|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.11.2008 19:29:59   
Eviii
'čir user posted image .

evo mene, spet lahko malo diham user posted image . pa se oglašam, da me ne pozabite.

dejan je super. odkar je v vrtcu, je njegov napredek očiten. zdej lepo zapoje celo pesmico, in sicer zna kekca (dobra volja je najbolja), pa naša četica koraka, pa ringaraja in še kaj. poleg tega je začel tudi lepo govorit v stavkih. mi smo spet doma v svetem petru user posted image . in tako dejana vsak dan peljem v izolo direkt v vrtec. jst grem potem k mojim delat. okoli dveh in pol grem pa direkt po dejana in domov. tako, da ga moji praktično ne vidijo med tednom. in zdej ga niso vidli 4 dni. in včiri smo ostali v izoli. kar naenkrat prteče mama k meni in mi reče: eva, pridi, to moreš videt. in jo vprašam, kaj je. in mi reče, da dejan vse pove v stavkih. in ji rečem, da to vem, ker to počne že cel teden. oni ga pa niso vidli in so bli čisto navdušeni nad napredkom.

dejanove manekenske mere pa znašajo okoli 13 kil (13,6 oblečen z avtkom v roki) in okoli 93-94 cm. ga morem še natančno zmerit.

smo pa imeli mi eno spet zdravstveno preizkušnjo te dni. v sredo se je mojemu možeku cel dan vrtelo do te mere, da niti vstat ni mogu. se je kr opotekal. in sem ga včiri peljala najprej k zdravnici, ki je ugotovila, da ima motnje ravnotežja. ko je zaprl oči, je skori padu po tleh... in je sledil pregled v bolnici. je padu na vseh testih ravnotežja. vzroka še nimajo, ker še čakajo rezultate preiskav. je dal tudi kri, drugi teden pa ima magnetno resonanco vratu. je dobil ene tablete in mu je danes boljše. samo te tablete ne odstranijo vzroka. upam, da mu kmalu najdejo, zakaj se mu je to zgodilo... in tako sva včiri in danes cel dan preživela pr dohtrjih in na preiskavah.

lahko noč. dejan govori, da je kakal user posted image  in ga morem it skopat, ker sva bla pr frizerki in je poln laskov, da ga ne bojo mučli ponoči. pridem še pol pogledat, če je kira tle mogoče za vičirni čvek user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.11.2008 20:42:42   
Valentina76
Čer!
Lep pozdrav vsem skupaj. Berem, berem, pišem nič. Saj vem packa  ampak ne znese. Moja korenjaka sta ok.Jošt ima 16.5 kg. Kolko je velik pa ne vem. Je velik ampak suh tak da ne vem od kod te kilce. Jaša , ta mali ta pa je okrogel. Ne vem kolko tehta ampak je kar okrogel. Me spominja na Nataliino Evo Zalo...... se je še spomnite?
No .... mala dva sta v vrtcu, pridna , doma pa akcija vsak dan.Ta mali je bil 14 dni v gipsu(zlom golenice) ker je pravi vragec in jepadel z igral. Gips..... to je šele sranje za take male.Jošt govori že vse,R ful lepo , Jaša pa nič kaj  le 5 besed. Če ju primerjam je Jošt bil vsepovsod hitrejši. Ampak ga pa mali na drugih področjih šije. Eh......zlata sta.

V službi je ok . Po treh letih sem se fajn vrnila  in lepo zalaufala. Delam v podaljšanem bivanju in mala dva tako zjutraj na izi peljem v vrtec ob 8.30.

Z Gregorjem sva ok. On bi kar še sestrico za mala dva jaz pa še ne in sem si kar po drudem porodu dala vstavit mireno. Ampak Grega pravi NARAVA VEDNO NAJDE POT.Optimist ane?

Sedaj  bom res pogosteje kaj napisala ......upam da mi uspe.

Komaj čakam na vesel december....žurke , izleti,praznovanja, gneče .....user posted image

Tipkovnico na prenosniku imamo fuč.....komaj tipkam.

Ok se javim, lepe pozdrave še enkrat vsem.

Tina

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 827
7.11.2008 21:24:46   
jer.za.
Čer.

