obarval eno steno v jedilnici - res super izgleda in zmontiral vse kljuke), midva z Levom pa večinoma doma, malo na zraku, pa v soboto popoldne na enem rojstnem dnevu. Danes je spet vztrajno probaval me prepričat, da on ne gre v vrtec in sva tja prišla šele ob 9:30. Lepo, da ste uživali na sankanju (tinkatonka, jer.za) Bonnie_, lepo, da se uspeš oglasit. Čestitke za uspešen izpit in za pridnost. Uspešno in srečno še naprej. Ja vse gre hitro proti koncu, samo se bojim, da bo otroček prehitel hiško oz. sploh ne vem, kaj storiti v primeru, če bo selitev možna le nekaj dni pred rokom - bo kar šok za Leva - mene nekaj dni ne bo, bivati v novi hiši, pa še z moževo službo, ko je ravno na novo ne vem, kako bo. No, se bomo že znašli. Problem je v tem, da ne vem, kje naj urejam stvari za dojenčka (posteljica, banja, previjalna, vse cunjice...) - v hiši ali v stanovanju. Marty5, lepo, da ste zdravi - držim pesti, da ostane tako tudi vnaprej in da poštimate probleme s spanjem. Pri nas včasih so včasih je pa vse OK. Bomo videli, kaj bo s prihodom dojenčka. Bo pa Lev res kar v vrtcu - če se bomo preselili, če pa ne, pa ne vem, kako bo šlo - ga mož ne more vozit oz. bo čisto prehuda izguba časa. Bomo že naštudirali. Jer.za - želim, da glede prijave na zavod vse uspešno poštimaš in se ti izpolnijo tvoji študijsko-delovni plani. No, pa še malo o mojih študijsko-delovnih planih - itak za nekaj let zaostajajo in ne vem, kako bom sploh končala (predvsem magisterij, pa še pridobitev 2. licence). Se pa lahko pohvalim, da sem ravno danes dobila po pošti odločbo, da v tridesetih dneh dobim dovoljenje za delo za opravljanje nalog Pooblaščenega ocenjevalca vrednosti nepremičnin. Pa na hiši je kar naprej nekaj, pa še vedno gre vse pšrepočasi: v sredo pridejo montirat jedilnico in Levovo sobo, pripeljejo kavč, pa še z mamo in eno gosto sem zmenjena za celodopoldansko čiščenje hiše (so okna še od ometov zapacana, pa kopalnice in spalnico bi pripravili na "vselitev". Stopnice bodo menda do konca tedna gotove, potzem pa lahko začnemo razmišljat o ograji, kuhinja pa pride (urejanje reklamacije) konec prihodnjega tedna. Ko postavimo ograjo (še vedno ne vemo, kakšna bo in koliko časa bo potrebnega za izdelavo), se pa lahko preselimo, saj bo vse glavno res že tam. Aja, še za srečanje. Če vam je prav, bi se dobile v četrtek, 22.1 ob 20. uri v Piazzi? Mi je zelo blizu, parkiranje ni problem, pize so dobre, pa kaj drugega tudi imajo (ampak po pravici povedano, pojma nimam kaj in koliko, ker me že doooolgo ni bilo tam). Je pa to na Parmovi 51, zraven Mercatorja. Jer.za, res ti bo precej daleč - upam, da ni problem, pa seveda za ostale tudi upam, da boste zadovoljne. Če vam je prav, potrdite, da potem še kaj SMS-jev pošljem naokrog. Lep pozdrav vsem
|
|
|
|