|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
18.8.2008 20:32:43   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: ****

sva z mojim gledala tvoj albumček.Res je tamala corti mortiuser posted image Pa jest mojmu rečem pri nasmejani slikici:sej zobkov pa še nima?Pa moj prav:sej ma pa zato več lasuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ima že 6 zobkov-sam se mogoče na slikcah ne vidijo user posted image  Jih skriva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
18.8.2008 20:33:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je.user posted image

Oh Talika user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa mislila, da sedaj tudi ponoči bolje spiteuser posted image ....... Ko bi ti vedla kaj pametnega svetovat-ker mislim, da imam najmanj izkušenj z nespanjem-zraven mojce user posted image

In meneuser posted image

Oprosti, ker sem te izpustila user posted image

nič hudegauser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
18.8.2008 20:33:49   
tonja
dober večer

Čestitke:

- vsem slavljencem, ki so upihnili eno ali več svečk,
- vsem, ki so v gibanju napredovali
- in vsem, ki ste izdelale svojim malčkom torto - vse zgledajo SUPER.

Tudi jaz sem jo naredila Lovru, ki pa ne izgleda tako dobro kot vaše, ker sem na njo risala z enimi barvami, ki so se preko noči razlile dol po torti in sem bila jezna ko user posted image .

Drugače pa se Lovro počasi uvaja. Ta teden ga puščam po 4 ure. Joka ko dež ko ga tam pustim: jokati začne že ko vidi kje ustavim user posted image . Čeprav gospa, ki ga čuva pravi, da je potem kar ok, tudi zaspi in išče konakt z drugimi otroki.

poopsika - me veseli, da sta našla fajn gostilno. Zgleda zelo lepo. Sem ti pa tudi jaz želela predlagati da pejta mal proti Šmarješkim, Kostanjevici... pa vidim, da sta v teh krajih kar domača in sta vedela kam in kako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
18.8.2008 20:37:54   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

SŽ-kok ej Eva luškanauser posted image user posted image user posted image  s temi laski je prov čudovita...Jst komej čakam da bo Sara imela tako dolge da ji bom čopke delala...Pa bordurco v sobici sem si ogledala-lušna,lušna...Jst jo grem verjetno ju3 kupit....

Ti boš verjetno lepšo borduro kupla, ker boš imela ful večjo izbiro- pri nas imaš za take stvari samo BC in Pikapolonico user posted image user posted image user posted image

Sva zadnjič kupovala za Evo kahlico in sem hotla nekaj boljšega-lepšega......V BC so imeli same navadne-tiste odprte-pa brez igranja.......V pikapolonici pa končno tako kot sva jo želela, sam jo je mogla naročit-nama je rekla, da tok dragše niso nobene prodali- sva ji pa vzela od jane 3v1 (ki imaš potem nastavek za wc in še pručko).....Tak je to v mojih krajih........

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
18.8.2008 20:38:34   
Anonimen
tonja, hvala za trud, resuser posted image . Sva bila tudi v Šmarjeških toplicah, da bi v hotelu imela žur, ker je tam tudi tako lepo in dvorana je preludovita...potem sva šla še na Kostanjevico in tam so naju prepričaliuser posted image .
Ma, jst obožujem Dolenjsko...ljudje so ful prijazni, pokrajiina pa neznasko lepa.user posted image

Veš kaj me zanima...a jst za tega matičarja G. Kukca kar na UE NM pokličem al kako?Pa kar zanj rečem?

Aja,pa jedla sva v gostilni Vovko...mislim,d a si jih ti predlagalauser posted image , super hrana in postrežba, ter zelo prijazni natakaruser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 20:40:02 >

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
18.8.2008 20:40:00   
April

