|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
10.7.2008 19:24:15   
sonček85
ojla.sem gledala pop tv sedaj in je kazalo Ljubljansko porodnišnico in novorojenčke.pravijo da je letos največji babyboom po letu 1982.
lahko ste ponosne vse ,kii rojevate v tem mesecu in ki ste že rodile.čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
10.7.2008 19:33:20   
Motoristka
Hoj!

No pa sem prišla s pregleda-še vedno odprta 3 cm, vse zmehčano, edino kar je rekla je, da se otročiček ni spustil dol in da je še kar visokouser posted image ....kaj to pomeni, da bom decembra rodila?V ponedeljek-14.7.-ctg+pregled.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 19:35:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
10.7.2008 19:38:47   
maja24
Blacky30 vem da ni nč narobe če je utrip 142 sam una smotana sestra je delala tako paniko da me je čist v slabo voljo spravla.

NyahRR očitno si moja pupa želi da bi ble skupi v sobiuser posted image user posted image user posted image ,aja pa dones je biu spet Tratnik tko grob da sm že skore zvezde vidla ko je vtaknu prsteuser posted image user posted image user posted image

Tinky pa si le dočakala svojega piška,ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
10.7.2008 19:41:45   
maja24
Hruška debeluška sm vesela da je s tvojo punčko vse OK,zej pa samo še čakanje na dan D,pa glej da me boš prehitela k mene je tolk strah porodauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
10.7.2008 19:44:45   
maja24
Katy o boš vidla da si naslednja na vrsti,ampak rekord bom pa jest podrla ne tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
10.7.2008 19:58:02   
maja24
Samo da pridem prečikirat kaj dogaja se med mojo odsotnostjo načvekate za par strani,ko pa sm prisotna pa ni nobeneuser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.7.2008 20:02:01   
jocika
No pa sem prišla s pregleda-še vedno odprta 3 cm, vse zmehčano, edino kar je rekla je, da se otročiček ni spustil dol in da je še kar visoko ....kaj to pomeni, da bom decembra rodila?

mah...sej ne vejo...
men je 14 dni nazaj rekla, da je čisto nizko, da bom vsak čas rodila, pa da se jutr ne vidiva več. Kak bo kej jutri debelo pogledla.... Jst jo nosim čist dol že lep čas, pa nič, tebi se pa zna ta zadnji dan spustit. Ni pravila

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.7.2008 20:05:45   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: jocika

No pa sem prišla s pregleda-še vedno odprta 3 cm, vse zmehčano, edino kar je rekla je, da se otročiček ni spustil dol in da je še kar visoko ....kaj to pomeni, da bom decembra rodila?

mah...sej ne vejo...
men je 14 dni nazaj rekla, da je čisto nizko, da bom vsak čas rodila, pa da se jutr ne vidiva več. Kak bo kej jutri debelo pogledla.... Jst jo nosim čist dol že lep čas, pa nič, tebi se pa zna ta zadnji dan spustit. Ni pravila

To je men tut govorila da se mi je čist spustu in to en mesec nazaj in da se zna zgodit da bom prej rodila in lej ga zlomka še vedno sm 2v1 in to na dan PDPjauser posted image user posted image user posted image .
No ja sicer nism bla že tolk prej odprta,za zdej pa nevem al sm al nism odprta.Mah ko bo,bo.user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.7.2008 20:06:13   
lindy
Evo še zadnjič moj trebuuuščekuser posted image  in upam, da grem rodit naslednji petek, ker je itak polna luna!
user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.7.2008 20:07:37   
sonček85
držžimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep trebušček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
10.7.2008 20:08:15   
maja24
Lindy prou lep trebušček maš,boš vidla da jih bo luna ful zjagala rodit pa da boš nasledni tedn al pa še prej cartala svojga piškota.

NyahRR ob kateri uri pa maš CTG v pondelk,jest ga mam ob 7h,no ja sicer se kr čaka tok da se bova zihr srečale.

< Sporočilo je popravil maja24 -- 10.7.2008 20:18:44 >

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
10.7.2008 20:33:14   
klarazan
Jocika, lej sej sem napisala, da nočem nobene strašit, ker je dejstvo, da smo si različne, jaz se povedala sam svojo izkušnjo, ki sem jo imela pri drugemuser posted image , tak da ne bit jeznauser posted image user posted image user posted image , drugač pa nisem ravno majhna, merim 173cm pa mi to ni kaj dost pomagaluser posted image ,  sicer pa upam, da bo šlo v tretje kot iz topauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
10.7.2008 20:42:38   
klarazan
HD,  glede na to da si bolj drobna boš mogoče še lažje rodila kot naprimer jazuser posted image , mogoče pa so se pri merjenju mal ušteli in bo na koncu mogoče le sam 4000g babika, kar pa se obsega glavice tiče, te čist razumem, moj Žan je imel obseg 36,5..., tvoji pupi pa verjetno ne bo zrasla še za 1,5cm do takrat da boš rodila, pa če tudi, boš preživela, verjemi, pa ko jo boš k sebi stisnala, bo že skoraj vse hudo pozabljeno,... glej mene, še vseeno sem hotla enegauser posted image pa čeprav me sedaj že šraufa ko pomislim, da se bliža dan Duser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.7.2008 20:49:25   
Blacky30
Mojcej imam na MSN trenutno, vse vas lepo pozdravlja. Sporoča tudi, da nas vse pozdravlja ilatic, s katero sta se danes videli, za jutri pa upata, da bosta skupaj v sobi.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
10.7.2008 20:54:06   
Blacky30
Frutka sporoča:

