Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenča dobri predlogi, sploh ta glede Playboya ...pomoje bo kar ura padla...to glede savne in jacuzzija si pa tko al tko privoščiva čisto na navaden dan tko, da nama tega ne manjka . Si pa dala super predloge
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:30:27
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsika, bere kaj tvoj? naročnino za mens health ali playboy(če mu dovoliš ) brat al pa dnevnik, delo, mladino... al pa polet z balonom,ura, gsm (to si že omenla), mp3 player nč druzga se ne spomnm al pa tjaško v varstvo pa ga pel kam na večerjo al pa na intimno doživetje v dolenjske (full pohvaljo) al pa kaka savna... al pa garmina, če ga še nima
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsika, bere kaj tvoj? naročnino za mens health ali playboy(če mu dovoliš ) brat al pa dnevnik, delo, mladino... al pa polet z balonom,ura, gsm (to si že omenla), mp3 player nč druzga se ne spomnm al pa tjaško v varstvo pa ga pel kam na večerjo al pa na intimno doživetje v dolenjske (full pohvaljo) al pa kaka savna... al pa garmina, če ga še nima garmina mu bosta pa moja mami in ati kupila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
antilopa, hvala . pismo jst sem čist pozabla na dežnik .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:34:58
|
|
|
|
April
|
lenča, mene že, ampak sem z obema in eden ima norice. To bo pa bolj težka, ane ...saj za tebe vem, da ti je vseeno, ker jih je lina že prebolela. poopsika,pa a veš kakšne ure so mu všeč? v zdajšnem playbolu imaš katalog ur-posebna izdaja iz ženevskega sejma. tko mal za idejo.mojmu je glih sam ena iz tistga kataloga všeč, in še to najbrž najdražja, za 160 000evrov. ne mara športnih, ampak so mu všeč elegantne, kvadratne oblike.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:36:01
|
|
|
|
April
|
a iam okroglo drgač al je čist navaden rd?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:36:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča dobri predlogi, sploh ta glede Playboya ...pomoje bo kar ura padla...to glede savne in jacuzzija si pa tko al tko privoščiva čisto na navaden dan tko, da nama tega ne manjka . Si pa dala super predloge mi2 pa še nč kaj tazga odkar smo 3
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
April, mislm, da mu bom kar Festina uro kupila, to ima tudi sedaj in je ful zadovoljen. So pa ful dobre in kvalitetne urce, pa dost ugodne http://www.festinausa.com/ pa klikni steel colection, potem pa tour de france...in je ena fuuč huda ura, tkole je ozanačena: 16183/1..ne morem dat direkt link gor. Mojemu so tudi všeč, klasične, z usnjenim pasom, okrogle oblike.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:39:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
garmin je super ideja
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča dobri predlogi, sploh ta glede Playboya ...pomoje bo kar ura padla...to glede savne in jacuzzija si pa tko al tko privoščiva čisto na navaden dan tko, da nama tega ne manjka . Si pa dala super predloge mi2 pa še nč kaj tazga odkar smo 3 mi2 sva šla 3x ...in je toooolk pasalo, si čisto drugačen potem, spet poln energije..super, morata iti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a iam okroglo drgač al je čist navaden rd? 29 let
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:47:07
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* srursa, sem bla pr vrtcu, sva se gugali pa mal teren spoznali za drugič super k je mivka in trava Kdaj sta pa ble? Midva sva šla mal čez šest domov. Daj drugič poklič.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:48:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* srursa, sem bla pr vrtcu, sva se gugali pa mal teren spoznali za drugič super k je mivka in trava Kdaj sta pa ble? Midva sva šla mal čez šest domov. Daj drugič poklič. ob pol7h sva pršli bom poklicala danes pa gsm-a nisem mela sabo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:53:36
|
|
|
|
JORJA
|
Dober večer! Mi smo ravno iz nakupovanja, pa ne oblekc ali čevljev ampak navadne špecerije. Moja otročka se lepo kopata, jaz pa izkoristim in hitro na RR. Avgustinu je danes popoldan ful tekla kri iz nosa. ....joj kak je bilo grozno za videt... Zadnja dva dni ga spet nekaj "sračka" ponoči.....kr skoz nekaj godrnja, pa stoka.... moj lepo spi, jaz se pa za vsak vdihljaj zbudim....groza.....upam da so zobeki.... Zdaj že tako lepo hodi da se ne pusti več držati za roke... Glede darila za rd.....jaz sem mojemu kolo kupila.....pa ne me vprašat koliko je stal, ker si je moj izbral skoraj najdražjega kar so jih imeli v trgovini.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:54:44
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April a iam okroglo drgač al je čist navaden rd? 29 let o mladiček ...ja ful so lepe ure, sem še ene par vidla, k bi ble mojmu všeč...kje jih pa prodajajo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:55:53
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika April, mislm, da mu bom kar Festina uro kupila, to ima tudi sedaj in je ful zadovoljen. So pa ful dobre in kvalitetne urce, pa dost ugodne http://www.festinausa.com/ pa klikni steel colection, potem pa tour de france...in je ena fuuč huda ura, tkole je ozanačena: 16183/1..ne morem dat direkt link gor. Mojemu so tudi všeč, klasične, z usnjenim pasom, okrogle oblike. Super si izbrala... Pa še pohvala glede frizurce...super ti paše!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April a iam okroglo drgač al je čist navaden rd? 29 let o mladiček ...ja ful so lepe ure, sem še ene par vidla, k bi ble mojmu všeč...kje jih pa prodajajo? Stentime v CP imajo trgovino, pa v Hali A.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika April, mislm, da mu bom kar Festina uro kupila, to ima tudi sedaj in je ful zadovoljen. So pa ful dobre in kvalitetne urce, pa dost ugodne http://www.festinausa.com/ pa klikni steel colection, potem pa tour de france...in je ena fuuč huda ura, tkole je ozanačena: 16183/1..ne morem dat direkt link gor. Mojemu so tudi všeč, klasične, z usnjenim pasom, okrogle oblike. Super si izbrala... Pa še pohvala glede frizurce...super ti paše!!! Hvala JORJA ---sploh, za danes
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 20:59:49
|
|
|
|
April
|
no fino, si bom zacahnala ,,
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:06:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
urca mi je okrogel del zelo všeč , drgač so mi pa lepše s kovinskimi paščki sem mojmu kupla za 30 srebrno iz titana, hudo dobra, res je še ista po 3 letih
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:07:37
|
|
|
|
*lenc@*
|
punce, kaj zdaj za ju3? bom šla kmal spat, zjutraj me pa ni gor, sploh če se kam odpravljava, ne znese poopsie, sta se že menli kaj s sisy?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:09:38
|
|
|
|
Sisy
|
čer za ju3 je meni načeloma vseeno kje se dobimo,samo da vas in vaše otročke po dolgem času mal vidim ...A rečemo kar standardno BTC pa je...? Ste za? Orehek? Okol 10h?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, javi se na telefon Ja, men je kul in ura in plac
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:19:30
|
|
|
|
JORJA
|
Imam eno vprašanje. kaj vaši jejo za večerjo? Naš je tako slab jedec da joj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:20:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz sem za seveda, sisy, tud vaju s saro bi rada vidla! če po pravici povem pa orehek zunaj ni najboljša izbira za nas (po moje) vozički, mal placa... sploh ne vem... da ne bo pomote, če ne bo drgač, tud ok! sam da se vidmo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.