|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
19.7.2008 23:03:28   
*lenc@*
Jaz bi lahko v dojenčkov dnevnik, če bi ga seveda imela, napisala: Prva prespana noč pri enem letu, enem tednu in treh dneh.

user posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
19.7.2008 23:06:19   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image user posted image Zoja, če berešuser posted image user posted image vse naj naj ob 11. mesecu!!user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
20.7.2008 8:36:04   
Sisy
Zoja uživa v Grčiji pa vseeno- VSE NAJ NAJ za 11 mesecevuser posted image  

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.7.2008 8:40:35   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Zoja uživa v Grčiji pa vseeno- VSE NAJ NAJ za 11 mesecevuser posted image  

A res, super!! Čestitke!user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
20.7.2008 8:40:39   
Sisy
jst vas pa občudujem punce...ko berem recimo Janano, da ni prespala ene noči že 3 letauser posted image  pa Talika...Pa ostale...kapo dol,mene bi zarad ne-spanja po mojem kr pobral...Zmer pravim da bi prve 4 mesece ko smo vstajal na 3 ure in dojil najraje preskočila...Ma ne vem mogoče sem tak tip ampak zame je bila to kr nočna mora...Ko se spomnim da sem sede zaspala,pa da se mi je kr bledlo od utrujenosti..Po mojem tamala kr čuti kakšna sem zato pa cele noči spiuser posted image

Pa sej vem...Kar se mora ni težko...Pa vseeno...Jst sem tok hvaležna da spi...Preživim vse-tečnobo čez ceu dan,zobke,tečnarjenje v avtu,v vozičku...samo da ponoč spiuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
20.7.2008 9:08:28   
Anonimen
Punce lepo se imejte mi greeeeeeeeeemo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
20.7.2008 9:21:49   
Anonimen
Poopsika srečno pot pa lepo lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
20.7.2008 10:59:34   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Punce lepo se imejte mi greeeeeeeeeemo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super!! user posted image user posted image user posted image Uživajte in srečno pot.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
20.7.2008 11:03:53   
Talika19

jst vas pa občudujem punce...ko berem recimo Janano, da ni prespala ene noči že 3 letauser posted image  pa Talika...Pa ostale...kapo dol,mene bi zarad ne-spanja po mojem kr pobral...Zmer pravim da bi prve 4 mesece ko smo vstajal na 3 ure in dojil najraje preskočila...Ma ne vem mogoče sem tak tip ampak zame je bila to kr nočna mora...Ko se spomnim da sem sede zaspala,pa da se mi je kr bledlo od utrujenosti..Po mojem tamala kr čuti kakšna sem zato pa cele noči spiuser posted image

Pa sej vem...Kar se mora ni težko...Pa vseeno...Jst sem tok hvaležna da spi...Preživim vse-tečnobo čez ceu dan,zobke,tečnarjenje v avtu,v vozičku...samo da ponoč spiuser posted image

Sej jest sem tudi čisto aut včasih.user posted image user posted image Drugače jaz tudi rabim ful spanja (no sem ga včasih), med tednom sem hodila spat ob 22h in vstajala ob 6h, pa sem mogla med vikendom vsaj en dan spat 10-12h, da sem nadoknadila manjko od tedna.user posted image No zdej si pa predstavljaj kako mi je, ko ne spim pol toliko, pa še to nič v kosu. Saj zato sem zadnje dni ful slabe volje, ker ne vem kako mi bo to zneslo, ko bom šla v službo. Tam bom mogla bit čez dan še umsko pri sebi, zdej to ni bilo ful potrebno.user posted image user posted image

No mi imamo pa sitnarjenje tudi čez dan, tako, da ni nikoli mira. Jah, nam bodo res pokazali vetra tile naši otročki. Saj ga imam fuuuul rada in itak si več ne predstavljam, da ga ne bi imelauser posted image user posted image , ampak spala bi pa vseeno rada.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
20.7.2008 11:04:32   
Talika19
****, kolk je pa Tisa luštna na avatarju. Taka mala damica.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
20.7.2008 11:13:54   
Sisy
pa sej ravno to sem razmišljala...Počasi bo služba,pa sej vsi vemo kako je v službah,od sebe je dati potrebno 150% če ne več....  pa pol če ne spiš celo noč...ufff....kriza....

Jst razmišljam takole (za tiste ki bodo v vrtcih): tam se toook zmatrajo da po mojem ni šans da bi se ponoči zbujali...ali pačuser posted image  v glavnem, imam ful kolegic z otročki v vrtcu in še nobena ni rekla da ponoči vstajajo...ampak da so že ob sedmih zvečer totalne komeuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 20.7.2008 11:14:42 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
20.7.2008 11:18:39   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

ampak spala bi pa vseeno rada.user posted image

ma jst te čist štekam...sej en čas gre...ampak pol po tolkem času postaneši pa že tolk kronično utrujen da je joj...sej še ful dobro zgledaš glede na to da imaš že eno leto vsako noč pestrouser posted image

Kaj pa varianta da popoldne Marka napokaš v voziček pa da gre očka z njim mal naokoli,za urco,dve , ti pa tačas zaspiš? Men to ful pomaga... Kadar mi popoldne uspe zaspat magar za pol urce sem potem kot prerojena....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
20.7.2008 11:37:56   
Talika19

ma jst te čist štekam...sej en čas gre...ampak pol po tolkem času postaneši pa že tolk kronično utrujen da je joj...sej še ful dobro zgledaš glede na to da imaš že eno leto vsako noč pestrouser posted image

Kaj pa varianta da popoldne Marka napokaš v voziček pa da gre očka z njim mal naokoli,za urco,dve , ti pa tačas zaspiš? Men to ful pomaga... Kadar mi popoldne uspe zaspat magar za pol urce sem potem kot prerojena....

