Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:22:22
|
|
|
|
April
|
No, kam je pa tele čevlje raztegnil. Sem hotla pokazat garvalin čevlje. Beno iam ene, sam jih ne prodajajo več. Bc jih je imel, nekaj se da dobit pa v outletu. Super so, sicer so pa španski.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Wow, April kakšni hudi čevlji ...madona, ti so mi pa res všeč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:23:59
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo. Aprl a ti nebi še kakšne punčke?! Itak bi ti šlo, jaz sploh ne dvomim bi, bi hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:24:34
|
|
|
|
April
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:25:04
|
|
|
|
April
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:25:48
|
|
|
|
April
|
zdaj pa dost, k bom kregana . več pa na www.garvalin.com
< Sporočilo je popravil April -- 18.8.2008 21:26:12 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
April jst ti pa res želim, da dobiš še eno punčko . Valda ne bi bilo nič narobe, če bi bil fantek..sej veš kaj mislim. Ksem tole še enkrat prebrala zgleda kot, da si noseča
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
April dost, ker me rajcaš!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April kako so lepi , svetovni!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:27:09
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika April jst ti pa res želim, da dobiš še eno punčko . Valda ne bi bilo nič narobe, če bi bil fantek..sej veš kaj mislim. Ksem tole še enkrat prebrala zgleda kot, da si noseča pa da mojga takoj kap
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:27:44
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Veš kaj me zanima...a jst za tega matičarja G. Kukca kar na UE NM pokličem al kako?Pa kar zanj rečem? ja, kar tja pokličeš, potem ti bojo pa povedali, kdo naj bi takrat poročal - zdajle razmišljam če imajo plan za tako daleč naprej. Po moje jih pokliči kar sedaj, pa ti bojo povedal ali se lahko že sedaj dogovoriš ali pa pokličeš drugo leto kakšen mesec ali dva prej. Kaj pa če bo na najin datum poročal nekdo drug, a lahko rečem, da želim prav njega seveda lahko rečeš - moja sestra je tudi prosila in so ji izpolnili željo oo super Drži pesti, bom kar jutri poklicala že držim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:27:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika April jst ti pa res želim, da dobiš še eno punčko . Valda ne bi bilo nič narobe, če bi bil fantek..sej veš kaj mislim. Ksem tole še enkrat prebrala zgleda kot, da si noseča pa da mojga takoj kap eh, bi se že pobral...kaj pa mu drugega preostane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja že držim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:31:18
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Mi gremo pa jutri Tjaši kupit prve čeveljčke..non stop hoče hodit in za zunaj nujno nekaj rabimo! Ker ko sva zunaj zdej samo teka naokrog in zdej bo premrzlo, da bi bila bosa ali v nogavičkah. Kakšne čeveljčke imajo vaši sončki? Nama je P svetovala čim bolj raven in mehek podplat ala Geoxx, tko,da gremo jutri ji kr ene Geoxxke kupit...baje Ciciban niso več tolk mehki..ne vem no...vsako leto so neke nove smernice, pol pa vedi Jaz tudi delam doktorat iz tega katere čevlje mu naj kupim. Res postaja hladno, problem pa je v tem, da v bolj trdih čeveljčkih sploh hodit ne zna in mi je ful grozno, ker si kvari hojo. Sem mu kupila sandalčke v Massu, pa so mehki, samo, ker jih je kar nekaj na nogici, ga ful motijo. Sem pa hotela kupit tele, pa nimajo številke: http://www.malamasa.si/si/larry-boy-i160.shtml Pa težko mi je preko neta kupit, ker ne vem katera številka mu bo prav. Vsaj začeti je težko, potem že veš. Jaz tudi mislim, da morajo biti čimbolj mehki, ker vidim da drugače ne more hodit. Moja svakinja pa še kar prisega na Ciciban ipd čevlje, da mora biti opetnik in kar nekaj. Pa se ne pustim prepričat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika, meni je P. rekla, da morajo biti čevlji ful mehki in da naj kupim samo take...vem pa, da so bili pa včasih trdi priporočljivi..kr nekej si zmišljujejo .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Moja svakinja pa še kar prisega na Ciciban ipd čevlje, da mora biti opetnik in kar nekaj. Pa se ne pustim prepričat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj kolk lepi čeveljčki Glih za naše princeze
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:34:41
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, meni je P. rekla, da morajo biti čevlji ful mehki in da naj kupim samo take...vem pa, da so bili pa včasih trdi priporočljivi..kr nekej si zmišljujejo . Saj vem, ampak celo neki P priporočajo ortopedsko obutev. Meni je bolj logično, da morajo biti mehki, da bolj občuti hojo, predvsem zdej ko se učijo hodit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:35:03
|
|
|
|
April
|
Ne se preveč za čeveljčke sekirat. Jaz sem benu vedno tanajboljše kupovala, pa vseen po prstih hodi. Važno je, da jim lepo na nogici stojijo, pa da se nogica ne poti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy a si dobila? dobila kok se pa kej mudi? mudi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, meni je P. rekla, da morajo biti čevlji ful mehki in da naj kupim samo take...vem pa, da so bili pa včasih trdi priporočljivi..kr nekej si zmišljujejo . Saj vem, ampak celo neki P priporočajo ortopedsko obutev. Meni je bolj logično, da morajo biti mehki, da bolj občuti hojo, predvsem zdej ko se učijo hodit. ma ja, nej se sami zjasnijo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:38:14
|
|
|
|
tonja
|
April - kar v akcijo za naslednjega; vse se da narest, če se hoče. Ravno danes sem srečala sošolko, ki je na koncu 4. letnika zanosila, rodila sinčka, lani punčko letos pa zagovarjala magistrsko nalogo iz farmacije in to v roku, tako da ni nobenega letnika ponavljala!!!! Ne vem, kako ji je vse to zneslo, ampka jo res občudujem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:40:34
|
|
|
|
tonja
|
drugače pa so tile čeveljčki za punčke res lepi Mi bi tudi imeli eno punčko ampak eh, kaj čmo jamrat, morda pa bova kdaj imela še kakšnega
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
tonja, kar na delo ... Nič, jst se grem mal bodočemu možeku stiskat...me ne bo hotu ožent, če bom še dolg tle visela . Nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 22:26:09
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika tonja, kar na delo ... Nič, jst se grem mal bodočemu možeku stiskat...me ne bo hotu ožent, če bom še dolg tle visela . Nočko poopsie - saj bi kar, samo me malo epilepsija (no pa saj ni dokazano da je) skrbi pa še vsa ta zdravila, ki jih jem; še dojenje je tako tako; samo Lovro se ne da in hoče svoje met. v bistvu še avta ne bi smela vozit pa ga - pa ne okol govort - ampak ne morem imet skoz taksista na voljo Še M sem prejšnji teden dobila, tako da imam kar se tega tiče osnovne pogoje izpolnjene nič, zdaj se grem pa še jaz stiskat nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......