|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 12:24:00
|
|
|
|
Abra
|
Nokes, kolk je beta? Za bolniško so ti pa punce že napisale, to je bolj preventiva, če je pa vse ok, greš lahko delat. Reš nam tega npr. ne daje, najbrž če bi želele, bi. Mene je enkrat vprašal. Gloria, res sem vesela, da končno lahko uživaš. Koliko pa si imela železa na začetku? Ti je šele zdaj začelo nagajat? Saj veš, konjsko meso, pa velik c vitamina zraven za boljš absorpcijo, najbrž je bolje, kot tisti sirup. Pa že opremljaš kateri voziček pa si zbrala? Midva bova zdej tut začela že kukat za raznimi zadevami Pinki za NS Libi, hvala za tvojo izkušnjo Sapi, menopur je naravni, gonal pa sintetični hormon in je precej dražji. Navadno štartajo z menopurjem, včasih pa tudi z gonalom, če ga imajo več na zalogi. Nekatere bolj reagirajo na gonal druge na menopur. Zdaj ti bojo najbrž zamenjali, če ne, pa prosi oz. pri le treh celicah ponavadi povečajo dozo. Ni dovolj, da si samo ti pridna s prehrano in vitamini, genetski material prispevata oba. Sonček, samo, da je bolje Gretka kam je izginil tvoj optimizem? Poskusi se večkrat oglasit, da ti dvignemo razpoloženje mi navijamo Sayuri držim pesti, da boš čimprej cartala Zaro in Lovrota Erin, hvala, da nam sporočaš Mišmiš, kaj pa tvoj pravi, ko dr. D-ja tkole pecaš? Bogi revež, še delat ne more v miru Jaz tudi ne bi kar tko medrola jemala, bi raje kaj drugega prej poskusila, imaš še kar nekaj alternativ. Gigi, Pikovit, Pija povzdravček! Pa vse ostale, sem ziher še katero pozabila
|
|
|