![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.7.2008 21:21:37
|
|
|
|
JORJA
|
Evo mene.... Antigona prosim piši: 7. zobek 18.07. Končno smo ga dočakali..... zdaj vem da je bil to vzrok za slabo spanje pred dvema dnevoma. Upam da bo današna noč takšna kot je bila včerajšna........prava milina.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.7.2008 21:24:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
jorja, tud jaz vam želim mirno noč in tud nam kaj je srursa-sam bereš a? si sama doma? tvoj dela ne? maš ju3 kaj časa za kak sprehod, ko se zbudijo? javi prosim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.7.2008 22:11:18
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jorja, tud jaz vam želim mirno noč in tud nam kaj je srursa-sam bereš a? si sama doma? tvoj dela ne? maš ju3 kaj časa za kak sprehod, ko se zbudijo? javi prosim Ojla. Ne nisem sama doma. Za jutri mi je super. Se čujemo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.7.2008 22:16:50
|
|
|
|
srursa
|
Antigona: 10m 8300g in 76 cm.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 8:29:00
|
|
|
|
JORJA
|
Hojla! Za nami je čudovita noč....dojili smo se samo 1x.... Zbudili smo se naspani, nasmejani in sedaj že gremo v mesto... Vsem želim lepo soboto...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 8:32:46
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Hojla! Za nami je čudovita noč....dojili smo se samo 1x.... Zbudili smo se naspani, nasmejani in sedaj že gremo v mesto... Vsem želim lepo soboto... No to je pa res bilo super. Jaz sem se tudi še kar naspala, ker sem šla že ob 20:40 v posteljo. Zbudil se je pa tudi samo ene 3x, kar je milina.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 9:06:09
|
|
|
|
Jumpy
|
Sem že trikrat hotela post napisat, pa me je vsakič kaj zmotilo... Dobro jutro! Ivy vse najboljše! Vsem enajstmesečnikom, ki ste praznovali v zadnjih dneh tudi želim vse najboljše! Kle se pa ta trenutek moja lajtunga konča. Ooo, pismo sem pozabljiva. Jaz bi lahko v dojenčkov dnevnik, če bi ga seveda imela, napisala: Prva prespana noč pri enem letu, enem tednu in treh dneh. Je že prej večkrat lepo spal, a se je včasih zbudil ob desetih (samo za dudo) ali okoli enih, štirih ponoči. Skratka, vsaj enkrat se je zbudil, sicer pa lepo spal, tako, da se mi to zbujanje niti ni zdelo nič posebnega, ker je vedno takoj nazaj zaspal, če ne v svoji posteljici pa v moji. Tokrat se do polšestih ni zbudil niti enkrat. Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. Ampak res. Nikol mi ni prav, a ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 9:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Birdy super novičke Naj gre vse lepo naprej Tikca super slikice pa seveda manj super dopust Bo pa čez let tolk boljš Ne,nisem zamenjala službe,samo dopoldan bom delala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 9:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy a drzg teden uletite v Kranj?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 10:32:14
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jumpy a drzg teden uletite v Kranj? Lahko se zmenimo. Četrtek, petek imam tudi Gašperja doma, od ponedeljka do srede pa samo Eriko.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 12:52:21
|
|
|
|
Petjana
|
Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. Ampak res. Nikol mi ni prav, a ne? dobra si.....jaz bi se sigurno vseeno zbujala,tudi če bi petja spala nisem pa prespala cele noči od prve nosečnosti.....to je pa že 3.5 let
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 13:00:55
|
|
|
|
Petjana
|
u ****....kaka zanimiva slikca..avatar
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 13:11:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. Ampak res. Nikol mi ni prav, a ne? dobra si.....jaz bi se sigurno vseeno zbujala,tudi če bi petja spala nisem pa prespala cele noči od prve nosečnosti.....to je pa že 3.5 let joj, hudo, to najbrž tudi mene čaka
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 13:12:18
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jaz bi lahko v dojenčkov dnevnik, če bi ga seveda imela, napisala: Prva prespana noč pri enem letu, enem tednu in treh dneh. Je že prej večkrat lepo spal, a se je včasih zbudil ob desetih (samo za dudo) ali okoli enih, štirih ponoči. Skratka, vsaj enkrat se je zbudil, sicer pa lepo spal, tako, da se mi to zbujanje niti ni zdelo nič posebnega, ker je vedno takoj nazaj zaspal, če ne v svoji posteljici pa v moji. Tokrat se do polšestih ni zbudil niti enkrat. Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. Ampak res. Nikol mi ni prav, a ne? Bravo Miha za prespano noč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 14:41:23
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj, hoj Antilopa, hvala da si se javila za cd. Sem pa glih malo pred tem Taliki poslala mail, da mi pošlje. Pa vsen hvala, pa Talika tebi seveda tudi. Drugače mamo pa tud mi probleme z zobki. Zdej jih ma že enajst, dvanajsti pa ven rine. Sploh pri enajstem je bilo hudo, pa še trajal je več kot dva tedna Je blo tud ponoči mal bolj slabš spanje. Ninico tud ma, sam ne čist zares, ma eno žabo, ki je pa zaboga ne bom dubla ker jo je mami lansko leto na morju na hrvaškem kupla. Tko da rezervne ne bomo mel. Jo je pa sama vzela za ninico, jst sem hotla da bi mela enga psa, ona je pa kr žabo posvojila. Kva češ. Mi se pa zdej končno počasi selmo, v torek dobiva spalnico Kuhna pa pred Nelijinim rojstnim dnevom ni šans da bi bla. Škoda. Aja, pa seveda v torek sem mela prvi pregled, sem vidla svojo pikico Vse je vredu, srček bije, skratka vse o.k. Naslednjič pa nuhalna, in to en dan po Nelijinemu rojstnem dnevu Pa 20.9. bom postala gospa Burnik, sva se na hitro odločila za poroka. Mislila sva se spomladi, zdej sva pa zarad nosečnosti in tega rekla da že kar jeseni. Komaj čakam!!!! Super da vama gre tako dobro . Poročila se bosta pa na najino 5. obletnico poroke Sej sem mela velik za povedat oz. za pokomentirat. Pa sem sama doma z obemi in sta me že tokrat "zmotla" da sem čist vse pozabla. Prazna glava, kaj češ
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 14:58:04
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana nisem pa prespala cele noči od prve nosečnosti.....to je pa že 3.5 let Poznam to. Ne vem, če je bilo vključno z današnjo nočjo 10 noči, da smo spali brez prekinitve od večera do jutra. Se pravi v šestih letih in pol. Ojej, česa vsega se človek privadi. Spim pa jaz lahko kadarkoli in kjerkoli, sem tolk zj...., da me ne zmoti NIČ. Ups. Razen dretja otrok - to imam vprogramirano.
