|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
10.7.2008 21:35:01   
Motoristka
Blacky30-canesten svečke lahko kupiš?Ali niso samo na recept?Kokr vem je samo mazilo za kupit....jaz sem  jih prejšno leto na Hrvaškem pokupila kar veliko in si naredila zalogouser posted image .

klarazan-mene daje ta skleoroza pa zmedenost že 2 tedna....samo da ne bo po porodu

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 21:44:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
10.7.2008 21:52:08   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Katy o boš vidla da si naslednja na vrsti,ampak rekord bom pa jest podrla ne tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, ne vem, ne vem... Obe sva čez rok, ampak jaz te vodim za 4 dni. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
10.7.2008 21:54:03   
sonček85
naslednja gre...........................................hmmmmmm bomo videli

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
10.7.2008 22:18:58   
tims
Mater, naklofam cel roman, pol me pa zabriše ven user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, povzetek, zanima me, če je katera imela do sedaj izkušnje s tem, da ji je voda odtekala po kapljicah? Jaz sem včeraj in dons ugotovila, da imam dnevni uložek, ki ga nosim zaradi izcedka, nekako čudno moker. Zdaj pa ne vem, ali je to zaradi odtekanja vode al zato k mi je vroče user posted image  in se pač tud tam potim.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 22:19:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 22:35:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
10.7.2008 22:40:14   
tims
Flower, sem zdele mal brala od Pušenjaka odgovore glede odtekanja plodovnice in piše, da čutiš, vendar ne moreš zadržat. Jaz pa nič ne čutim, da bi mi karkoli teklo. In še to, da večina pride do razpoka, kar pomeni, da se voda ulije. Bom zdaj vidla, zjutraj imam pa tako pregled, pa se bom pozanimala kaj v takem primeru.

Neposredna povezava do sporočila: 1483
10.7.2008 23:07:58   
Majuska
Tudi jaz imam skoz po malem moker vložek, pa se sprašujem, ali težje zadržujem urin ali je to plodovna voda ... pojma nimam, en majčkeno me morda boli v medenici, ampak zaenkrat nič hujšega. PDP imam šele konec meseca.

Prispevek na POP-u sem tudi jaz videla. Upam da ne bom v kakem hudo vročem obdobju notri user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.7.2008 23:32:10   
dzanika
tims, tudi jaz imam takšen izcedek. Pa sem ji na prejšnjem pregledu rekla pa mi je napisala samo cenasten svečke. user posted image Drugač je pa tut mene že skrbel če bi to lahko bla plodovnica sam glede na to da imam ta izcedek že kr neki časa po mojem da ni to to...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
11.7.2008 0:17:12   
lindy
Tud men se včasih zdi, da mam cele hlačke mokre, sam to je pomoje od vročine. Moja mala je res tolk mirna, da me je že kr strah, ne pomaga nobeno ležanje na boku in nič, ene parkrat na dan se premakne, a kje da bi naštela 10 gibov, no pa sej mam jutr že ob pol 8 pregled in bomo vidl kaj dogaja. Zdej grem pa počas spat, morm jutr zgodi ustat, ampak sej verjetn spat spet ne bom mogla!user posted image  Lahko nočko

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
11.7.2008 6:12:33   
klarazan
Jutrouser posted image , mater mam vsega poln kuferuser posted image user posted image user posted image , od 3.30 že blodim, sem en 450 listni katalog že 4x okrog in okrog obrnala, pa 2 sklede fižola strebla, pa pred pol ure mojga M pokonc spravljala, drugač bi še na šiht zamudu..., mu je ene 5x ura zvonila a un je sploh ne čujeuser posted image , pol pa kar na enkrat kje sem, pa a grema??.. a te pelem?user posted image , ja pa ja de, sej bi že šla, sam mene ne mučjo popadki, sem mu rekla, sam spat ne morem..., pol je pa mislu, da bo še eno kitico oddremuuser posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
11.7.2008 6:13:30   
nika9
help!!!
včeraj sva imela z dragim pred spanjem malo user posted image .  do treh zjutraj sem se valjala od bolečin v križu. pojavljajo se mi še sedaj vendar ne tako pogosto. panike nisem delala ker se mi je zdelo, da ne dobiš popadkov kar v štartu na 5 minut. vendar me malo skrbi saj sem brez ginekologa (gospod je na dopustu), v porodnišnico pa tudi ne grem več težit, saj sem nazadnje sprejela full hladen tuš od babice, ki ni imela dobrega dneva.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
11.7.2008 6:23:55   
klarazan
Vidim, da sem samauser posted image , a še vse pod kožo gledate?user posted image

