Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:49:57
|
|
|
|
LANLAN
|
ojla,drage moje avgustovke.... da vas malo pozdravim,me že fuuuuul dolg ni bilo gor,...hodiva že v jaslice(no,včeraj smo začeli),..še malo pa grem v službo(4.8),..je kar šlo,.. nekaj je nosečk,čestitaam pa vsi so takooo zrastli,kar ne morem verjet LEPO VRNITEV NAZAJ V STARE TIRE vam želim(težko je to,ja) pozdravček vsem Lori Aja,če ima katera NETLOG naj se pa kar javi,.. http://sl.netlog.com/lorisifrer
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
LANLAN, kok ste luškani ..sem malo pogledala slikce, res, vsi ste ful simpatični
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:56:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kaj zdej jutri, pridete na kavico?? mrbit ja, za kopanje pa še nisva, jo moram mal pazit kam pa?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kaj zdej jutri, pridete na kavico?? mrbit ja, za kopanje pa še nisva, jo moram mal pazit kam pa? v btc...nisva se še s sisy nič konkretno zmenile:) Jumpy, kaj pa ti prideš? Si rekla, da naj ti sporočimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 13:01:25
|
|
|
|
LANLAN
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika LANLAN, kok ste luškani ..sem malo pogledala slikce, res, vsi ste ful simpatični tjaška tudi--->itak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 13:21:36
|
|
|
|
*lenc@*
|
prijetn blog lanlan tak pozitiven
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 13:41:51
|
|
|
|
zalenka
|
ola, jumpy sm misnla da ma jest res največjo trmico doma ej. pr nas se tud zadnje čase kr neki trda rata ko jo hočem dat v stolček za hranjenje. in tam sploh en bi bila ker ona hoče muvat. tak da ej boljš da ej na tleh. pol ji pa najprej dam kuhovnico, pol pa kr vse po vrsti iz predala, ko je pa res hudo ap ni kej druzga kot spustit vrel krompir iz rok in vzdignit poopsika tjaška pa res že lepo stoji. jaz nitke še ne bi ujela, ker to traja le nekaj sekund in še do fotiča ne bi prišla . ampak sej bo. ujela vas sicer še ni, ampak pri 10 letih se ne bo to nič več poznalo . men je blo samo važno da se je splazla, zdej pa lahko una na razvojni tumba svoje kokr hoče. ko bo sama zmogla bo ud shodila, pače pri 15 mescih pa takrat. no voziček smo ap mi kr pospravli ker se sploh noče vozit. pa neč. sej zdej je kul k je cele dneve lahko zunaj na travi in v bazenčku, sam jeseni pa upam da se bo že kej skulirala glede vozičkanja . edino je res zoprno ker je težko z njo kamorkoli it ker se noče v vozičku peljat. na rokah pa itak ni preveč rada. njej nima veze če je asfalt - ona preplazi vse, jo nič ne pika, pa ma na koncu čist rdeča kolenčka zdej k ma sam kratke hlačke. se bodo pa utrdila ane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 13:46:52
|
|
|
|
zalenka
|
lanlan ful ste luškani
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 13:59:24
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Parfum ne pride v poštev, ker mu goskraj zmeraj kupim za kako obletnico ali rd ...ne vem, če še ima kater moški tolk parfumov kot moj . Res rabi dobro uro ali pa mobitel in zdej se ne morem odločiti kaj bi raje. moj si je uro ravno včeraj po netu naročil....za 400 evrov ne vem a si jo je sam kupil za najino 9 obletnico,ker od mene bi dobil edin tako za 20 evrov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 14:04:38
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika No obljuba dela dolg No, uživo je dosti bolje...res nisem mogla ene dobre fotke nardit tko, da je blj bogo tole SUPER SI ja res ti paše,če bi se upala bi tud jaz kaj takega nardila.a veš da sem danes vidla nek nov spot od špelce-bivše pevke atomik harmonik,pa se mi zdi da ima ona isto frizurco.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 17:15:50
|
|
|
|
Talika19
|
Hoj! Mi smo iz Šmarne gore. Bilo je super, nič vroče, ker itak je skoraj skoz senčka po poti.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 17:17:13
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kaj zdej jutri, pridete na kavico?? mrbit ja, za kopanje pa še nisva, jo moram mal pazit kam pa? v btc...nisva se še s sisy nič konkretno zmenile:) Jumpy, kaj pa ti prideš? Si rekla, da naj ti sporočimo Midva tudi prideva, sem se z mojim zmenila, da bo šel na kolo. Je ves vesel. Kje se potem dobimo? Pa kdaj? Jumpy moramo pa na mobi sporočit ali na ZS, mail.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 17:18:22
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica, a je tud devica po horoskopu? Men je tolk težko za moškega karkoli kupovat...pol mu pa zmer kake srajce al pa kravate kupm ...pa hotla sem mu mobitel , zdej pa res ne vem kaj naj...al raje mobi, ker ga tudi rabi al raje uro . levček še je 19.8 - čisti lev
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 17:25:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kje se potem dobimo? Pa kdaj? poopsie pa sisy povesta srursa, greš z mano?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 17:26:42
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz bom mojemu kar nekaj za bicikl kupla, zdaj ful kolesari.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 17:27:54
|
|
|
|
kawasakica
|
lepo se imejte jutri
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:00:44
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kje se potem dobimo? Pa kdaj? poopsie pa sisy povesta srursa, greš z mano? Bi šla, če lahko?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! janana, jst imam veliko manj las kot Špelca vem, pa kakšno frizuro ima, sem videla v cajtngah. Za jutri še ne vem točno kje ...hm ..bomo prav čas povedali.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:10:48
|
|
|
|
April
|
a sem jaz tud zaželjena? Ima tavečji anjbrž norice, sem danes zadnji 21 dan opazla eno sumljivo piko. fajn se imejte
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:19:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kje se potem dobimo? Pa kdaj? poopsie pa sisy povesta srursa, greš z mano? Bi šla, če lahko? itak
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:21:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
a sem jaz tud zaželjena? si si , sam si pa nepričakovana k te nikol ni da ne boš kaj zamerla saj na piknik pa pridete ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:21:31
|
|
|
|
Antilopa
|
Miha, vse najboljše za 1. rojstni dan Antigona, vse najboljše za xx rojstni dan Vsem obmesečnikom vse najboljše! Saj od avgusta naprej bomo čestitale samo še za obletnice, a ne? Poopsika, super frizura jaz bom pa kmalu imela tako dolge lase pa še vedno imam tvoj dežnik Crtka, čestitam in lepo ter prijetno nosečnost ....vse slikce so A sem se vse spomnila mah, sigurno sem kaj izpustila...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:26:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsika, bere kaj tvoj? naročnino za mens health ali playboy(če mu dovoliš ) brat al pa dnevnik, delo, mladino... al pa polet z balonom,ura, gsm (to si že omenla), mp3 player nč druzga se ne spomnm al pa tjaško v varstvo pa ga pel kam na večerjo al pa na intimno doživetje v dolenjske (full pohvaljo) al pa kaka savna...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:27:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
srursa, sem bla pr vrtcu, sva se gugali pa mal teren spoznali za drugič super k je mivka in trava
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.