A veš, da zadnje čase sploh ne morem zaspat popoldan.user posted image  Sem parkrat probala, ko sem bila čisto fertik in sploh ne morem zaspat oziroma spim kar tako na pol, saj ne znam razložit. V bistvu dremam ampak ne spim in se potem nič ne naspim. Včasih sem pa zaspala v 3 sekundah. To me pa sploh mori, da še takrat ko bi lahko spala, ne morem. Tudi zvečer ne morem takoj zaspat, ker imam že čisto v podzavesti, kdaj se bo spet zbudil.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
20.7.2008 11:39:07   
Talika19

pa sej ravno to sem razmišljala...Počasi bo služba,pa sej vsi vemo kako je v službah,od sebe je dati potrebno 150% če ne več....  pa pol če ne spiš celo noč...ufff....kriza....

Jst razmišljam takole (za tiste ki bodo v vrtcih): tam se toook zmatrajo da po mojem ni šans da bi se ponoči zbujali...ali pačuser posted image  v glavnem, imam ful kolegic z otročki v vrtcu in še nobena ni rekla da ponoči vstajajo...ampak da so že ob sedmih zvečer totalne komeuser posted image

A veš kolk je naš koma zvečer, da zaspi hitro, samo kaj naj naredim, če se že čez pol ure prvič zbudi in potem kar naprej.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
20.7.2008 12:35:49   
*lenc@*
Tudi zvečer ne morem takoj zaspat, ker imam že čisto v podzavesti, kdaj se bo spet zbudil.

enako, kar strah me je kako bo spet...

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.7.2008 12:37:59   
Anonimen

****, kolk je pa Tisa luštna na avatarju. Taka mala damica.user posted image user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
20.7.2008 12:39:23   
*lenc@*
Jst razmišljam takole (za tiste ki bodo v vrtcih): tam se toook zmatrajo da po mojem ni šans da bi se ponoči zbujali...ali pač v glavnem, imam ful kolegic z otročki v vrtcu in še nobena ni rekla da ponoči vstajajo...ampak da so že ob sedmih zvečer totalne kome

tud tej k se mirkajo kje drugje se nadirkajo, jaz mislim, da je bolj to k pol že hodjo počas vsi in pravjo, da takrat pa res bolje spijo
mene osebno je blo najbolj strah, da ne bi spal, ker sem bla prava zaspanka, čez vikend sem vstala ob pol12huser posted image , ja res!!
ampak, kar gre zdaj, vzameš v zakup in upaš da bo kmal konc tega, če bo samo to od skrbi, podpišem takoj!!user posted image

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
20.7.2008 12:40:39   
*lenc@*
.kapo dol,mene bi zarad ne-spanja po mojem kr pobral.

verjemi sisy, ne biuser posted image

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
20.7.2008 12:42:31   
*lenc@*
kaj bo fajn vreme za nas k nismo na morju 21-22C

v torek kar lepo kaže, bi šle mrbit v ZOO k ne bo tako vroče, je kera za?user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
20.7.2008 12:45:43   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

v torek kar lepo kaže, bi šle mrbit v ZOO k ne bo tako vroče, je kera za?user posted image

lohk ja

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
20.7.2008 13:25:24   
Sisy

a Laguna pa ni več aktualna?

Drgač sem tut za...ampak bi šla raj mal v bazen...no kokr se boste zmenileuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
20.7.2008 13:30:25   
Sisy

A veš, da zadnje čase sploh ne morem zaspat popoldan.user posted image  Sem parkrat probala, ko sem bila čisto fertik in sploh ne morem zaspat oziroma spim kar tako na pol, saj ne znam razložit. V bistvu dremam ampak ne spim in se potem nič ne naspim. Včasih sem pa zaspala v 3 sekundah. To me pa sploh mori, da še takrat ko bi lahko spala, ne morem. Tudi zvečer ne morem takoj zaspat, ker imam že čisto v podzavesti, kdaj se bo spet zbudil.

to  mi je tu ful znanouser posted image ..Včas ko nisva imela Sare sem tut jst tkole popoldan padla v komo, tko za šalo..Zdej pa sem vsa srečna če mi rata,... in to se zgodi tko na vsake kvatreuser posted image ....in pol se počutm tko da bi loh gore premikalauser posted image

To glede tega kako zaspat zvečer pa smo na istem...Morm bit že ful zmatrana da takoj zaspim..Tko pa sam poslušam kaj dela,a se bo odkrila,prisluškujem če kaj "brunda"....Se mi je zgodil da sem zaspala šele po dveh urah po tistem ko sem se ulegla v posteljouser posted image Sej zato se vse bolj nagibam da bi se mi2 odselila v sosednjo sobo...pa sej ne vem če bi blo kej bolš....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
20.7.2008 13:31:38   
Sisy

.kapo dol,mene bi zarad ne-spanja po mojem kr pobral.

verjemi sisy, ne biuser posted image

verjetn res neuser posted image

ampak bi bila pa zelooo tečna in sovražna do okoliceuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
20.7.2008 13:39:45   
Petjana

a Laguna pa ni več aktualna?

Drgač sem tut za...ampak bi šla raj mal v bazen...no kokr se boste zmenileuser posted image

ne bo dovolj toplo za bazen,edin notranji

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.7.2008 14:58:46   
Anonimen
Sisy-a je Sarči sklauzlana (prosim ne beri skozlanauser posted image )?

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.