|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
18.8.2008 20:57:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Poopsiak- pri nas pa še zmeraj forsirajo ciciban-sploh v vrtcu ne smejo drugih met user posted image  Smešno no......

JAz bi ji tudi kupila geoxke-sam moram po njih direkt v MB....sem ji pa sedja naročila ene od pedi-ped (ne vem, če sem prav napisala)....me res zanimajo kakšni bodo......

a res? Ma kako so smešni...nej se že enrkat zmenijo kaj ja in kaj neuser posted image .

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
18.8.2008 20:58:14   
April
copate imamo pa mi zmeraj superfitove. Pet številk estega modela.user posted image  Pa niso nič obrabljene, sem jih lepo oprala in sedaj že jaša številko 20 nosi.

Neposredna povezava do sporočila: 3277
18.8.2008 20:58:44   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav takouser posted image ..ne mislim nič slabega s tem.

Midva sva jo kupila in nastavila v kopalnici, ker je Eva ful velikokrat hotela kar na wc-ko je mene vidla. NO in potem jo je najprej raziskala-sedaj pa kar hoče gor sedet in jo včasih dam-očitno je bil včeraj pravi trenutek glih za kakanje-čisti slučaj.......... Sva rekla tud če se bo prah na njej nabiral, nisva hotla čisto nič je silit......

se strinjam s tabo SŽ...Sej kahlico ne bomo kupil zato da bo samo vanjo lulala in kakala in temeč da se malo navadi nanjo...Kar je prej prednost kot slabost!

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3278
18.8.2008 20:59:12   
Anonimen

Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav takouser posted image ..ne mislim nič slabega s tem.

Midva sva jo kupila in nastavila v kopalnici, ker je Eva ful velikokrat hotela kar na wc-ko je mene vidla. NO in potem jo je najprej raziskala-sedaj pa kar hoče gor sedet in jo včasih dam-očitno je bil včeraj pravi trenutek glih za kakanje-čisti slučaj.......... Sva rekla tud če se bo prah na njej nabiral, nisva hotla čisto nič je silit......

sej razumemuser posted image ...njej je verjetno fina igračauser posted image ...Valda, sej  vem, da ne bi sililauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3279
18.8.2008 20:59:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

se strinjam s tabo SŽ...Sej kahlico ne bomo kupil zato da bo samo vanjo lulala in kakala in temeč da se malo navadi nanjo...Kar je prej prednost kot slabost!

ja, ja okuser posted image
sej je vse kuluser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
18.8.2008 21:01:08   
Sončni žarek

aja te mislim že nekaj časa vprašat-a že veste kaj boste imel? Bo Eva dobila sestrico al bratca?

Še ne vemo kaj bo-imam 10.9. morfologijo in bova itak vprašala. Pri Evi sem zvedela komaj v 32T, ker prej ni bila ziher.  Sam povedala pa ne bova user posted image user posted image user posted image  Smo pa bili v petek na pikniku in me je ena vprašala, eč sem ziher,da sem nosečauser posted image  sem 18T  in se mi še nič ne vidi.....

Pa ti, a sta že bila pri Rešotu-si enkrat omenila, da gresta avgusta......Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
18.8.2008 21:01:36   
Sisy

ja, ja okuser posted image
sej je vse kuluser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
18.8.2008 21:02:21   
April
http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?act=search&action=start&oid=webroot&lang=de&catId=DE

tele imajo pa v deichmanu v supernovi. Sem slišala pozitivne kritike in da so te čevlji v avstriji to kar naj bi pri nas bil ciciban. Sem šla enkrat pogledat, sam jaz te štecune ne prebavljam, ker mi vse tok po plastiki smrdi, da sem kar hitro šla vn. So pa čeveljčki na prvi pogled zelo vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
18.8.2008 21:03:02   
Anonimen
Sončni žarekuser posted image , če si pa taka suhicauser posted image .
Se ti pomoje spet ne bo nič poznalo, da si rodilauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
18.8.2008 21:03:27   
Sisy

aja te mislim že nekaj časa vprašat-a že veste kaj boste imel? Bo Eva dobila sestrico al bratca?

Še ne vemo kaj bo-imam 10.9. morfologijo in bova itak vprašala. Pri Evi sem zvedela komaj v 32T, ker prej ni bila ziher.  Sam povedala pa ne bova user posted image user posted image user posted image  Smo pa bili v petek na pikniku in me je ena vprašala, eč sem ziher,da sem nosečauser posted image  sem 18T  in se mi še nič ne vidi.....

