Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 19:24:15
|
|
|
|
sonček85
|
ojla.sem gledala pop tv sedaj in je kazalo Ljubljansko porodnišnico in novorojenčke.pravijo da je letos največji babyboom po letu 1982. lahko ste ponosne vse ,kii rojevate v tem mesecu in ki ste že rodile.čestitke
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 19:33:20
|
|
|
|
Motoristka
|
Hoj! No pa sem prišla s pregleda-še vedno odprta 3 cm, vse zmehčano, edino kar je rekla je, da se otročiček ni spustil dol in da je še kar visoko ....kaj to pomeni, da bom decembra rodila?V ponedeljek-14.7.-ctg+pregled.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 19:35:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 19:38:47
|
|
|
|
maja24
|
Blacky30 vem da ni nč narobe če je utrip 142 sam una smotana sestra je delala tako paniko da me je čist v slabo voljo spravla. NyahRR očitno si moja pupa želi da bi ble skupi v sobi ,aja pa dones je biu spet Tratnik tko grob da sm že skore zvezde vidla ko je vtaknu prste Tinky pa si le dočakala svojega piška,ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 19:41:45
|
|
|
|
maja24
|
Hruška debeluška sm vesela da je s tvojo punčko vse OK,zej pa samo še čakanje na dan D,pa glej da me boš prehitela k mene je tolk strah poroda
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 19:44:45
|
|
|
|
maja24
|
Katy o boš vidla da si naslednja na vrsti,ampak rekord bom pa jest podrla ne ti
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 19:58:02
|
|
|
|
maja24
|
Samo da pridem prečikirat kaj dogaja se med mojo odsotnostjo načvekate za par strani,ko pa sm prisotna pa ni nobene
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:02:01
|
|
|
|
jocika
|
No pa sem prišla s pregleda-še vedno odprta 3 cm, vse zmehčano, edino kar je rekla je, da se otročiček ni spustil dol in da je še kar visoko ....kaj to pomeni, da bom decembra rodila? mah...sej ne vejo... men je 14 dni nazaj rekla, da je čisto nizko, da bom vsak čas rodila, pa da se jutr ne vidiva več. Kak bo kej jutri debelo pogledla.... Jst jo nosim čist dol že lep čas, pa nič, tebi se pa zna ta zadnji dan spustit. Ni pravila
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:05:45
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: jocika No pa sem prišla s pregleda-še vedno odprta 3 cm, vse zmehčano, edino kar je rekla je, da se otročiček ni spustil dol in da je še kar visoko ....kaj to pomeni, da bom decembra rodila? mah...sej ne vejo... men je 14 dni nazaj rekla, da je čisto nizko, da bom vsak čas rodila, pa da se jutr ne vidiva več. Kak bo kej jutri debelo pogledla.... Jst jo nosim čist dol že lep čas, pa nič, tebi se pa zna ta zadnji dan spustit. Ni pravila To je men tut govorila da se mi je čist spustu in to en mesec nazaj in da se zna zgodit da bom prej rodila in lej ga zlomka še vedno sm 2v1 in to na dan PDPja . No ja sicer nism bla že tolk prej odprta,za zdej pa nevem al sm al nism odprta.Mah ko bo,bo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:06:13
|
|
|
|
lindy
|
Evo še zadnjič moj trebuuušček in upam, da grem rodit naslednji petek, ker je itak polna luna!
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:07:37
|
|
|
|
sonček85
|
držžimo pesti lep trebušček
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:08:15
|
|
|
|
maja24
|
Lindy prou lep trebušček maš,boš vidla da jih bo luna ful zjagala rodit pa da boš nasledni tedn al pa še prej cartala svojga piškota. NyahRR ob kateri uri pa maš CTG v pondelk,jest ga mam ob 7h,no ja sicer se kr čaka tok da se bova zihr srečale.
