|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
28.7.2008 20:10:29   
mismis
Jupi, potem bo jutri spet tajno društvo Ringarajniken na kupu...

A še katera pride, komaj čakam, da še kakšno novo spoznam, te ta stare so se me že tako naveličale, da me tudi poslušat nočejo več. user posted image

Jaz pa tako rad govorim user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.7.2008 20:17:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

No, pa sem 100tko prelomila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestikeeeeeeeeeeeeeee ... jaz pa 1000 lovim user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa je oktavija, dečva??????????????????

Gretka, kaj pa če je Oktavija šla na dopust k tašči v BIH. Dej ji za zihr pošlji z.s.. Vem, da je nekaj pisala, da bo šla

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.7.2008 20:30:34   
Grethy
o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je_b_e_mti,

a misliš miš a???? 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.7.2008 20:35:36   
mismis

o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je_b_e_mti,

a misliš miš a???? 

ja mislim...Če se spomnim je ravno na borbi pisala, da bo dopust preživela tam. Čaki grem malo pobrskati, mogoče kaj najdem o njej

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.7.2008 20:37:28   
mismis
Gretka

zgleda, da je Oktavija že nazaj, danes zjutraj je pisala na borbi.
Ti ji kar pošlji z.s., da bo za zihr vidla

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.7.2008 21:16:20   
Grethy
Ja ja ... tale naša oktavija ... saj bomo najdli uvoznika ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.7.2008 22:39:36   
gloria
...alo punce....mal vas zanemarjam ker sem čist v pripravi za našo bebico,tak da mi kr časa sfali ker bi rada imela vse prštimano da me kaj ne presenetiuser posted image ...

Sonček želim ti lep pregled jutri....brala bom bolj pozno zvečer tak da kak sms bo potešil mojo radovednostuser posted image ...
...pozdrav tudi vsaki od vas....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.7.2008 23:04:19   
blanč
ojla čveke, pa niste normalne kolk tipkate, eno uro porabim vsak večer, da vas preberemuser posted image
Vidim, da ste uredu in dobre volje tako, da lahko grem mirno spat.
Gtreti jaz krofa jedla ne bom, ker je katastrofa na tehnici tolk, da veš. samo še vodo pa mal suhega kruhauser posted image user posted image user posted image
Nočko

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.7.2008 23:27:32   
pikovit
A ste šle že vse spatuser posted image user posted image Ja potem pa vam želim eno lepo prespano noč.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
29.7.2008 7:41:34   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

O Pikovitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A še velja, da gremo v Mb avgusta/septembra po plajtravke s štajersko srajčkouser posted image ?

no eko zdej pa imamo šifrirane manevre user posted image user posted image user posted image user posted image ... a lahko pričakujemo prevod za butle ????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To šifro me je Pikovit naučila. Ljubljanska celica/folikli s Štajerskim zrakom. Sorry sem mislila, da sem jaz bila edina, ki tega že takrat ni vedela.....so se mi druge veselo user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
29.7.2008 7:42:09   
Zvezdica
Jutro :)

Včeraj sem imeila tok dela:), No tako, dane spa gremo na dopsut. Najprej mal na jug k enim prijateljem, potem pa na morčka.
Komaj čakam.

Vidimo se po 10.8. , želim vam veliko sončka, užitkov in splh lepo se mejte.

LP

Pa ena kavica za vse user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
29.7.2008 7:43:27   
sonček33
Zvezdica makisimalno uživajte. naj bo sonček vse dni. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
29.7.2008 7:46:16   
Zvezdica
lih pišem na nosečkah, če kje ujamem kak internet se vam itak javim. :)

Hvala sončekuser posted image

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
29.7.2008 8:09:02   
oktavija
Spet me je ven vrglo pa tako veliko je bilo napisano!!!!user posted image

No pa začnimo še enkrat!!!

Draje boje bejbe dobro jutro!!!!

Lepo je videti da te kdo pogreša.... Tudi jaz sem vas pogrešala Zeelllooo!!!

Gretika žal ni je za izgubo pingvinčkov!!!

No o macini travi pa bom kar prekopirala besedilo...user posted image user posted image user posted image :
Glede macine trave pa je takole.... Macino travo lahko dobite pri kakšnih kmeticah ki se malo bolj ukvarjajo z travicami, ali v kaki boljši trgovini in verjetno tudi v lekarni...
Pakiranja so zelo različna, od filter vrečk do navadnega razsipanega rezanega cvetja...
Jaz sem tukaj spraševala če bi kdo vedel katera je to rastlina ampak mi ni nihče znal povedat...
Tudi cene so zelo različne... stane od 7 KM (3,6 EUR) do 20 KM (10,30 EUR), pa tudi po 35 KM (18,0 EUR) znajo stat....
No jaz sem zasledila tudi en čaj ki si ga pa žal nisem uspela naročit, ki je za vse vrste ženskih težav.... mioni, ciste, PMS, itd....

Jaz se poskusila macino travo, ki pri meni ni imela ravno učinka, zato sem se odločila da bom probala s tem dragim čajem (okoli 25 EUR), mogoče bo pa on kaj pomagal...

Tako, da jaz vam predlagam, da če katera res hoče kaj naročit naj mi sporoči na ZS, da denar in jaz prinesem... jaz bom najverjetneje šla v BIH tam okoli 10 septembra....

ZDAJ PA ŠIBAM DELAT SE BEREMO KASNEJE!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
29.7.2008 8:39:20   
Zvezdica
ojla
Miška, sam zate en članek s slikco dr. Dja

http://24ur.com/specialno/vizita/do-otroka-z-umetno-oploditvijo.html

i belive i can fly....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
29.7.2008 8:48:29   
Grethy
Najprej naj vsem zaželim en lep dober dan! Poln sončka in ostalih lepih stvari !

