Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:18:44
|
|
|
|
gigi1
|
Sapi kaj pa če bi v Adrialab skočila na krvnega? Ta ti bo ziher pokazal, pa še po BHCG boš mal ugotovila kaj se dogaja.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.7.2008 14:20:04 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:21:07
|
|
|
|
gigi1
|
Miška a tebi so do zdej vedno samo po eno pikico dali?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:21:40
|
|
|
|
sapi
|
gigi točno to sem razmišljala ... kdaj pa jutri zjutraj odprejo, bom skočila do tja pred službo ... sapi
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:23:27
|
|
|
|
gigi1
|
7.30-15.00 Tle maš link kje so in telefone http://si.synlab.de/podatki.html
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:25:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška a tebi so do zdej vedno samo po eno pikico dali? Ne, v 1. postopku so mi dali dve, ki se nista prijeli, nato smo šli po zamrznjenčke, pa je od dveh preživel odmznitev samo eden. Sedaj v 2. postopku so mi pa dali samo eno... Bom pa v petek prašala dr. D, kaj lahko naredimše za vgnezditev, glede na to, da dobim vedno blastociste pa se nikoli ne prime. Pa malo ga bom o Medrolu prašala, samo moram še mojo jebozovno majčko speglat, da bo tudi on imel kaj od tega, da se pogovarja z mano. Mogoče mi bo pa šel tako bolje na roko...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:25:45
|
|
|
|
gigi1
|
Zjutri je baje kar gužva. Če lahko, kar takoj skoči. Odvisno kje si, ampak časa je še kar dovolj.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:27:16
|
|
|
|
sapi
|
Nekaj sitnarijo, da moram biti tešča ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:28:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška a tebi so do zdej vedno samo po eno pikico dali? Ne, v 1. postopku so mi dali dve, ki se nista prijeli, nato smo šli po zamrznjenčke, pa je od dveh preživel odmznitev samo eden. Sedaj v 2. postopku so mi pa dali samo eno... Bom pa v petek prašala dr. D, kaj lahko naredimše za vgnezditev, glede na to, da dobim vedno blastociste pa se nikoli ne prime. Pa malo ga bom o Medrolu prašala, samo moram še mojo jebozovno majčko speglat, da bo tudi on imel kaj od tega, da se pogovarja z mano. Mogoče mi bo pa šel tako bolje na roko... A ta oranžno? Pazi, da ti ne bo samo šel na roko. Mu lahk roka še kam zaide No resno! Držim pesti, da se dobro zmeniš.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:29:11
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Nekaj sitnarijo, da moram biti tešča ... NI RES!¨Ne rabiš za Bhcg. Kar šibaj! Mogoče jim nisi povedala zakaj
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.7.2008 14:30:14 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:31:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška a tebi so do zdej vedno samo po eno pikico dali? Ne, v 1. postopku so mi dali dve, ki se nista prijeli, nato smo šli po zamrznjenčke, pa je od dveh preživel odmznitev samo eden. Sedaj v 2. postopku so mi pa dali samo eno... Bom pa v petek prašala dr. D, kaj lahko naredimše za vgnezditev, glede na to, da dobim vedno blastociste pa se nikoli ne prime. Pa malo ga bom o Medrolu prašala, samo moram še mojo jebozovno majčko speglat, da bo tudi on imel kaj od tega, da se pogovarja z mano. Mogoče mi bo pa šel tako bolje na roko... A ta oranžno? Pazi, da ti ne bo samo šel na roko. Mu lahk roka še kam zaide No resno! Držim pesti, da se dobro zmeniš. ne ta olivno zeleno, z golim hrbtom, tisto k je moj zadnjič prašal, če imam sploh moderc gor
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:35:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne ta olivno zeleno, z golim hrbtom, tisto k je moj zadnjič prašal, če imam sploh moderc gor A pol bo v petek tkole?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.7.2008 14:36:37 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:37:29
