Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 19:14:54
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy-a je Sarči sklauzlana (prosim ne beri skozlana )? mhm...zadaj se ji delajo konkretni kraužli...men je to toook luškan, sem upala da bo skraužlana (prosim ne beri skozlana )
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 20:38:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
ja, kravžli so full lušni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 20:39:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
mala spi, je bla pa danes bolj sitne sorte oz dokler se ji kaj dogaja je ql, če ne pa ... skoz animacije, v obdobju je spet k se nč velik sama ne zamoti
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:08:58
|
|
|
|
*lenc@*
|
za koki časa je pa šla poopsie, je rkle zihr pa sem spregledala. rivi je pa tud že nazaj ne. a zoja pa v grčiji?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:08:58
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* v obdobju je spet k se nč velik sama ne zamoti naša isto
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:11:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz sem jo dala nazaj k seb (postlco) k ni nč bolj spala oz še slabše zame k sem bla k zombie ponoč k sem hodila v drug prostor in zdaj upam, da jo bom kaj večkrat nazaj položila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:24:41
|
|
|
|
zalenka
|
čer, za nami je naporen vikend ko smo se pokali s hrano in letali naokoli. včeraj na 60.letnici v tohinjski dolini pri čibru, danes pri babici kjer smo kr skupaj nardili fešto za žegnanje. nitka na ful pridna, edno danes pri babici je mela vmes eno tečno fazo, ker ni mogla zaspat in je še komej gledala pa je še kr letala naokoli - po vseh 4 da ne bo pomote. sicer se ful vzdiguje na noge, celo naredi že kak korakec ob opori. sm ful ponosna seveda. zdele je spet obdobje k ful hitro napreduje. hecno k to vedno k mamo fizio pol ful napreduje poopsika uživej na morju. ostale ap se skrijte ker danes ponoči in jutri zjutraj so spet možne poplave
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:25:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kaj bo fajn vreme za nas k nismo na morju 21-22C v torek kar lepo kaže, bi šle mrbit v ZOO k ne bo tako vroče, je kera za? jaz bi šla takoj če bi se nitka voziča v vozeku. smo že dediju in babi en čas nazaj obljubili da bomo poleti enkrat šli pa sedaj to na žalost sploh ne pride v poštev. dokar je mobilna ni šans v vozeku. na tla pa gasa.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:26:19
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Evo, mi smo pa dones kolesarili. Smo šli čez Borovnico, podpeč, Brezovica, Log, MAli plac, Drenov grič in domov. Smo naredili približno 40 kilometrov. Je bilo prav fajn. daj povej kak sedež imate. Se da poležat jaz iščem nekaj in eni tak nasprotujejo, da bi otrok spal na kolesu, da ne vem kaj naj. Se mi pa Hamaxov dopade, pa bi vzela tega z naklonom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:26:42
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Zalenka, sem brala tvoj blog, pa mi ni bilo nič jasno, kako, da nitka tvojega šiša v številu zobkov že za 9 zobkov. Še dobro, da sem naprej prebrala, da glede na to koliko jih je on imel pri tej starosti. Sem najprej pomislila, da ga šiša glede na zdejšnje število zob. , hmmm če bi nitka mela po očiju zbe bi bilo super, ke ron ma tako lepe in zdrave ne pa jaz ko mam skoz sam probleme z njimi. za seznamček antigona: 9. zobek: 18.7.2008
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:28:23
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188693 men pa kr dobr zgleda, sam ne vem kak v resnici, ve kera? super zgleda, v živo še nisem vidla, ampak ko sem na sliki vidla, sem najprej pomislila, kako binitka tole takoj strgala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:34:57
|
|
|
|
kawasakica
|
mi smo tud ful zobke dobli, mislim da sem za petega javla, tak da 6.zobek 10.7 7.zobek 15.7 8.zobek 19.7 Poopsika uživajte mi smo se včeraj šli malo kopat ( notranji bazen ) in je Luka tak užival, da boma še večkrat šla. Kaj pa jaz ko grem v petek v službo saj sploh komentirat ne morem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy kako lepe slikice Una druga,ko ste vsi trije gor je pa ENKRATNA.Res ste lepi lepi gor
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188693 men pa kr dobr zgleda, sam ne vem kak v resnici, ve kera? super zgleda, v živo še nisem vidla, ampak ko sem na sliki vidla, sem najprej pomislila, kako binitka tole takoj strgala U pismo lepo zgleda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica mi smo tud ful zobke dobli, mislim da sem za petega javla, tak da 6.zobek 10.7 7.zobek 15.7 8.zobek 19.7 Poopsika uživajte mi smo se včeraj šli malo kopat ( notranji bazen ) in je Luka tak užival, da boma še večkrat šla. Kaj pa jaz ko grem v petek v službo saj sploh komentirat ne morem Kam ste pa vi navalil z zobki A delat greš že Če ti kaj pomaga-ti sledimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:39:36
|
|
|
|
*lenc@*
|
kako binitka tole takoj strgala enako, no lina zgleda mi pa lepo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:40:03
|
|
|
|
kawasakica
|
ja slej ko prej se bo za vse nehalo,ne Škoda, pa zdaj ko je res vedno bolj fajn. Danes se je npr. čisto sam vstal, brez da bi se za kaj držal...pa si mmislim kaj vse bom zamudila. No ampak sem lahko srečna, da sploh imam službo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:40:55
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy kako lepe slikice Una druga,ko ste vsi trije gor je pa ENKRATNA.Res ste lepi lepi gor o hvala ta fotka je še čist "sveža",od dons...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:43:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy kako lepe slikice Una druga,ko ste vsi trije gor je pa ENKRATNA.Res ste lepi lepi gor o hvala ta fotka je še čist "sveža",od dons... ne najdem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy kako lepe slikice Una druga,ko ste vsi trije gor je pa ENKRATNA.Res ste lepi lepi gor o hvala ta fotka je še čist "sveža",od dons... ne najdem sorry k se smejem Po mejlu je poslala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:46:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
No ampak sem lahko srečna, da sploh imam službo res pa da, si utrujena zvečer k to pomen da lah delaš, hodiš pa da bencin plačuješ, k to pomen da maš avto... in še druge je zdaj enkrat tak mail krožil ampak res je vse to!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:47:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy kako lepe slikice Una druga,ko ste vsi trije gor je pa ENKRATNA.Res ste lepi lepi gor o hvala ta fotka je še čist "sveža",od dons... ne najdem sorry k se smejem Po mejlu je poslala saj ti ne zamerin, sam sem pa res album gledala pa nič
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej vem,sej logično je,da najprej pogledaš albume
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 20.7.2008 21:51:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej vem,sej logično je,da najprej pogledaš albume jp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.