Jaz pa dežuram. Sem mislila da bom kamlu zaspala. pa Jerca tako kašlja, da je sedajle kar tukaj v najini postelji, da se malo kašelj pomiri, potem gre pa nazaj v svojo posteljo-upam, da do jutra. Tale kašelj je pa nor. Že v vrtcu me je vzgojiteljica opomnila, da je precej kašljala ko je šla spat, no doma pa ne vem če je bilo vse skupaj eno uro premora brez kašljauser posted image . Ko je šla pa spat pa še slabše. Vsaj vročine zaenkrat nima, pa tudi nosek je boljši(trkam). Če v nedeljo ne bo precej bolje, bo drug teden kar doma ene par dni. Sem bila pa tudi v lekarni, kjer mi je prijazna lekarnarka razložila vse glede sirupov. In sicer se sirup iz smrekovih vršičkov uporablja izključno takrat, ko ima otrok sluz, ker pomaga pri izkašljevanju. Za suh, dražeč kašelj(kot ga ima Jerca) pa mi je dala trpotčev sirup, pa še 4 granubile/dnevno lahko poliže. Upam, da bo to kaj pomagalo.

Jaz grem jutri takoj zjutraj v Giga sport, imajo ene take fajne čevlje zimske znižane, pa jih bom kar za obe vzela. Pa še jaz si bom ab rocketa privoščla.

Grem Jerco malo pocrkljat, pa pridem nazaj čez par minutk.

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 828
7.11.2008 21:50:49   
jer.za.
No, zdej sem Jerco nesla nazaj v posteljo,in upam da je ne bo spet takoj kašelj prebudil.

Mi smo danes pregledali iin izbrali plišate igrače, z Zalo pa sva jih odnesli na Petrol. Sta jih pa nabrali za kar pol ta velike vreče za smeti, okoli 50 pliškotov. In sta bili čisto ponosni, ker jiih bodo imeli še drugi otroci.

Valentina, lepo te je brati. Vidim, da sta tvoja fanta tudi "ornk desca"user posted image user posted image . December...hmmmm, mene pa gužva nič več ne privlači. Sploh pa so mi ti prazniki vedno bolj mimo, ker je že vse okrašeno oktobra, novembra in potem se izgubi tisti čar.

Eviii, pri vas pa res nimate sreče z zdravjem. Vsi po vrsti nekaj zbolevate. No prehlad še gre, ampak tole s tvojim možem se pa nič kaj lepo ne sliši. Upam da čimprej ugotovijo pravi vzrok težavuser posted image user posted image user posted image . Pa da boste čimmanj okoli zdravnikov letali v prihodnje.

Urša_p, imaš prav ko praviš da se morajo odnosi urediti in pri tem te podpiram. Ker vem da otrok ne bo ničesar rešil. Seveda ti pa želim, da se vajini prepirči čimprej končajo, in da bosta res potem obe s Tinkotonko srečke nosečke.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 829
8.11.2008 12:11:52   
jer.za.
Kje ste vse, punce?

Mi smo bili danes zjutraj že pri pediatrinji z Jerco, saj je jokala da jo boli ušesek. In res ima vneto desno uho, tako da smo spet na antibiotokihuser posted image user posted image user posted image -tokrat Hiconcil. Prav že "poln kufer" imam teh bolezni, si nisem mislila da bo tako hudo ob vstopu v vrtec. Ampak tako je, upam da bo čimprej bolje, ker sedaj že cel dopoldan samo poležava, prav bogica je. Drug teden bo doma pri tašči, da se čisto pozdravi.

Šibam, me Jerčka kliče.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.11.2008 15:19:47   
tinkatonka
Mi smo bili danes zjutraj že pri pediatrinji z Jerco, saj je jokala da jo boli ušesek. In res ima vneto desno uho, tako da smo spet na antibiotokih -tokrat Hiconcil. Prav že "poln kufer" imam teh bolezni, si nisem mislila da bo tako hudo ob vstopu v vrtec. Ampak tako je, upam da bo čimprej bolje, ker sedaj že cel dopoldan samo poležava, prav bogica je. Drug teden bo doma pri tašči, da se čisto pozdravi.

Šibam, me Jerčka kliče.

A lahko kar prepišem...user posted image  Z Anejem smo bili včeraj zvečer v nočni dežurni na Metelkovi. Vneto desno uho in Hiconcil. Bolniška. user posted image  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 831
9.11.2008 16:40:19   
jer.za.
Tinkatonka, upam da je antibiotike že prijel in da ni prehudo. Mi smo jo na srečo odnesli skorajda brez vročine (največ jo je imela 37,5). Je pa čisto dopbrovoljna, nič več je ne boli. Do torka bo še sigurno doma, pri tašči, potem imamo pa v torek kontrolo in če bomo zaključili z AB gre v sredo v vrtec.
A katera slučajno ve, a se da Baby-vac naročiti samo po pošti a se ga da kje v LJ kupiti tudi v prostio prodaji?

