Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:29:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
No sej važno, da moj dragi vse razume in ni bil niti malo užaljen al razočaran k te ma rad in te spoštuje oz tvoje odločitve, prav je tako
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:31:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
včer sem bla mal na facebooku, mal ga raziskujem in se učim, kaj z njim počet pa sem vidla sisy, tvoje fote k si bla blond. men si zdaj velik boljš s temnimi, pa saj to ni važn v bistvu, ampak sam povem k te skor nisem prepoznala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* No sej važno, da moj dragi vse razume in ni bil niti malo užaljen al razočaran k te ma rad in te spoštuje oz tvoje odločitve, prav je tako ful lepo si napisala ..res je tako
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa je z Lino? Je kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* včer sem bla mal na facebooku, mal ga raziskujem in se učim, kaj z njim počet pa sem vidla sisy, tvoje fote k si bla blond. men si zdaj velik boljš s temnimi, pa saj to ni važn v bistvu, ampak sam povem k te skor nisem prepoznala ja , meni je tudi s temnimi bolj všeč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:36:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
vročine nima od nedelje nič, zdaj ma mal zamašen nos in začela je mokro kašljat sva vseen vzun po nasvetu P in je ok drgač pa je normalno in zgleda bolje hvala za skrb
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* vročine nima od nedelje nič, zdaj ma mal zamašen nos in začela je mokro kašljat sva vseen vzun po nasvetu P in je ok drgač pa je normalno in zgleda bolje hvala za skrb bošček mali...sej bo hitro minilo danes je res luštno zunaj, ker ni vroče. Mi2 greva ven samo, da se Tjašek zbudi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:50:12
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, še eno vprašanje..lenča zdej si itak samo ti tukaj, no vsaj upam a je že katera dala tamalim za jest pečen krompir??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:53:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
a je že katera dala tamalim za jest pečen krompir?? ja, pa prej sem popivnala v brisački
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 10:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* a je že katera dala tamalim za jest pečen krompir?? ja, pa prej sem popivnala v brisački hvala! pol bomo pa danes vsi jedli pečen krompirček in zelenjavo, no mi2 z dragim pa še perutničke....mmmm...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:24:22
|
|
|
|
zalenka
|
dan. sem vas zelo na hitrco preletela. prišla pa na rr, ker je nitka naročila da moram voščit njenemu bodočemu Dragi Mihec z Nitko ti želiva VSE NAJ NAJ. Bodi srečen, lep, nagajiv, radoživ in vesel fantek še naprej.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:27:25
|
|
|
|
zalenka
|
mi smo sicer ok, le za rr zmanjkuje časa, ker nitka hodi pozno spat,potem pa sem tudi jaz že čist kaput. pa en kup dela nas čaka na vrtu, na bajti ... sicer pa se imamo super, uživamo le služba me mori, ker so nekateri pri nas veliki "p r a s c i" in največji zahrbtneži daleč naokoli. jaz pa preveč blon da bi to prej videla in so me lepo izkoriščali - mene in moje delo, jaz pa sem jih imela celo za prijatelje. sm se mogla skašlat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:31:38
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Se strinjam z Janano, da v varstvu je drugače, ker tebe ni zraven in ve, da dojenja ne bo. Glede zdravil ti pa žal ne znam svetovati. Kaj so ti pa rekli zdravniki? A so škodljiva zanj? Glede zdravil: naj bi lahko dojila z njimi, vendar vseeno dobi sigurno kakšne strupe preko mleka.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka le služba me mori, ker so nekateri pri nas veliki "p r a s c i" in največji zahrbtneži daleč naokoli. jaz pa preveč blon da bi to prej videla in so me lepo izkoriščali - mene in moje delo, jaz pa sem jih imela celo za prijatelje. sm se mogla skašlat zalenka, te razumem...sem imela sama tudi takšne ljudi okoli sebe . ampak najbolj važno pri vsem tem je, da si jih spregledala in da sedaj veš kakšni so in te nikoli več ne bodo mogli izkoriščati! Vem pa, da boli in da se počutiš grozno! HB zdaj veš kakšni so in takšni prijateljev pa res ne potrebuješ
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:41:01
|
|
