Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 16:20:02
|
|
|
|
dzanika
|
mojcek1 sej verjetno imaš v bolnici ctg ne v zdravstvenem ne? V bolnici zadaj so pa mislim da skos odprta vrata. Veš tam k je vratar (zadaj vhod) in pol greš sam naravnost po enih stopnicah in si že na pravem oddelku in tam ti tudi naredijo ctg. Tko in tako pa je eden tam skos dežuren tko da js mislim da ti bojo naredili brez problemov... Jaz sem bla v 35. tednu na ctg-ju tam ker mi je spodrsnilo in sem padla na vse štiri pa je bil čuk dežuren pa ena ful prijazna sestra in sta me zlo lepo sprejela.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 16:30:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 16:40:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 16:59:32
|
|
|
|
sonček85
|
PETRA DAJMO POTISKAJ
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 17:04:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 17:08:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 17:19:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Almera, glede seznamov ni panike, dokler se še dobro počutim. Bosta pa res že kmalu prevzeli novo vlogo, ja. Če me le ne bo katera od vaju prehitela. Flower, glede mene ni panike, da bi kar tako pozabila na RR. Bom našla čas vmes, da pridem navijat zate in ostale. Glede utripa otročka, pa če mu utrip pada, ni dobro, mora takoj ven, ker pomeni, da se ne počuti dobro. Neboglasnica, čuvaj očke, pa res naj Sara kaj napiše, kako vam gre. Očitno je danes nekaj v zraku, da nam je vsem slabo in nas nekaj trebuh boli. Mene tudi. Mojcek, imaš ZS. Pa ful lepa slikica 3D UZ, ful se lepo vidi obrazek. TODI, prečudoviti fantek. Kaj bi dala, da bi bila že na tvojem mestu!?!?!? Da bi bil že porod za mano, pozabljen in bi že lahko cartala tako lepo majhno štručko. Maja24, zakaj pa ji je bil srčni utrip 142 sumljiv? A ni to normalen?? Lunica, dobrodošla doma. Komaj čakamo porodno zgodbo!!! Pa seveda slikice!!!! HD, super, da je s vse OK. Zdaj pa čakamo, da se akcija prične. Danes torej navijamo za 3 in pričakujemo eno in dva . Ali bodo morda 3 punčke!??!?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 17:21:14
|
|
|
|
Blacky30
|
1. robika (PDP 5.7.) - jutri CTG in merjenje plodovnice! 2. Katy\o/ (PDP 5.7.) - pregled v petek! 3. maja24 (PDP 10.7.) - CTG v ponedeljek! 4. karamela6 (PDP 11.7.) - v petek amnioskopija! 5. ksenci (PDP 11.7.) - ???????????? 6. Motoristka (PDP 11.7.) 7. mojcek1 (PDP 11.7.) - jutri pregled in CTG! 8. papir (PDP 12.7.) - v petek amnioskopija! Šel čep, rahli popadki! Čakamo in navijamo!!!! 9. hruška debeluška (PDP 12.7.) - danes popoldan CTG! 10. frutka (PDP 12.7.) - s popadki že čaka v P!!! Navijamo!!!!!!! 11. lavita* (PDP 13.7.) 12. klarazan (PDP 14.7.) 13. jocika (PDP 15.7.) 14. petra1984 (PDP 17.7.) - voda odtekla, čaka v P na popadke!!! Navijamo!!! 15. SM10 (PDP 18.7.) 16. dzanika (PDP 18.7.) 17. lindy (PDP 19.7.)
