|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
10.7.2008 18:09:28   
pikovit
Gigi no problemuser posted image
Rožica čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.7.2008 18:20:19   
gigi1
Abrica hvala  tudi tebi za info.
Vidiš, zdaj se bo pa začela sezona dobrih novičk.
Jutri bomo vse mislile nate, Rubinko, Zvezdico in Mačko.

Kam gre že Hope? Grčija? Uživajte!!!

Piki pa kakšen drug dan. V soboto šoping+mehiška?

Miška a bo pol dans žurka?

No zdej grem pa dam! Dost je blo za dans!

Pa pa

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.7.2008 18:22:57   
mismis
Žiži

ne vem, če bo žurka, bomo videli koliko bo naš zmatran, ko bo domov prišel.

Sej še kakšna urica in bo vse jasnouser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.7.2008 18:30:37   
Abra
Močno upam, da je res konec slabih novic. Začetek meseca je vedno čuden.
Hope pa prihaja domov user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.7.2008 19:04:45   
gloria
Rožica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.7.2008 19:25:05   
gigi1
Evo me doma. Kuham paštico.

Miška je vaš že doma?

Abra bo konec tega sranja zdej ti povem! Res je začetek meseca vedno čuden, pa še to je, ker so počitnice imamo le malo želez še v ognju. So pa ta vredna in jim bo ratalo user posted image  user posted image  user posted image . Junij  nas je pa z dobrimi novičkami kar malo razvadil user posted image

Aaaa se mi je zdelo čudno, da si nisem zapomnila kam gre Hope. Ona je tista naša borka, ki živi nekje v tujini..ste 1x nekaj pisale...da bi ona več povedala kako je v tujini s postopki, a ne?

Glorija kako si? Malo bolje ko so končno spet dobre novice user posted image . Sem prav prosila Rožico, če lahko jaz sporočim. Se mi je zdelo, da nujno rabimo spodbudo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.7.2008 19:29:20   
nokes
končno ena super novica, rožica, čestitke user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
10.7.2008 19:33:33   
Rubin.
Rožica ČESTITAM!!!!!

Pa je končno priletela user posted image :

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.7.2008 19:37:12   
gigi1
Rubinka kakšni so občutki danes? Kaj boljši kot včeri? Veliko mislim nate, sej to veš, a ne? user posted image

Nokica kej slabo? Al si slabosti za danes že odrajtala?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.7.2008 19:37:14   
Zvezdica
Ojla

Jast pa danes od sestre tamalo pazila, pa potem svojga, pa sem čist izčrpanauser posted image

Sam gigi odgovorim... sem primerna za vse pralne praške, ariel, persil, pa vanish...belo, da bolj belo ne more bitiuser posted image user posted image user posted image

Jutri pa uz, upam, da je medo ok. Zdaj me je skoz po malem strah...sej vem...sam  tko je.

Abra, jutri imaš ns...navijam zate...VSE BO OK. Ob kateri uri imaš?

Jast imam uz 13.15. Poročam....Grem počlivat.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.7.2008 19:37:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

evo mene, dans ni blo nobene gužve, uz več ne delajo, sam smo zdravnico za transfer čakale do po enajstih

evo grejem dvauser posted image user posted image  moja otročka in jih lepo cartam, božam...
zdej pa lepo mirno user posted image  čakanje na user posted image .
hvala vam ker boste z mano

Gita, srečno in navijam zate.user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
10.7.2008 19:38:29   
Abra
Gloria, nič več o sebi ne napišeš. Kako si? Uživaš?

Gigi, zdaj je pa meni tudi pašta zadišala, pa sem jo včeraj jedla. spet sem lačna user posted image zdaj bom morala nujno neki jest user posted image
Ja, prav imaš za H. Samo se zdaj vrača, ne bo nč več tam.

Nokes, a bomo stavili, kolk bo beta jutri? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
10.7.2008 19:39:11   
gigi1
O pa še Zvezdi je tukaj!  user posted image  user posted image  user posted image  za reklamo. Tko naj ostane do konca. Jutri bo pa vse OK!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
10.7.2008 19:40:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOOOOBRAAA   NOOOOVIIICAAAAAA!

NAŠA ROŽICA JE SREČKA NOSEČKA!!!!!

JUUUUHEJJJJ!

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

se tudj ast tko veselim user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
10.7.2008 19:40:50   
gigi1
Abra, če jst kuham vsem diši user posted image . Matr sem skromna user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.7.2008 19:44:37   
Abra
Zvezdica, blagor ti za belino. Jaz bi tut user posted image NS imam zjutraj, 9.30. tvoj medo itak uživa.

Rubin, kdaj imaš pa ti uz? Glej, da nam boš sporočila, preden greš na morje user posted image Jaz še vedno držim pesti!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.7.2008 19:46:37   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Abra, če jst kuham vsem diši user posted image . Matr sem skromna user posted image

ja, sem opazla user posted image za tolažbo že jem sir
Meni se pa sploh ne da več kuhat, greva skor vsak dan ven jest. Zdaj pa šibava še v trgovino, ni doma nč več za grickat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.7.2008 20:01:19   
GITA14
rožica bravoooo
čestitamuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.7.2008 20:04:56   
Rubin.
Rubinka kakšni so občutki danes? Kaj boljši kot včeri? Veliko mislim nate, sej to veš, a ne?

