|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
4.11.2008 14:27:52   
jer.za.
Zdele me je klicala moja sestra...tista ki čez mesec in pol pričakuje dojenčka.

Tam, kjer trenutno stanuje ji je gospa rekla, da mora v dveh mesecih izpraznit stanovanje, ker se je ona odločila da ga ne bo oddajala več. In tako je Sara sedaj, ko ima že vse pripravljeno, zrihtano takorekoč postavljena na cestouser posted image user posted image user posted image user posted image .

A katera mogoče koga pozna ki oddaja stanovanje, seveda ne preveč drago?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.11.2008 17:51:53   
sazi
Dan,

res se že dolgo nisme oglasila, mapak kar si ne vzamem časa za kaj več napisat. Kje naj začnem...

Glede srečanja, meni je izbira v redu - torej 26.11. Kaval, brez naših dragih - bodo doma varuške (vsaj moj), če po kakšnem čudnem naklučju (kar se včasih zgodi) tekme Olimpije ne prestavijo s četrtka na sredo - ampak to se ponavadi zve le nekaj dni prej.

Jaz sem bolje - hvala. Vsaj zdi se mi tako. Vsak dan malo počivam. Ko si merim pritisk je vedno super (nikoli čez 135/85) - prej precej manj. Upam, da tako tudi ostane in da mi ne bo narasel ravno na pregledu (čeprav vem, da ravno s tem razmišljanjem ustvarjam psihozo in rast pritiska, ampak si ne morem pomagat).

Čez podaljšanj vikend smo bili v Bohinju. Je bilo prav lušno. Sta bila zraven še moja starša, ki ju Lev naravnost obožuje in smo se imeli zelo na easy in lepo. V nedeljo je bilo zelo lepo vreme, pa Lev ni hotel venuser posted image . Komaj smo ga prepričali, da smo šli za 1 urco ven, pa še to ga je moral ati skoraj ves čas nosit. Kasneje se je izkazalo da je bil res neznansko utrujen, ampak sploh ne vem od česa. Namreč spal je celo pot do doma (1 uro ob 13:30) in potem še doma, ko sem ga odložičla na posteljo, da sem ga slekla po prihodu domov še dodatno 1 uro in pol. Nikoli tako dolgo ne spi.
Danes ima podobno epizodo. Pri varuški ni spal, je pa zaspal doma ob 16:30, ko sva prišla domov, kar se ne zgodi NIKOLI - noče zaspat kar tako, pa konec. Pa se mi nič ne zdi, da bi bilo z njim kaj narobe, oz. nima nobenih znakov, da kaj zboleva (nos suh, vročine ni) - od kod taka utrujenost, mi ni jasno.

Drugače pa nismo bili nič praznično razpoloženi. Na grobove sploh nismo šli - bom šla zdaj en dan. Ponavadi grem pred 1. novembrom, pa tokrat ni zneslo. Ne maram množic, oz. se res slabo počutim v gužvi. SPloh zdaj, v nosečnosti. Za buče in podobno pa itak nisem pravi tip (pa moj tudi ne). Mogoče s tem kaj "prikrajšujem" Leva, ampak se res ne morem prepričat za take stvari - isto je s pustom.

Beseda oprosti - hja, pri nas jo ponavadi sicer izusti (pa tudi ne vedno in ne takoj), ampak je čisto brez pomena, ker čez pol ure spet useka. Udari atija, ga krega(va) da se to ne dela. Po malo mujanja atija poboža in reče oprosti, ne bom več, čez pol ure pa ista zgodba.

Bonnie_, lepo te je spet malo brati. Lev se tudi vedno malo pocarta pri meni v naročju, ko prideva do varuške - no, ima obdobja, ko se vsak dan pocarta in obdobja, ko tega ne potrebuje. Pojma nimam, od česa je odvisno, ampak mu ugodim. Pa super za Nikovo sobico. Levova je danes prispela, ampak bo morala še počakat, da prej položimo parketuser posted image . No, ravno včeraj je padla odločitev - ko je parketar spet ugotovil, da v pritličju ni dovolj suho. Da vseeno začnejo z delom, le v tej etaži bodo dodali (itak so stroški že v osnovi vrtoglavi, tako da nima veze, če je nekoliko dražjeuser posted image ) parno zaporo nad estrih in menda bo v naslednjih dveh-treh tednih parket položen. Sva se odločila, da res ni več za čakat, ker se drugače res ne bomo uspeli preseliti se do prihoda dojenčka.

