Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:04:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes ha, ha, ha a vidiš spredaj tisti kabel al žice, ki niso zumirane? sem do zdaj mislila, da ima špegle odložene se mi je zdelo, da boš na kaj takega pomislila, mogoče pa ti rabiš očala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:08:32
|
|
|
|
nokes
|
uuuu, mišmiš, a boš v petek na leonišču, pol pa te lahko najdem iščem eno brez očal, v majci z dekoltejem, z ali brez modrca, ki zgleda sam jebozovno
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:11:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes uuuu, mišmiš, a boš v petek na leonišču, pol pa te lahko najdem iščem eno brez očal, v majci z dekoltejem, z ali brez modrca, ki zgleda sam jebozovno seveda bom v petek v Leonišču, ker grem k dr. D po napotnico za ET pingvinov in še napotnico za labrotorij, da me malo pregledajo, da nimam kakšne spolne bolezni. Sicer mi še ni potekla, ampak mi po konec leta, pa želim imeti vse pripravljeno
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:12:06
|
|
|
|
ledenka
|
me pol ure ni, pa se sam neumnosti menite bomo tole temo prehitro zapolnile
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:12:07
|
|
|
|
mismis
|
ojla Gita14 a si kaj živčna, ker greš jutri po otroke?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:12:44
|
|
|
|
nokes
|
gita, vidim te, kaj treme pred jutrišnjim dnem?? miška, mam očala in leče , sam dioptrija me zgleda j**e
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:13:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes gita, vidim te, kaj treme pred jutrišnjim dnem?? miška, mam očala in leče , sam dioptrija me zgleda j**e ja ja, je že dobro iti vsaj 1x na dve leti malo okulista pogledati. No to mene zdaj čaka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:16:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: nokes gita, vidim te, kaj treme pred jutrišnjim dnem?? miška, mam očala in leče , sam dioptrija me zgleda j**e ja ja, je že dobro iti vsaj 1x na dve leti malo okulista pogledati. No to mene zdaj čaka sploh, če je jebozoven okulist
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:17:50
|
|
|
|
GITA14
|
miš miš niti ne, kar bo pa bo nimamo kej, saj veš me ko smo stare borke tle gor nismo več tolk neučakane-no saj js ne, želja je še vedno sam ni več tiste nervoze saj psihično se več tolk ne obremenjujem, drugače mi je pa najhujše od vseh bolečin kar jih tuki prestaneš čakanje na test, če ga seveda dočakaš, kar se meni še ni zgodilo, to mi je pa nenormalno mučenje same sebe. lp
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:18:32
|
|
|
|
nokes
|
čuj, a sem gigico čist zrinla iz debate?? GIIIIIGIIII, GIIIIGIIII !!! a tebi pa dr.V nič spanca ne polepša?? no, priznaj! ledenka, neumnosti?? ja, kak pa naj otroke nardimo?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:22:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: nokes gita, vidim te, kaj treme pred jutrišnjim dnem?? miška, mam očala in leče , sam dioptrija me zgleda j**e ja ja, je že dobro iti vsaj 1x na dve leti malo okulista pogledati. No to mene zdaj čaka sploh, če je jebozoven okulist še ne vem, vsake dve leti drugega iščem, ker še noben do sedaj ni bil jebozoven
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:23:34
|
|
|
|
mismis
|
Gita ja se kar strinjam s tabo, jaz tudi nisem bila živčna pred ET, ampak čakanje na test, me pa ubija. In tudi jaz še nikoli nisem zagledala magičnega plusa, žal...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:23:44
|
|
|
|
gigi1
|