Pa ti, a sta že bila pri Rešotu-si enkrat omenila, da gresta avgusta......Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

jst imam sosedo ki ima decembra rok in bi komot skrila da je noseča, tko da se nič ne sekiraj...

K Reškotu greva ja, kmalu...Raje ne obešam na velik zvon kdaj in kako ker potem so včasih pričakovanja prevelika...Ko bo definitivno povemuser posted image  Si pa želim še enega čim prej-itakuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3285
18.8.2008 21:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?act=search&action=start&oid=webroot&lang=de&catId=DE

tele imajo pa v deichmanu v supernovi. Sem slišala pozitivne kritike in da so te čevlji v avstriji to kar naj bi pri nas bil ciciban. Sem šla enkrat pogledat, sam jaz te štecune ne prebavljam, ker mi vse tok po plastiki smrdi, da sem kar hitro šla vn. So pa čeveljčki na prvi pogled zelo vredu.

April, sej soluškani ...ampak meni tudi ta deichman ne potegne preveč...hm...

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
18.8.2008 21:05:34   
April
saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
18.8.2008 21:06:26   
Anonimen

saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo.user posted image

Še eno punčko morata zdej narest, Apriluser posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
18.8.2008 21:06:48   
Sončni žarek

Joj, pa smo spet tam user posted image   Jaz že nisem suhica-daleč od tega- moj pravi da ima kaj za prijetuser posted image user posted image user posted image  In tako so me vsi na okrog vajeni-pa še vse svoje hlače imam oblečene-no kavbojk ne morem imeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
18.8.2008 21:07:08   
April
Ja tale deichman res ni neka referenca.user posted image  Ampak saj jih samo prodajajo, nič drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
18.8.2008 21:07:47   
Anonimen

Joj, pa smo spet tam user posted image   Jaz že nisem suhica-daleč od tega- moj pravi da ima kaj za prijetuser posted image user posted image user posted image  In tako so me vsi na okrog vajeni-pa še vse svoje hlače imam oblečene-no kavbojk ne morem imeti.

No, pol imaš pa prav lepo postavco, a je tko bolje?user posted image user posted image
Sej za prijet pa more bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3291
18.8.2008 21:08:21   
Anonimen

Ja tale deichman res ni neka referenca.user posted image  Ampak saj jih samo prodajajo, nič drugega.

user posted image ma ja, me kr odbije ampak so pa res luškani!

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
18.8.2008 21:09:28   
April

Ja, bi blo fino.user posted image Sam prvo je treba Jašo odstavit, pa šolo natrest, pa službo dobit...potem pa..., če se nam bo še dal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
18.8.2008 21:10:53   
Sončni žarek

jst imam sosedo ki ima decembra rok in bi komot skrila da je noseča, tko da se nič ne sekiraj...

K Reškotu greva ja, kmalu...Raje ne obešam na velik zvon kdaj in kako ker potem so včasih pričakovanja prevelika...Ko bo definitivno povemuser posted image  Si pa želim še enega čim prej-itakuser posted image

Jaz se itak ne sekiram- je bilo prvič vse OK in bo tudi sedaj user posted image user posted image user posted image  Sem itak večni optimist......

Sisy- jaz tok držim pesti zate in za vse, ki morajo iti čez vse to.......Je moja najboljša prijateljica šla že 2x čez to in nič in mi vedno pove kako in kaj........Pa prav dobro vem, kako ji je težko...Pa čist je nora na Evo in tudi Eva jo ful obožuje........

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
18.8.2008 21:11:41   
Anonimen

Ja, bi blo fino.user posted image Sam prvo je treba Jašo odstavit, pa šolo natrest, pa službo dobit...potem pa..., če se nam bo še dal.user posted image

user posted image ...ah, sej sta še mlada...si pa dobr napisala zato smajli na začetkuuser posted image
Koliko ti pa še manjka do konca...šole, mislim.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 21:12:40 >

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
18.8.2008 21:12:31   
Sončni žarek

Aprl a ti nebi še kakšne punčke?! user posted image user posted image user posted image  Itak bi ti šlo, jaz sploh ne dvomim user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
18.8.2008 21:14:57   
Anonimen
Sisy a si dobila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
18.8.2008 21:19:36   
April

user posted image ...ah, sej sta še mlada...si pa dobr napisala zato smajli na začetkuuser posted image
Koliko ti pa še manjka do konca...šole, mislim.

V najboljšem primeru še dve leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
18.8.2008 21:20:00   
April
user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.8.2008 21:20:52   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sisy a si dobila?user posted image

dobilauser posted image

kok se pa kej mudi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......