|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
18.8.2008 15:35:33   
Sončni žarek
Mojca- VAUUUUUUUUUUUUU kakšne torte user posted image user posted image user posted image  Pa poslikava- kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
18.8.2008 15:38:32   
April
Ula, čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Pa še naprej bodi tako pridna in veselauser posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
18.8.2008 15:50:33   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Mojca- VAUUUUUUUUUUUUU kakšne torte user posted image user posted image user posted image  Pa poslikava- kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no ja tolk pa spet ne .To je vse samoukuser posted image je pa res da mi je bila želja slaščičarska šola pa je mami ravno takrat lokal vzela v najem pa me je v gostinsko porinlauser posted image No sej pol si dajem pa tako dušekuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
18.8.2008 15:53:02   
*lenc@*
mojca, vse čestitke za torte...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
18.8.2008 16:18:47   
April
Mojca, lady, pohvale za tako čudovite torte!user posted image  Sem pa jaz mislila, da sem mal talentuser posted image

Tin, res je luškan fantek, kot slika.

Lina pa prava princeska. Mamice se mal izživljate ko mate punčke.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
18.8.2008 17:27:25   
Sončni žarek
Obljuba dela dolg- sem naredila album user posted image  Geslo je še zmeraj isto- eva user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
18.8.2008 17:31:47   
Anonimen
ULA vse najboljše za 1.rojstni danuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3232
18.8.2008 17:32:39   
Anonimen
LadyB znanka si je prsi namazala z zemfom-in je tamala nehala vlečtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
18.8.2008 17:38:57   
Anonimen
sva z mojim gledala tvoj albumček.Res je tamala corti mortiuser posted image Pa jest mojmu rečem pri nasmejani slikici:sej zobkov pa še nima?Pa moj prav:sej ma pa zato več lasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
18.8.2008 17:41:29   
Anonimen
Spet jazuser posted image
LadyB kakšen super Zajcuser posted image Res je dobr-za pojestuser posted image Dobr,res mal krvav ampak.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
18.8.2008 19:24:35   
tikca
Slikice so vse user posted image ! Tortice pa user posted image  user posted image user posted image user posted image !

Naš pa že kar čeblja, mama, tata, nono, baba (babi), brm brm, pa oponaša psa, kravo, račko, konja, kokoško. Pa svoje ime reče ful cute, naredi šobico in reče loulo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
18.8.2008 19:34:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Slikice so vse user posted image ! Tortice pa user posted image  user posted image user posted image user posted image !

Naš pa že kar čeblja, mama, tata, nono, baba (babi), brm brm, pa oponaša psa, kravo, račko, konja, kokoško. Pa svoje ime reče ful cute, naredi šobico in reče loulo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Lovro

Tjaša že tudi kar nekaj čebljauser posted image ...malo po svoje, sevedauser posted image .
Najbolj luškana je k reče : ajsuser posted image ...ali pa aja, ajauser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
18.8.2008 19:40:16   
Sisy
SŽ-kok ej Eva luškanauser posted image user posted image user posted image  s temi laski je prov čudovita...Jst komej čakam da bo Sara imela tako dolge da ji bom čopke delala...Pa bordurco v sobici sem si ogledala-lušna,lušna...Jst jo grem verjetno ju3 kupit....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
18.8.2008 19:43:19   
Talika19
Hojla!

Končno imam malo časa. Sicer sem vmes v službi malo pošpegala (me je SŽ očitno glih zalotila user posted image ).

Čestitke Uli za 1. rojstni dan.
Lina je bila ful lepa na krstu.
Mojca, prekrasne slike in torte.
LadyB, super torto si naredila. Vsaka čast, da ti je tako ratala v prvo.
Tikca, Lovro pa že ful govori, super!
Eva je pa tudi že prava damica.

Več pa ne vem...

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 18.8.2008 19:44:25 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
18.8.2008 19:46:08   
Sisy
Talika-a sta že kupila sedež za kolo?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
18.8.2008 19:46:25   
Talika19

Talika- vidim da si gor user posted image user posted image user posted image  Sem bila danes na sestanku pri dir. v MS. In mi je tako bolj všeč, kot pa prejšnja direktorcauser posted image  Takšen bolj dostopen........pa mlajši.........In pred 14dnevi je dobil dvojčki-punčki (ima pa že 2otroka) in sva 1 uro samo o otrocih čvekala......

