|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
10.7.2008 21:49:04   
gigi1
Rubinka draga seveda te bom jutri držala za roko. Nikoli ne bom pozabila tvoje, ko si me ti držala pred kakšnimi 4imi tedni. Upam pa, da te bom držala za roko v sreči in veselju user posted image user posted image user posted image . Držita se jutri lubica.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
10.7.2008 22:16:05   
pikovit
Naša Hope je pa zihr že v zraku.Via e Slovenia.Verjetno je tudi kakšno solzico potočila,ker zapušča tople kraje.Evo enga user posted image  zate.Pa eno dobrodošlico ti želim,ko boš zopet na naših tleh.

WELLCOME BACK HOME MIŠEK MOJA.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
10.7.2008 22:20:41   
pikovit
Gigi bi me skoraj premamila z ponudbo,vendar je vokemd in bo treba nahranit še kakšna lačna usta.Tako da mehiška odpade.Drugače pa takole čez teden ni nobenega problema por comeruser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
10.7.2008 22:22:53   
pikovit
Abra in Rubin močno stiskam pesti za vaju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
10.7.2008 22:25:06   
gigi1
Pikovitek aajaaa seveda moraš za druge kuhat, ker je vikend in delate. Pri meni je čez teden...saj vidiš, kdaj domov pridem. Pa v četrtek letim v Atene bom mela pred tem kar za delat. Mogoče zvečer kakšna pivička. Za Mehiško se bova mogli zmenit pol, ko bo moj spet nekam sam šel user posted image

Abra, kot so ti že ostale napisale. Z dragim bosta doživela neizmerno srečo. Upam, da bodo jutri končno ugotovili, da je vzrok teh izcedkov čist brezveze in da boš pomirjena do konca nosečnosti.

Zvezdica še naprej reklamiraj belilo in prenesi pozdravčke medotu od pomarančnih tetk sobork z RRa

Noki, pa da vidimo kolk bo jutri BHCG. In nič ni prezgodaj za slabosti. Enim je slabo od ETja naprej. Na SIII ti bodo pa povedale sestre, da je bolniška ti pripada, je pa  po želji...ene gredo raje v službo kot, da sedijo doma in tuhtajo. Tak odgovor sem jaz dobila. Vprašaj G kaj on meni.

Mačka upam, da nas boš jutri osrečila  s svojo prisotnostjo in veselo novičko kako pikica napreduje.

Gita vem, da dihaš z nami user posted image  in tudi me s tabo. Zato večkrat napiši, kaj se dogaja. Nam je prav lepo brati, kako opremljaš sobico za tamalga. Glede slabokrvnosti...a jemlješ kakšne vitaminske/mineralne dodatke?

Miška, a že?user posted image  user posted image  user posted image Ni bil zmatran??? Kar cartita se user posted image
Imam pa novičko od Pinki. Vse je bilo videt super na NS user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj je pa treba počakati še 10 dni na teste. Je pa bogici še vedno takooo slabo, da ne more do računalnika.

Tadejka se pa danes ni nič oglasila. Sem bila v službici zelo aktivana, sam mislim da tega ne bi spregledala. Je bilo verjetno tako lepo, da se z dragim še vedno objemata..user posted image

Jaz pa vas vse objemčkam in želim lahko nočko in user posted image  na pomočko (no ni bolhauser posted image ...je pikakpoka al skarabej, ampak važna je misel user posted image )

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.7.2008 22:25:59   
pikovit
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.7.2008 22:27:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image

Pozabila napisat.Lahko nočuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.7.2008 22:27:38   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kje si pa tole najdla??? Ful dobra!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
10.7.2008 22:28:33   
gigi1
Pikovitek hvala za mail user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
10.7.2008 22:28:35   
pikovit
Na hellocrazy user posted image  gud a ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
10.7.2008 22:29:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Malenkost.A te kaj moti,če ti kaj takega pošljem?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
10.7.2008 22:29:30   
gigi1
Hudooo! A te jst pokrijem ko Dajamaje ni dans zvečer?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
10.7.2008 22:30:39   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Malenkost.A te kaj moti,če ti kaj takega pošljem?

