Blacky30
|
Lex, hvala za besede tolažbe, čeprav sedaj vidim, da je meni še tak lepo in da nimam kaj jamrat. Ti sama s tremi otroci....si ne znam predstavljat, sploh, ker je Alina še tako majhna. Mojega sicer tudi ni nič doma, ker ima očetovskega, ampak dela za popoldanski s.p., ki ga imava. Sem tudi tak jezna, da bi mu lahko vrat zavila. Samo jaz imam za pomoč mamo in babico, tak da mi ni sile. Problem bo nastal v naslednjih dneh, ker gre jutri babica domov in če bo mama morala it delat, bom sama. Me je kar groza. Glugluglu, ja, možno je, da se je mleko ustavilo tudi zaradi nedojenja. Če pa mi je tak patronažna rekla, jaz več ne vem, koga naj poslušam. Prej sem jo spet imela na obeh dojkah, pa sem videla, da teče nekje 4-5 minut, potem pa zaspi na dojki, ker ne teče več nič. In če jo zbudim, se začne prepirat in tepst z dojko, tak da vem, da ni več ne priteče. In potem se čisto prebudi, joka in si rokice papca, tak da ji dam dodatek in je spila 50 ml. Dzanika, naša je tudi včeraj bila zunaj v bodiju s kr. rokavi in nič druga. Malo sem jo pokrila s pleničko v vozičku. Pa je lepo spančkala, tak da ji ni nič manjkalo. Danes pa jo imam v stanovanju v pajacku s kr. hlačami in brez rokavov. In ji je ravno prav. Meni je včeraj rekla, da ji ne smem dat nobene kapice, da je lahko izven vozička brez kapice, ker pod njo se zašvica in potem se prehladi. Glede pitja, pa je tako, da če ga imaš na flaški, mora obvezno zraven pit, ker samo pri dojenju se odžeja z začetnim mlekom, pri AM pa žal ne. Jaz ji vsak dan skuham čajek iz malo kamilic, par zrnc janeže in par zrnc kumine, pomaga tudi pri krčih. Do zdaj sem ji dajala na žlički, ko jo je šraufalo, zdaj pa, ko dobiva dodatek, pa sem ji dala kar v flaški. Lidija***, ja tole s tvojim mlekom in očko je ok, tak je meni tudi sestra v P rekla. Sicer ni imela vnete očke, samo preventivni predlog mi je dala. Pa kamilice so tudi ok.
|