Jutri greva še na sejem pohištva, ampak imamo v večini že vse naročeno, nekaj pa tudi že pripeljano (še hladilnik in pralni stroj so že dostavili), vse ostalo pa že čaka v skladiščih (kuhinja, gospodinjski aparati, spalnica, vgradna omara...)

Eviii, upam, da si bolje in da si uspela vse porihtat.

Jer.za - očitno je danes tak čuden dan. Naju z možem oba boli glava. Upam, da si bolje tudi ti.

Mali športniki/pohodniki - joj, kok so pridni vaši otročkiu. Lev sploh noče nič peš. Še zunaj je bolj kot ne "proti" svoji volji. Včasih ga navduši kak tobogan, pa če so luže rad v njih spušča "ladjice" (liste), in razmetava regratove lučke. POtem pa navdušenja hitro zmanjka. Peš se mu pa sploh ne da.

Ojej, Jer.za, Sara pa res nima sreče. Žal ne poznam nikogar, ki oddaja stanovanje. Upam, da najdete kakšno ugodno rešitev.

Toliko zaenkrat. Se bom potrudila in javila bolj pogosto. Namreč zdaj, ko sem v službi samo 1 ali 2 uri, res naredim samo najunujnejše in spokam domov, doma pa potem ni časa za internet.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.11.2008 22:55:11   
Eviii
sazi, super, da gre s pritiskom boljše. zdej si res ne smeš privoščit kakega norega skakanja pritiska. drugače pa se tvoj dan že počasi približuje. no, še tri mesece pa bo počasi šlo zares.

za firmo sem uspela vse uredit. se registrirat (javna agencija mi je status začela vodit s 1.10.), uredit zdravstveno in ostale birokratične zadeve in si odpret račun. tako, da zdej lahko začnem izstavljat račune in podpisujem pogodbe. tega se morem jutri lotit, ker danes nimam več energije.

kar se tiče mojega zdravja, imam zamašeno eustahijevo cev. sem v mladosti imela pogosta vnetja, ki niso bila prou zdravljena in to je pustilo posledice - skoraj popolnoma zakalciniran desni bobnič. zdravit morem pa nos, ker je ta kriv vseh nevšečnosti. danes sem bla pri pulmologinji. sem ji povedala, da ta moja zamašenost že kr traja en mesec in pol. mi je dala ene kapljice za nos za alergike. jutri morem it še v laboratorij dat kri in vodo in pol se bo odločla, če rabim antibiotik al ne. pravi, da sumi, da se je moja alergija sprevrgla v kako bakteriološko vnetje. bomo vidle jutri. in svetovala mi je, da čez zimo jemljem zdravila za astmo, ker je očitno moja pljučna funkcija zdej malo slabša (sicer sem tokrat imela 92 % pljučne funkcije, pa je rekla, da ji moje stanje ni všeč). in res se ne počutim najbolše. mi gre tale moj nos na živce user posted image .

dejan je tudi nekam čuden. danes zjutri je bil skori brez glasu. pa zamašenega noska ima. mislim, da se je malček prehladil. je spet malo spremembe vremena in to na njega kr precej vpliva. lahko pa mu petice delajo probleme. morem jutri kej prekontrolirat.

nočko user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 803
5.11.2008 7:44:39   
jer.za.
Jutro!

Spet sem jaz prvauser posted image .

No najprej moram pohvalit mojo veliko punčko Zalo, kako je včeraj lepo plesalauser posted image user posted image . Sploh vam ne morem povedat, kako zelo sva bila z možem ponosna nanjouser posted image user posted image .Mož je še celo rekel, da bo šel kamero kupit, da bo naslednjič lahko posnel najino princeso.Še celo valček so plesali.  Jerca je pa tudi zelo ploskalauser posted image user posted image . Zdaj je Zala vpisana naprej, Jerca bo pa najbrž začela hodit septembra, ker je bila tudi ona včeraj zelo navdušena.