Noki nič me nisi zrinla. Mi je računalnik kar zmrznu od Miškine jebozovne majčke . Sem ga mogla resetirat. In ne jst na dr.Vja ne tripam v tem smislu. Mi je fejst, ker mu zaupam in me pomirja, me pa kot moški ne zanima Gita bo ratalo! Mora! Upam, da kar zdaj. A so ti kaj terapijo spreminjali, pa morda dali omenjeni medrol?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.7.2008 15:34:50 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:25:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: nokes gita, vidim te, kaj treme pred jutrišnjim dnem?? miška, mam očala in leče , sam dioptrija me zgleda j**e ja ja, je že dobro iti vsaj 1x na dve leti malo okulista pogledati. No to mene zdaj čaka sploh, če je jebozoven okulist še ne vem, vsake dve leti drugega iščem, ker še noben do sedaj ni bil jebozoven če bom kakega našla, ga bom vsekakor priporočila sem mela do zdaj same ženske za okulistke nokes, pa mi itak NE delamo otrok... nam jih v laboratoriju skup zmešajo čeprav po moje pomaga, če maš med ET kake hecne misli, se jajčece kar vgnezdi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:26:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nokes, pa mi itak NE delamo otrok... nam jih v laboratoriju skup zmešajo čeprav po moje pomaga, če maš med ET kake hecne misli, se jajčece kar vgnezdi pa si ti sigurna v to, jaz imam skoz neke hecne pa pohotne misli, pa nobene vgnezditve
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:28:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nokes, pa mi itak NE delamo otrok... nam jih v laboratoriju skup zmešajo čeprav po moje pomaga, če maš med ET kake hecne misli, se jajčece kar vgnezdi pa si ti sigurna v to, jaz imam skoz neke hecne pa pohotne misli, pa nobene vgnezditve ah, ta teorija spada med tiste, da morš po seksu noge gor držat, da rata
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:28:45
|
|
|
|
ledenka
|
žižek, a tvojemu kompu škodi pohota
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:29:40
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nokes, pa mi itak NE delamo otrok... nam jih v laboratoriju skup zmešajo čeprav po moje pomaga, če maš med ET kake hecne misli, se jajčece kar vgnezdi pa si ti sigurna v to, jaz imam skoz neke hecne pa pohotne misli, pa nobene vgnezditve Jst med ET sicer ne. Mi ga je delal Zorn Ampak, če misliš kako tisto govoričenje, "če je dober sek:)s, če si sproščena...pol rata.." Nevemkokrat v lajfu sem že dobro sek:)sala pa nič
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:29:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nokes, pa mi itak NE delamo otrok... nam jih v laboratoriju skup zmešajo čeprav po moje pomaga, če maš med ET kake hecne misli, se jajčece kar vgnezdi pa si ti sigurna v to, jaz imam skoz neke hecne pa pohotne misli, pa nobene vgnezditve ah, ta teorija spada med tiste, da morš po seksu noge gor držat, da rata a ja, nisem brala te knjige, jaz špilam uno teorijo, da naš seksa z mano v batovcih, da bova imela pobče
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:31:38
|
|
|
|
mismis
|
nč bejbike, jaz vas sedaj zapuščam, grem domov popoldne pa tako obisk dobim, tako da se tipkamo proti večeru
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:32:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka žižek, a tvojemu kompu škodi pohota HAHHAAHA Zna bit! Sem pa na trnutek opazila našo Hedi, pa je pol zginla, ko je komp zmrznu. Lahk, da je mela tud ona prste vmes dans se je že 2x pojavla pa brez besed zginla . kaj je s to dečvo?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:39:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka žižek, a tvojemu kompu škodi pohota HAHHAAHA Zna bit! Sem pa na trnutek opazila našo Hedi, pa je pol zginla, ko je komp zmrznu. Lahk, da je mela tud ona prste vmes dans se je že 2x pojavla pa brez besed zginla . kaj je s to dečvo? po moje ji je prevroče, pa se ji ne da pisat
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:43:54
|
|
|
|
gigi1
|
A teb je vroče? Men se pa dans sploh ne zdi... Al te je pa Miška skurla . Kar se mene tiče sem v takem stanju, da tud na nazga Brad Pitta v moji pojstli ne trznem
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:48:10
|
|
|
|
ledenka
|
mi je vroče, ja, komaj čakam, da grem domov in se sezujem... pa zdi se mi, da ful smrdim sem pa res tanko oblečena, edino sandalčki bi lahko bili še bolj odprti klima pa mi itak laufa na full
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 16:24:38
|
|
|
|
sapi
|
So mi potrdili kar sem že vedela takoj, ko sem začutila močne bolečine kot pri vsaki M, moji pikici nista ostali pri meni ... torej jeseni v nove boje ... jutri takoj pokličem na GK, da se dogovorim za naprej ... sapi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?