Neposredna povezava do sporočila: 832
9.11.2008 16:44:48   
jer.za.
no, sem prehitro stisnila...

Midve z Zalo sva ravno z enega dolgega potepanja po polju. Umazane do kolen, a sva se inmele zelo lepo. Zala je bila zjutraj že v kinu z bratrancem, mama je pazila Jerco, midva z možem sva pa to izkoristila in šla sama na en dolg sprehod in kavico. Nama je prav pasalo, da sva se še malo pogovorila, razrešila nastale konflikte,....

Jaz sem včeraj kupila malima v Giga sportu zimske čevlje. So bili znižani iz 40 na 25€, so nepremočljivi, samo na zadrgo-super res, pa še sami jih lahko brez problema obujeta. Sem pa Jerci že št. 26 vzelauser posted image .
Jaz sem si pa kupila še ab-rocketa. Včeraj sem pridno delala, in danes že čutim trebušne mišiceuser posted image user posted image . Pa še prav fajn je, ko res hrbet, vrat in glava počivajo, dela res samo trebuhuser posted image .

Toliko od mene, lepo nedeljo še naprej!
Jaz si grem pa eno kavico skuhat pa na kavč.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.11.2008 9:30:23   
ursa_p
Cau!

Se javlja se ena iz bolniske ... vceraj je Gal dobil vrocino ...jah, na zalost smo bili pred tem na bazenu - no, potolazena sem, ker je res uzival. Kaj mu je, pa se ne vem - zdravnica dela popoldne - upam, da naju bo sprejela.

Drugace pa smo sli v soboto v Domzale na kosilo in strist se. In ko smo prispeli pred blok, klice tasca ... vsa objokana ... in je padla po stopnicah. Ce povem celo zgodbo. Maticu sem rekla, naj gre tasco vprasat, ce bo kaj hodila gor in dol, ker sva psom zagradila balkoncek pred vhodnimi vrati - ce bi rekla ja, bi to odstranila. In ni sel vprasat. Zaradi najvecje gospe, pa moramo zagraditi malo manj kot z dvometersko ograjo, ker zanjo ni ovir. No, pa je tasca sla in plezala cez eno izmed ograj (naceloma bi lahko samo umaknila, ker sem naredila tako kot vrata) in padla. Poskodovala si je oba kolena, na sreco je en danes ze skoraj v redu, drugi je pa slabo. Ampak ni nic zlomljeno. Je vse samo od udarca. No, Matic je pri moji mami samo na hitro pojedel kosilo in jo peljal na urgenco. Midva pa sva bila do vecera v Domzalah ... pojedla sva kosilo, se postrigla, malo sva se sprehajala, nesla vabila za nase prednovoletno druzenje, ki ga imamo vsako leto, potem pa je ze Matic prisel. Ampak se predno sva midva prisla domov, je bil Matic ze postrizen.
Nedelja ... smo sli pa popoldne (da bi gal v avtu zaspal) v Kamnisko Bistrico mal fotkat - maticeva zelja ... imeli smo se fajn, pa se lepo je bilo. Potem smo se odpravili pa v Atlantis za dve urci, ker bi morali iti ze v soboto, pa nam potem ni zneslo, Gal si je pa ful zelel na bazen. In smo sli - res je uzival, skakal v vodo, se tunkal ... noro je uzival. Ko pa smo prisli domov je samo se pojedel vecerjo in sem ga odnesla v posteljo - sva ga ze v Atlantisu v pizamo oblekla. Se mi je zdel malo vroc, pa je imel vrocino 38. Ponoci pa mu je narasla do 38,5, tako da je dobil Calpol. Danes ima pa spet vrocino - pa poln nos.

No, toliko o naju ... morva it v pekarno po kruh.

Lp, Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.11.2008 14:39:09   
sazi
Vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravijo.

EViii, pri vas imate pa res hude primere nejasnosti z zdravjem. Upam, da je tvoj mož že bolje - oz. da odkrijejo in pozdravijo njegovo zaenkrat nedefinirano bolezen.