Odtekanje plodovnice, glede počasnega odtekanje nimam izkušenj, ker mi je pri prvi odtekla kot bi eden vodo iz škafa ulil, pa to v P na sred hodnika ravno pred sestrsko sobo, ko sem ji razlagala kakšne popadke imam in da krvavimuser posted image , je bla baba kar mal jezna ker je mogla pol za mano pucat..., pri ta drugmu so mi ga pa predrli ko me je moj s popadki na 3 min. v bolnico prpelu, preden sem šla v porodno... tak da sorči, ne znem povedat kak je pri odtekanju po kapljicah.

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
11.7.2008 6:32:24   
klarazan
Nika, midva sva tudi user posted image , pol pa jaz mogoče zato ne morem spatuser posted image user posted image user posted image , lej, če te v križu skoz boli ali pa ko se hočeš premaknit, ni panike, plus tega ne verjamem, da boš pri pravih popadkih čutla sam bolečino v križu, zraven spada še bolečina v trebuhu, al pa da ti ta vsaj otrdi v času bolečine v križu, mater sem zakomplicirala, upam da me razumeš...pomembno je tudi, da si bolečine sledijo v določenih intervalih in da s časoma postajajo bolj in bolj intenzivne, če je tako se le pojdi pokazat v P, pa naj bo tečna babca al pa dohtar, gre se za tebe in tvojegauser posted image .

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
11.7.2008 6:51:50   
lindy
Bravoooo frutka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 6:59:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
11.7.2008 7:00:11   
tims
Predno grem na pregled, da se malo javim. Sem včeraj jamrala, da je mala kar preveč mirna. Aha, mi je zvečer tako vrnila, da so se mi kar zvezde prikazovale. Noben položaj ji gospici ni odgovarjal in sem bluzila do dveh, ko se je končno vsaj toliko umirila, da sem lahko vsaj malo zaspala. Mi je bilo pa vseeno fajn, da sem jo čutila tako kot ponavadi. Se je verjetno naspala čez dan, zvečer pa akcija user posted image .

Včeraj ko sem brala od Pušenjaka odgovore glede odtekanja plodovnice po kapljicah, sem zasledila tudi en odgovor glede popadkov, oz. kako jih lahko prepoznamo. In sicer se njegov odgovor glasi nekako tako: " Ko se bodo začeli pravi popadki, je ni ženske, ki jih ne bi prepoznala. Na vsem lepem, se vam bo zasvitalo, da to je pa to in takrat bo čas za v P."

Tako da vse tiste, ki vas skrbi, ali je to to, je odgovor na dlani. user posted image

Zdej pa šibam pod tuš, pol se pa javim, kako je bilo na pregledu.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 7:06:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
11.7.2008 7:08:36   
Blacky30
V našo veliko družino smo ponoči dobile enega fantka in eno punčko!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 7:09:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 7:09:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.7.2008 7:13:33   
liju
Dobro jutro!
Na brzino da se javim, zdaj peljem Ninota v vrtec, pol pa že šibam v bolnico na CTG, saj imam pregled danes. Pa da vidimo kaj bodo rekliuser posted image  Sem pa včeraj celo popoldan in zvečer imela šraufanje, samo nič kaj konkretnega, no bomo vidli kako bo danesuser posted image

Nič, se vam javim pol ko pridem domov!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
11.7.2008 7:14:05   
Blacky30
Petra1984 sporoča:

"Ob 21.13 sem v naročje dobila najlepšega fantiča na svetu z imenom Jan.
Težak je 3360 g in velik 50 cm. Z obema je vse OK."

Iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Jana!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se cartajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
11.7.2008 7:15:28   
liju
Čakaj, kaj sem kaj spregledala?
Katera pa je rodila? Frutka, kaj niso popadki prenehali?

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.