|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
18.7.2008 21:21:37   
JORJA
Evo mene....
Antigona prosim piši: 7. zobek  18.07.
Končno smo ga dočakali.....user posted image user posted image  zdaj vem da je bil to vzrok za slabo spanje pred dvema dnevoma.
Upam da bo današna noč takšna kot je bila včerajšna........prava milina.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
18.7.2008 21:24:09   
*lenc@*
jorja, tud jaz vam želim mirno noč in tud namuser posted image

kaj je srursa-sam bereš a?user posted image si sama doma? tvoj dela ne? maš ju3 kaj časa za kak sprehod, ko se zbudijo?
javi prosim

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
18.7.2008 22:11:18   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

jorja, tud jaz vam želim mirno noč in tud namuser posted image

kaj je srursa-sam bereš a?user posted image si sama doma? tvoj dela ne? maš ju3 kaj časa za kak sprehod, ko se zbudijo?
javi prosim

Ojla.

Ne nisem sama doma. Za jutri mi je super. Se čujemo.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
18.7.2008 22:16:50   
srursa
Antigona: 10m 8300g in 76 cm.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.7.2008 8:29:00   
JORJA
Hojla!
Za nami je čudovita noč....dojili smo se samo 1x....user posted image user posted image
Zbudili smo se naspani, nasmejani in sedaj že gremo v mesto...
Vsem želim lepo soboto...

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.7.2008 8:32:46   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Hojla!
Za nami je čudovita noč....dojili smo se samo 1x....user posted image user posted image
Zbudili smo se naspani, nasmejani in sedaj že gremo v mesto...
Vsem želim lepo soboto...

No to je pa res bilo super.user posted image
Jaz sem se tudi še kar naspala, ker sem šla že ob 20:40 v posteljo. Zbudil se je pa tudi samo ene 3x, kar je milina.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.7.2008 9:06:09   
Jumpy
Sem že trikrat hotela post napisat, pa me je vsakič kaj zmotilo...

Dobro jutro!

Ivy vse najboljše! user posted image

Vsem enajstmesečnikom, ki ste praznovali v zadnjih dneh tudi želim vse najboljše!

Kle se pa ta trenutek moja lajtunga konča. Ooo, pismo sem pozabljiva.user posted image

Jaz bi lahko v dojenčkov dnevnik, če bi ga seveda imela, napisala: Prva prespana noč pri enem letu, enem tednu in treh dneh. user posted image  user posted image  

Je že prej večkrat lepo spal, a se je včasih zbudil ob desetih (samo za dudo) ali okoli enih, štirih ponoči. Skratka, vsaj enkrat se je zbudil, sicer pa lepo spal, tako, da se mi to zbujanje niti ni zdelo nič posebnega, ker je vedno takoj nazaj zaspal, če ne v svoji posteljici pa v moji. 

Tokrat se do polšestih ni zbudil niti enkrat. user posted image

Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. user posted image  Ampak res.user posted image  user posted image user posted image user posted image  Nikol mi ni prav, a ne?user posted image

Hopla, hopla sem in tja,... :))

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.7.2008 9:31:19   
Anonimen
Birdy super novičkeuser posted image Naj gre vse lepo naprejuser posted image

Tikca super slikice pa seveda manj super dopustuser posted image Bo pa čez let tolk boljšuser posted image

Ne,nisem zamenjala službe,samo dopoldan bom delala.

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.7.2008 9:32:07   
Anonimen
Jumpy a drzg teden uletite v Kranj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.7.2008 10:32:14   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jumpy a drzg teden uletite v Kranj?

Lahko se zmenimo. user posted image  Četrtek, petek imam tudi Gašperja doma, od ponedeljka do srede pa samo Eriko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.7.2008 12:52:21   
Petjana
Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. Ampak res. Nikol mi ni prav, a ne?

dobra si.....jaz bi se sigurno vseeno zbujala,tudi če bi petja spala
nisem pa prespala cele noči od prve nosečnosti.....to je pa že 3.5 letuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.7.2008 13:00:55   
Petjana
u ****....kaka zanimiva slikca..avatar

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.7.2008 13:11:04   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. Ampak res. Nikol mi ni prav, a ne?