Čez vikend smo se tako najedli, da imam še sedaj občutek, da se bom razpočla - no, pa saj ga imam ves čas. Se s kg malo prehitevam v primerjavi s 1. nosečnostjo, ampak je vse še daleč od krize.

Jer.za - kolikor vem, Baby vaca ni v prosti prodaji in se naroča po pošti - jaz sem jih prijateljicam že ogromno naročila. Menda se da naročiti na njihovi spletni strani, jaz pa sem vse naročala tako, da sem ZS s podatki o prejemniku poslala riji.

Ursa_p - joj, tole s plezanjem je pa res huda, pa tak padec. AMpak ni kaj. Če morate imeti zaprto, pač mora bit, le malo več organizacije in komunikacije pa bo - to tudi pri nas pogosto manjka. Če preveč dajem navodil, kam vse je treba poklicat in se zmenit delujem tečno, če pa ne povem vsega, se pa pol stvari ne naredi oz. ne zmeni (vsaj ne pravočasno). Želim, da tašča čimprej okreva in da res ni hujšega.

Pa če ste bili popoldne v Atlantisu in je ponoči Gal zakuhal verjetno res ni bilo od kopanja. Vsaj po mojem vsaj malo dlje traja. Bi se mogoče v vsakem primeru kaj skuhalo, bazen je morda le pospešil zadevo. Kakšna pa je kaj gužva v takem času v Atlantisu (torej med vikendom?).

No, toliko zaenkrat. Upam, da se vam oglasim jutri, ko bom s pregleda v porodnišnici.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.11.2008 15:03:10   
sazi
Za srečanje sem SMS-je poslala bagsi, ezi, kami, ninaki, sarazan in trdozimc.
Trdozimc pravi, da bo sporočila, če ji bo uspelo, ampak so trenutno (in pogosto) bolni, tako da bo ugotavljala možnost prihoda bolj tik pred zdajci.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.11.2008 17:01:49   
tinkatonka
Hej punce!

Sem doma na bolniški. Od četrtka imam doma pravo blokado - ni delal Tv, telefon in internet. Sem samo sem pa tja pri tašči kaj odpisala. No zdaj sem spet "online".

Nisem najboljše volje danes. Vreme je itak za posrat tak da kej boljš sploh ne more bit. Komaj čakam jutri. Mogoče bo kej bolje

spanje....ma en drek pri nas. Spet n-kratno prebujanje ponoči.

jer.za... upam, da je Jerca bolje. Aneja nič več ne boli. Jutir popoldne imava kontrolo.

velikost...Anej je izmerjen in sicer meri 96 cm. Sem falila na 2 cm na uč.user posted image

eviii...upam da vam čimprej razjasnejo kaj je narobe z možem, in upam na najboljše možne izvide.

valentina...lepo te je brat. Javi se večkrat! Kaj pa če bi se nam pridružila na novoletni večerji? Sej bi grega počuval tamala dva, a ne?

Šibam....

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.11.2008 17:11:22   
jer.za.
Da se še jaz malo javim.
V službi nisem imela časa(sem printala pobarvanke cel dopoldan, samo psssssssssssssssstttttttttttuser posted image ).

Jerca se počuti super. Jutri popoldan imava kontrolo. Če bo vse ok jo nameravam dati v sredo v vrtec. Pa ti Tinkatonka, kdaj nameravaš dati Aneja v vrtec?

Jaz sem pa sedajle popoldan precej slaba. Kar spala bi, no sedjle pa že kakšno uro kar naprej dežuram na wc-juuser posted image

Sazi, baby-vac sem že naročila, po pošti ga dobim jutri. Upam da bo res kaj pomagal, da bo sedaj vsaj en mesec mir z antibiotiki, ker drugače pa res ne vem več kaj naj še naredimo.
Super za tvoj apetit-ko sem te zadnjič vidla, bi ti rekla da kar še malo bolj jej saj te nikjer nič ni-razen v trebuh seveda. Tako da ti kar veselo brez slabe vesti jej dobrote!  kaj pa pritisk je še v redu?

Ursa_p, kot je rekla že Sazi. Komunikacija, navodila petkrat napisana, ker drugače ni nič. Kako pa je z drugim kolenom sedaj? Je le razboleno ali je kakšna hujša poškodba? Kaj pa je z Galom? Saj sta bila pri pediatrinji, ne?

