|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
9.7.2008 15:04:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

ha, ha, ha  user posted image  a vidiš spredaj tisti kabel al žice, ki niso zumirane? sem do zdaj mislila, da ima špegle odložene

se mi je zdelo, da boš na kaj takega pomislila,

mogoče pa ti rabiš očalauser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.7.2008 15:08:32   
nokes
uuuu, mišmiš, a boš v petek na leonišču, pol pa te lahko najdem user posted image

iščem eno brez očal, v majci z dekoltejem, z ali brez modrca, ki zgleda sam jebozovnouser posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.7.2008 15:11:14   
mismis

uuuu, mišmiš, a boš v petek na leonišču, pol pa te lahko najdem user posted image

iščem eno brez očal, v majci z dekoltejem, z ali brez modrca, ki zgleda sam jebozovnouser posted image user posted image user posted image

seveda bom v petek v Leonišču, ker grem k dr. D po napotnico za ET pingvinov in še napotnico za labrotorij, da me malo pregledajo, da nimam kakšne spolne bolezni. Sicer mi še ni potekla, ampak mi po konec leta, pa želim imeti vse pripravljeno

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.7.2008 15:12:06   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  me pol ure ni, pa se sam neumnosti menite user posted image  bomo tole temo prehitro zapolnile user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.7.2008 15:12:07   
mismis
ojla Gita14

a si kaj živčna, ker greš jutri po otroke?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.7.2008 15:12:44   
nokes
gita, vidim te, kaj treme pred jutrišnjim dnem?? user posted image

miška, mam očala in leče user posted image , sam dioptrija me zgleda j**euser posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.7.2008 15:13:37   
mismis

miška, mam očala in leče user posted image , sam dioptrija me zgleda j**euser posted image

ja ja, je že dobro iti  vsaj 1x na dve leti malo okulista pogledati. No to mene zdaj čaka

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.7.2008 15:16:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ja ja, je že dobro iti  vsaj 1x na dve leti malo okulista pogledati. No to mene zdaj čaka

sploh, če je jebozoven okulist user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.7.2008 15:17:50   
GITA14
miš miš
niti ne, kar bo pa bo nimamo kej, saj veš me ko smo stare borke tle gor nismo več tolk neučakane-no saj js ne, želja je še vedno sam ni več tiste nervoze saj psihično se več tolk ne obremenjujem, drugače mi je pa najhujše od vseh bolečin kar jih tuki prestaneš čakanje na test, če ga seveda dočakaš, kar se meni še ni zgodilo, to mi je pa nenormalno mučenje same sebe.
lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 884
9.7.2008 15:18:32   
nokes
čuj, a sem gigico čist zrinla iz debate?? GIIIIIGIIII, GIIIIGIIII !!!

a tebi pa dr.V nič spanca ne polepša?? no, priznaj!

ledenka, neumnosti?? ja, kak pa naj otroke nardimo?user posted image

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 885
9.7.2008 15:22:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sploh, če je jebozoven okulist user posted image user posted image user posted image  

še ne vem, vsake dve leti drugega iščem, ker še noben do sedaj ni bil jebozoven

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
9.7.2008 15:23:34   
mismis
Gita

ja se kar strinjam s tabo, jaz tudi nisem bila živčna pred ET,
ampak čakanje na test, me pa ubija.

In tudi jaz še nikoli nisem zagledala magičnega plusa, žal...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 887
9.7.2008 15:23:44   
gigi1
Noki nič me nisi zrinla. Mi je računalnik kar zmrznu od Miškine jebozovne majčke user posted image . Sem ga mogla resetirat. In ne jst na dr.Vja ne tripam v tem smislu. Mi je fejst, ker mu zaupam in me pomirja, me pa kot moški ne zanima user posted image

Gita bo ratalo! Mora! Upam, da kar zdaj. A so ti kaj terapijo spreminjali, pa morda dali omenjeni medrol?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.7.2008 15:34:50 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.7.2008 15:25:31   
ledenka

še ne vem, vsake dve leti drugega iščem, ker še noben do sedaj ni bil jebozoven

če bom kakega našla, ga bom vsekakor priporočila user posted image user posted image user posted image  sem mela do zdaj same ženske za okulistke user posted image

nokes, pa mi itak NE delamo otrok... nam jih v laboratoriju skup zmešajo user posted image user posted image user posted image   čeprav po moje pomaga, če maš med ET kake hecne misli, se jajčece kar vgnezdi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.7.2008 15:26:40   
mismis

nokes, pa mi itak NE delamo otrok... nam jih v laboratoriju skup zmešajo user posted image user posted image user posted image   čeprav po moje pomaga, če maš med ET kake hecne misli, se jajčece kar vgnezdi user posted image user posted image user posted image  

pa si ti sigurna v to, jaz imam skoz neke hecne pa pohotne misli, pa nobene vgnezditve

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.7.2008 15:28:12   
ledenka

pa si ti sigurna v to, jaz imam skoz neke hecne pa pohotne misli, pa nobene vgnezditve

ah, ta teorija spada med tiste, da morš po seksu noge gor držat, da rata user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.7.2008 15:28:45   
ledenka
žižek, a tvojemu kompu škodi pohota user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.7.2008 15:29:40   
gigi1

Jst med ET sicer ne. Mi ga je delal Zorn user posted image
Ampak, če misliš kako tisto govoričenje, "če je dober sek:)s, če si sproščena...pol rata.." Nevemkokrat v lajfu sem že dobro sek:)sala pa nič user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.7.2008 15:29:58   
mismis

ah, ta teorija spada med tiste, da morš po seksu noge gor držat, da rata user posted image  

a ja, nisem brala te knjige, jaz špilam uno teorijo, da naš seksa z mano v batovcih, da bova imela pobče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.7.2008 15:31:38   
mismis
nč bejbike, jaz vas sedaj zapuščam, grem domov

popoldne pa tako obisk dobim, tako da se tipkamo proti večeru

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.7.2008 15:32:22   
gigi1

žižek, a tvojemu kompu škodi pohota user posted image user posted image user posted image  

HAHHAAHA Zna bit! Sem pa na trnutek opazila našo Hedi, pa je pol zginla, ko je komp zmrznu. Lahk, da je mela tud ona prste vmes user posted image
dans se je že 2x pojavla pa brez besed zginla user posted image . kaj je s to dečvo?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.7.2008 15:39:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

HAHHAAHA Zna bit! Sem pa na trnutek opazila našo Hedi, pa je pol zginla, ko je komp zmrznu. Lahk, da je mela tud ona prste vmes user posted image
dans se je že 2x pojavla pa brez besed zginla user posted image . kaj je s to dečvo?

po moje ji je prevroče, pa se ji ne da pisat user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.7.2008 15:43:54   
gigi1
A teb je vroče? Men se pa dans sploh ne zdi...
Al te je pa Miška skurla user posted image  user posted image  user posted image .

Kar se mene tiče sem v takem stanju, da tud na nazga Brad Pitta v moji pojstli ne trznem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.7.2008 15:48:10   
ledenka
mi je vroče, ja, komaj čakam, da grem domov in se sezujem... pa zdi se mi, da ful smrdim user posted image  sem pa res tanko oblečena, edino sandalčki bi lahko bili še bolj odprti user posted image user posted image user posted image  klima pa mi itak laufa na full user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.7.2008 16:24:38   
sapi
So mi potrdili kar sem že vedela takoj, ko sem začutila močne bolečine kot pri vsaki M, moji pikici nista ostali pri meni ... torej jeseni v nove boje ... jutri takoj pokličem na GK, da se dogovorim za naprej ...

sapi

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?