![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:35:01
|
|
|
|
Motoristka
|
Blacky30-canesten svečke lahko kupiš?Ali niso samo na recept?Kokr vem je samo mazilo za kupit....jaz sem jih prejšno leto na Hrvaškem pokupila kar veliko in si naredila zalogo . klarazan-mene daje ta skleoroza pa zmedenost že 2 tedna....samo da ne bo po porodu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 21:44:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:52:08
|
|
|
|
Katy\o/
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Katy o boš vidla da si naslednja na vrsti,ampak rekord bom pa jest podrla ne ti Hja, ne vem, ne vem... Obe sva čez rok, ampak jaz te vodim za 4 dni.
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 21:54:03
|
|
|
|
sonček85
|
naslednja gre...........................................hmmmmmm bomo videli
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 22:18:58
|
|
|
|
tims
|
Mater, naklofam cel roman, pol me pa zabriše ven V glavnem, povzetek, zanima me, če je katera imela do sedaj izkušnje s tem, da ji je voda odtekala po kapljicah? Jaz sem včeraj in dons ugotovila, da imam dnevni uložek, ki ga nosim zaradi izcedka, nekako čudno moker. Zdaj pa ne vem, ali je to zaradi odtekanja vode al zato k mi je vroče in se pač tud tam potim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 22:19:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 22:35:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 22:40:14
|
|
|
|
tims
|
Flower, sem zdele mal brala od Pušenjaka odgovore glede odtekanja plodovnice in piše, da čutiš, vendar ne moreš zadržat. Jaz pa nič ne čutim, da bi mi karkoli teklo. In še to, da večina pride do razpoka, kar pomeni, da se voda ulije. Bom zdaj vidla, zjutraj imam pa tako pregled, pa se bom pozanimala kaj v takem primeru.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 23:07:58
|
|
|
|
Majuska
|
Tudi jaz imam skoz po malem moker vložek, pa se sprašujem, ali težje zadržujem urin ali je to plodovna voda ... pojma nimam, en majčkeno me morda boli v medenici, ampak zaenkrat nič hujšega. PDP imam šele konec meseca. Prispevek na POP-u sem tudi jaz videla. Upam da ne bom v kakem hudo vročem obdobju notri
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 23:32:10
|
|
|
|
dzanika
|
tims, tudi jaz imam takšen izcedek. Pa sem ji na prejšnjem pregledu rekla pa mi je napisala samo cenasten svečke. Drugač je pa tut mene že skrbel če bi to lahko bla plodovnica sam glede na to da imam ta izcedek že kr neki časa po mojem da ni to to...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 0:17:12
|
|
|
|
lindy
|
Tud men se včasih zdi, da mam cele hlačke mokre, sam to je pomoje od vročine. Moja mala je res tolk mirna, da me je že kr strah, ne pomaga nobeno ležanje na boku in nič, ene parkrat na dan se premakne, a kje da bi naštela 10 gibov, no pa sej mam jutr že ob pol 8 pregled in bomo vidl kaj dogaja. Zdej grem pa počas spat, morm jutr zgodi ustat, ampak sej verjetn spat spet ne bom mogla! Lahko nočko
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 6:12:33
|
|
|
|
klarazan
|
Jutro , mater mam vsega poln kufer , od 3.30 že blodim, sem en 450 listni katalog že 4x okrog in okrog obrnala, pa 2 sklede fižola strebla, pa pred pol ure mojga M pokonc spravljala, drugač bi še na šiht zamudu..., mu je ene 5x ura zvonila a un je sploh ne čuje , pol pa kar na enkrat kje sem, pa a grema??.. a te pelem? , ja pa ja de, sej bi že šla, sam mene ne mučjo popadki, sem mu rekla, sam spat ne morem..., pol je pa mislu, da bo še eno kitico oddremu ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 6:13:30
|
|
|
|
nika9
|
