sazi -> RE: Februarčki in februarčice 2006-II del (6.1.2009 19:43:29)
|
Čer - imam spet 5 minut... Lev je danes v vrtcu pil in nekaj malega pojedel. Se je pa pomočnica ful potrudila - je rekla, da je pil samo tako, da sta nazdravljala in je morala piti tudi ona - res sem jih hvaležna za ves trud. Mene čas prehiteva, zgodi se sicer veliko, ampak za naše plane še vedno premalo, s tem, da ves čas hodim naokrog (sicer na easy) in vsak dan planiram, da grem vmes še kaj domov počivat, pa mi ne uspe. Danes semi bila doma 20 min - toliko, da sem pripravila za kosilo in pripravila solato in pojedla, potem sem pa že letela po Leva. Je pa res, da ga pozno peljem. Imam vsak dan plan, da greva bolj zgodaj, pa se vedno zatakne pri zajtrku, ki traja vsaj 45 minut.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Kako bomo potem, ko pride dete, se mi ne sanja. Razprodaje - jaz sem na vsako gužvo in na trgovine že itak alergična, tako da tole ni zame. Zato pa imam omaro polno starih cunj in nobenih novih čevljev že dolgo. Sem šla dan pred razprodajami malo naokrog pogledat za čevlje, pa mi itak nič ni bilo všeč in sem hitro zaključila. praznovanje naših malčkov - doma bomo przanovali dan prej (torej 30.), ker grejo moji starši na dopust, za prijatelje pa bom organizirala standardni sistem (kot obe leti doslej) - v Koloseju, brez posebne torte - vsak tam naroči kar mu paše, otroci pa skakljajo na tistih nekaj igralnih penah. Res nimam energije, ne volje ne časa za kaj drugega. Mogoče naslednje leto. Marty5, lepo, da si se oglasila in super da ste tako fajn (z izjemo tvojega zdravja, seveda - pošiljam koš E-vitaminčkov). Jaz sem pa čisto navdušena, da Lev zdaj spi v vrtcu, ker če je doma, sploh ne spi in je dan res bolj kot ne katastrofalen, noč pa potem še bolj. Glede tega me malo skrbi, kako naj planiram čas po porodu, če bo mož 14 dni doma (saj niti ne vem, če bo, ker je včeraj začel v novi službi). Po eni strani bi bilo lepo, da smo vsi skupaj doma, po drugi bi bilo pa bolje, da gre za teh standardnih 4,5 ur v vrtec - da ne pozabi, kako je tam, da ohrani rutino (kolikor toliko in kolikor je itak ne bosta sesuli selitev in prihod dojenčka), pa še naspal se bo tam vsak dan, kar je doma nemogoče. Samo imam pa slabo vest pred takim planom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Kaj pravite?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem danes k sosedom, kje dela pohištvo na "štengar" nesla ključe in ga malo pobarala, kdaj bo kaj, pa se je nekaj izmotaval in da koliko ima za te sosede dela - je bila soseda zraven in mi reče, ja veste, se moramo preselit - se mi je kar zarolalo - sem ji kolikor se je dalo vljudno pokazala moj trebuh in rekla, da mi tudi (ona ni noseča in po pravici povedano me ne briga, zakaj se morajo preselit, dejtvo je, da bi morale naše štenge biti končane novembra, pa jih še zdaj ni, ker se oni tako zmišljujejo s pohištvom - bi pa moral videti to "classy" opremo - res schik, moderno in zapolnjeno, ampak meni preveč sterilno za družino z majhnimi otročki - OK, nakladam...). No, toliko zaenkrat. Se je treba počasi zrihtat za spat (no, Leva). Se beremo. Vsem lep pozdrav Aja, za srečanje. Jaz sem za, pa če lahko ne kje predaleč - oz. bolj pomembno mi je, da se da brez problema parkirat. Kaj pravite tam na 22. januar? Za teden pozneje je že malo tako/tako, ker pridejo rojstni dnevi malih (Gal in Lev), za februar pa jaz ne bi več kaj dosti planirala vnaprej.
|
|
|
|