|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
15.7.2008 10:10:17   
April
ooo, imamo še eno nosečkouser posted image

crtka, čestitam, pa lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 676
15.7.2008 10:13:32   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

tele g pa dajte no res zamenjat. Zdaj še nekak gre, ko se sam na kontrole hod...kaj pa ko boste spet noseče. Pa spet tok dolg čakat....

Jaz imam na metelkovi enako kot mony...je super, vsak dan dela, pa nikol se dolgo ne čaka...če te pa otroček čaka, te pa tud lahko naprej vzame oz. tko naroči.

jest mam tud na metelkovi - sam v uni ta novi stavbi, srebrni. Pa kr fajn mi je k na postaji parkiram vedno brez problema in mam do tja 3min. moja gin je pa tud ful fajna. naroča pa vedno tako da ma nosečke skupaj, ker pribl ve kolk traja in res nikol ne čakaš. no vsaj do sedaj nisem. za tabletke pa sploh sam prideš, potrkaš, poveš sestri in ti da.

nitka je pa taka da trmari dokler se z njo ne ukvarjaš. sej tud sama se zamoti ful - še posebej ko belko (muco) lovi po staovanju, ampak ko pa se ji zaoče te pa pride iskat in tuli dokler je ne vzdigneš in se greš z njo igrat. v naročju in na rokah pa pri nas itak noče dolg časa bit. sam zahteva pa da se ukvarjaš z njo. sm jo navadla k sem itak s koz z njo na tleh in prepuzam celo stanovanje z njo user posted image , pa pojeva in se igrava.
za na stranišče pa tud pri nas ni problem, zmeraj pride za mano in se mi smeji, jaz pa ji rečem da delam lulu user posted image user posted image user posted image . sicer pa jo kr pustim po celem stanovanju, edino v špajzo ne. in raziskuje, tud iz omar že zlaga. ampak naj, pač pospravim nazaj. najrajši ej pa na balkonu ali zuanj in zdele k je blo bolj slabo vreme se je poznal da jo matra k ni cele dneve zunaj.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 677
15.7.2008 10:15:06   
April
saj jaz tud nimam v zd-ju, ampak v tisti stavbi zraven...sem pa zmeraj v garažo parkirala. na postajo še pomislila nisem.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
15.7.2008 10:15:14   
zalenka

kaj pa kakšen parfum ali mal boljšo kremco? Mojmu zmeraj to prav pride. Ima pa naslednje leto okroglo, pa že zdaj gruntam...

jaz bom pa mojmu kupla brivnik k ma že ful zboganega, če ne bo prej crknu k ma RD šele januarja user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 679
15.7.2008 10:15:48   
zalenka

saj jaz tud nimam v zd-ju, ampak v tisti stavbi zraven...sem pa zmeraj v garažo parkirala. na postajo še pomislila nisem.

h keri pa pol hodiš? jaz k rojnikovi.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 680
15.7.2008 10:16:35   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

kaj pa kakšen parfum ali mal boljšo kremco? Mojmu zmeraj to prav pride. Ima pa naslednje leto okroglo, pa že zdaj gruntam...

jaz bom pa mojmu kupla brivnik k ma že ful zboganega, če ne bo prej crknu k ma RD šele januarja user posted image

drugač pa ma moj najrajš kako orodje za v delavnico ali na bajto. tega je pa vedno vesel user posted image . se pozna da je strojnik.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
15.7.2008 10:16:56   
Antigona
Sej res, pri Lukiju sem včeraj zatipala 9. zobek in sicer zgornjo štirico. Bo trojke očitno zaenkrat spustil, ne bo mali vampirček user posted image

< Sporočilo je popravil Antigona -- 15.7.2008 10:17:12 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
15.7.2008 10:20:07   
Antigona

Jst sem pa mojmu letos oz. lani (ma za novo leto rd) kupila mašinco za strišt. Se je vedno pritoževal da nima cajta k frizerju hodt, in je bil vedno že ful zaraščen preden sem ga spravla da se je šel postrišt. Zdej ga pa kar redno strižem....
Pa še zmer morm najdt cajt user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
15.7.2008 10:37:16   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jst sem pa mojmu letos oz. lani (ma za novo leto rd) kupila mašinco za strišt. Se je vedno pritoževal da nima cajta k frizerju hodt, in je bil vedno že ful zaraščen preden sem ga spravla da se je šel postrišt. Zdej ga pa kar redno strižem....
Pa še zmer morm najdt cajt user posted image  user posted image  user posted image

moj se pa men ne pusti pod škarje vržt, čeprav sm se mu že večkrat ponudla in sem strigla lep čas svojo sestro in sebe. user posted image user posted image  mi ne zaupa user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 684
15.7.2008 10:41:39   
Jumpy
Zalenka, pri nas sta (bila) Erika in Mihi taka kot je Nitka. Jok do Pakistana in nazaj, če ni v naročju takrat, ko se on tako odloči. Ga pa potem kar v stolček za hranjenje dam, da me opazuje z varne razdalje, ko kuham. Na WC ga vedno vzamem s sabo, še ko se grem tuširat (če ni moža) je zraven, pa se igra na tleh.
Za sabo ga vlačim ko mačka mlade, sicer je lahko hitro kaka neumnost, saj ima zadnje čase Gašper izpade in ga kar jaha in "lubčka" (seveda na grobo), mu jemlje igrače iz rok,... Pa je to lahko hitro nevarno.