help!!! včeraj sva imela z dragim pred spanjem malo . do treh zjutraj sem se valjala od bolečin v križu. pojavljajo se mi še sedaj vendar ne tako pogosto. panike nisem delala ker se mi je zdelo, da ne dobiš popadkov kar v štartu na 5 minut. vendar me malo skrbi saj sem brez ginekologa (gospod je na dopustu), v porodnišnico pa tudi ne grem več težit, saj sem nazadnje sprejela full hladen tuš od babice, ki ni imela dobrega dneva.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 6:23:55
|
|
|
|
klarazan
|
Vidim, da sem sama , a še vse pod kožo gledate? Odtekanje plodovnice, glede počasnega odtekanje nimam izkušenj, ker mi je pri prvi odtekla kot bi eden vodo iz škafa ulil, pa to v P na sred hodnika ravno pred sestrsko sobo, ko sem ji razlagala kakšne popadke imam in da krvavim , je bla baba kar mal jezna ker je mogla pol za mano pucat..., pri ta drugmu so mi ga pa predrli ko me je moj s popadki na 3 min. v bolnico prpelu, preden sem šla v porodno... tak da sorči, ne znem povedat kak je pri odtekanju po kapljicah.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 6:32:24
|
|
|
|
klarazan
|
Nika, midva sva tudi , pol pa jaz mogoče zato ne morem spat , lej, če te v križu skoz boli ali pa ko se hočeš premaknit, ni panike, plus tega ne verjamem, da boš pri pravih popadkih čutla sam bolečino v križu, zraven spada še bolečina v trebuhu, al pa da ti ta vsaj otrdi v času bolečine v križu, mater sem zakomplicirala, upam da me razumeš...pomembno je tudi, da si bolečine sledijo v določenih intervalih in da s časoma postajajo bolj in bolj intenzivne, če je tako se le pojdi pokazat v P, pa naj bo tečna babca al pa dohtar, gre se za tebe in tvojega .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 6:51:50
|
|
|
|
lindy
|
Bravoooo frutka!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 6:59:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 7:00:11
|
|
|
|
tims
|
Predno grem na pregled, da se malo javim. Sem včeraj jamrala, da je mala kar preveč mirna. Aha, mi je zvečer tako vrnila, da so se mi kar zvezde prikazovale. Noben položaj ji gospici ni odgovarjal in sem bluzila do dveh, ko se je končno vsaj toliko umirila, da sem lahko vsaj malo zaspala. Mi je bilo pa vseeno fajn, da sem jo čutila tako kot ponavadi. Se je verjetno naspala čez dan, zvečer pa akcija . Včeraj ko sem brala od Pušenjaka odgovore glede odtekanja plodovnice po kapljicah, sem zasledila tudi en odgovor glede popadkov, oz. kako jih lahko prepoznamo. In sicer se njegov odgovor glasi nekako tako: " Ko se bodo začeli pravi popadki, je ni ženske, ki jih ne bi prepoznala. Na vsem lepem, se vam bo zasvitalo, da to je pa to in takrat bo čas za v P." Tako da vse tiste, ki vas skrbi, ali je to to, je odgovor na dlani. Zdej pa šibam pod tuš, pol se pa javim, kako je bilo na pregledu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 7:06:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 7:08:36
|
|
|
|
Blacky30
|
V našo veliko družino smo ponoči dobile enega fantka in eno punčko!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 7:09:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 7:09:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 7:13:33
|
|
|
|
liju
|
Dobro jutro! Na brzino da se javim, zdaj peljem Ninota v vrtec, pol pa že šibam v bolnico na CTG, saj imam pregled danes. Pa da vidimo kaj bodo rekli Sem pa včeraj celo popoldan in zvečer imela šraufanje, samo nič kaj konkretnega, no bomo vidli kako bo danes Nič, se vam javim pol ko pridem domov! lp
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 7:15:28
|
|
|
|
liju
|
Čakaj, kaj sem kaj spregledala? Katera pa je rodila? Frutka, kaj niso popadki prenehali?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.