|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
28.7.2008 8:29:38   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Danes imajo pa naše nosečke preglede:

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Julija in Rožica, želim vama, da bi videli svoje pikice, da le te zelo lepo rastejo, da jim srček bije in da se sploh celotna nosečnost razvija v najboljši smeri. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravno to sem hotela napisat, pa si me prehitela user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.7.2008 8:48:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Julija in Rožica, želim vama, da bi videli svoje pikice, da le te zelo lepo rastejo, da jim srček bije in da se sploh celotna nosečnost razvija v najboljši smeri. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravno to sem hotela napisat, pa si me prehitela user posted image  user posted image  user posted image

kaj češ, brži sam i spretniji user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
28.7.2008 8:55:05   
pikovit
Hellllllllooooooouuuuuuuuuuuu

evo me Mismisuser posted image .Končno doma.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
28.7.2008 8:56:41   
gigi1
Miška itak, da noben ne dvomi v tvojo brzino in spretnost user posted image  user posted image  user posted image

Pikovitka lubica, pa si le nazaj! Smo te pogrešale, saj veš user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
28.7.2008 8:57:58   
pikovit
Pikovitka lubica, pa si le nazaj! Smo te pogrešale, saj veš user posted image

tudi jaz vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
28.7.2008 8:58:58   
gigi1
Kako je bilo? Očitno super, če sta podaljšala..

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
28.7.2008 8:59:03   
pikovit
Kakšna je kaj situacija?Nisem šla nič nazaj brat,ker je preveč.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
28.7.2008 9:01:15   
pikovit

Kako je bilo? Očitno super, če sta podaljšala..

Saj nisva podaljšalauser posted image za 14 dni sva šla.Grem pa jaz v sredo (verjetno) nazaj do nedelje.Smo imeli ful slabega vremena in maraz.Moram nakodnaditiuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
28.7.2008 9:01:25   
gigi1
Glede postopkov? Poglej na seznam. Je bilo veliko žalostnih novic. Nekaj tudi dobrih in eno veliko presenečenje. Shuka sploh ni nič povedala, pa je srečka user posted image

Ostalo pa...dopusti...Je bolj ko ne tuga tle gor. Se vidi, da si manjkala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
28.7.2008 9:02:41   
gigi1
A za 14 dni user posted image  Z Miško sva imeli v glavi, da prideš nazaj 23ega. Sva malo zaj...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
28.7.2008 9:06:22   
mismis
Pikovit, jeh welcome back, smo te pogrešali. V sredo nazaj, kako nazaj, a se ti hecaš, saj si komaj prišla. Pa še za to te moram kregati, takrat si na forum napisala, da se vrneš 23.07. in poglej jo zdaj, celih 5 dni kasneje. TI TI TI.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
28.7.2008 9:45:35   
Grethy
jutro, dan, dan ... kako smo kej dons ko sonček sije ??????????

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Julija in Rožica, želim vama, da bi videli svoje pikice, da le te zelo lepo rastejo, da jim srček bije in da se sploh celotna nosečnost razvija v najboljši smeri.

tole tud jaz mislim jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
28.7.2008 9:46:44   
Grethy
pikovitka ... wellcome ... kako si, si jo odmočila in pripravila na nove podvige user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
28.7.2008 10:55:26   
womanpolice
Živjo punce...

Ja, spet se oglašam... Vem, da se vam že nism oglasila celo večnost...
Najprej bi rada čestitala tistim, ki vam je ratalo user posted image (HEdvika.. tudi tebi... res ti privoščim), in izrekla sožalje tistim, ki vam ni ratalo (Mismis, Grethy, .... ).

Zakaj se nism tko dolg javila? Iz enega samega razloga. Enostavno sem hotla čist izklopit tale postopek. V zadnjem času sem videla toliko nosečnic, ali pa z majhnimi otroci, pa še moje prijateljice so ratale noseče kot po tekočem traku... in to me je čist podrlo. Pa ne da jim ne bi privoščila.. Niti slučajno... ampak tist, ko se sprašuješ; "zakaj pa jst ne? otrok je nekaj čist samoumevnega.. zakaj pa jst ne?" Sej verjetn poznate ta občutek, ane? In tako sm sklenila malce pozabit na vse skupaj... in ugotovila, da ne gre...

