Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:35:33
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Mojca- VAUUUUUUUUUUUUU kakšne torte Pa poslikava- kapo dol
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:38:32
|
|
|
|
April
|
Ula, čestitke Pa še naprej bodi tako pridna in vesela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:50:33
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Mojca- VAUUUUUUUUUUUUU kakšne torte Pa poslikava- kapo dol no ja tolk pa spet ne .To je vse samouk je pa res da mi je bila želja slaščičarska šola pa je mami ravno takrat lokal vzela v najem pa me je v gostinsko porinla No sej pol si dajem pa tako dušek
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 15:53:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
mojca, vse čestitke za torte...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 16:18:47
|
|
|
|
April
|
Mojca, lady, pohvale za tako čudovite torte! Sem pa jaz mislila, da sem mal talent Tin, res je luškan fantek, kot slika. Lina pa prava princeska. Mamice se mal izživljate ko mate punčke.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 17:27:25
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Obljuba dela dolg- sem naredila album Geslo je še zmeraj isto- eva
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 17:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ULA vse najboljše za 1.rojstni dan
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 17:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
LadyB znanka si je prsi namazala z zemfom-in je tamala nehala vlečt
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 17:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
SŽ sva z mojim gledala tvoj albumček.Res je tamala corti morti Pa jest mojmu rečem pri nasmejani slikici:sej zobkov pa še nima?Pa moj prav:sej ma pa zato več las
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 17:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet jaz LadyB kakšen super Zajc Res je dobr-za pojest Dobr,res mal krvav ampak.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:24:35
|
|
|
|
tikca
|
Slikice so vse ! Tortice pa ! Naš pa že kar čeblja, mama, tata, nono, baba (babi), brm brm, pa oponaša psa, kravo, račko, konja, kokoško. Pa svoje ime reče ful cute, naredi šobico in reče loulo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Slikice so vse ! Tortice pa ! Naš pa že kar čeblja, mama, tata, nono, baba (babi), brm brm, pa oponaša psa, kravo, račko, konja, kokoško. Pa svoje ime reče ful cute, naredi šobico in reče loulo Lovro Tjaša že tudi kar nekaj čeblja ...malo po svoje, seveda . Najbolj luškana je k reče : ajs ...ali pa aja, aja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:40:16
|
|
|
|
Sisy
|
SŽ-kok ej Eva luškana s temi laski je prov čudovita...Jst komej čakam da bo Sara imela tako dolge da ji bom čopke delala...Pa bordurco v sobici sem si ogledala-lušna,lušna...Jst jo grem verjetno ju3 kupit....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:43:19
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Končno imam malo časa. Sicer sem vmes v službi malo pošpegala (me je SŽ očitno glih zalotila ). Čestitke Uli za 1. rojstni dan. Lina je bila ful lepa na krstu. Mojca, prekrasne slike in torte. LadyB, super torto si naredila. Vsaka čast, da ti je tako ratala v prvo. Tikca, Lovro pa že ful govori, super! Eva je pa tudi že prava damica. Več pa ne vem...
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 18.8.2008 19:44:25 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:46:08
|
|
|
|
Sisy
|
Talika-a sta že kupila sedež za kolo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:46:25
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Talika- vidim da si gor Sem bila danes na sestanku pri dir. v MS. In mi je tako bolj všeč, kot pa prejšnja direktorca Takšen bolj dostopen........pa mlajši.........In pred 14dnevi je dobil dvojčki-punčki (ima pa že 2otroka) in sva 1 uro samo o otrocih čvekala...... Super, a veš, da ga sploh še ne poznam. Prejšnji je bil pa direktor, ne direktorica.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Obljuba dela dolg- sem naredila album Geslo je še zmeraj isto- eva Zelo zelo lepa punčka ....ma, kaj čem rečt, krasna je in zelo ti je podobna . Pa čudovito sobico ima
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:50:40
|
|
|
|
Talika19
|
Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je. Joj, talika, ti ne znam nič pametnega svetovat...upam samo, da bo hitro bolje in da ga ta faza mine
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:52:58
|
|
|
|
Sisy
|
a veš da mi je Mony včeraj isto rekla....Odkar hodi v službo se ji Zoja večkrat zbuja....Ampak ona sumi zobe...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 19:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo pa jutri Tjaši kupit prve čeveljčke..non stop hoče hodit in za zunaj nujno nekaj rabimo! Ker ko sva zunaj zdej samo teka naokrog in zdej bo premrzlo, da bi bila bosa ali v nogavičkah. Kakšne čeveljčke imajo vaši sončki? Nama je P svetovala čim bolj raven in mehek podplat ala Geoxx, tko,da gremo jutri ji kr ene Geoxxke kupit...baje Ciciban niso več tolk mehki..ne vem no...vsako leto so neke nove smernice, pol pa vedi
< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 19:56:04 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:07:56
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Talika- vidim da si gor Sem bila danes na sestanku pri dir. v MS. In mi je tako bolj všeč, kot pa prejšnja direktorca Takšen bolj dostopen........pa mlajši.........In pred 14dnevi je dobil dvojčki-punčki (ima pa že 2otroka) in sva 1 uro samo o otrocih čvekala...... Super, a veš, da ga sploh še ne poznam. Prejšnji je bil pa direktor, ne direktorica. No, kolikor so meni bili predstavljeni je bila ženska direktorca, moški pa vodja prodaje.......mah saj je vseeno Sva pa prej z Bojanom ugotovila, da se z direktorjem poznata-sta nekoč nogomet skupaj igrala Kok je svet majhen.......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:12:02
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je. Oh Talika Jaz sem pa mislila, da sedaj tudi ponoči bolje spite ....... Ko bi ti vedla kaj pametnega svetovat-ker mislim, da imam najmanj izkušenj z nespanjem-zraven mojce Držim pesti, da bo tole čimprej mimo.... Jaz te v glavnem zelo, zelo občudujem ..............
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je. Oh Talika Jaz sem pa mislila, da sedaj tudi ponoči bolje spite ....... Ko bi ti vedla kaj pametnega svetovat-ker mislim, da imam najmanj izkušenj z nespanjem-zraven mojce In mene
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:31:17
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je. Oh Talika Jaz sem pa mislila, da sedaj tudi ponoči bolje spite ....... Ko bi ti vedla kaj pametnega svetovat-ker mislim, da imam najmanj izkušenj z nespanjem-zraven mojce In mene Oprosti, ker sem te izpustila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......