Nič ne moti. Nasprotno. Sam tega maila ne odpiram vsak dan. Ti bom drugega poslala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
10.7.2008 22:32:57   
pikovit
No kul imam enega ful lepega.Če ga znaš gor dat al pa vsaj eno slikco,bi te prosila.Ja lahko me pokriješ,pa hvala,ker misliš nameuser posted image user posted image user posted image

Nočka bejbiuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
10.7.2008 22:35:32   
gigi1
No draga poslala sem ti mail. 
Zdej se pa lepo uleži. Te bom kar z rjuhco pokrila, da ti ne bo prevroče. Te pobožam po tvojih lepih zlatih pramenčkih. Lupčka in nočko user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
10.7.2008 22:54:32   
gloria
Gigi si mislila na mene ne na gito a neuser posted image .....ja jemljem centramed mami,pa magnezij in kalcij šumeče.....gin.mi bo siguren predpisal tist sirup(ne morem se spomnit kak se mu reče).....sicer je pa to baje normalno pri nosečnosti....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
10.7.2008 22:55:25   
gigi1
Ups v unem tadolgem mailu sem mislila Glorijo ne Gito. Obema se globoko opravičujem user posted image .

Zdej pa res vidim, da moram it spat. Nočko

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
10.7.2008 22:58:17   
gigi1
Glorija ja sem opazila user posted image  user posted image  user posted image . Sorry.
Tisti sirup z železom.. Fero..neki. Ja saj vem, da je to v nosečnosti normalno. sam se mislila, da je dovolj pit centramed ali elevit. No, očitno ni. 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
10.7.2008 23:16:37   
gloria
Gigi jaz sem tud tako mislila da je dovolj to pit.....no bomo pa še ta sirup pa bo ok....
....punce lahko noč....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.7.2008 0:03:19   
Rubin.
Glorija, jaz sem tudi imela proti koncu nosečnosti slabo kri, skoraj ni nobene, ki je ne bi imela, jedla pa sem tablete Ferum, mala miss pa je bila slabokrvna po enem letu pa je dobila sirup. Sicer pa še ena zanimivost: po porodu ti odvzamejo kri, da preverijo železo v krvi in glej ga zlomka, nič mi ga več ni primanjkovalo user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.7.2008 1:32:15   
libi
Rožica user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke!!

Abra, jutri oz. danes ti na NS želim, da bi ti srček hitrje bil, ko boš na monitorju lahko gledala svojega user posted image , njegov obrazek, rokice, nogice, prstke...kot je že ena prej napisala, to je eden lepših UZ v nosečnosti.
Mene so ti izcedki preganjali skoraj vse 4 prve mesece nosečnosti. Na srečo je bilo vse ok, in točno to želim tudi tebi!!!!user posted image

Mačka27 srečno in da izveš lepo novičko!

Zvezdica in Rubin za vaju pa še posebej močno držim pesti, in da bi se srečno končalo, tko kot se mora. Ni user posted image , da se sedaj pa le morajo začeti dogajati lepe stvari in da se začnejo le lepe novice!

vsem skupaj želim lep petek in....vikend je skoraj pred vrati!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil libi -- 11.7.2008 1:33:24 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.7.2008 5:03:13   
ledenka
rozica user posted image user posted image user posted image  cestitam! ti zelim lepo, brezskrbno nosecnost user posted image  

rubin user posted image user posted image user posted image  stiskam pesti

zvezdica user posted image user posted image user posted image  lepo pomahaj medotu, povej mu, da ga RR tetke pozdravljajo user posted image

abra user posted image user posted image user posted image  za cim boljsi rezultat na nuhalni!

punce, bodite pridne danes user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.7.2008 7:13:26   
gigi1
Jutro drage moje

Rubin, Abra, Zvezdica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da sem že včeraj povedala kolk mislim na vas. Pa vseeno še malo pikapok za dobro vago user posted image

Vsem ostalim pa lep dan in same dobre novičke.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.7.2008 7:14:55 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.7.2008 7:34:27   
Pija76
Punce čau,

sam na hitr, gužva, da zdrav pop.....

