sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (4.2.2009 23:48:25)
|
Čer, ne zamerite, ker nič ne komentiram, ampak res nimam časa in energije kaj več kot toliko, da vam malo javim, kako smo. Včeraj sem bila spet pri zdravici, ker sem bila čisto uničena, bolelo me je uho in še pol glave zraven, kašljati sem začela pa toliko, da sem si po mojem poškodovala del trebušne mišice, ker ko kašljam, mi je na enem mestu, kot bi me nekdo rezal. Skratka imela sem vneto uho in zgornja dihala in sem zdaj na antibiotikih. Sem poseben primer, ker 1/4 antibiotikov ne sem, ker niso primerni za nosečnico na ostale 3/4 sem pa potencialno alergična. No, tako jemljem Klimicin, za katerega pa v naovdilih piše, da varnost za nosečnice ni doakazana - do dve dr. sta menda ugotovili, da je OK za nosečnice (na podlagi česa ne vem, upam, samo, da ni kaj narobe). Prav tako včeraj so me klicali od moje G, da je analiza urina katastrofalna in da moram nujno še na en test - no, sem šla danes, pa izvidov še nimam, ampak sem že sama videla očitno razliko. Upam, da bo v redu, ker nimajo antibiotikov, ki mi jih sploh lahko dajo, če imam še kak uroinfekt. Res za zjokat. Ena stvar za drugo gre narobe, tedni me pa prehitevajo. Dvojim sosedom je voda zalila hišo, ker so imeli zamašen glavni kanalizacijski vod - enim celo etažo čisto na novo po meri opremljene hiše in je uničeno vse s parketom vred. Me je strah, da še nas doleti kaj takega. Mož je našel eno firmo, ki se ukvarja s čiščenjem in pregledovanjem teh cevi - seveda naju bo stalo precej denarja, ampak res ne bi rada, da na po enem tednu življenja v hiši preprali voda ali celo dr...). Reklamacijo kuhinje nam vlečejo že 3. mesec, smo bili zmenjeni za jutri, pa danes izvem, da menda na kamionu ni bilo našega pulta (pošiljka Dan Kuchna v Lesnino) - za bruhat. Sem danes ponovno naročila torto za Leva in bomo v nedeljo končno praznovali - no, upam, da nam bo uspelo. Potem gre Lev spet v vrtec - spet upam, da ne bo takoj zbolel, da vsaj malo k sebi pridem in kaj za dojenčka pripravim. Sem celo malo uspela gor pogledat, kaj pišete. avtosedež - Lev bo še kar nekaj časa v Tobyju in Priori XP-ju. Mu ne en ne drugi z bundo vred nista premajhna. Imamo pa ogledana ista 2 - se mi zdi, da ima en Romer možnost rahlega naklona, maxi cosi pa ne - meni se zdi kar pomembno, saj Lev še zdaj kdaj zaspi med vožnjo. pust - načeloma ga ful ne maram. Res mi je odveč, mask ne maram, če bolj, ker te ne pustijo pri miru in cel dan kdo zvoni. Res, meni čisti obup. Amapk ker bo Lev verjetno za maškare v vrtcu, pa itak pojma nima, kaj to je, sem ga danes malo potipala, če bi dal nase kak kostum, pa je takoj zagrabil za Leva - zdaj je čisto nor na Leve. Bom pa šla v interšpar tisti levji kostum kupit, če ga bo hotel imeti, če pa ne, pa tudi prav. Kaj več od maškar pa ne bo imel, ker pri nas in pri možu v familiji in daleč naokrog gre pust z velikim ovinkom mimo. No, kak krof mogoče pojemo, to je pa to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] rojstni dan - ne vem za vse, kaj bo dobil, ampak v glaven dele za rzširitev proge za Tomažka, pa zaželel si je plastelin (točno določene barve, ki jih še nima) in sestavljanke (je dobil slona in leva in je kar navdušen). No, toliko zaenkrat. Grem spat - kolikor mi bo uspelo. Včeraj sem se ponoči 8x preoblekla, vmes pa še hodila izkašljevat v kpalnico - torej bore malo spanja, čeprav je pa Lev bil ponoči zelo priden. Ima pa probleme zvečer - to je toliko joka in krega, ker on NE BO SPAAAAAL! Kaj bo šele, ko bo lahko sam hodil iz postelje ven? Se mi bo zrolalo.
|
|
|
|