Jaz..sem bolje. Glava je malo popustila, ne pa še čisto. Sem pa seveda(no smo vsi) zaskrbljeni zaradi Sare. Sedaj na polno iščemo stanovanje. Če ga ne dobi za primerno ceno,  bo šla nazaj k staršem (ampak imajo samo 60 m2), in v tem primeru bo Ina prišla k nama za ene par mesecev, Sara bo pa v Inini sobi.
Ina se s tem seveda strinja.

Eviii...user posted image user posted image user posted image  za firmo. Zdaj pa le pridno izstavljaj račune!
Joj, tole z ušesom se pa nič kaj prijetno ne sliši.Upam, da ne bo pustilo kakšnih trajnih okvar.
Kar pa se tiče smrkanja, tudi pri nas jima še vedno teče iz nosu. Dva dni je dobro, pa dva dni spet, pa malo kašljata vmes,....ma teli prehladi gredo tudi meni že pošteno na živce. Upam samo da še drug teden zdržita, da ne bom jemala spet bolniške, potem pa itak ostanem doma.

Sazi....tudi midva greva danes popoldan na sejem. A bosta vidva popoldan tam? Se dobimo na kakšni kavici?
Pa super za tako lep pritisk.

SREČANJE: 26.11. ob 20.00 v KAVALU.
Zaenkrat smo potrdile:
- tinkatonka
- Urša_p
- sazi
- jer.za.

Dajmo še ostale, pofočkajte se. A rezerviram kar jaz?

Grem še malo "delat".

Papa

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 804
5.11.2008 8:24:45   
tinkatonka

Grem še malo "delat".

Papa

Ja dej rezerviraj prosimuser posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 805
5.11.2008 10:50:20   
sazi
Sazi....tudi midva greva danes popoldan na sejem. A bosta vidva popoldan tam? Se dobimo na kakšni kavici?
Pa super za tako lep pritisk.

Midva greva na sejem jutri - v četrtek.Sem mogoče narobe napisala. Jutri imava varstvo za Leva popoldan, danes pa ne.

Ja, kar rezrviraj. Jaz pa najbrž lahko začem pošiljat SMS-je, kajne.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 806
5.11.2008 14:11:57   
jer.za.
Sazi, daj kar SMS-je pošlji, jez bom pa potem v petek kar rezervirala-se mi zdi pomembno da to storim čimprej, da ne bomo na koncu brez ostale.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 807
6.11.2008 7:33:00   
jer.za.
Jutro. No zame je že skoraj dober dan, sem se zbudila ob 4.45, in nisem mogla več zaspati nazajuser posted image

Z možem in svakom smo bili včeraj na pohištvenem sejmu. Moji vtisi: vse je nekam "high", ne vem no to pomojem ni ravno za nas navadne smrtnike. Sem pa jaz dobila kar nekaj idej za dekoracijo stanovanja, pa jabolk sem se najedlauser posted image user posted image user posted image -imajo na vsakem koraku polno jabolkuser posted image . Pa še ljudi je bilo ogromno. Še dobro da smo šli v LJ z vlakom, ker je bilo tudi parkirišče čisto polno in ne vem kje bi sploh parkirali.

A so vaše februarčke v vrtcu že kaj tehtali in merili? Pri nas so jih že, Jerca ima 98 cm, težka je pa 15,9 kguser posted image user posted image user posted image . Po gorenjsko, "ornk baba"user posted image . Je tudi največja in najtežja v skupini, no samo tukaj je treba vedeti, da je po starosti samo še ena punčka pred njo.