Grem, me WC kličeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 838
11.11.2008 7:20:14   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Pa bolančki, so bolje?

Jaz sem samo na hitro oglašam. Sem namreč potem včeraj ugotovila zakaj sem dežurala na WC-ju. Sem za kosilo jedla kislo repo (sem imela včeraj sadni dan pa drugega nisem smela), no čez sem pa spila eno kavo brez dodatka. In potem se je začelo...user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da če je katera zaprta, evo recept je tukajuser posted image user posted image .

Lep dan še naprej, se javim še kaj kasneje. Zdele grem na en čajček.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.11.2008 8:42:14   
tinkatonka
sem imela včeraj sadni dan

A si na ločevalni.

Anej je bolje, popoldan imava pregled pri dr. Sporočim.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 840
11.11.2008 13:36:20   
sazi
Pozdravljene,

me veseli, da so bolančki bolje. Želim, da čimprej popolnoma ozdravijo.

Sem s pregleda pri internistki. Spet sem imela kar previsok pritisk (155/100). Naslednji teden dobim za 24 ur merilec pritiska (avtomat, ki meri na 20 minut). Sem ga že imela in je precej tečno. Sploh ponoči, ker potem sploh ne spim in je pritisk že zaradi tega čisto zmešan.
Je pa ugotovila, da imam res čisto zmešan pritisk in je problem v tem, kako potem postopat. Pustiti visokega ne smejo, ker potem otrok zaostaja v rasti (Lev je bil na spodnji meji), če pa ga umetno znižujejo, pa po tem ni prave potrebe (ker mi pritisk niha), se pa spet dela škoda otroku in zopet ne rasteuser posted image .
No, upam, da ugotovijo kdaj je pravi čas in kakšen pravi način za pomoč - predvsem mojemu otročku. Drugače pa je zaenkrat vse OK. Mali/a brca in raste, je sicer na spodnji meji za svojo starost, ampak sledi krivulji rasti.

baby vac - zdaj nazadnje, ko je bil Lev prehlajen, ga sploh nisem uporabljala, ker se je res naučil tako pihnit, da vse potegnem ven. Če se mi pa zdi, da ni čisto spucan nosek, pa baby bac tudi še uspe kaj potegniti ven.

Srečanje - mi je odgovorila sarazan, da ima namen priti, le pri hrani se nam ne bo pridružila.

No,  toliko zaenkrat od mene

Neposredna povezava do sporočila: 841
11.11.2008 20:10:10   
BaGSi
Zdravo punce!

Hvala za povabilo na srečanje, koliko prej pa morem potrdit?
Trenutno čakam na rezultate od amniocenteze in jih dobim verjetno ravno na dan srečanja - upam, da bodo v redu...

Moja tamaladva (Bor in Anja) sta super, drugače pa sodelujem bolj na temi aprilčice 2009 kot BrinaBA (malo sem spremenila nick, ker nisem bila sigurna glede te nosečnosti)...

En lep pozdrav vsem!!! user posted image  kako čas mineva....

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.11.2008 21:56:08   
tinkatonka
Hej!

Mi smo ravnokar iz urgence. Anej je padel po stopnicah. Ima zelo grdo odrgnino po hrbtu. Ampak ni nič polomljeno, nalomljeno ali podobno. Hvala bogu. Pri dr (glede vnetja ušes) bolniška do konec tedna. je rekla, da mora biti doma, da ne pokasira še kakšnega infekta.user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 843
12.11.2008 7:23:56   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Mi smo kar ok. Včeraj je imela Jerca kontrolo, vnetje je šlo še na drugi ušesekuser posted image , tako da mora biti ta teden doma, Amoksiklav pa jemati 7 dni.

Tinkatonka, user posted image user posted image user posted image , pa res nimate sreče. No na srečo vsaj ni nič zlomljenega. Vidva se pa kar lepo crkljajta!

Bagsi,prav lepo te je brati!Kaj večkrat se oglasi, pa čeprav le na hitro!

Sazi, sploh nimam več komentarjev glede tvojega pritiska. Ampak jaz osebno mislim, glede na to da se kar precej spoznam na te stvari, da bi morali v večji meri upoštevati tvoje meritve, ki jih opraviš doma. Upma, da boš 24-urno testiranje prestala čimbolje, da bodo čimboljši rezulati!