|
|
|
|
gigi1
|
Pismu se zatipkavam dans. Morm skoz neki popravljat. Se vidi, da sem na tabletih.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:37:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne ta olivno zeleno, z golim hrbtom, tisto k je moj zadnjič prašal, če imam sploh moderc gor A pol bo v petek tkole? približno, čeprav dr. D nima očal mogoče mu pa jaz lahko moja sončna posodim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:41:29
|
|
|
|
gigi1
|
Sem najprej hotla rečt a tkole? Pol mi je pa ta bil preveč Fredi Milerju podoben
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:44:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sem najprej hotla rečt a tkole? Pol mi je pa ta bil preveč Fredi Milerju podoben pa še res mu je
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:48:10
|
|
|
|
nokes
|
daaan, nekajkrat sem že poskušala napisat današnji post, pa me vedno nekaj zmoti... sapi, šibaj v adrialab, da se potolažiš, jaz pa ti pošiljam mlinčka, kako sem vesela, da si se oglasila. vidim, da si že boljše, bravo!!! seveda se srečamo! vsem, ki ste mi čestitale, se res iz srca zahvaljujem, gigi in mišmiš pa prosim, da naj upoštevata, da mamo tule eni abstinenco že od punkcije in meni jajčniki delajo salte, ko berem vajine razvratne in pohotne poste. globok dekolte, pa rokca kam uide...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:49:33
|
|
|
|
nokes
|
približno, čeprav dr. D nima očal nima očal?? kam sem ga te gledala?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:51:54
|
|
|
|
gigi1
|
O naša nosečka se je oglasila Noki jaz tud še vedno abstiniram. Zato me pa Miška z veseljem kuri , jaz pa ne morem ostati dolžna
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:53:42
|
|
|
|
mismis
|
Žal mismis kuri vsakega koga stigne (torej tistega, ki mu ne uspe ubežati). Sem nekako biseksualni kurjač
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:54:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes približno, čeprav dr. D nima očal nima očal?? kam sem ga te gledala? Noki, jaz res ne vem kam si ti gledala dr. D, ampak on 100% nima očal. Jaz že vem, se v zadnje pol leta kar pogosto srečujeva
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:59:03
|
|
|
|
gigi1
|
No na tej sliki jih def. nima
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:00:43
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: nokes približno, čeprav dr. D nima očal nima očal?? kam sem ga te gledala? Noki, jaz res ne vem kam si ti gledala dr. D, ampak on 100% nima očal. Jaz že vem, se v zadnje pol leta kar pogosto srečujeva ja, jst tud, zadnje pol leta sva mela zmenjeno vsak mesec, pa še z mojim se je nekaj dobival , da nima očal?? hmmmm. niti za čitat? glede na leta, mislim... a si ga vidla kdaj v civilu?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:01:06
|
|
|
|
mismis
|
Nima, nima dr. D očal, mismis to že ve. Lahko, da ima leče, ampak očal pa sigurno ne. Spomnil sem se, kaj pa če bi jaz dal v petek še leče notri? Potem ne bi več zgledala jebozovno inteligentno, temveč samo jebozovno
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:02:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: nokes približno, čeprav dr. D nima očal nima očal?? kam sem ga te gledala? Noki, jaz res ne vem kam si ti gledala dr. D, ampak on 100% nima očal. Jaz že vem, se v zadnje pol leta kar pogosto srečujeva ja, jst tud, zadnje pol leta sva mela zmenjeno vsak mesec, pa še z mojim se je nekaj dobival , da nima očal?? hmmmm. niti za čitat? glede na leta, mislim... a si ga vidla kdaj v civilu? jap, ene parkrat na GK LJ, pa 1x sem ga srečala tudi z ženo (recimo da je) v leclercu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 15:03:29
|
|
|
|
nokes
|
ha, ha, ha a vidiš spredaj tisti kabel al žice, ki niso zumirane? sem do zdaj mislila, da ima špegle odložene
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?