Danes bo pri meni v službi precej dolgočasno, tako da če bo katera za čvek, imam veliko časa. Še sodelavki je hčerka zbolela, tako da sem še jutri sama, jutri bo pa sploh dolgočasno.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 808
6.11.2008 9:09:23   
tinkatonka
Dobro jutro!

tehtanje naših malčkov....anej se velikokrat stehta na domači tehtnici. Ima 13,5 kg (z medvedkom vred user posted image user posted image user posted image ) Velik je pa tud okrog 98. Ga moram zmerit :)

zdravje...zdaj pa mene nekaj napada user posted image . Pljuvam gnoj user posted image

služba....nič se mi ne da user posted image

volitve...jaz sem tok vesela, da je Obama zmagal, da vam ne morem povedat.user posted image user posted image user posted image Zdaj pa samo še čakam, kdo bo moj novi šef . Sam tega Erjavca bi pa res iz hlač stresla. Sem kr živčna ko začnejo njega v poročilih omenjat. A vam težim s politiko, a ne? OK, ne bom več. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.11.2008 9:11:18 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 809
6.11.2008 12:54:25   
jer.za.
zdaj pa mene nekaj napada . Pljuvam gnoj

user posted image user posted image  Če se tole ne neha, se pojdi malo k zdravniku pokazat. Ker tole pa ni samo navadna viroza.
Kaj pa če si za jutri vzameš dopust, ali pa bolniško da doma malo preležiš vse skupaj?

Jaz počasi zaključujem, Sem ravno vlak zamudila, tako da imam še pol ure do naslednjega. In sedaj visim tukaj na RR.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
6.11.2008 21:54:21   
ursa_p
Sazi ... in kako ukrepate, da Lev ne bi atija tepel?

Sprehod s psi brez joka in to pes ... vceraj se mi je po doooooooolgem casu zgodilo, da je Gal sel cel krog (zelo velik) pes z mano na sprehod. Najprej je nekaj tecnaril, pa sem mu povedala, da ga ne morem skoz nosit, no potem je pa popustil in je sel zelo lepo pes. Hodila sva pa eno uro in pol (sva mogla vlake gledat zraven).

Jokanje ... zdej so mi se v vrtcu rekli, da ce nekaj ni po njegovo, zacne takoj jokat in da se samo dere. Je pa tako trmast, da je skoraj nemogoce prit do konca. Res je grozno tole obdobje. Se spomnim, ko sva bile s Tinkatonko v Soli za starse in smo se ravno o trmi pogovarjali ... nekje pri treh letih je hudo, je rekla in potem pri petih ... in pri nas je RES HUDO. Predvcerajsnjim se mi je spet eno uro in pol drl na sprehodu in potem se doma, zato sem res vesela, da nama je vceraj uspelo brez joka.
Nimam pa cisto nobene ideje vec kaj narest. Zdej dela same lumparije ... na mizo pleza, pa me udari ... in ker ga zdej ignoriram pride do mene in mi rece "jaz sem bil pa na mizi" ali pa "udaril sem te" ... in mu recem, da nic ne vem o tem, potem pa neha ... ce bi pa znorela, se pa ne bi nehalo ... ker ga pa ignoriram, da pa mir. Jaz res nimam vec ideje kako in kaj ... ampak je prav grozno, da vedno jaz zacnem pisat kako je, potem greste pa vi za mano ... jaz bi raje videla, da nas kdo prehiti, da bi vsaj kaksno stvar lahko malo predvidela. Tezko je, res.

Sola za starse ... v torek je tema Kako otroku postaviti meje ... Tinkatonka gres? Midva morava it!

Jer.za ... tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi oddajal stanovanje ... lahko pa ti povem, da bo najceneje prisla skozi, ce bo nasla oglas v casopisu ... tam ponavadi starejsi dajejo oglase in stanovanja niso draga ... veliko srece ji zelim.

Plesne ... tudi jaz sem Gala ravno vceraj vpisala v plesne in z njimi zacne v torek. Sem ful vesela, Gal pa tudi ... zdej mi skoz govori, da bi plesat hodil (no, z mamico bi on, ampak upam, da bo tudi brez mamice vesel).

Gledalisce ... danes sva bila z Galom prvic v gledaliscu .. no, Gal je vsak teden zdej ze 4x zapovrstjo bil v gledaliscu, ampak z mojo mami ... in je bil res fuuuuuuuuuul priden. Danes sva sla gledat Cepica veselja ... taka smesna predstava, ampak za otroke zelo lusna ... edino zmaj je malo strasen, ko hoce Alenko pojest (je Gal skoraj zacel jokat), ampak ni hudega ... je vse na smeh obrnjeno. Res lusno. Ima pa mami ze vstopnici za 2 tedna vnaprej - a so vasi ze sli na lutkovno predstavo - Gal cele pol ure ali vec res lepo gleda. Po gledaliscu sva sla pa se po kostanj in Ljubljanico pogledat ... potem pa domov spat.

