Blacky30
|
Almera, glede seznamov ni panike, dokler se še dobro počutim. Bosta pa res že kmalu prevzeli novo vlogo, ja. Če me le ne bo katera od vaju prehitela. Flower, glede mene ni panike, da bi kar tako pozabila na RR. Bom našla čas vmes, da pridem navijat zate in ostale. Glede utripa otročka, pa če mu utrip pada, ni dobro, mora takoj ven, ker pomeni, da se ne počuti dobro. Neboglasnica, čuvaj očke, pa res naj Sara kaj napiše, kako vam gre. Očitno je danes nekaj v zraku, da nam je vsem slabo in nas nekaj trebuh boli. Mene tudi. Mojcek, imaš ZS. Pa ful lepa slikica 3D UZ, ful se lepo vidi obrazek. TODI, prečudoviti fantek. Kaj bi dala, da bi bila že na tvojem mestu!?!?!? Da bi bil že porod za mano, pozabljen in bi že lahko cartala tako lepo majhno štručko. Maja24, zakaj pa ji je bil srčni utrip 142 sumljiv? A ni to normalen?? Lunica, dobrodošla doma. Komaj čakamo porodno zgodbo!!! Pa seveda slikice!!!! HD, super, da je s vse OK. Zdaj pa čakamo, da se akcija prične. Danes torej navijamo za 3 in pričakujemo eno in dva . Ali bodo morda 3 punčke!??!?
|