|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
11.7.2008 12:22:13   
mismis
Jest tudi čakam, da se Rubin javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa Nokes, ko sva se videli, je rekla, da bo dobila rezultate ob 11. uri. KJE SI? JAVI SE?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.7.2008 12:24:00   
Abra
Nokes, kolk je beta? user posted image Za bolniško so ti pa punce že napisale, to je bolj preventiva, če je pa vse ok, greš lahko delat. Reš nam tega npr. ne daje, najbrž če bi želele, bi. Mene je enkrat vprašal.

Gloria, res sem vesela, da končno lahko uživaš. Koliko pa si imela železa na začetku? Ti je šele zdaj začelo nagajat? Saj veš, konjsko meso, pa velik c vitamina zraven za boljš absorpcijo, najbrž je bolje, kot tisti sirup. Pa že opremljaš user posted image kateri voziček pa si zbrala? Midva bova zdej tut začela že kukat za raznimi zadevami user posted image

Pinki user posted image za NS

Libi, hvala za tvojo izkušnjo user posted image

Sapi, menopur je naravni, gonal pa sintetični hormon in je precej dražji. Navadno štartajo z menopurjem, včasih pa tudi z gonalom, če ga imajo več na zalogi. Nekatere bolj reagirajo na gonal druge na menopur. Zdaj ti bojo najbrž zamenjali, če ne, pa prosi oz. pri le treh celicah ponavadi povečajo dozo. Ni dovolj, da si samo ti pridna s prehrano in vitamini, genetski material prispevata oba.

Sonček, samo, da je bolje user posted image

Gretka kam je izginil tvoj optimizem? Poskusi se večkrat oglasit, da ti dvignemo razpoloženje user posted image mi navijamo user posted image

Sayuri user posted image user posted image držim pesti, da boš čimprej cartala Zaro in Lovrota
Erin, hvala, da nam sporočaš user posted image

Mišmiš, kaj pa tvoj pravi, ko dr. D-ja tkole pecaš? user posted image user posted image Bogi revež, še delat ne more v miru user posted image Jaz tudi ne bi kar tko medrola jemala, bi raje kaj drugega prej poskusila, imaš še kar nekaj alternativ.

Gigi, Pikovit, Pija povzdravček!
Pa vse ostale, sem ziher še katero pozabila user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.7.2008 12:31:02   
Abra
Gigi, midva sva tolko drugih stvari spraševala, da sva na koncu čisto pozabla na bolniško in take zadeve.... Jaz imam rahlo uleknjeno maternico in naj bi zato zakrvavela. Spraševala me je, če sem imela kak fizičen napor in butl pozabla na pot z morja. Sem to že zadnjič uni G povedala user posted image naj pa ne bi delal težav, ker je to hematom v maternici in nima direktne veze z otročkom. Je pa treba bit naprej bolj na izi, ni pa rekla, da ne smem dvigovat ali kaj podobnega, čeprav se kar šparam. Malo moram pa le izkoristit user posted image

Sva pa Reša srečala, čeprav ima kao zaprto ambulanto. Je kar neki okrog hodill, ves zagorel in nama mežikal user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.7.2008 12:31:34   
mismis
Abra,
moj se samo smeje, mi je še rekel zjutraj, če sem dala bleščice gor. Hvala bogu, da je takšen kot je, čisto ne ljubosumen, drugače bi midva težko živela skupaj.

Ali mi lahko prosim poveš, kakšne alternative si še imela v mislih, razen aspirina in tisto s prehrano?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.7.2008 12:36:44   
Abra
Jaz sem hodila še k Karmen na refleksno masažo stopal, pa na akupunkturo. Dr. Beer priporoča tudi ročno limfno drenažo. Sicer, če greš v kak salon vprašat, te bojo najbrž zavrnili, ker nočejo prevzemat odgovornosti, nisem pa nikjer našla prav koga, ki bi se z neplodnostjo ukvarjal. Je refleksna masaža po mojem že tudi neki. Karmen izvaja čist drugačno, kot drugje, je prav za to prirejena. Kaj pa je pravzaprav pri vaju problem? Sem pozabila user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.7.2008 12:38:46   
Erin
sayuri sporoča:

Filip je danes postal bratec. Od 10:29 se je v Po rodila Zara (2490g, 48 cm) ob 10:31 pa Lovro (2600g, 49 cm) Vsi trije smo ok.