Mi gremo pa jutri Tjaši kupit prve čeveljčke..non stop hoče hodit in za zunaj nujno nekaj rabimo! Ker ko sva zunaj zdej samo teka naokrog in zdej bo premrzlo, da bi bila bosa ali v nogavičkah.
Kakšne čeveljčke imajo vaši sončki?
Nama je P svetovala čim bolj raven in mehek podplat ala Geoxx, tko,da gremo jutri ji kr ene Geoxxke kupit...baje Ciciban niso več tolk mehki..ne vem no...vsako leto so neke nove smernice, pol pa vediuser posted image

geox so super, nimaš kaj falit. Beno je do sedaj imel 4 pare.  Za prve korake sem mu pa jaz kupovala superfit, so mi za začetek nekak bolj primerni.  So bolj mehki, na notranji strani škatle imaš merilo, s katerim določiš številko čeveljčka.  Dihajo oboji. Superfitke prodajajo v massu, pa tudi v hali a,za geox se pa splača v outletu na rudniku pogledat. Majhne številke imajo zmeraj, so pa običajno 30 % znižane. Oboji so tud dragi, od 40 do 50 evrov, tako da se ti za geox  res splača v outletu pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
18.8.2008 20:41:06   
tonja
talika - user posted image user posted image  zagotovo je to posledica "novega načina življenja". Držim pesti, da bo to čim prej mimo.

Ko imamo pri nas tako noč si mislim, joj ko bi se zbudil samo 3x ali 4x kot ponavadi ne pa vsako uro ali še na manj. A ni hudo, kakšne želje imamo??? Za tiste, ki vam spijo celo noč je ponoči vstati 3x že kar huda kriza, nam pa je to nekaj najboljšega, kar se je ponoči zgodilo.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
18.8.2008 20:41:58   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

SŽ-kok ej Eva luškanauser posted image user posted image user posted image  s temi laski je prov čudovita...Jst komej čakam da bo Sara imela tako dolge da ji bom čopke delala...Pa bordurco v sobici sem si ogledala-lušna,lušna...Jst jo grem verjetno ju3 kupit....

Ti boš verjetno lepšo borduro kupla, ker boš imela ful večjo izbiro- pri nas imaš za take stvari samo BC in Pikapolonico user posted image user posted image user posted image

Sva zadnjič kupovala za Evo kahlico in sem hotla nekaj boljšega-lepšega......V BC so imeli same navadne-tiste odprte-pa brez igranja.......V pikapolonici pa končno tako kot sva jo želela, sam jo je mogla naročit-nama je rekla, da tok dragše niso nobene prodali- sva ji pa vzela od jane 3v1 (ki imaš potem nastavek za wc in še pručko).....Tak je to v mojih krajih........

če kaj kdaj rabiš ti samo meni reci pa ti kupim in pošljemuser posted image

Samo glede izbire bordur imajo pa največjo izbiro res v BC tako da bom res kar tja letela....

Tudi jaz imam namen v kratkem kupit kahlico,... ampak tisto ki pojeuser posted image  Čeprav ne vem če je to najbolje...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3258
18.8.2008 20:42:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

Mi gremo pa jutri Tjaši kupit prve čeveljčke..non stop hoče hodit in za zunaj nujno nekaj rabimo! Ker ko sva zunaj zdej samo teka naokrog in zdej bo premrzlo, da bi bila bosa ali v nogavičkah.
Kakšne čeveljčke imajo vaši sončki?
Nama je P svetovala čim bolj raven in mehek podplat ala Geoxx, tko,da gremo jutri ji kr ene Geoxxke kupit...baje Ciciban niso več tolk mehki..ne vem no...vsako leto so neke nove smernice, pol pa vediuser posted image

geox so super, nimaš kaj falit. Beno je do sedaj imel 4 pare.  Za prve korake sem mu pa jaz kupovala superfit, so mi za začetek nekak bolj primerni.  So bolj mehki, na notranji strani škatle imaš merilo, s katerim določiš številko čeveljčka.  Dihajo oboji. Superfitke prodajajo v massu, pa tudi v hali a,za geox se pa splača v outletu na rudniku pogledat. Majhne številke imajo zmeraj, so pa običajno 30 % znižane. Oboji so tud dragi, od 40 do 50 evrov, tako da se ti za geox  res splača v outletu pogledat.

April, hvalauser posted image
Ja vem,d a so Geoxx kar dragi, imam tudi sama geoxx čevlje, ampak so pa zakon in sem tud pripravljen dat več, samo, da bo tamali kul.

