Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:10:17
|
|
|
|
April
|
ooo, imamo še eno nosečko crtka, čestitam, pa lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:13:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April tele g pa dajte no res zamenjat. Zdaj še nekak gre, ko se sam na kontrole hod...kaj pa ko boste spet noseče. Pa spet tok dolg čakat.... Jaz imam na metelkovi enako kot mony...je super, vsak dan dela, pa nikol se dolgo ne čaka...če te pa otroček čaka, te pa tud lahko naprej vzame oz. tko naroči. jest mam tud na metelkovi - sam v uni ta novi stavbi, srebrni. Pa kr fajn mi je k na postaji parkiram vedno brez problema in mam do tja 3min. moja gin je pa tud ful fajna. naroča pa vedno tako da ma nosečke skupaj, ker pribl ve kolk traja in res nikol ne čakaš. no vsaj do sedaj nisem. za tabletke pa sploh sam prideš, potrkaš, poveš sestri in ti da. nitka je pa taka da trmari dokler se z njo ne ukvarjaš. sej tud sama se zamoti ful - še posebej ko belko (muco) lovi po staovanju, ampak ko pa se ji zaoče te pa pride iskat in tuli dokler je ne vzdigneš in se greš z njo igrat. v naročju in na rokah pa pri nas itak noče dolg časa bit. sam zahteva pa da se ukvarjaš z njo. sm jo navadla k sem itak s koz z njo na tleh in prepuzam celo stanovanje z njo , pa pojeva in se igrava. za na stranišče pa tud pri nas ni problem, zmeraj pride za mano in se mi smeji, jaz pa ji rečem da delam lulu . sicer pa jo kr pustim po celem stanovanju, edino v špajzo ne. in raziskuje, tud iz omar že zlaga. ampak naj, pač pospravim nazaj. najrajši ej pa na balkonu ali zuanj in zdele k je blo bolj slabo vreme se je poznal da jo matra k ni cele dneve zunaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:15:06
|
|
|
|
April
|
saj jaz tud nimam v zd-ju, ampak v tisti stavbi zraven...sem pa zmeraj v garažo parkirala. na postajo še pomislila nisem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:15:14
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April kaj pa kakšen parfum ali mal boljšo kremco? Mojmu zmeraj to prav pride. Ima pa naslednje leto okroglo, pa že zdaj gruntam... jaz bom pa mojmu kupla brivnik k ma že ful zboganega, če ne bo prej crknu k ma RD šele januarja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:15:48
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April saj jaz tud nimam v zd-ju, ampak v tisti stavbi zraven...sem pa zmeraj v garažo parkirala. na postajo še pomislila nisem. h keri pa pol hodiš? jaz k rojnikovi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:16:35
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April kaj pa kakšen parfum ali mal boljšo kremco? Mojmu zmeraj to prav pride. Ima pa naslednje leto okroglo, pa že zdaj gruntam... jaz bom pa mojmu kupla brivnik k ma že ful zboganega, če ne bo prej crknu k ma RD šele januarja drugač pa ma moj najrajš kako orodje za v delavnico ali na bajto. tega je pa vedno vesel . se pozna da je strojnik.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:16:56
|
|
|
|
Antigona
|
Sej res, pri Lukiju sem včeraj zatipala 9. zobek in sicer zgornjo štirico. Bo trojke očitno zaenkrat spustil, ne bo mali vampirček
< Sporočilo je popravil Antigona -- 15.7.2008 10:17:12 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:20:07
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April kaj pa kakšen parfum ali mal boljšo kremco? Mojmu zmeraj to prav pride. Ima pa naslednje leto okroglo, pa že zdaj gruntam... jaz bom pa mojmu kupla brivnik k ma že ful zboganega, če ne bo prej crknu k ma RD šele januarja Jst sem pa mojmu letos oz. lani (ma za novo leto rd) kupila mašinco za strišt. Se je vedno pritoževal da nima cajta k frizerju hodt, in je bil vedno že ful zaraščen preden sem ga spravla da se je šel postrišt. Zdej ga pa kar redno strižem.... Pa še zmer morm najdt cajt
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:37:16
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April kaj pa kakšen parfum ali mal boljšo kremco? Mojmu zmeraj to prav pride. Ima pa naslednje leto okroglo, pa že zdaj gruntam... jaz bom pa mojmu kupla brivnik k ma že ful zboganega, če ne bo prej crknu k ma RD šele januarja Jst sem pa mojmu letos oz. lani (ma za novo leto rd) kupila mašinco za strišt. Se je vedno pritoževal da nima cajta k frizerju hodt, in je bil vedno že ful zaraščen preden sem ga spravla da se je šel postrišt. Zdej ga pa kar redno strižem.... Pa še zmer morm najdt cajt moj se pa men ne pusti pod škarje vržt, čeprav sm se mu že večkrat ponudla in sem strigla lep čas svojo sestro in sebe. mi ne zaupa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:41:39
|
|
|
|
Jumpy
|
Zalenka, pri nas sta (bila) Erika in Mihi taka kot je Nitka. Jok do Pakistana in nazaj, če ni v naročju takrat, ko se on tako odloči. Ga pa potem kar v stolček za hranjenje dam, da me opazuje z varne razdalje, ko kuham. Na WC ga vedno vzamem s sabo, še ko se grem tuširat (če ni moža) je zraven, pa se igra na tleh. Za sabo ga vlačim ko mačka mlade, sicer je lahko hitro kaka neumnost, saj ima zadnje čase Gašper izpade in ga kar jaha in "lubčka" (seveda na grobo), mu jemlje igrače iz rok,... Pa je to lahko hitro nevarno. Poopsika - Tjaši je pa res pridna. Wow, nisem si mislila, da je lahko kakšen otrok tudi tak.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:43:02