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.7.2008 12:41:12   
mismis
Abra
midva imava problem z vgezditvijo. Samo to, celice se vedno lepo oplodijo, veliko jih, tako da imam zamrznjenčke (v obeh postopkih do sedaj).  Ali ni refleksna masaža bolj za kvaliteto celic, namreč jaz imam vedno blastociste.

V zadnjem postopku sem se lepo držala tistih navodil pred in po ET-jem, nobene kave, alkohola, samo zdrava prehrana, pa se kljub temu ni vgnezdilo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.7.2008 12:45:12   
nokes
babuške, kako lep dan, a ne??

sonček, lepo in super, da je vse ok! 

abra, kaj ne poslušaš? saj smo ti rekle, da bo vse ok!!!

(Naj mi nikoli nobena tega ne napiše!!!)user posted image user posted image

sayuri, seveda nestrpno čakamo na noviceuser posted image user posted image UF, ŽE PRIŠLE, ČESTITAMO!!!

grethy, kako pikice in nov domek??

mišmiš sem prepoznala takoj, sem jo imela na sumu že iz UZjev! pa sem jo pocukala za rokav, no, če bi ga imela. user posted image  vam povem, če bi dr.d. imel očala, bi se mu danes sigurno zarosila ob pogledu na mišmiškin dekolte!

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.7.2008 12:47:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri sporoča:

Filip je danes postal bratec. Od 10:29 se je v Po rodila Zara (2490g, 48 cm) ob 10:31 pa Lovro (2600g, 49 cm) Vsi trije smo ok.

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri BRAVO ZA Lovrota in Zaro, pa seveda čestitke tebi, očiju in Filipuuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.7.2008 12:48:06   
nokes
AJA, POZABLA NAPISAT:

moj bhcg je 3318, so se sestre in zdravnica v leonišču nekaj muzale!!! user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.7.2008 12:49:39   
mismis
Nokes, čestitke za BHCG user posted image user posted image user posted image

ja, sestre so se muzale, da imaš dva, sicer pa mi to že tako vemo, glede na vse tvoje slabosti.

Lepo te je bilo spoznati, naslednjič pa, ko bomo kakšno kavo zastavile, se nam pa le priduži.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.7.2008 12:53:31   
Abra
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam! Zara in Lovro sta pa res prava korenjaka! Lepo se cartajte!
Erin, tebi pa hvala, ker nas tko lepo obveščaš user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.7.2008 13:04:49   
Abra
Mišmiš, RM ni samo za celice. Ti lepo tudi pripravi maternico, če ta ni dobro prekrvavljena, je manj šans za vgnezditev. Jaz sem tudi imela vedno lepe blastociste, pa zamrznjenčke, pa ni blo nič. Dokler nisem aspirina vzela. Zdaj na koncu je bla pa samo ena blastocista ... mogoče se spomniš, sem kar neki bentila nad akupunkturo, da je pa tokrat vse slabše. Očitno se je vse koncentriralo na eno celico, pa na idealne pogoje za vgnezditev. Kar je več celic, je samo balast. Tisti seznam pa je bolj za celice, Hope pa itak pravi, da ni dovolj, če se samo med postopkom tega držimo. Spraševala sem, zakaj si v ivf. Je nepojasnjena ali kaj drugega. Če je to, je mogoče tudi Pikovitina Agata pravi naslov. Pred parimi meseci sem se tuki z eno punco pogovarjala, ki je imela isto, kot jaz - nepojasnjeno in ji je Reš priporočil IVF, pa sa šla prej še do Agate in je bla takoj noseča user posted image ugotovila je, da ima premalo prekrvavljeno maternico, dala neke čajčke in je ratalo takoj. Lahko, da je sreča, lahko pa je pomagalo...

Nokes user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image mi tko že vemo, sestre pa še ugibajo user posted image A ni super, danes je naša Sayuri rodila dvojčke, ti pa pravkar zvedela user posted image

Še Rubin čakamo! Zvezdica ima pa itak super novice user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.7.2008 13:06:38   
gigi1

sayuri sporoča:

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.7.2008 13:07:31   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

AJA, POZABLA NAPISAT:

moj bhcg je 3318, so se sestre in zdravnica v leonišču nekaj muzale!!! user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.7.2008 13:07:38   
mismis
Abra, ja pri nama je nepojasnjena neplodnosti.

Sem pa v tem postopku tudi jaz jemala aspirin, pa pred ET pila čaj iz malinovih listov.
Mogoče bo pa res potrebno iti še do Agate...