Abra, Zvezdica, Rubin user posted image user posted image user posted image  za vas!

Sapi, Netka pikola, ne vem kaj naj napišem, je en šit tole, ampak gremo naprej a prav!

Kaj to berem o Špelki, mater sem pršla včeraj sam do 30 strani, pa sem imela dan zamorjen user posted image

Rožica user posted image  user posted image  user posted image , a sta dva user posted image user posted image ? Vse lepo do konca!

Nokes tudi tebi iskrene čestitke, lepo nosečnost ti želim!

Šibam delat, tole po 3 tednih je res en big ŠIT!

Pozdravček vsem, preživite lep dan!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 11.7.2008 7:36:00 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.7.2008 8:31:24   
sapi
Pozdravček punce, res hvala nokes, mismis, ledenka, gigi, julija, gita, abra, gloria, dajamaja, rubin, bambi, sonček, libi-grethy, zvezdica, pikovit,  majc, orto, pija za lepe želje in objeme mi veliko pomeni. Sem bila v sredo in včeraj tako izmučena, da nisem mogla prav nič. Je očitno vse prišlo za mano.
V sredo sem dala kri in ob 16h že izvedela rezultat betaHcg 4,62. Torej je bilo vse jasno in je v tistem momentu vse prišlo za mano. Včeraj je bil izcedek še močnejši, proti večeru se je pa vlilo.

Netka user posted image se vidiva jeseni, boš videla takrat nama uspe ... upam, da ne bom naredilo napako in povedala v imenu netke ... pri sebi je imela eno pikico in ni bilo nič zamrznjenčkov ...
abra upam, da bo vse ok s teboj ... držim pesti za danes ...
Rubi tudi zate držim pest naj se izzide kot si najbolj želiš ...
Gita super za dve pikici user posted image user posted image sedaj bom jaz navijala zate in močno držala pesti ...
Nokes hvala za skrbi ... ti pa danes testek user posted image ...
Gigi ja jaz sem imela E od tu boleče M, danes je že bolje so se bolečine umirile ... zaradi tega tudi nisem bila prepričana, da bo vse ok saj kar poznam moje bolečine ob M potem sem se pa še za nazaj spomnila, ko sem prvič ugledala + ni bilo nikakršnih bolečin ... sicer to ni pravilo, vendar ...
majc upam, da pravilno razmišljam-velika, suha, svetle lase spete v čop ... če si prava kolikor se spomnim a nisi omenjala zamrznjenčkov ... hvala za lepe želje, a potem boš poskusila še pri Rešu ...
hedi saj bo hitro minilo potem pa vidiš svoje otročke ...
orto povej, če želiš - enkrat, ko sem še na začetku čakala UZ sem se pogovarjala s punco, ki je zanosila med suprafactom suha, črni lasje speti v čop ...
ROŽICA jupiiiiiii za tvoje zamrznjenčke saj sem vedela, sedaj pa pazi nase in tvoja otročka ...
Zvezdica samo, da je belo ... danes pa UZ boš videla otročke ...
Macka tudi tebi vse lepo na UZ ...
pinki samo, da je vse ok ...

Povejte mi punce kakšna je razlika med gonalom in menopurjem ... kako se G odloči kaj dobiš ... sem pa bila pridna s hrano pa sem kljub temu pridelala tri celice in od treh sta dve prišli do morule več pa ne ... ali lahko še s čim pomagam, da pridem do blastocist ...
Še enkrat uspešno danes vsem puncam,

sapi

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.