dobra si.....jaz bi se sigurno vseeno zbujala,tudi če bi petja spala
nisem pa prespala cele noči od prve nosečnosti.....to je pa že 3.5 letuser posted image

joj, hudo, to najbrž tudi mene čakauser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
19.7.2008 13:12:18   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Jaz bi lahko v dojenčkov dnevnik, če bi ga seveda imela, napisala: Prva prespana noč pri enem letu, enem tednu in treh dneh. user posted image  user posted image  

Je že prej večkrat lepo spal, a se je včasih zbudil ob desetih (samo za dudo) ali okoli enih, štirih ponoči. Skratka, vsaj enkrat se je zbudil, sicer pa lepo spal, tako, da se mi to zbujanje niti ni zdelo nič posebnega, ker je vedno takoj nazaj zaspal, če ne v svoji posteljici pa v moji. 

Tokrat se do polšestih ni zbudil niti enkrat. user posted image

Zdej sem šele zmatrana, ko sem enkrat po.... nekaj letih spala skoraj 8 ur v kosu. user posted image  Ampak res.user posted image  user posted image user posted image user posted image  Nikol mi ni prav, a ne?user posted image

Bravo Miha za prespano noč.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
19.7.2008 14:41:23   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj, hoj
Antilopa, hvala da si se javila za cd. Sem pa glih malo pred tem Taliki poslala mail, da mi pošlje. Pa vsen hvala, pa Talika tebi seveda tudi.

Drugače mamo pa tud mi probleme z zobki. Zdej jih ma že enajst, dvanajsti pa ven rine. Sploh pri enajstem je bilo hudo, pa še trajal je več kot dva tednauser posted image user posted image  Je blo tud ponoči mal bolj slabš spanje.
Ninico tud ma, sam ne čist zares, ma eno žabo, ki je pa zaboga ne bom dubla ker jo je mami lansko leto na morju na hrvaškem kupla. Tko da rezervne ne bomo mel. Jo je pa sama vzela za ninico, jst sem hotla da bi mela enga psa, ona je pa kr žabo posvojila. Kva češ.

Mi se pa zdej končno počasi selmo, v torek dobiva spalnicouser posted image user posted image  Kuhna pa pred Nelijinim rojstnim dnevom ni šans da bi bla. Škoda.
Aja, pa seveda v torek sem mela prvi pregled, sem vidla svojo pikicouser posted image  Vse je vredu, srček bije, skratka vse o.k. Naslednjič pa nuhalna, in to en dan po Nelijinemu rojstnem dnevuuser posted image
Pa 20.9. bom postala gospa Burnik, sva se na hitro odločila za poroka. Mislila sva se spomladi, zdej sva pa zarad nosečnosti in tega rekla da že kar jeseni. Komaj čakam!!!!user posted image user posted image user posted image

Super da vama gre tako dobro user posted image  user posted image  user posted image . Poročila se bosta pa na najino 5. obletnico poroke user posted image  user posted image  user posted image

Sej sem mela velik za povedat oz. za pokomentirat. Pa sem sama doma z obemi in sta me že tokrat "zmotla" da sem čist vse pozabla. Prazna glava, kaj češ user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
19.7.2008 14:58:04   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Poznam to.user posted image  Ne vem, če je bilo vključno z današnjo nočjo 10 noči, da smo spali brez prekinitve od večera do jutra. Se pravi v šestih letih in pol.user posted image  Ojej, česa vsega se človek privadi. user posted image user posted image user posted image  

Spim pa jaz lahko kadarkoli in kjerkoli, sem tolk zj...., da me ne zmoti NIČ.user posted image   Ups. Razen dretja otrok - to imam vprogramirano.

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 19.7.2008 14:59:48 >

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
19.7.2008 14:59:11   
Jumpy
Birdy - user posted image user posted image user posted image  bravo za vse! Pikico, selitev, poroko,... user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.7.2008 15:01:01   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj, hoj
Antilopa, hvala da si se javila za cd. Sem pa glih malo pred tem Taliki poslala mail, da mi pošlje. Pa vsen hvala, pa Talika tebi seveda tudi.