Moja sestra je imela tudi v ponedeljek pregled, in ima strogo ležanje. Otroček je preje majhen(obseg trebuha za 31 tednov, ona je noseča 35 tednov). Pa še zredila se ni zadnji teden nič. Sedaj res lepo počiva, mi pa ji izmenično nosimo kosila, večerje,....Upam, da zdrži vsaj še ene dva tedna, da se pljučka razvijejo.

Sem pozabila napisati, da sem rezervirala Kavala že v ponedeljek. Dobila sem pa samo še prostor za 7 oseb, ostalo je že vse rezervirano. Upam, da nas ne bo večuser posted image
No, zaenkrat 100% potrjene smo Tinkatonka, Ursa_p, Sazi, Sarazan, jaz. Pod vprašajem sta Bagsi in Katjandražuser posted image  Urša_p, a že kaj veš a Katja pride zagotovo?

Jaz si grem pa skuhat en čajček. Danes sem v službi do 18.00user posted image , imamo še en sestanek, na katerem moram biti prisotna, da še tam vse delo predam naprej.

Drugače pa veselo odštevam, še 4 krat pridem v službo, torek, zadnji dan bo itak bolj na izi, se bomo malo sladkali. V sredo bom pa spala, je rekel moj zlati mož da bo odpeljal mali v vrtec, jaz naj pa spim kolikor ase bo le dalo, in naj si privoščim dan za razvajanjeuser posted image user posted image user posted image . V četrtek pa začnem z učenjem!

Neposredna povezava do sporočila: 844
12.11.2008 7:30:08   
jer.za.
Še tole sem spustila...
A si na ločevalni.

Ja sem malo na ločevalni, in sicer danes je 10 dan. Samo ne vem koliko časa bom še peljala tole, glede na to da grem v petek v Kaval s sošolkami iz OŠ, v soboto ima prababi od malih rojstni dan, zvečer gremo z družbo na bovling v Kranj,pa drug teden med tednom greva na eno večerjo, pa v petek čez noč v Bohinj z držbo, pa v soboto en rojstni dan,user posted image .....da ne naštevam naprej, ker se mi bo v glavi zmešali. Žurka na žurko. Najbolje da kar sedajle neham z ločevalno, da se mi bo želodec privadil nazaj na vse dobroteuser posted image user posted image .
Drugače sem pa tudi pridna, vsak dan naredim zjutraj(ob 5.30) 150 trebušnjakov, pa še zvečer isto, ali pa zvečer še malo več. Na Ab-rocketu. Pa še leg-magicam vsak danuser posted image user posted image . Sem kar pridna  a ne???

Baby-vac...sem ga dobila včeraj. Da ne povem kaj vse smo Zali spravili ven. Še mož se je čudil, da ne govorim o tašči, ki je mislila da vidi eno čudouser posted image user posted image . Zali se je ful fajn zdeli, jo je žgečkalo, in ni bilo problema.
Jerca pa je malo jokala, tako da nismo ne vem kaj ven spravili, bomo počasi, ne na silo.

Je pa to res ena super zadevauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 845
12.11.2008 7:30:22   
tinkatonka
Tinkatonka, , pa res nimate sreče. No na srečo vsaj ni nič zlomljenega. Vidva se pa kar lepo crkljajta!

Ja res je nimamouser posted image . Danes zjutraj se je zbudil še z visoko vročino: zdaj pa ne vem al je to od padca al je pa še kakšen virus zraven pokasiral user posted image . men se bo zmešal!!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.11.2008 7:42:57   
jer.za.
Danes zjutraj se je zbudil še z visoko vročino

Jaz ti svetujem da malo še počakaš, če vročina ne bo nehala padati pa pokliči pediatrinjo kaj bi to lahko bilo. Ker glede na jemanje AB naj vročine ne bi smelo biti vč. Ga pa tudi opazuj, njegovo stanje, če bi slučajno kaj bruhal pa takoj nazaj na urgenco! Pa če bo mlahav, zaspan, bi jaz tudi klicala nazaj. Da ni ob padcu dobil kakšnega lažjega pretresa!
Crkljajta se, mislim na vajuuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 847
12.11.2008 8:40:51   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Danes zjutraj se je zbudil še z visoko vročino

Jaz ti svetujem da malo še počakaš, če vročina ne bo nehala padati pa pokliči pediatrinjo kaj bi to lahko bilo. Ker glede na jemanje AB naj vročine ne bi smelo biti vč. Ga pa tudi opazuj, njegovo stanje, če bi slučajno kaj bruhal pa takoj nazaj na urgenco! Pa če bo mlahav, zaspan, bi jaz tudi klicala nazaj. Da ni ob padcu dobil kakšnega lažjega pretresa!
Crkljajta se, mislim na vajuuser posted image user posted image .