Oktavija najlepša ti hval za trud ... ok če mi do septembra nič ne prinese nihče od nikoder se bova dogovarjali user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
29.7.2008 9:13:04   
gigi1
Dobr jutr

Kako smo danes? Sončno user posted image

Sonček1 uživaj danes in poročaj kaj si videla. Pipiko al lulčka user posted image

Shuka dobro opravi danes.

Julči kje si?? Kako je bilo včeraj?

Srečevalke se vidimo popoldan.

Vsem skupaj pa lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
29.7.2008 10:05:09   
bambi75
No samo toliko da vas pozdravim, ker sem precej na tesnem s časom.

Lepo se imejte danes in spijte kakšnega Ringarajnekena še zame.

Jaz moram danes še spakirati in par stvari urediti, jutri pa na user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
29.7.2008 10:16:46   
Abra
Daaan!

Nisem nikamor odpotovala, le za računalnik nisem zmogla. Itak pa moram čakat na pregled drug teden, če sploh lahko grem. V petek je bil en tko super dan, ful sem letala okrog (si kupla dvoje sandal user posted image ) čim se je začel vikend, pa katastrofa. V nedeljo sem bla tko fuč, da še govorit nisem mogla. Zjutraj sem se zbudila z noro bolečino v želodcu, pol se je samo stopnjevalo in sem cel dan bruhala. Zdaj pa je že skoraj vsa po starem. Sem še vedno na dietni hrani, še kak dan pa bo ok.
Ste tolk napisale, kot v najboljših cajtih user posted image zdej se mi ne da brat, če se je kaj pomembnega zgodilo mi pa povejte. Imam občutek, da slabih novic vseeno ni.

Zvezdica, uživaj na morju.

Sonček, ti nam pa čimprej sporoči, kaj ste danes videli na uz user posted image

Grethy o tej macini travi se vse sorte piše, meni se ni zdela ravno zanimiva in kolikor sem brala jih je tudi več vrst in nekatere celo škodljive. Kaj pa je sploh pri vaju problem?

Shuka, dobro opravi danes

Vsem prav lep dan!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.7.2008 10:27:09   
gigi1
Oj Abrica. Sam, da si boljš. Me je malo skrbelo zate, pol sem se pa kar prepričala, da si šla na pot user posted image
Kje si pa to brala o škodljivosti določenih vrst macine trave?

Bambika uživaj na morju user posted image

Zvezdica ti tudi.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
29.7.2008 10:40:04   
gigi1
Zarja nas je kar veliko, ki tega nismo vedele user posted image

Glorija ti kar rihtaj vse za user posted image . Saj veš NNNP user posted image

Blanči a skupi eno dijeto užgeva. Men grejo kile sam še gor user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.7.2008 10:54:38   
Abra
Veš, da bi povedala, če bi šla. Že prav pogrešam morje.
O macini travi sem pa že zdavnaj brala, da se ne spomnim več kje. Mogoče na monu? Pa to že kake dve leti nazaj. Baje je ogromno podobnih rastlin in je težko, da dobiš pravo, koliko je škodljiva ne vem, lahko, da so tiste, ki so samo podobne .... Kot imam v spominu, tudi efekta ni, vsaj pri puncah, ki so že v OBMP. To bolj pijejo punce, ki so bolj na začetku in se komaj začnejo zdraviti, ali pa se še tudi ne in potem mogoče zgleda, da je to pomagalo. Ne vem. Jaz stvari, ki niso preverjene ne jemljem. Sem pa na monu brala o MACI, to je neka južnoameriška korenina, zdej se tudi detajlov ne spomnim, po tem so začeli včet ven to macino travo, ki naj bi bla neki podobnega, podobno je samo ime. Maco (kapsule) se dobi v Italiji, sem vidla tudi v lekarni na Fernetičih.
Po vsej verjetnosti je tudi ta macina trava za neko stvar dobra, vprašanje pa je, za katero? Je to prekrvavitev, kaj drugega? Sicer sem res do zelišč bolj skeptik ... od alternativ jaz verjamem v akupunkturo, ker me je pri 14tih ozdravila migren, veliko dam tudi na refleksno masažo, če jo izvaja pravi terapevt (tu ne mislim samo na težave z zanositvijo), za bioenergijo pa nisem več prepričana user posted image mogoče bi morala poskusiti

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
29.7.2008 11:21:51   
zarja1
user posted image joj zdaj me je pa pošteno sram....saj ni katera zamerla, ne da ne?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
29.7.2008 12:09:36   
Shuka
Ojla deklce! user posted image

Hvala za misli žiži in abrica user posted image

Evo nas z NS.
Sem bla zjutri takauser posted image k črvička nisem že 2 tedna vidla in ful me je skrbelo a bo vse OK al ne. No naša ribica je velika 6 cm in poskočno miga v trebuščku, verjetno si predstavlja, da je akrobat, ko je bil na glavo obrnjen skoraj cel čas user posted image user posted image user posted image
Tveganje za DS je 1:3137, kar upam, da je OK.
Malo sem pomirjena ampak saj veste nosečke, skrbi nikoli konec user posted image

Ringaraikien party pa danes le dobro izkoristite in se zabavajte. Predvsem pa prekrasen dan vsem.
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
29.7.2008 12:10:26   
blanč
Blanči a skupi eno dijeto užgeva. Men grejo kile sam še gor

uh, ja može, sam grešiti je človeškouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.