Drugače se pa spomnim tvojega bemtenja, seveda zato sem bila toliko bolj vesela, ker ti je uspelo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.7.2008 13:12:46   
hedviga
Sayuri, čestitke za korenjaka!! user posted image user posted image

Abra super tale tvoja NS!! Upam, da bo sedaj vsaj do neke mere tvojih skrbi konec!

Nokes to je pa HCG za tri, ne samo za dva!!!user posted image user posted image

Piške miške, jaz sem imela danes spet na sporedu "poceni" tolaženje, da lažje čakam. Samo da me danes ni tolk potolažilo kot prejšnjič.
Sem bila na Adria...kjer smo že na ti user posted image .
Imam danes b hcg 57022.
Kar je lepa številka, ampak matematika mi pa ni več všeč.
Bla sem prvič 14 dni nazaj: 532,8
7 dni nazaj:7563
Do prejšnjega petka se je podvojil še celo na manj kot na dva dni, od prejšnjega petka do danes pa ne več, ampak na dva dni in pol (povprečno).
Mislim, sej vem da kompliciram, bi blo bolš če ne bi šla, ampak... no pa mam tolažbo...k.urc! Upam, da bo vse ok, zdej se mi bo do srede še bolj vleklo....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.7.2008 13:16:32   
gigi1
Hedi ti blondika moja user posted image  user posted image  user posted image . Bhcg se po določenem času neha podvajat in začne padat. Poglej une tabele. Nehaj paničariti PLS!!! Objemčka in lupčka ker sem te malo sqrcala

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.7.2008 13:18:25   
Abra
Mišmiš, al pa do Karmen. Pol boš že na isti terapiji, kot jaz user posted image Pija je pri zamrznjenčkih tut k Karmen hodila, sicer tudi zdej nazadnje, a manjkrat. Masaža je meni vseeno bolj ok, kot kuhanje in pitje kakega nagravžnega čaja. Sranje je ta nepojasnjena neplodnost. Neki bo s to prekrvavitvijo, po kitajski medicini naj bi se z leti prekrvavitev v rodilih manjšala in preusmerjala na druge organe, ki so pomembni za življenje. Pa to ne pomeni, da pri 40, lahko že pred 30-tim ... baje pa tut trampolin pomaga. Tudi to je baje Agata priporočila user posted image če imaš velik vrt, si ga kar umisli, pol bojo pa itak otročki gor uživali. Moj nečak ima 4metrskega in je prav super, je pa predaleč, da bi jaz redno tam uživala user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.7.2008 13:20:49   
sapi
abra hvala bom sedaj še mojega v pogon spravila ... sedaj bom mojo G vse lepo sprašala in se bova potem odločili kako in kaj ... tudi jaz predvidevam povečanje doze, ampak me je strah, da ne bodo potem prazni folikli ali nekvalitetne celice ... bomo videli kako se bomo dogovorili ... sem pa dobila datum za dr. ribič šele 21.10., samoplačniško ne bi bilo nič prej tako, da bom šla v postopek novembra grooooozzzzaaa ... grem v boj za kake veze upam, da mi uspe ...
majc še mi spomin dela user posted image ... uživajta na morju ... saj se zagotovo še kaj beremo, a ne ... veš tudi meni je hudo zate, držim pesti za naslednji postopek takrat nama uspe-zagotovo ...
sayuri čestitke za tvoj parček user posted image user posted image user posted image ...
nokes saj ne, da bi te strašila ampak, da niso slučajno trije user posted image ...
mismis super za napotnico ... uh to boš hitro svoje otročke dobila ...
hedi to je čisto ok ...
Rubi kako si ...

sapi

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.7.2008 13:21:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Erin, tebi pa hvala, ker nas tko lepo obveščaš user posted image

Ni blema user posted image Mala malca...z veseljem...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.7.2008 13:26:00   
GITA14
sayuri čestitkeuser posted image  čestitke tudi bratecu in očiju

nokes lep rezultat si prnesla menda kar dupli bravoooouser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.7.2008 13:26:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

AJA, POZABLA NAPISAT:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nokes,saj se imajo za kajuser posted image ,bosta user posted image user posted image .Pa čestitke mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
11.7.2008 13:27:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

sayuri sporoča:

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image  Sayuri

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
11.7.2008 13:28:32   
pikovit
user posted image Hedi moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?