|
|
tonja
|
Miha Vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan! Naj tvoj bo tvoj vsak dan srečen in vesel, ti želi Tonja z Lovrom in Boštjanom.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:44:12
|
|
|
|
saskija
|
Mihec vse najboljše Kljub dopustu, vročini, morju se vam malo javljam. Imamo se krasno, Jaka uživa v morju (seveda brez obročka- saj ga je mami pozabila doma) tako da se zvijam kot kača mali pa nori. Uživa tudi v vožnji s čolnom tam mu navlečemo rešilni jopič. Tudi katamaran do lošinja je uspešno prestal- kljub valovom je spal v vozičku kot angel. Zoja in MAtija pravtako uživata v vodnih radostih in nič ne pogrešata maribora. Malo me obremenjuje edino dojenje saj se hoče ves čas dojit, na plaži če imam moderček ali ne plazi po meni in sem včasih že prav izmučena in tudi spanje je problem čez dan ker se nikakor ne more umirit. Čez noč spi kot angelček. Pohorje sem zamenjala za Kamenjak in zdaj zjutraj ko še vsi spijo z Jacem plaziva uro in pol do plaže na Kamenjaku. Lepo se imejte se še kaj javim, tukaj ostanemo do srede avgusta. En velik za vse avgustovke. Aja pa nič še ne hodi naš JAka , ima pa dva nova zobka!!! Glede pečenega krompirja- ja ga je že jedel- vprašajte me raje kaj še ni jedel
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:46:47
|
|
|
|
tonja
|
zalenka Ja, res je žalostno kako so nekateri brez vesti in izkoriščajo druge. Še dobro, da imaš svojo družino, ki te podpira in verjame vate. Pa tudi na nas se lahko nasloniš, da ti bo lažje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:49:04
|
|
|
|
saskija
|
zalenka ne obremnjuj s sodelavci, jaz imam okoli sebe okoli 40 bab- dalje ne rabim komentirat ne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:49:13
|
|
|
|
tonja
|
ooooo saskija lepo da uživate pa tudi vreme vam je zelo naklonjeno. Naj bo tako še naprej. pa pa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 11:50:00
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija zalenka ne obremnjuj s sodelavci, jaz imam okoli sebe okoli 40 bab- dalje ne rabim komentirat ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 12:58:06
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* a je že katera dala tamalim za jest pečen krompir?? ja, pa prej sem popivnala v brisački hvala! pol bomo pa danes vsi jedli pečen krompirček in zelenjavo, no mi2 z dragim pa še perutničke....mmmm... Zakaj pa Tjaška ne bo perutničk? Lovro jih ima zelo rad. In krompirček tudi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 13:53:05
|
|
|
|
Talika19
|
MIHA vse najboljše ob tvojem 1. rojstnem dnevu. Bodi priden, vesel in nagajiv, da te bodo tvoji še rajši imeli. Mark in mamica
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 13:56:06
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Mi smo se pa danes že ful potepali. Šli smo na izlet v Ljubljano. Parkirali smo v Prulah in šli peš skozi Staro Ljubljano, pa na Ljubljanski grad, pa potem spet po mestu. Mark je ful užival, ko se je utrudil, pa je v vozičku zaspal. Potem smo šli še na Gyros pito in domov. Moram ga pa pohvalit, ker mi je ponoči spal v kosu od 1:30 do 6h, sem ga podojila in potem je spal še do 8h. Prej se je sicer malo bolj zbujal, ampak je bila tudi ena runda 2 uri in pol.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 14:00:53
|
|
|
|
Talika19
|
Poopsika, naš že kar nekaj časa je pečen krompirček. Ga vedno spečem na olivnem olju. Pa perutničke ji tudi lahko daš, pač izbereš malo lepše dele mesa. Glede tvoje odločitve odhoda v A pa sem zelo vesela. Mislim, da je tako tudi najbolj prav za vse vas in se boste vsi dobro počutili. Zalenka, glede takih sodelavcev te pa razumem, je skoraj povsod kaj podobnega. Nič se ne sekiraj, boš vsaj za drugič vedela, da jim ni za zaupat. Saskija, lepo, da uživate in da si se nam malo javila. A vam vleče internet? Lenč@, super, da je Lina že bolje. Kako pa se obnese odkar je v svoji sobici?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 14:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
tonja, zato ne perutničk, ker itak skoz meska je , pa sem rekla, da bo danes jedla bolj vegeterjansko kosilo. Drugače je pa že jedla perutničke , pa ne sam to
|
|
|
HujšanjeTeya*D.Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?DA (
59%)
NE (
16%)
NE VEM (
4%)
NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (
14%)
ZAME NE (
7%)
Število vseh glasov: 433Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!