< Sporočilo je popravil maja24 -- 10.7.2008 20:18:44 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:33:14
|
|
|
|
klarazan
|
Jocika, lej sej sem napisala, da nočem nobene strašit, ker je dejstvo, da smo si različne, jaz se povedala sam svojo izkušnjo, ki sem jo imela pri drugem , tak da ne bit jezna , drugač pa nisem ravno majhna, merim 173cm pa mi to ni kaj dost pomagal , sicer pa upam, da bo šlo v tretje kot iz topa .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:42:38
|
|
|
|
klarazan
|
HD, glede na to da si bolj drobna boš mogoče še lažje rodila kot naprimer jaz , mogoče pa so se pri merjenju mal ušteli in bo na koncu mogoče le sam 4000g babika, kar pa se obsega glavice tiče, te čist razumem, moj Žan je imel obseg 36,5..., tvoji pupi pa verjetno ne bo zrasla še za 1,5cm do takrat da boš rodila, pa če tudi, boš preživela, verjemi, pa ko jo boš k sebi stisnala, bo že skoraj vse hudo pozabljeno,... glej mene, še vseeno sem hotla enega pa čeprav me sedaj že šraufa ko pomislim, da se bliža dan D .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 20:49:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Mojcej imam na MSN trenutno, vse vas lepo pozdravlja. Sporoča tudi, da nas vse pozdravlja ilatic, s katero sta se danes videli, za jutri pa upata, da bosta skupaj v sobi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:01:59
|
|
|
|
jocika
|
Jocika, lej sej sem napisala, da nočem nobene strašit, ker je dejstvo, da smo si različne, jaz se povedala sam svojo izkušnjo, ki sem jo imela pri drugem , tak da ne bit jezna Ah, jezna pa nisem zlepa. Bi mi mogla pa dost kej hujšga nardit Tisto o velikosti pa sem prvič slišala in nisem vedla, al je res al ne.... no, 173 res ni glih tak malo
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:03:53
|
|
|
|
jocika
|
Ja, nč, nočte bit vlke čveke, grem pa vodoravno . Držim pesti, frutka!!!!!!!!
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:15:12
|
|
|
|
Blacky30
|
Ja, nič, tudi jaz se za danes poslavljam. Ni mi nekaj dobro in se ful slabo počutim. mi ful dol pritiska, da me kar boli mehur, pa trebuh me malo boli, pa hrbet. Zdaj pa ne vem, če sem tako slabo spala in je to posledica tega ali prenažrtje pizze včeraj zvečer, ne vem.... Upam, da bo noč pomagala in se bom vredu naspala, pa bom zjutraj kot rožica. Pa tole prekl..... vnetje se mi je spet poslabšalo, sranje! Kar uliva se mi ven, kot zadnjič, mojega g. pa ni, da bi mi svečke napisal. Sem dragega poslala v lekarno, upam, da jih bo lahko kupil. Bom vidla, kaj je zrihtal, ko domov pride. Če bo kaj novega, seveda, takoj sporočim. Mislim pa, da je petra1984 že zelo blizu svoje , ker če ji je odtekla voda, je ne bodo pustili več dolgo čakat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:16:51
|
|
|
|
klarazan
|
Boga frutka , tak je mene prva hecala, sem bla 12. dan čez rok pa sem mela dost, sem celo porodnišnico prehodla, pa to z ornk tempom, pa stopnice so tud laufale 100 na uro, sem šla po njih gor in dol ko šus ziker ene desetkrat, no pol se je pa začel... Frutka držim pesti, pa par za srečo, da se čimprej rešiš!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 21:19:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:21:06
|
|
|
|
klarazan
|
Blacky, ka ti bi nam jo pa že pobrisala , nekam sumljiva si mi, dej počakaj, da grem jaz prva , sej veš pdp maš en dan za mano
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:21:22
|
|
|
|
tims
|
Oj, sam na kratko da se oglasim. Naša mala je danes prav sumljivo mirna. Mogoče se pa kaj pripravlja . Jutri imam ctg in pregled. Upam, da bo tudi vaginalni, da mi lahko pove, ali se že kaj pripravlja. Jocika, našo malo sem jest dala mal na dieto , tko da sem si nekako zamislila mere ob rojstvu: 3450, 50, 34. Me pa zanima, kok bom v temo brcnla . Evo, z možekom sva se nekako odločila (do druzga tedna imava čas) za kuhno in mislim da bova kar ostala pri DanKuchen. TINKY in ROMY čestitke za Blacky, ti pa lepo počivat. Morš kar še nekaj dni pred sabo Jokanje in hormoni? Pri meni je v drugo katastrofa. Pri Timu so me vsi hvalil, da kok sem ok, da me nič ne spravi iz tira, da nisem ena cmera, skratka, vse lepo in prav. V drugo pa mislim da sem vse nadoknadila . No, zdaj sem se že umirila, na začetku pa.... Ni da bi človek zgubljal besede.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:24:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Pety78, dobrodošla nazaj med nas. Poročaj, kako kaj živite in seveda čakamo porodno zgodbo. Lindy, lep trebušček. Še malo, pa ga več ne bo.... Flower, rada bi kupila Canesten vaginalne svečke. Nimajo kaj škodit, itak sem jih v tej imela že 3x. Zdaj pa upam, da jih je dobil. Klarazan, nočem še nikamor, komaj v torek je moj dan, ki sem si ga izbrala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:26:13
|
|
|
|
klarazan
|
Pa še to, mater me nosečniška skleroza daje , Blacky, kdo bo pa pol na RR javu moj SMS, ko ti ga bom poslala ,... ne me več resn jemat, ful mi ga neki dol meče.. pomoje je to pred porodna trema .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?