Blacky30
|
Mojcek1, čestitke za malo Živo! Pa sta jo le dočakala!!! Sončika, kaj ga pred 3 kg ne smeš kopat? Mi moramo čakat, da popek odpade, potem pa jo bomo kopali. HD, ta teža nam vsem dela preglavice. Jaz sem jo tudi tehtala, pa vsakič drugač pokaže, gor pa dol. Samo sem menda jaz nekje vsekala. Probaj jo sama zvagat. Najprej sebe, potem pa še z njo nagico na rokah in odšteješ. Jaz sem ji danes naračunala 4700g pri 14 dneh starosti, pridobila od odhoda domov v 11 dneh 870g. Upam, da ni preveč. Prvo posvetovalnico imamo 27.8., bo stara že mesec in pol. Ja, dopusti pa to. Smo pa že dobili recept za AM, tak da imamo že zaloge doma. Punce, ki dodajate, pojdite do svojih pediatrov po recepte za AM in se pozanimajte, koliko mesecev imate zastonj, ker vam občina krije. Pri nas je zastonj do konca 4. meseca starosti, to pa se že splača, ker ta hrana je sv.... draga. Pa tudi če samo občasno dodate, zakaj bi kupovale? Zimska, ja,tudi mene sklepi občasno bolijo, so me pa bolj na začetku, tak da je zdaj že malo lažje. Dzanika, jaz ne povijam na široko. Na Ptuju tega ne zahtevajo, če ima otrok v redu kolke. Naša mala je imela oba kolka 1B, pa vseeno ne rabim povijat. Sploh pa ne v tej vročini. Če ima super kolke, ga jaz ne bi matrala. Mogoče samo ponoči, čez dan pa ne. Naša je zunaj v vozičku samo v bodiju brez rokavov in s pleničko jo malo pokrijem. Ne znam si predstavljat, da bi bila še tak zadekana. Anikabd je odpisala. Revica se še zdaj ni rešila. Še vedno je doma, odprta 2 cm in čaka. Jutri ima spet pregled, upajmo, da bo kaj. Pa že tako redne popadke je imela v ponedeljek zvečer. Navijamo!!!
|