sazi
|
Hvala za povabilo na srečanje, koliko prej pa morem potrdit? Bagsi, povej nam samo toliko, da bomo vedela ali naj te pričakujemo ali ne. Miza je itak že rezervirana. Pa lepo, da ste vsi fajn. Jaz pa debate na februarčicah 2009 ne folgam - so čisto "nore", saj napišejo po 5-7 strani na dan! Mi smo ravnokar iz urgence. Anej je padel po stopnicah. Ojej. Da le ni hujšega. Upam, da odkriješ vzrok vročine in ga uspete čimprej pozdravit. Ja, res imate smolo. Tole glede stopnic je pa tudi mene strah, kako bo v hiši. Saj če bi bile naravnost, me še ne bi tako skrbelo, ampak imajo 2 ovinka. Včeraj je imela Jerca kontrolo, vnetje je šlo še na drugi ušesek , tako da mora biti ta teden doma, Amoksiklav pa jemati 7 dni. Zdaj nisem šla gledat za nazaj, ampak a prej je imela Hiconcil, zdaj ima pa Amoksiklav? So se vam pa res zakomplicirala ta vnetja. Želim, da uspete naslednjič zadevo omiliti ali preprečiti. Pri nas, odkar imamo baby vac, Lev še ni imel vnetih ušes - ŽE TRKAM!!! Sazi, sploh nimam več komentarjev glede tvojega pritiska. Ampak jaz osebno mislim, glede na to da se kar precej spoznam na te stvari, da bi morali v večji meri upoštevati tvoje meritve, ki jih opraviš doma. Upma, da boš 24-urno testiranje prestala čimbolje, da bodo čimboljši rezulati! Hja, jaz tudi nimam komentarejev, ker je vse tako zmešano. Imam kak slabši dan, kot zadnja 2 dni, ko slabo spim, pa mogoče se me celo nekaj loteva in je tudi to lahko krivo, da imam potem še pritisk povišan. Kaj pa vem. Vsekakor bom vse to omenila zdravnici, če rezultati 24-urnega merjenja ne bodo OK. Moja sestra je imela tudi v ponedeljek pregled, in ima strogo ležanje. Otroček je preje majhen(obseg trebuha za 31 tednov, ona je noseča 35 tednov). Mogoče bo pa samo malo manjši otroček. Lev je imel tudi vse na spdonjih mejah, ta zdaj, je pa tudi čisto pod sposnjimi črtami. Želim, da zdrži še nekaj časa in da bo vse v redu. Le mirno. Sem pozabila napisati, da sem rezervirala Kavala že v ponedeljek. Dobila sem pa samo še prostor za 7 oseb, ostalo je že vse rezervirano. Upam, da nas ne bo več No, zaenkrat 100% potrjene smo Tinkatonka, Ursa_p, Sazi, Sarazan, jaz. Pod vprašajem sta Bagsi in Katjandraž Nima veze, če nas bo več - se bomo že stisnile. Pod vprašajem je tudi Trdozimc. No, toliko zaenkrat. Bodite kolikor se da fajn in naj vaši otročki (in možje -kako je pri vas, Eviii?) čimprej ozdravijo
< Sporočilo je popravil sazi -- 12.11.2008 13:13:39 >
|