Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 8.7.2008 23:13:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
ja, nič niste napisale ok, pa lahko noč
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:30:47
|
|
|
|
Jumpy
|
titleAndStar(5172,0,0,false,"","") Objave: 5172 Član od: 27.2.2007 Kraj: Kamnik Status: odsoten ALARM! Začelo se je! Ravnokar sem prejela SMS od Jumpy! Danes je tretjič postala mamica! Dobili so mMihca, težkega 2510 g velikega 45 cm. Glede na SMS zgleda da je vse Ok!! Pa smo imeli na sumu da se bo začelo.... JUMPY! Čestitke tebi in tvoji družini! . Poljubček za Mihca. Da bosta hitro doma!!!! Takole je bilo točno pred enim letom. Takle čas sem bila v porodni, še brez moža in brez hudih popadkov. Z babičarjem Anžetom na klepetu.
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 9.7.2008 6:31:30 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:36:23
|
|
|
|
Jumpy
|
Mihi, zelo sem vesela, da si del naše družine. Si miren, dobrovoljen, nezaupljiv do tujcev, velik raziskovalec, klepetav in pravi borec za svoje pravice. Rada te imam!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Vseeeeeeeeeeeee najboljše Miha , veliko lepih, igrivih , navihanih trenutkovz mamico, atijem, sestrco in bratcem ter čim več iskrenega otroškega smeha!! Tjaša in mami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:49:10
|
|
|
|
Jumpy
|
Talika, dober vic. Lenc@, vav, to je pa noro, da imata tako rajstni dan. Tonja, kaj pravi dr. za zdravila in dojenje? Če je dojenje odsvetovano, tako nimaš kaj. Jaz sem morala čez noč nehati, pa je Miha v parih dneh to čisto brez problema akceptiral. Kakšen teden, dva sem ga po flaški futrala ponoči, nato pa sem ga še tega odvadila, pa se je tudi nočno zbujanje močno zmanjšalo. Me je bilo strah kako bo, šlo mi je na jok in bruhanje, a sva potem oba vse skupaj dobro zvozila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:50:28
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Vseeeeeeeeeeeee najboljše Miha , veliko lepih, igrivih , navihanih trenutkovz mamico, atijem, sestrco in bratcem ter čim več iskrenega otroškega smeha!! Tjaša in mami Poopsika, hvala!!! Res si lepo napisala!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:52:43
|
|
|
|
Jumpy
|
Se vidi kdo je zgodaj pokonci. Miha je danes vstal že pred peto. Da bo daljši dan in bo lahko bolj konkretno praznoval.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:53:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy, takoj, ko sem rač. pržgala sem rekla, zdele morm pa takoj čestitat . Ne morem verjti, da je že res 1 leto ...ti si odprla sezono julijčkov . Danes je Mihcev dan
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Se vidi kdo je zgodaj pokonci. Miha je danes vstal že pred peto. Da bo daljši dan in bo lahko bolj konkretno praznoval. ja, itak....Naša je že spet ob 5h rogovilila ... Miha se je pa dans zazihral, da bo žur do konca ...že ve kako je treba, pametna glavca .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 6:58:08
|
|
|
|
Jumpy
|
Kolk si faca. Čist sem sentimentalna. Naš marsovček ni več dojenček. In včeraj je prvič naredil tri majave, obotavljajoče samostojne korake. Kot bi vedel, da je čas, da odide v svet po dveh nogah. Saj vem, da je to vesel dogodek, a meni je kar malo hudo, ker vem, da je to naš zadnji (no, ja, verjetno) paglavček, ki bo zdaj, zdaj postal veeelik.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:01:44
|
|
|
|
Jumpy
|
Tjaška bo pa čez dva tedna in pol praznovala. Že maš plan za žurko?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy, jst te čisto razumem , veš . Kolkr sem ponosna in vesela, da bo pihala 1. svečko, me bo vseeno malo stiskalo pri srcu... Naši črmli postajajo vsak dan bolj "mali" ljudje Ful si lepo napisala "Kot bi vedel, da je čas, da odide v svet po dveh nogah"...bom še solzico spustila . Mi bomo praznovali, potem naslednji vikend, mislim, dAa je 3.8 . Velik piknik bo! Sva se zdej odločila, da gremo drugo leto vsi 3 v Anglijo...sprememwmba načrtov, predvsem zarad tega, ker mi je blo tole vse skupaj z letenjem prehitro, pa letela bi točno na Tjašin rd...mah...Še vedno lahko gremo kadarkoli.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:27:52