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 19.7.2008 14:59:48 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 14:59:11
|
|
|
|
Jumpy
|
Birdy - bravo za vse! Pikico, selitev, poroko,...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 15:01:01
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj, hoj Antilopa, hvala da si se javila za cd. Sem pa glih malo pred tem Taliki poslala mail, da mi pošlje. Pa vsen hvala, pa Talika tebi seveda tudi. Drugače mamo pa tud mi probleme z zobki. Zdej jih ma že enajst, dvanajsti pa ven rine. Sploh pri enajstem je bilo hudo, pa še trajal je več kot dva tedna Je blo tud ponoči mal bolj slabš spanje. Ninico tud ma, sam ne čist zares, ma eno žabo, ki je pa zaboga ne bom dubla ker jo je mami lansko leto na morju na hrvaškem kupla. Tko da rezervne ne bomo mel. Jo je pa sama vzela za ninico, jst sem hotla da bi mela enga psa, ona je pa kr žabo posvojila. Kva češ. Mi se pa zdej končno počasi selmo, v torek dobiva spalnico Kuhna pa pred Nelijinim rojstnim dnevom ni šans da bi bla. Škoda. Aja, pa seveda v torek sem mela prvi pregled, sem vidla svojo pikico Vse je vredu, srček bije, skratka vse o.k. Naslednjič pa nuhalna, in to en dan po Nelijinemu rojstnem dnevu Pa 20.9. bom postala gospa Burnik, sva se na hitro odločila za poroka. Mislila sva se spomladi, zdej sva pa zarad nosečnosti in tega rekla da že kar jeseni. Komaj čakam!!!! Super da vama gre tako dobro . Poročila se bosta pa na najino 5. obletnico poroke Sej sem mela velik za povedat oz. za pokomentirat. Pa sem sama doma z obemi in sta me že tokrat "zmotla" da sem čist vse pozabla. Prazna glava, kaj češ Sem jaz tudi že danes jamrala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 15:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, bejbike Na hitro vas pozdravim, ker pakirava kot nora ...šit kolk stvari, obup! ****, hvala, ker si se tolk prijazno ponudila vendar sva danes v Pikapolonici dobila tak luškan šotorček(senčnik) tko, da je kul.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 15:45:22
|
|
|
|
abc100
|
Evo, mi smo pa dones kolesarili. Smo šli čez Borovnico, podpeč, Brezovica, Log, MAli plac, Drenov grič in domov. Smo naredili približno 40 kilometrov. Je bilo prav fajn.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 19:18:30
|
|
|
|
Sisy
|
Antigona za seznamček: danes smo dobili 7.zobek in sicer spodnjo levo dvojko A mi lahko prosim pošlješ zadnjo verzijo našega seznamčka da v Sarino knjigico vpišem zadnje 3 zobke...Sem čisto pozabila kdaj jih je dobila...hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 19:20:54
|
|
|
|
Sisy
|
Mi smo bili pa danes v živalskem vrtu...in koga srečamo? Timončka in našo avgustovko Tio Sva malo počvekali...Timon je velik,luškan fantič....Oba pa sta danes zelo uživala...Sara je fan-ica aviacije-gosi,race,pavi,noji,razno-razni "tiči"...to ji je bilo najbolj zanimivo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 20:15:24
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Oj, bejbike Na hitro vas pozdravim, ker pakirava kot nora ...šit kolk stvari, obup! Lepo se imejte in srečno pot!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 20:34:42
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Evo, mi smo pa dones kolesarili. Smo šli čez Borovnico, podpeč, Brezovica, Log, MAli plac, Drenov grič in domov. Smo naredili približno 40 kilometrov. Je bilo prav fajn. O TI pa si,jaz ne bi zvozila.sem enkrat šla ta krog pa me je skor pobral.mi smo šli danes s kolesi samo do močilnika pa v borovnico tudi,ker je danes dan borovnic,ampak z avtom seveda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 19.7.2008 21:55:59
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, sem brala tvoj blog, pa mi ni bilo nič jasno, kako, da nitka tvojega šiša v številu zobkov že za 9 zobkov. Še dobro, da sem naprej prebrala, da glede na to koliko jih je on imel pri tej starosti. Sem najprej pomislila, da ga šiša glede na zdejšnje število zob.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.