Kje pa je Geoxx outlet na Rudniku?

A potem je bolje, da vzamem Superfit?

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.8.2008 20:43:46   
April
Sem zdajle na hitro zračunala, pa sem ugotovila, da sem v treh letih za Benove čevlje plus copatke zapravila okol 500 evrov. Kar lep znesek. Zase pa mogoče 100.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.8.2008 20:44:40   
tonja

Veš kaj me zanima...a jst za tega matičarja G. Kukca kar na UE NM pokličem al kako?Pa kar zanj rečem?

ja, kar tja pokličeš, potem ti bojo pa povedali, kdo naj bi takrat poročal - user posted image zdajle razmišljam če imajo plan za tako daleč naprej. Po moje jih pokliči kar sedaj, pa ti bojo povedal ali se lahko že sedaj dogovoriš ali pa pokličeš drugo leto kakšen mesec ali dva prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.8.2008 20:45:24   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Slikice so vse user posted image ! Tortice pa user posted image  user posted image user posted image user posted image !

Naš pa že kar čeblja, mama, tata, nono, baba (babi), brm brm, pa oponaša psa, kravo, račko, konja, kokoško. Pa svoje ime reče ful cute, naredi šobico in reče loulo user posted image user posted image user posted image

Bravo za Lovrota user posted image user posted image user posted image   Kako pa si ti kaj?

Mi pa obvladamo: mama, ata, Eha-namesto Eva, baba-babica, dedi, duda, panko (zaspanko), aj-aj, dej, več, še, am-am, pa-pa, ne-gul obvlada, muca-to tok sladko reče, pa oponašat zna muco, psa, račko, ladjico, avto.....Pa pokazat-kok je mama huda, nos, uho, zobke, jezik-in to tak ful pokaže, laske, prste na nogi, kje ma hlače, popeka, velika, kok veter piha, kok je mrzlo,.......pa banano, marelico v knjigi.........
Bo očitno bolj po mami-glede vrtenja jezika user posted image user posted image user posted image  Pa je toliko bolj počasna z hojo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.8.2008 20:45:48   
Anonimen

Sem zdajle na hitro zračunala, pa sem ugotovila, da sem v treh letih za Benove čevlje plus copatke zapravila okol 500 evrov. Kar lep znesek. Zase pa mogoče 100.

Ja, drago je ampak kaj pa češ...user posted image ..

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.8.2008 20:46:33   
tonja
user posted image  Katera je že imela sistematski ob 1. letu???

Kaj morajo malčki "pokazat" oz. kaj preverijo?

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.8.2008 20:46:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

ja, kar tja pokličeš, potem ti bojo pa povedali, kdo naj bi takrat poročal - user posted image zdajle razmišljam če imajo plan za tako daleč naprej. Po moje jih pokliči kar sedaj, pa ti bojo povedal ali se lahko že sedaj dogovoriš ali pa pokličeš drugo leto kakšen mesec ali dva prej.

Kaj pa če bo na najin datum poročal nekdo drug, a lahko rečem, da želim prav njegauser posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.8.2008 20:47:36   
tonja

Kaj pa če bo na najin datum poročal nekdo drug, a lahko rečem, da želim prav njegauser posted image

seveda lahko rečeš - moja sestra je tudi prosila in so ji izpolnili željo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.8.2008 20:47:54   
Anonimen
I

ZVIRNO SPOROČILO: tonja

user posted image  Katera je že imela sistematski ob 1. letu???