Spanje ... zdej imamo stampiljke ... je dokaj priden ... skoraj vsak dan lepo zaspi, edino danes ne vem ce se siba okoli. Vceraj je tako pridno zaspal (pustila sem ga v sobici in je v 5-ih minutah zaspal), da je dobil 2 stampiljki, pa se zvezdico - je bil res zelo vesel.

Eviii ... vi imate pa res skoz tezave z zdravjem ... no, predvsem ti ... drzi se!

Katjandraz ... TE PRIDEMO ISKAT, NE? user posted image user posted image user posted image

Merjenje ... Gal je velik 94 cm (Tinkatonka ... si ziher, da jih ima Anej 98???) in ima 13,5 kg. Bolj slang smo. user posted image

Orbitrek ... pridno telovadim, ker sem ze na kilah, ki sem jih imela na koncu nosecnosti. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa nic kaj dosti ne jem, res ... za znoret.

Lep vecer, Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.11.2008 7:41:29   
jer.za.
Jutro!
Mene spet boli glava, sploh ne vem več kaj je touser posted image . No, če se me šef danes usmili in bo res prišel že okoli 8.00 sem, kot je obljubil, potem računam da bom šla okoli 11.00 že domov. Upam, da bo res tako da bo lahko šla počivat.
Jerca je tudi precej prehlajena. Sedaj še kašlja kar naprej. Dajem ji vršičkov sirup, pa med. Še kakšna ideja kako se rešiti kašlja? Tole je res že prav noro. Zala pa se zaenkrat še kolikortoliko drži(trkammmmmmmmmmmmmm).

Orbitrek ... pridno telovadim, ker sem ze na kilah, ki sem jih imela na koncu nosecnosti. Pa nic kaj dosti ne jem, res ... za znoret.

Urša_p, kaj če bi si dala malo ščitnične hormone pregledati? A noseča pa ziher nisi?

Gledališče...mi nismo bili še z nobeno. Računamo, da bomo izvedli to sedaj, ko bo malo več časa. Imajo pa vsako soboto dopoldan v Karnju v gledališču tudi otroške predstave.

Vidim, da je naša Jerca res bolj med težkokategornikiuser posted image .

Tinkatonka, imaš ZS.

Grem si en čajček skuhat.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.11.2008 8:58:16   
ursa_p
Punce ... danes imate v Dnevniku BREZPLACNO prilogo risanko Vlakec Tomazek ... cena 0,95 EUR ... jaz jo ze imam!!!

Zdej grem pa jer.zo brat.

Lp, Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 813
7.11.2008 9:09:54   
ursa_p
Jer.za ... scitnico so mi ze gledali, pa je vse dokaj normalno. Noseca ... hja, menstro imam, mireno tudi ... nisem - pa me ze daje, da bi se kaj premaknilo na tem podrocu (so mi se v vrtcu rekli, da bi gal potreboval bratca ali sestrico user posted image  ), ampak se z Maticom skoz nekaj prickava. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.11.2008 9:16:54   
tinkatonka
urša_p...a maš možnost še meni kje vzeti risanko. Ker Jani je v službi nekje bogu za leđama, pa nima trgovine blizu, jaz pa ne morem ven iz službe pred 12h.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.11.2008 9:20:27   
jer.za.
Punce ... danes imate v Dnevniku BREZPLACNO prilogo risanko Vlakec Tomazek

Meni jo je tašča naročila, ker smo naročniki Dnevnika. Upam, da pride čimprej.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.11.2008 9:21:27   
jer.za.
mireno tudi

Koliko časa pa imaš že mireno? Kaj pa če je mirena vzrok za te težave?

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.11.2008 9:23:51   
ursa_p
Tinkatonka ... dobis!

Mireno imam od febuarja!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 818
7.11.2008 9:25:50   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Tinkatonka ... dobis!

Mireno imam od febuarja!