Drugače mamo pa tud mi probleme z zobki. Zdej jih ma že enajst, dvanajsti pa ven rine. Sploh pri enajstem je bilo hudo, pa še trajal je več kot dva tednauser posted image user posted image  Je blo tud ponoči mal bolj slabš spanje.
Ninico tud ma, sam ne čist zares, ma eno žabo, ki je pa zaboga ne bom dubla ker jo je mami lansko leto na morju na hrvaškem kupla. Tko da rezervne ne bomo mel. Jo je pa sama vzela za ninico, jst sem hotla da bi mela enga psa, ona je pa kr žabo posvojila. Kva češ.

Mi se pa zdej končno počasi selmo, v torek dobiva spalnicouser posted image user posted image  Kuhna pa pred Nelijinim rojstnim dnevom ni šans da bi bla. Škoda.
Aja, pa seveda v torek sem mela prvi pregled, sem vidla svojo pikicouser posted image  Vse je vredu, srček bije, skratka vse o.k. Naslednjič pa nuhalna, in to en dan po Nelijinemu rojstnem dnevuuser posted image
Pa 20.9. bom postala gospa Burnik, sva se na hitro odločila za poroka. Mislila sva se spomladi, zdej sva pa zarad nosečnosti in tega rekla da že kar jeseni. Komaj čakam!!!!user posted image user posted image user posted image

Super da vama gre tako dobro user posted image  user posted image  user posted image . Poročila se bosta pa na najino 5. obletnico poroke user posted image  user posted image  user posted image

Sej sem mela velik za povedat oz. za pokomentirat. Pa sem sama doma z obemi in sta me že tokrat "zmotla" da sem čist vse pozabla. Prazna glava, kaj češ user posted image

Sem jaz tudi že danes jamrala. user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.7.2008 15:02:00   
Anonimen
Oj, bejbikeuser posted image

Na hitro vas pozdravim, ker pakirava kot norauser posted image user posted image ...šit kolk stvari, obup!

****, hvala, ker si se tolk prijazno ponudilauser posted image vendar sva danes v Pikapolonici dobila tak luškan šotorček(senčnik)user posted image tko, da je kul.

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.7.2008 15:45:22   
abc100
Evo, mi smo pa dones kolesarili. Smo šli čez Borovnico, podpeč, Brezovica, Log, MAli plac, Drenov grič in domov. Smo naredili približno 40 kilometrov. Je bilo prav fajn. 

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.7.2008 19:18:30   
Sisy
Antigona za seznamček: danes smo dobili 7.zobekuser posted image  in sicer spodnjo levo dvojko

A mi lahko prosim pošlješ zadnjo verzijo našega seznamčka da v Sarino knjigico vpišem zadnje 3 zobke...Sem čisto pozabila kdaj jih je dobila...hvalauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.7.2008 19:20:54   
Sisy
Mi smo bili pa danes v živalskem vrtu...in koga srečamo? Timončka in našo avgustovko Tiouser posted image  Sva malo počvekali...Timon je velik,luškan fantič....Oba pa sta danes zelo uživala...Sara je fan-ica aviacije-gosi,race,pavi,noji,razno-razni "tiči"...to ji je bilo najbolj zanimivouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.7.2008 20:15:24   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Oj, bejbikeuser posted image

Na hitro vas pozdravim, ker pakirava kot norauser posted image user posted image ...šit kolk stvari, obup!

Lepo se imejte in srečno pot!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.7.2008 20:34:42   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Evo, mi smo pa dones kolesarili. Smo šli čez Borovnico, podpeč, Brezovica, Log, MAli plac, Drenov grič in domov. Smo naredili približno 40 kilometrov. Je bilo prav fajn. 

O TI pa si,jaz ne bi zvozila.sem enkrat šla ta krog pa me je skor pobral.mi smo šli danes s kolesi samo do močilnikauser posted image pa v borovnico tudi,ker je danes dan borovnic,ampak z avtom seveda

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.7.2008 21:55:59   
Talika19
Zalenka, sem brala tvoj blog, pa mi ni bilo nič jasno, kako, da nitka tvojega šiša v številu zobkov že za 9 zobkov.user posted image user posted image  Še dobro, da sem naprej prebrala, da glede na to koliko jih je on imel pri tej starosti. Sem najprej pomislila, da ga šiša glede na zdejšnje število zob.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.