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 10.7.2008 17:24:10 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 17:30:42
|
|
|
|
dzanika
|
Dajmo punce tiste k ste že v P. in čakate na akcijo!!! Navijam za vas da bo čimprej za vami in da dobite svoje štručke!!! Joj mojmu se pa vsak dan tko kolca da kar res ni. Ne morm verjet. Kakšnih 3 al pa 4x na dan sigurn. In to se mu kr neki cajta kolca... A se še ktermu drugmu?? Kr men se pol že prov smilt začne.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 17:35:39
|
|
|
|
Senci
|
Najprej čestitke Romy1612 in Tinky za & !!! Punce, ki ste v nizkem štartu pa držte se !!! " Mene vezi med nogami tudi ful bolijo zadnje dni. Počutim se kot neka starka, se komaj premikam pa vzdihujem zraven. Najhujše je pa ponoči, najbolj bolijo, ko se hočem iz enega na drugi bok obrnit. " Flower, pri meni je isto. Ponoči je najhujše, saj se zbudim, ko se moram prestavit iz boka na bok in zraven javkam kot ena stara baba, ker me tako kolki al kaj jaz vem kaj bolijo. Ampak se tolažim s tem, da bo kmalu bolš.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 17:39:31
|
|
|
|
sonček85
|
PUNCE POTISKAJTE,DAJMO VESELO.PA KAKŠNA PUNČKA NAJ SE RODI.ta dva presenečenja naj bosta
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 18:07:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 18:09:13
|
|
|
|
sasula
|
Haloooooooo evo mene cmere s ctg-ja Danes sem imela kar 2x, ker neka frekvenca ploda ne štima. Maternica ima tudi že koščke dozorevanja, mala tehta 2,9kg in je mahala z rokico Tudi laske sem videla na ultrazvoku. Lažne popadke imam ta teden že 2x in to vedno zvečer po 20:00 uri. Sem pa ratala zadnje tri dni taka cmera, da ne znam opisati. Verjetno od strahu. Včeraj zopet nisem spala in ravno kar sem zaradi cmeravosti prvič napadla notelo in prepečenc. Tudi jaz sem izgubila 1kg. Mala pa pridobiva. A še katera cmizdri?? Al le jaz??????????? Čestitke vsem novim mamicam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 18:14:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 18:17:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 18:18:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 18:19:59
|
|
|
|
sasula
|
Mojcek, ne bit žalostna,!!!!!!!!! Jaz sem bila lani 3 operirana na MV zaradi zelo spremenjenih celic in verjemi, da gre za drugo. Včeraj so mi moralai pogledati, če se je spet kaj spremenilo, ker če bi se .... bi imela takoj carski rez. Verjemi, da mi ne delajo ultra zvoka kar tako , temveč, ker sem izredno kritična. Lej v pol leta tri konizacije. Bi raje videla, da sem kot vsaka druga nosečnica. Sigurno je s tvojim bejbijem vse super in tega res ne rabiš. Drži se, še malo pa vidiš otročka-
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 18:24:53
|
|
|
|
bastian111
|
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke ,tiste ki ste not in čakate vso srečo in zdravja vam želim! Še spremljam in čakam da se skupaj preselimo na drg forum! Počakali pa bomo do zadnje Juljike-se strinjate a ne!? Lp Darja
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 18:26:26
|
|
|
|
jocika
|
Jaz pa sem res ena srečnica, ker men pa res nardi UZ vedno - pa ni za to posebnega razloga, mam že ves čas zdravo nosečnost. Ampak je pač moja G največja carica na svetu. Tud fotko mi vedno stisne. V glavnem, jaz imam pa jutri ctg+pregled. Tud že komi čakam novičk... Hormončki - men je pa hecno, zgleda da mam neke čudne hormone. Me nč ne gane. Še nisem jokala v nosečnosti - razen, ko gledam Mein baby, ko ktera rodi - tam pa jokam zraven kot dež
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 18:33:07
|
|
|
|
sasula
|
hehe, tudi jaz sem bila do sedaj full bolj skulirana kot kdaj koli prej, je še moj rekel, da bova še enga naročila, ker sem tok fajn nosečnica:) no zadnje tri dni pa me je tako strah poroda, da se mi kr meša:)
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 18:34:38
|
|
|
|
klarazan
|
Mojcej ,za princesko!! Tinky , za princa!! anikabd, glede krčev ti morem povedat, da tudi mene zadnje dni mučijo kot še nikoli, pa se še vedno filam z magnesolom po 3x na dan pa ne pomaga, pa dosti mlečne hrane jem pa je vse skup en drek, ponoči skačem iz postelje na noge da me spusti, to noč je bilo celo tako hudo, da me še sedaj čez dan skoz desna mišica na nogi boli... HD, a 4100g praviš , ja čist nič ti ne zavidam, sploh če pomislim, da lahko še kaj pridobi, če te mislijo pustit čakat , moj drugi je imel pri svojih 55cm, 4170g pa sem bla maksimalno prerezana da sem ga lahka iztisnala iz sebe, sicer pa ženske smo različno raztegljive, da te ne bom preveč strašla. Za vse, ki ste že v P držim pesti in vam pošiljam za srečo in čim hitrejši porod!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 18:44:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 18:56:56
|
|
|
|
pety78
|
Pozdravljene julijke! Na hitrco se vam javim, preden bo spet potrebno dojit... Midve sva ok, danes sva prišli domov. Hvala vsem za vzpodbudne besede, da ste navijale in se veselile z nami. Na hitro sem preletela forum Rodili smo, ki je zasut z julijskimi novorojenčki. ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 19:06:36
|
|
|
|
jocika
|
sasula nč skrbet, sej vidiš, kak dobr to nam julijkam gre. Bolj sproščene, ko bomo šle rodit, lažje bo. Klarazan, ne strašit . Poglej, neboglasnica ni bla pa nč rezana - res sto ljudi sto čudi. Baje je odvisno tudi od tega, kako visoka je ženska. Jaz tega nisem vedela, mi je pa sestrična zadnjič rekla(ko je tud rojevala sineka krepko čez 4kg, pa ni šlo, pa so ji pol Cr nardil), da so ji babice rekle, da če bi bla 10 cm višja, bi pa šlo Češ da se lahk otrok raztegne in lažje prebije skozi porodni kanal, kot pa če je stiščan v malo(oz. veliko) kepo... Ne vem, a je res kaj na tem...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?