S partnerjem sva se pa kljub vsemu odločila, da bova malce preložila zadevo, ter drugi stvari zaenkrat dala prioriteto ter nadaljevala postopek januarja (mismis... tisto telefonsko (ko sm pozabila zaporedno številko) ki si mi jo dala, sm si jo shranila na listek v notes, ki ga imava pri računalniku, pa mi je po nesreči moj stran vrgel... a lahk prosm še enkrat mi jo zaupaš? najlepša ti hvala, jst pa oblubm da jo bom hranila v telefon).

Pozdravljam vse nove pridružene članice user posted image in upam, da kakšno rečemo....

Zaenkrat naj bo to dovolj, da vidm, če bo sploh kakšn odziv, če me že niste pozabile.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
28.7.2008 10:56:22   
sonček33
WP če sem pa koga danes lahko bolj vesela kot tebe. Jupi jupi jupi, da si se oglasila. pa nikar nam ne pobegni. No, zdej grem pa tvoj post prebratuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
28.7.2008 10:58:23   
sonček33
WP prav je, da data času čas. Če sta se odločila počakati do januarja - tudi prav. Vidva se samo rada imejta pa bo. Vsako čaka svoja pikica .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
28.7.2008 11:04:05   
mismis
Danes bo pa nekdo dobil po nagi riti user posted image

Misilm WP, kakšne so to bedarije, če smo te sploh pogrešali. Še par strani nazaj smo prav intenzivno spraševale po tebi, ker pa se nisi javili, smo predvidevale, da sta šla na dopust.

No lepo, da si se nam spet javila, ne gled na to, ali gresta v postopek ali ne. Ti se sedaj lepo spočij in fizično prirpavi za nov postopek, svojega lepo nafilaj z vitamini, pa vamo bo 100% januarja uspelo.user posted image

Številka za sestro Miro je pa: 01 231 82 45, jaz jo vedno kličem na to in jo dobim.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
28.7.2008 11:04:24   
womanpolice
Hvala ti SOnček...
Ja, čeprav je bila težka odločitev (počakat do januarja), ampak sva se odločila še eno stvar do januarja prej izpeljat, če se bo nama uresničilo (nič v zvezi otrok). Če pa ne bo ratalo, pa januarja v boj za otročke... Tud jst upam,da nam vsem  čimprej rata....

Pa ti? poroka mimo? kakšne slikce ?

lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
28.7.2008 11:07:10   
womanpolice
Mismis, auauaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa boli... Ja, lepo, da me niste pozabile. Lepo je imeti občutek, da te nekdo pogreša. Ja, čeprav mi je po en stran težko čakat do januarja... sva se tko skupaj odločila...
Tist ko si omenila vitamine za mojga (ki ima slabe plavalčke),, a mi lahk pošlješ s  čim ga moram fotrat (beri kaj mora jest)...

p.s. hvala za telefonsko

Neposredna povezava do sporočila: 2444
28.7.2008 11:13:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Tist ko si omenila vitamine za mojga (ki ima slabe plavalčke),, a mi lahk pošlješ s  čim ga moram fotrat (beri kaj mora jest)...

p.s. hvala za telefonsko

to ti bo sicer lahko Žiži bolje odgovorila, ker je bolj raziskovala na tem področju, ampak mislim da so potrebni vitamini: SELEN-ZINK (naj bi bilo skupaj, dobiš v lekarni), Q10, OMEGA3, pa sigurno še kaj. Čaki, da se Žiži javi, bo vse napisala

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2445
28.7.2008 11:14:39   
pikovit
Men spet net štrajka.A bo kakšno pivo padlo?Pokliči me Mismis,če si za.Se oglasim,ko zvem kaj je spet z netomuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.7.2008 11:16:02   
sonček33
wp - selen zink ( dobiš v lekarni že skupaj v eni tableti) sta res menda zelo potrebna, in tudi ostale stvari, ki jih je napisla mis veljajo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.7.2008 11:28:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Men spet net štrajka.A bo kakšno pivo padlo?Pokliči me Mismis,če si za.Se oglasim,ko zvem kaj je spet z netomuser posted image

Evo Žiži, Hedi, Noki, WP in ostale. Pikovit bi šla rada na pivo. Kdaj se dogovorimo?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.7.2008 11:51:42   
Grethy
Ojla polcajčica moja, lep pozdravček, lepo te je spet videt tukaj ... manjka tvojih komentarčkov ti diplomiranka naša !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.7.2008 13:07:03   
zarja1
O Pikovitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A še velja, da gremo v Mb avgusta/septembra po plajtravke s štajersko srajčkouser posted image ?

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.