|
|
|
|
Jumpy
|
Glede letenja te čisto razumem. Tudi mene bi stisnilo, če bi bila na tvojem mestu. Človek se mora včasih na kakšno reč dlje pripravljati, a ne? No, ja, jaz mislim, da boš ti to zmogla brez problemov, saj praviš, da rada hodiš v Gardaland, letenje z letalom je potemtakem mačji kašelj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:30:03
|
|
|
|
Jumpy
|
Moram it, pa-pa.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:31:01
|
|
|
|
Sisy
|
Dragi Mihec in mamica Danes je za vaju poseben dan. Želim vama čim več lepih,nežnih skupnih trenutkov, za vajin praznik pa vama pošiljava veliko poljupčkov in objemčkov. Vse najboljše od naju s Saro
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Glede letenja te čisto razumem. Tudi mene bi stisnilo, če bi bila na tvojem mestu. Človek se mora včasih na kakšno reč dlje pripravljati, a ne? No, ja, jaz mislim, da boš ti to zmogla brez problemov, saj praviš, da rada hodiš v Gardaland, letenje z letalom je potemtakem mačji kašelj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Moram it, pa-pa. Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 7:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 8:14:01
|
|
|
|
JORJA
|
ti želimo Jorja, Avgustin in Valentin
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 8:59:33
|
|
|
|
Petjana
|
Miha vse najlepše ti želim ,pa da te bo mami čimbolj ubogala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 9:05:20
|
|
|
|
April
|
Miha, vse najboljše tudi od nas. Da boš zrav in vesel.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:19:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
Dragi slavljenec Miha, vse najboljše ob 1. svečki - kako si zrasel in koliko že znaš!!! Čimveč otroškega smeha, veselja, sreče in zdravja ti na nadaljni še neraziskani poti življenja želi Lina z mami.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:21:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsika, pozdravljam tvojo odločitev - zakaj bi se matrala in obremenjevala kok ti bo bad na letalu in brez Tjaše, če je pa lahko doma lepo ne resno, škoda živcev in v nekaj silt, če je tako velik strah prisoten.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:22:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
In včeraj je prvič naredil tri majave, obotavljajoče samostojne korake. Kot bi vedel, da je čas, da odide v svet po dveh nogah. Saj vem, da je to vesel dogodek, a meni je kar malo hudo, ker vem, da je to naš zadnji (no, ja, verjetno) paglavček, ki bo zdaj, zdaj postal veeelik. še obstaja varianta, ni še zaključena obrt
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsika, pozdravljam tvojo odločitev - zakaj bi se matrala in obremenjevala kok ti bo bad na letalu in brez Tjaše, če je pa lahko doma lepo ne resno, škoda živcev in v nekaj silt, če je tako velik strah prisoten. hvala lenča ...to mi ful pomeni, da me kdo razume glede tega! Ko sem povedala kolegom, da ne greva so me vsi čukast gledali, češ kako sem trapasta, pa da naj grem, pa kaj sem tolk smotana ...pa jim ne morem dopovedat, da je pač tko. No sej važno, da moj dragi vse razume in ni bil niti malo užaljen al razočaran
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.7.2008 10:27:05 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Operater mobilne telefonijeSanikaaPo telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?Mobitel (
52%)
Simobil (
33%)
Debitel (
2%)
Tuš (
10%)
T2 (
1%)
dr...? (
2%)
Število vseh glasov: 246Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!