Super, a veš, da ga sploh še ne poznam. Prejšnji je bil pa direktor, ne direktorica.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3241
18.8.2008 19:48:20   
Anonimen

Obljuba dela dolg- sem naredila album user posted image  Geslo je še zmeraj isto- eva user posted image

Zelo zelo lepa punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ma, kaj čem rečt, krasna je in zelo ti je podobnauser posted image .
Pa čudovito sobico imauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
18.8.2008 19:50:40   
Talika19
Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
18.8.2008 19:52:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Marku se pa najbrž kažejo posledice varstva. Tam je sicer ful priden, doma pa je začel kar po nama lazit, da ne govorim kako spet slabo spi. Zbuja se nonstop. Danes ponoči od 23:30 do 2:30 ni skoraj nič spal, ker se je vsake 15 min začel jokat, pa prevračat po postelji, kljub temu, da je bil pri meni. Zdele zvečer se mi je tako drl, da ga sploh spustit nisem smela, se me je držal kot klop, komaj sem ga slekla in stuširala. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo tole kmalu minilo, ker sem dones čisto povožena, pa komaj ponedeljek je.user posted image

Joj, talika, ti ne znam nič pametnega svetovat...upam samo, da bo hitro bolje in da ga ta faza mineuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
18.8.2008 19:52:58   
Sisy
a veš da mi je Mony včeraj isto rekla....Odkar hodi v službo se ji Zoja večkrat zbuja....Ampak ona sumi zobe...

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
18.8.2008 19:55:18   
Anonimen
Mi gremo pa jutri Tjaši kupit prve čeveljčke..non stop hoče hodit in za zunaj nujno nekaj rabimo! Ker ko sva zunaj zdej samo teka naokrog in zdej bo premrzlo, da bi bila bosa ali v nogavičkah.
Kakšne čeveljčke imajo vaši sončki?
Nama je P svetovala čim bolj raven in mehek podplat ala Geoxx, tko,da gremo jutri ji kr ene Geoxxke kupit...baje Ciciban niso več tolk mehki..ne vem no...vsako leto so neke nove smernice, pol pa vediuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 19:56:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
18.8.2008 20:07:56   
Sončni žarek

Talika- vidim da si gor user posted image user posted image user posted image  Sem bila danes na sestanku pri dir. v MS. In mi je tako bolj všeč, kot pa prejšnja direktorcauser posted image  Takšen bolj dostopen........pa mlajši.........In pred 14dnevi je dobil dvojčki-punčki (ima pa že 2otroka) in sva 1 uro samo o otrocih čvekala......

Super, a veš, da ga sploh še ne poznam. Prejšnji je bil pa direktor, ne direktorica.user posted image

No, kolikor so meni bili predstavljeni je bila ženska direktorca, moški pa vodja prodaje.......mah saj je vseenouser posted image

Sva pa prej z Bojanom ugotovila, da se z direktorjem poznata-sta nekoč nogomet skupaj igrala user posted image  Kok je svet majhen.......

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
18.8.2008 20:12:02   
Sončni žarek

Oh Talika user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa mislila, da sedaj tudi ponoči bolje spiteuser posted image ....... Ko bi ti vedla kaj pametnega svetovat-ker mislim, da imam najmanj izkušenj z nespanjem-zraven mojce user posted image

Držim pesti, da bo tole čimprej mimo.... Jaz te v glavnem zelo, zelo občudujem ..............

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
18.8.2008 20:15:24   
Anonimen

Oh Talika user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa mislila, da sedaj tudi ponoči bolje spiteuser posted image ....... Ko bi ti vedla kaj pametnega svetovat-ker mislim, da imam najmanj izkušenj z nespanjem-zraven mojce user posted image

In meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
18.8.2008 20:31:17   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

In meneuser posted image

Oprosti, ker sem te izpustila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......