Ne bom vas spravljala v slabo voljo, zato ne bom odgovorila na tvoje vprašanje user posted image .

Ob 10h, bo ura resnice. Če se javim pred 12h bo to dober znak, če pa komaj na večer pa ne.

Sicer pa visim na RR namesto, da bi začela pakirat, se mi ne da, pa cote not, pa ven, pa not, pa še igrače, pa 100 stvari vlečeš sabo, ki jih potem itak ne rabiš, sej veš za vsak slučaj user posted image .

Sem pa danes bila v vrtcu z malo miss in se postala res dobre volje. Tam je toliko malih ljudi, ki so preprosto srečni, ker so in se ne obremenjujejo, kaj bo prinesel jutrišnji dan, toliko pozitivne energije, da te napolni za cel dan. Ne vem, če se ne bom tudi jaz v jeseni vpisala tja user posted image .

Drage moje mislim na vas, za jutri pa držim pesti, da bosta Mačka in Zvezdica zagledali svoja najlepša otročička, tebi Abra pa povem, da boš cel dan in še ves naslednji teden dobre volje, ker z NS je še vsaka prišla takšna. Takrat prvič vidiš celega otročička, rokice, nogice, vse res je lepo. Mi kar solze stopijo v oči, ko se spomnim, kakšen občutek te prevzame ko vidiš to majno bitje, ki raste v tebi. Pa ne pozabi na CD!!!

Gigi, če ti ne bo odveč, te bom jutri držala za roko.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.7.2008 20:05:04   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  Rožica, čestitam! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.7.2008 20:15:17   
nokes
ojla babuške,

jutri pa imamo opravkov, ali ne? seveda bom mislila na vse vas (rubin, abra, zvezdica in mačka), da vidite svoje pikice!!!

gigi, tale moja slabost in utrujenost je po moje malo prehitro prišla, kaj pa vem, saj če bi žurala vsako noč do jutra, ajd, ne rečem, samo tole traja od začetka tedna vsak dan. no, jutri bo vse bolj jasno.

a nobena ne ve povedat, zakaj bolniška do UZja??

nokes

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.7.2008 20:49:05   
mismis
naš je doma, otroke smo tudi že delali na staromoden način...

Zdej ga grem crkljati, zato se beremo jutri. Jutri bom bolj pozna, ker grem zjutraj k dr. D po napotnico za ET zamrznjenčkov.

Rubin, jutri želim tebi in tvoji pikici veliko srečo user posted image user posted image user posted image

Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ

Rubin - UZ

Punce dobro opravite jutri, Abra sigurno je vse v redu s tvojo pikico

user posted image user posted image

Nokes, tebi pa jutri želim čimvišji BCHG user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.7.2008 20:51:16   
Rubin.
a nobena ne ve povedat, zakaj bolniška do UZja??

Jaz ti lahko povem, kako je v Mb. Pri nas ginekologi v bolnici priporočajo bolniško od punkcije dalje. Tako, da smo vse "mariborčanke" doma od takrat pa do testa nosečnosti, ki ga delaš v bolnici 14 dan po ET. Če je test pozitiven se nadaljuje bolniški stalež do uz. V kolikor je na UZ bp, zaključiš th v bolnici in od takrat dalje tvoj ginekolog odloča o bolniški. Kolikor imam izkušnje so bile vse, ki so imele IVF ali ICSI v Mb v bolniški do konca nosečnosti. To pa zato, ker se takšna nosečnost šteje pod rizično.

Vsi ginekologi v Mb bolnici priporočajo bolniški stalež, ki ga pa na lastno željo lahko prekineš ali pa ga sploh ne nastopiš.

Druge teorije ne vem, kot ta da se pač ivf šteje kot rizična nosečnost. Če to je pa lahko debatiramo do jutri user posted image .

No zdaj sem imela zic pauzo, zdaj pa grem dalje pakirat.

Nokes, utrujenost kar hitro nastopi, tako da to je to, se boš morala navaditi, da si

user posted image

user posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.7.2008 21:07:35   
gloria
Gigi maš prav z vsako novo nosečko se tolk razveselim ko da sem jaz zvedla da sem noseča.....hudiča ko ih ni več ker res vsaki privoščim
Mačka in Zvezdica  držim pesti za uzuser posted image user posted image
Abra moje počutje je zdej najboljš kaj je lahk......user posted image ....sploh mi ni teško prenašat trebušček,vsak dan uživam v gibih svojga otročka in molim  boga da bo tudi po rojstvu tako........danes sem morala dati kri....mal je prisotne slabokrvnosti no bomo vidli kaj mi bo v sredo povedal.....čez 14 dni mam pa spet obisk v lj.kje se bom z dr.za toxo pogovorila kako naprej....mal se že prštimavam za urejanje sobice za tamalga....strpno čakam da mi pride previjalna in voziček.....evo to je to....juter držim pesti za čim lepšo ns....to je res en od lepših uz boš vidla....kaj gre dragi z teboj....

....zdejle pa skočim hiter na en sprehod....lepo se imejte juter pa čim več lepih novicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.7.2008 21:08:35   
nokes
hvala, rubin. bom jaz jutri malo vprašala na GKLJ, pa sporočim odgovor (čeprav zgleda da samo mene matra, zakaj smo na bolniški).

tale fusica pa... čeprav malo sfotošopirana, za polupčkat user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?