Rubin.
|
Rubinka kakšni so občutki danes? Kaj boljši kot včeri? Veliko mislim nate, sej to veš, a ne? Ne bom vas spravljala v slabo voljo, zato ne bom odgovorila na tvoje vprašanje . Ob 10h, bo ura resnice. Če se javim pred 12h bo to dober znak, če pa komaj na večer pa ne. Sicer pa visim na RR namesto, da bi začela pakirat, se mi ne da, pa cote not, pa ven, pa not, pa še igrače, pa 100 stvari vlečeš sabo, ki jih potem itak ne rabiš, sej veš za vsak slučaj . Sem pa danes bila v vrtcu z malo miss in se postala res dobre volje. Tam je toliko malih ljudi, ki so preprosto srečni, ker so in se ne obremenjujejo, kaj bo prinesel jutrišnji dan, toliko pozitivne energije, da te napolni za cel dan. Ne vem, če se ne bom tudi jaz v jeseni vpisala tja . Drage moje mislim na vas, za jutri pa držim pesti, da bosta Mačka in Zvezdica zagledali svoja najlepša otročička, tebi Abra pa povem, da boš cel dan in še ves naslednji teden dobre volje, ker z NS je še vsaka prišla takšna. Takrat prvič vidiš celega otročička, rokice, nogice, vse res je lepo. Mi kar solze stopijo v oči, ko se spomnim, kakšen občutek te prevzame ko vidiš to majno bitje, ki raste v tebi. Pa ne pozabi na CD!!! Gigi, če ti ne bo odveč, te bom jutri držala za roko.
|