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April kaj pa kakšen parfum ali mal boljšo kremco? Mojmu zmeraj to prav pride. Ima pa naslednje leto okroglo, pa že zdaj gruntam... jaz bom pa mojmu kupla brivnik k ma že ful zboganega, če ne bo prej crknu k ma RD šele januarja Jst sem pa mojmu letos oz. lani (ma za novo leto rd) kupila mašinco za strišt. Se je vedno pritoževal da nima cajta k frizerju hodt, in je bil vedno že ful zaraščen preden sem ga spravla da se je šel postrišt. Zdej ga pa kar redno strižem.... Pa še zmer morm najdt cajt moj se pa men ne pusti pod škarje vržt, čeprav sm se mu že večkrat ponudla in sem strigla lep čas svojo sestro in sebe. mi ne zaupa Meni tudi ne. Pa tko bi ga rada sfrizirala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 10:43:33
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April saj jaz tud nimam v zd-ju, ampak v tisti stavbi zraven...sem pa zmeraj v garažo parkirala. na postajo še pomislila nisem. h keri pa pol hodiš? jaz k rojnikovi. h kolarjevi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 11:36:07
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica, a je tud devica po horoskopu? Men je tolk težko za moškega karkoli kupovat...pol mu pa zmer kake srajce al pa kravate kupm ...pa hotla sem mu mobitel , zdej pa res ne vem kaj naj...al raje mobi, ker ga tudi rabi al raje uro . Jernej ima 1.8. rojstni dan in sva v soboto šla v trgovino, da si je sam uro izbral.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 11:41:43
|
|
|
|
abc100
|
Jest sem šla pa prej s kolesom v Star maln. Je blo tok fino. Sem prov vesela, da sem neki zase nardila. Sem pa komej gor prgonila, je kr razlika, če mam JAneza zadej.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Parfum ne pride v poštev, ker mu goskraj zmeraj kupim za kako obletnico ali rd ...ne vem, če še ima kater moški tolk parfumov kot moj . Res rabi dobro uro ali pa mobitel in zdej se ne morem odločiti kaj bi raje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy, ja res je pridna...Sej imam včasih slabo vest, ker jo premalo pohvalim...samo nočem, da bi se potem kot zanalašč "pokvarila" . Res je zlata... ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:11:30
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Glede leonišča, vse kar je Poopsika povedala, je čista resnica. Res imajo obupen sistem. Jaz pa hodim že tja odkar pomnim (itak, če sem že tolk stara in imela mnogo takšnih in drugačnih gin. težav). Za zamenjavo se pa kar ne morem odločit, ker ne vem koga naj vzamem, pa tudi kje, v Ljubljani ali Kranju. Saj dokler sem v službi v Ljubljani je kul, ker grem kar med malico. Mah nekaj bo treba narest, ker res ni vredno toliko čakat. Trma, naš kakor kdaj, včasih ga kaj piči, zadnje čase rata čisto trd ko ga hočeš dat v stolček za hranjenje. Drugače pa je bolj problem, če ni razpoložen ali ga kaj matra, potem kar cvili, joka in leze za menoj in bi ga mogla nosit oz. se z njim ukvarjat. Je pa večino časa tako. Poopsika, ti imaš res pridno dete. Čestitke Sari za plazenje, Evi in Nitki pa za vstajanje.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika, danes sem bila na Vzajemni, sem si uredila zavarovanje za tujino, smo uzel kar družinski paket In mi je ena ful prijazna gospa uredila ...pa hitro, brez čakanja, super uglavnem!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:18:21
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, danes sem bila na Vzajemni, sem si uredila zavarovanje za tujino, smo uzel kar družinski paket In mi je ena ful prijazna gospa uredila ...pa hitro, brez čakanja, super uglavnem! No krasno, me veseli. Kje pa ste bili? Na Mali ulici v centru?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:19:19
|
|
|
|
Talika19
|
Mi smo pa hoteli zjutraj it na Šmarno Goro, pa je bila ful megla . Tako, da smo šli najprej v trgovino, zdej popoldan bomo pa šli na Šmarno.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, danes sem bila na Vzajemni, sem si uredila zavarovanje za tujino, smo uzel kar družinski paket In mi je ena ful prijazna gospa uredila ...pa hitro, brez čakanja, super uglavnem! No krasno, me veseli. Kje pa ste bili? Na Mali ulici v centru? Ja, v centru . Sem bila res vesela, da smo vse tko hitro zrihtali.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, tudi mi lepo napredujemo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:44:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
crtka, naj ti poteka nosečnost mirno in zdravo!! tjaša pa stoji a tud še na prstkih, k naša tud. nitka je pa full presenetla in napredovala , čist ujela je tk k treba
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:48:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
naša je šla spet spat 12.15 in do... upam, da bo dalj časa, da bo to le eno spanje trma -naša jo že kar dobro nakazuje oz če ni "zaposlena" hitr pokaže trmo da bi sedela v vozičku in gledala dalj ko 20 min ne zdrži, ji je čist premal zabavno to na tla pa puzanje in raziskovanje, to pa ja je pa "mir"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 12:49:06
|
|
|
|
Anonimen
|
lenač, tle se je tko obrnila in je stopila na prstke, drugače na podplatkih stoji Kaj zdej jutri, pridete na kavico??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.