Poopsika - Tjaši je pa res pridna. Wow, nisem si mislila, da je lahko kakšen otrok tudi tak.user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 685
15.7.2008 10:43:02   
Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

moj se pa men ne pusti pod škarje vržt, čeprav sm se mu že večkrat ponudla in sem strigla lep čas svojo sestro in sebe. user posted image user posted image  mi ne zaupa user posted image user posted image

Meni tudi ne. user posted image  user posted image  Pa tko bi ga rada sfrizirala.user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
15.7.2008 10:43:33   
April

h keri pa pol hodiš? jaz k rojnikovi.

h kolarjevi

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
15.7.2008 11:36:07   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

kawasakica, a je tud devica po horoskopu?user posted image
Men je tolk težko za moškega karkoli kupovat...pol mu pa zmer kake srajce al pa kravate kupmuser posted image ...pa hotla sem mu mobitel , zdej pa res ne vem kaj naj...al raje mobi, ker ga tudi rabi al raje urouser posted image .

Jernej ima 1.8. rojstni dan in sva v soboto šla v trgovino, da si je sam uro izbral.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
15.7.2008 11:41:43   
abc100
Jest sem šla pa prej s kolesom v Star maln. Je blo tok fino. Sem prov vesela, da sem neki zase nardila. Sem pa komej gor prgonila, je kr razlika, če mam JAneza zadej.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.7.2008 12:08:55   
Anonimen
Parfum ne pride v poštev, ker mu goskraj zmeraj kupim za kako obletnico ali rduser posted image ...ne vem, če še ima kater moški tolk parfumov kot mojuser posted image .

Res rabi dobro uro ali pa mobitel in zdej se ne morem odločiti kaj bi raje.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
15.7.2008 12:11:15   
Anonimen
Jumpy, ja res je pridna...Sej imam včasih slabo vest, ker jo premalo pohvalim...samo nočem, da bi se potem kot zanalašč "pokvarila"user posted image user posted image .

Res je zlata...user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
15.7.2008 12:11:30   
Talika19
Hojla!

Glede leonišča, vse kar je Poopsika povedala, je čista resnica. Res imajo obupen sistem. Jaz pa hodim že tja odkar pomnim user posted image  (itak, če sem že tolk stara in imela mnogo takšnih in drugačnih gin. težav). Za zamenjavo se pa kar ne morem odločit, ker ne vem koga naj vzamem, pa tudi kje, v Ljubljani ali Kranju. Saj dokler sem v službi v Ljubljani je kul, ker grem kar med malico. Mah nekaj bo treba narest, ker res ni vredno toliko čakat.user posted image user posted image

Trma, naš kakor kdaj, včasih ga kaj piči, zadnje čase rata čisto trd ko ga hočeš dat v stolček za hranjenje. Drugače pa je bolj problem, če ni razpoložen ali ga kaj matra, potem kar cvili, joka in leze za menoj in bi ga mogla nosit oz. se z njim ukvarjat. Je pa večino časa tako.user posted image Poopsika, ti imaš res pridno dete.

Čestitke Sari za plazenje, Evi in Nitki pa za vstajanje.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.7.2008 12:17:19   
Anonimen
Talika, danes sem bila na Vzajemni, sem si uredila zavarovanje za tujino, smo uzel kar družinski paketuser posted image
In mi je ena ful prijazna gospa uredilauser posted image ...pa hitro, brez čakanja, super uglavnem!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
15.7.2008 12:18:21   
Talika19

Talika, danes sem bila na Vzajemni, sem si uredila zavarovanje za tujino, smo uzel kar družinski paketuser posted image
In mi je ena ful prijazna gospa uredilauser posted image ...pa hitro, brez čakanja, super uglavnem!

No krasno, me veseli. Kje pa ste bili? Na Mali ulici v centru?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
15.7.2008 12:19:19   
Talika19
Mi smo pa hoteli zjutraj it na Šmarno Goro, pa je bila ful meglauser posted image . Tako, da smo šli najprej v trgovino, zdej popoldan bomo pa šli na Šmarno.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 695
15.7.2008 12:20:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

No krasno, me veseli. Kje pa ste bili? Na Mali ulici v centru?

Ja, v centruuser posted image .
Sem bila res vesela, da smo vse tko hitro zrihtali.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
15.7.2008 12:24:55   
Anonimen
Evo, tudi mi lepo napredujemouser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
15.7.2008 12:44:16   
*lenc@*
crtka, naj ti poteka nosečnost mirno in zdravo!!user posted image user posted image user posted image

tjaša pa stojiuser posted image a tud še na prstkih, k naša tud.

nitka je pa full presenetla in napredovalauser posted image user posted image user posted image , čist ujela je tk k treba

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
15.7.2008 12:48:26   
*lenc@*
naša je šla spet spat 12.15 in do...

upam, da bo dalj časa, da bo to le eno spanje

trma -naša jo že kar dobro nakazuje oz če ni "zaposlena" hitr pokaže trmo da bi sedela v vozičku in gledala dalj ko 20 min ne zdrži, ji je čist premal zabavno to

na tla pa puzanje in raziskovanje, to pa jauser posted image je pa "mir"

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
15.7.2008 12:49:06   
Anonimen
lenač, tle se je tko obrnila in je stopila na prstke, drugače na podplatkih stojiuser posted image

Kaj zdej jutri, pridete na kavico??

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.