Hvala!!! Dobiš denar na telovadbi. Mogoče bo šla babi z Anejem, ker sem jaz neki bolna, al pa pridm pa bom samo gledala :))) 

Pa daj ven to mireno. Bomo spet skupaj pestvale mogoče user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.11.2008 9:27:38   
tinkatonka
Tinkatonka ... dobis!

Aja, pa na skrivaj moraš to dat, ker to bo Mikalvžek prinesel :))) Pa ne sme Anej vidt.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 820
7.11.2008 9:29:33   
tinkatonka
Uporabniki na tej temi: tinkatonka, Valentina76

Valentina javi se!! Kako sta tvoja fanta?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 821
7.11.2008 11:31:55   
sazi
Dan,

se spet malo oglašam. No, a vlakec Tomaž da je danes v Dnevniku? Po mojem ga bom zamudila. Sicer imamo pa doma kar veliko materiala in ima obdobja, ko veselo gleda, potem ga pa spet nekaj dni sploh ne zanima.

Eviii, super, da si zrihtala vse za službo in upam, da je tvoje zdravje zdaj že boljše.

Sejem - sva bila včeraj, pa je res vse bolj modernistično - mi je všeč. Ampak sva itak iskala bolj samo ideje, pa v bistvu nama samo še jedilnica in kavč manjkata. Mizo sva potem našla v Lesnini, kavč imava pa itak že nagledan.
Jer.za - nobenih jabolk nisem nikjer vidla. Najbrž zato, ker niti nisem navdušena nad njimi ali pa jih res ni bilo.

Mere otročkov - pojma nimam, kako velik je Lev. Se ne pusti izmerit. Tako na "uč" bi rekla, da ni višji od 95 cm, kolikor se pa doma tehta ima pa tam okoli 12,5 kg (ampak več kot 13 pa zagotovo ne).

Zdravje - moj pritisk je v redu. Želim, da se bolanke čim prej pozdravite -prav tako vaši kašljajoči otročki.

Ursa_p - glede Levovih izpadov težko napišem, kako ukrepamo. Vedno mu povemo, da se to ne dela, da boli, če te kdo udari... Potem se ponavadi opraviči, atija poboža (ali pa mene, saj tudi mene včasih brcne) in pravi, da ne bo več. Sicer je pa tako, da je tak ponavadi, ko je utrujen, ampak to je pri nas vsak dan, ker pri varuški ne spi, domov pride zmatran, spat noče in je potem do večernega spanja eno samo prerekanje in mašenje časa - ne vedno, da ne bo pomote. Včasih je kljub utrujenosti pravi sonček - sploh, če smo na obisku pri kateri od babic.

Gledališče - še nismo bili. Bo treba enkrat probat.

Vikend - se bomo najedli rac. Gremo jutri v MB, v nedeljo pa v LJ k moževemu dedku in babici na Martinovo kosilo. SPet bo cel vikend zelo na "izi" z veliko hrane in posedanja - za moj pritisk kar dobrodošlo., Če bo pa kaj sončka, bomo šli pa v MB park - Levu je tam zelo všeč.

Toliko zaenkrat. LP

Neposredna povezava do sporočila: 822
7.11.2008 11:39:44   
tinkatonka
Merjenje ... Gal je velik 94 cm (Tinkatonka ... si ziher, da jih ima Anej 98???) in ima 13,5 kg. Bolj slang smo.

pa ne nisem ziher, sej sem rekla, da ga moram zmerituser posted image . Upam, da mi danes uspe. Lahko tud da sem se zmotila user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.11.2008 12:25:43   
ursa_p
Tinkatonka ... imam vlakca zate. Dobite naskrivaj. user posted image
Drugace se bova mogla pa midva malo boljs razumet, sele potem bomo o cem razmisljali!

Sazi ... sej pri nas je zelo podobno ... ko je utrujen je stanje katastrofalno. Imamo res podobne probleme.

Moram delat.

Neposredna povezava do sporočila: 824
7.11.2008 12:34:33   
tinkatonka
Tinkatonka ... imam vlakca zate. Dobite naskrivaj

yeeeeeeeeeeeeee HVALA!!! user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

kašica
Ines_L

Katere kašice kupujete otrokom?

Bebivita (16%)

Hipp (28%)

Alete (2%)

Frutek (53%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!