Kaj morajo malčki "pokazat" oz. kaj preverijo?

jst

Vprašala je če zna papa,bravo( standardno) če se zna izrazit,  ko kaj hoče, pincentalni prijem...hm...pismo sem že pozabila..sej se bom še kaj spomnila

< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 20:48:01 >

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.8.2008 20:48:30   
April
V outletu pri čevljih ga imaš. Za punčke je ful več izbire. Pa za malo boš dobila, ker imajo večinoma sam bolj majhne številke. Za Bena že težko kaj dobim. Sem pa dostikrat videla isti model v geox trgovini, ki je bil na primer 50 evrov, v outletu pa za 30 % znižan. Sem včas tud kar na zalogo tako čevlje kupla, eno številko večje, za čez par mescev.user posted image

Jaz ti predlagam, da probaš oboje, pol pa vidiš kare bolj na nogico sedejo. Podplat pa mora bit mehek, tako da ga lahko upogneš z dvema prstoma.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.8.2008 20:48:31   
Anonimen

seveda lahko rečeš - moja sestra je tudi prosila in so ji izpolnili željo user posted image

oo superuser posted image Drži pesti, bom kar jutri poklicalauser posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.8.2008 20:49:41   
Sončni žarek
Sisy- hvala za ponudbouser posted image  A si vidla da ima Eva na slikah tisti klobuček, ki si ga ti izbrala?

Veš glede nakupov je pa meni ful fajn, če imaš večjo izbiro in več stvari vidiš- pri nas pa na žalost ni tako......

Kahlica pa igra-ampak samoa takrat ko se polula oz. pokaka in Eva se je včeraj pokakala- je bila tok smešna user posted image  JI ni bilo nič jasno kaj je sedaj to......

Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.8.2008 20:49:45   
Anonimen

V outletu pri čevljih ga imaš. Za punčke je ful več izbire. Pa za malo boš dobila, ker imajo večinoma sam bolj majhne številke. Za Bena že težko kaj dobim. Sem pa dostikrat videla isti model v geox trgovini, ki je bil na primer 50 evrov, v outletu pa za 30 % znižan. Sem včas tud kar na zalogo tako čevlje kupla, eno številko večje, za čez par mescev.user posted image

Jaz ti predlagam, da probaš oboje, pol pa vidiš kare bolj na nogico sedejo. Podplat pa mora bit mehek, tako da ga lahko upogneš z dvema prstoma.

A to v Supernovi?

Super, hvala ti April za tole res, ker nisem imela pojmauser posted image !

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.8.2008 20:51:10   
Anonimen
Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav takouser posted image ..ne mislim nič slabega s tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.8.2008 20:53:54   
Sončni žarek
Poopsiak- pri nas pa še zmeraj forsirajo ciciban-sploh v vrtcu ne smejo drugih met user posted image  Smešno no......

JAz bi ji tudi kupila geoxke-sam moram po njih direkt v MB....sem ji pa sedja naročila ene od pedi-ped (ne vem, če sem prav napisala)....me res zanimajo kakšni bodo......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.8.2008 20:56:25   
Sisy

Sisy- hvala za ponudbouser posted image  A si vidla da ima Eva na slikah tisti klobuček, ki si ga ti izbrala?

Veš glede nakupov je pa meni ful fajn, če imaš večjo izbiro in več stvari vidiš- pri nas pa na žalost ni tako......

Kahlica pa igra-ampak samoa takrat ko se polula oz. pokaka in Eva se je včeraj pokakala- je bila tok smešna user posted image  JI ni bilo nič jasno kaj je sedaj to......

a res? takrat igra ko se polula al pokaka? ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image  Morm ji nujno eno kupit...Jst jo imam že fajn naštudirano kdaj kaka tko da bomo kakce po mojem z lahkoto loviliuser posted image

Klobuček sem pa videla ja...Pravi manekenkici sta v teh klobučkih a ni tkouser posted image

aja te mislim že nekaj časa vprašat-a že veste kaj boste imel? Bo Eva dobila sestrico al bratca?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.8.2008 20:57:23   
Sončni žarek

Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav takouser posted image ..ne mislim nič slabega s tem.

Midva sva jo kupila in nastavila v kopalnici, ker je Eva ful velikokrat hotela kar na wc-ko je mene vidla. NO in potem jo je najprej raziskala-sedaj pa kar hoče gor sedet in jo včasih dam-očitno je bil včeraj pravi trenutek glih za kakanje-čisti slučaj.......... Sva rekla tud če se bo prah na njej nabiral, nisva hotla čisto nič je silit......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......