"Popadki so zatajili. Če do jutra ne bo nič, dobim tabletko... in zdaj čakam, kaj misli ljubo dete.
Rinit dalje ali spat.user posted image "

Sem ji poslala naše pozdrave in ji zaželela vse dobro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.7.2008 21:01:59   
jocika
Jocika, lej sej sem napisala, da nočem nobene strašit, ker je dejstvo, da smo si različne, jaz se povedala sam svojo izkušnjo, ki sem jo imela pri drugem , tak da ne bit jezna

Ah, jezna pa nisem zlepa. Bi mi mogla pa dost kej hujšga nardituser posted image user posted image user posted image
Tisto o velikosti pa sem prvič slišala in nisem vedla, al je res al ne.... no, 173 res ni glih tak malouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.7.2008 21:03:53   
jocika
Ja, nč, nočte bit vlke čveke, grem pa vodoravnouser posted image user posted image user posted image . Držim pesti, frutka!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
10.7.2008 21:15:12   
Blacky30
Ja, nič, tudi jaz se za danes poslavljam. Ni mi nekaj dobro in se ful slabo počutim. user posted image  mi ful dol pritiska, da me kar boli mehur, pa trebuh me malo boli, pa hrbet. Zdaj pa ne vem, če sem tako slabo spala in je to posledica tega ali prenažrtje pizze včeraj zvečer, ne vem.... Upam, da bo noč pomagala in se bom vredu naspala, pa bom zjutraj kot rožica.
Pa tole prekl..... vnetje se mi je spet poslabšalo, sranje! Kar uliva se mi ven, kot zadnjič, mojega g. pa ni, da bi mi svečke napisal. Sem dragega poslala v lekarno, upam, da jih bo lahko kupil. Bom vidla, kaj je zrihtal, ko domov pride.

Če bo kaj novega, seveda, takoj sporočim.user posted image  Mislim pa, da je petra1984 že zelo blizu svoje user posted image , ker če ji je odtekla voda, je ne bodo pustili več dolgo čakat.user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
10.7.2008 21:16:51   
klarazan
Boga frutkauser posted image , tak je mene prvauser posted image user posted image hecala, sem bla 12. dan čez rok pa sem mela dost, sem  celo porodnišnico prehodla, pa to z ornk tempom, pa stopnice so tud laufale 100 na uro, sem šla po njih gor in dol ko šus ziker ene desetkrat, no pol se je pa začel...user posted image user posted image user posted image

Frutka držim pesti, pa par user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da se čimprej rešiš!!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 21:19:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
10.7.2008 21:21:06   
klarazan
Blacky, ka ti bi nam jo pa že pobrisala user posted image user posted image user posted image user posted image , nekam sumljiva si mi, dej počakaj, da grem jaz prvauser posted image user posted image user posted image , sej veš pdp maš en dan za manouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
10.7.2008 21:21:22   
tims
Oj, sam na kratko da se oglasim. Naša mala je danes prav sumljivo mirna. Mogoče se pa kaj pripravlja user posted image . Jutri imam ctg in pregled. Upam, da bo tudi vaginalni, da mi lahko pove, ali se že kaj pripravlja.

Jocika, našo malo sem jest dala mal na dieto user posted image , tko da sem si nekako zamislila mere ob rojstvu: 3450, 50, 34. Me pa zanima, kok bom v temo brcnla user posted image user posted image user posted image .

Evo, z možekom sva se nekako odločila (do druzga tedna imava čas) za kuhno in mislim da bova kar ostala pri DanKuchen.

TINKY in ROMY čestitke za user posted image

Blacky, ti pa lepo počivat. Morš kar še nekaj dni pred sabo user posted image

Jokanje in hormoni? Pri meni je v drugo katastrofa. Pri Timu so me vsi hvalil, da kok sem ok, da me nič ne spravi iz tira, da nisem ena cmera, skratka, vse lepo in prav. V drugo pa mislim da sem vse nadoknadila user posted image . No, zdaj sem se že umirila, na začetku pa.... Ni da bi človek zgubljal besede.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
10.7.2008 21:24:24   
Blacky30
Pety78, dobrodošla nazaj med nas. Poročaj, kako kaj živite in seveda čakamo porodno zgodbo.user posted image user posted image user posted image

Lindy, lep trebušček. Še malo, pa ga več ne bo....user posted image

Flower, rada bi kupila Canesten vaginalne svečke. Nimajo kaj škodit, itak sem jih v tej user posted image  imela že 3x. Zdaj pa upam, da jih je dobil.

Klarazan, nočem še nikamor, komaj v torek je moj dan, ki sem si ga izbrala.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
10.7.2008 21:26:13   
klarazan
Pa še to, mater me nosečniška skleroza dajeuser posted image , Blacky, kdo bo pa pol na RR javu moj SMS, ko ti ga bom poslalauser posted image ,...
ne me več resn jemat, ful mi ga neki dol meče.. pomoje je to pred porodna tremauser posted image .

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?