Blacky30
|
Jutro! Midve z žabiko sva trenutno sami doma. Moja dva sta šla na potep in po našo omico, da pride spet k nam na počitnice. Moja mama pa je šla delat. Mala spančka, jaz pa sem že vse pospravila, pomivalni in pralni stroj laufata, zdaj pa čakam patronažno. Moram ji povedat, da je Teja zadnjič imela klopa in da ima ful bule na obeh zizikah, kar sem brala, da je normalno, a mora vseeno prečekirat. Popek še ni odpadel, tak da jo bo naslednji teden prišla čekirat druga patronažna, ker ta gre na dopust. Nasara, jaz sem obrazce za prispevek od občine kar na spletni strani sprintala, izpolnila in dragega poslala na občino. Vi pa imate hitro pregled kolkov, mi smo naročeni šele novembra. Samo ne rabim široko povijat, ker sta bila oba 1B. Mogoče zato.... Midve pa se dojiva na 4-5 ur, ker vmes spi. Sem jo zadnjič hotela zbudit, da bi jo nahranila in bi potem lepo spala, pa ni šans. Nisem je mogla zbudit, sem ji zizo zastonj k ustom silila. Ko ona spi, spi. Tak da moje mleko je še dalje isto sr..... ni ga, na vsaki zizi vleče 4 minute, nekaj golta, ker jo slišim, kako požira, potem pa se začne kregat z zizo in jo vlačit. Se mi pa tudi zdi, da ne vleče več tak močno, ker me nič ne zaboli, kot prej. Zdaj pa ne vem, če po 14 dneh neha bolet ali pa se je tak fajn flaše navadila. Jocika, ti mozoljčki so normalni, gre za izločanje hormonov in jih moraš pustit pri miru, nič mazat s kakšno kremico. Tak, patronažna je šla, popek še kar ni dol padel. Se hecajo, da otroci, rojeni na Ptuju, gredo s tem neodpadlim popkom še v šolo. Od patronažne sem tudi izvedela, da tiste, ki spadate pod občino MB, dobite prispevek za novorojenčka v višini 300€ in zastonj AM na recept do konca 6. meseca starosti. Lepo, ne?
|