Zdele mi je zaspal v naročju, vročina 39, dobil svečko, upam da bo padla. Mlahav ni, zaspan je pa od vročine, tak da to ne morem neposredno povezati s poškodbo. Pri padcu HB ni udaril z glavo ob stopnice, ampak samo hrbet je nasrkal. Sem pa klicala v ZD, pa so rekli opazujte. user posted image user posted image

jer.za..hvala za ZS, ti kasneje odgovorim, grem crklat Aneja.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.11.2008 8:41:22 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.11.2008 9:27:17   
tinkatonka
PAZITE!!!

Da ne boste pozabile oddati vlogo za znižano plačila vrtca. Rok je do 15. novembra.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 849
12.11.2008 13:05:16   
sazi
Hvala za povabilo na srečanje, koliko prej pa morem potrdit?

Bagsi, povej nam samo toliko, da bomo vedela ali naj te pričakujemo ali ne. Miza je itak že rezervirana. Pa lepo, da ste vsi fajn. Jaz pa debate na februarčicah 2009 ne folgam - so čisto "nore", saj napišejo po 5-7 strani na dan!

Mi smo ravnokar iz urgence. Anej je padel po stopnicah.  

Ojej. Da le ni hujšega. Upam, da odkriješ vzrok vročine in ga uspete čimprej pozdravit. Ja, res imate smolo.
Tole glede stopnic je pa tudi mene strah, kako bo v hiši. Saj če bi bile naravnost, me še ne bi tako skrbelo, ampak imajo 2 ovinka.

Včeraj je imela Jerca kontrolo, vnetje je šlo še na drugi ušesekuser posted image , tako da mora biti ta teden doma, Amoksiklav pa jemati 7 dni.  

Zdaj nisem šla gledat za nazaj, ampak a prej je imela Hiconcil, zdaj ima pa Amoksiklav? So se vam pa res zakomplicirala ta vnetja. Želim, da uspete naslednjič zadevo omiliti ali preprečiti. Pri nas, odkar imamo baby vac, Lev še ni imel vnetih ušes - ŽE TRKAM!!!

Sazi, sploh nimam več komentarjev glede tvojega pritiska. Ampak jaz osebno mislim, glede na to da se kar precej spoznam na te stvari, da bi morali v večji meri upoštevati tvoje meritve, ki jih opraviš doma. Upma, da boš 24-urno testiranje prestala čimbolje, da bodo čimboljši rezulati! 

Hja, jaz tudi nimam komentarejev, ker je vse tako zmešano. Imam kak slabši dan, kot zadnja 2 dni, ko slabo spim, pa mogoče se me celo nekaj loteva in je tudi to lahko krivo, da imam potem še pritisk povišan. Kaj pa vem. Vsekakor bom vse to omenila zdravnici, če rezultati 24-urnega merjenja ne bodo OK. 

Moja sestra je imela tudi v ponedeljek pregled, in ima strogo ležanje. Otroček je preje majhen(obseg trebuha za 31 tednov, ona je noseča 35 tednov). 

Mogoče bo pa samo malo manjši otroček. Lev je imel tudi vse na spdonjih mejah, ta zdaj, je pa tudi čisto pod sposnjimi črtami. Želim, da zdrži še nekaj časa in da bo vse v redu. Le mirno.

Sem pozabila napisati, da sem rezervirala Kavala že v ponedeljek. Dobila sem pa samo še prostor za 7 oseb, ostalo je že vse rezervirano. Upam, da nas ne bo večuser posted image
No, zaenkrat 100% potrjene smo Tinkatonka, Ursa_p, Sazi, Sarazan, jaz. Pod vprašajem sta Bagsi in Katjandražuser posted image  

Nima veze, če nas bo več - se bomo že stisnile. Pod vprašajem je tudi Trdozimc.

No, toliko zaenkrat. Bodite kolikor se da fajn in naj vaši otročki (in možje -kako je pri vas, Eviii?) čimprej ozdravijo

< Sporočilo je popravil sazi -- 12.11.2008 13:13:39 >

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!