Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 12:55:06
|
|
|
|
gigi1
|
HAHAHAA Miška, ti pa res bobu bob rečeš . Saj je prav tako! Zato te imam jaz takooo rada Ja, res imaš Colina v mezimcu. A ni to edina njegova vloga z dolgimi lasmi?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 12:55:41
|
|
|
|
ledenka
|
mišmiš, Žuliettka je bolj konkretna kot Žustinca, ki je po Žulietki precej dolgočasna žižek, sej bi menjala... pa še ne vem, kaj bi drugega počela do penzije se bom ziher česa spomnila flirt požene kri po žilah
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:03:06
|
|
|
|
pikovit
|
Regle,reglaste sem videla žalostno novičko od naše Špelke. Pa kje je pravica Noki čestitke
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:03:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 HAHAHAA Miška, ti pa res bobu bob rečeš . Saj je prav tako! Zato te imam jaz takooo rada Ja, res imaš Colina v mezimcu. A ni to edina njegova vloga z dolgimi lasmi? Ko sem to prvič polovnemu rekla, je dečko kar prebledel, pa se vprašanje sploh ni nanašalo na se:)ks, ali se je pa mogoče v šali. Ne to ni edina Colinova vloga z dolgimi lasmi, jih je imel tudi v Valmontu, to je film, ki govori o nevarnih razmerjih, to je predhodnik unga filma, ki ga je kasneje John Malkovich posnel
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:06:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ko sem to prvič polovnemu rekla, je dečko kar prebledel, pa se vprašanje sploh ni nanašalo na se:)ks, ali se je pa mogoče v šali. kaj pa si mu rekla? mal tko na pol spremljam pikovitka si že vstala?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:07:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ko sem to prvič polovnemu rekla, je dečko kar prebledel, pa se vprašanje sploh ni nanašalo na se:)ks, ali se je pa mogoče v šali. kaj pa si mu rekla? mal tko na pol spremljam pikovitka si že vstala? :Če ti ne, pa kater' drug..."
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:10:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ko sem to prvič polovnemu rekla, je dečko kar prebledel, pa se vprašanje sploh ni nanašalo na se:)ks, ali se je pa mogoče v šali. kaj pa si mu rekla? mal tko na pol spremljam pikovitka si že vstala? :Če ti ne, pa kater' drug..." ajoj!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:16:12
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit pa dobro gdje si ti? zadnje čase se nas kar izogibaš
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:25:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ne to ni edina Colinova vloga z dolgimi lasmi, jih je imel tudi v Valmontu, to je film, ki govori o nevarnih razmerjih, to je predhodnik unga filma, ki ga je kasneje John Malkovich posnel No, tega pa nisem gledala. More bit fejst. Men je bil Malkovich hudo sek:)si v tej vlogi. Kje ti te filme dol vlečeš???
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:36:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ne to ni edina Colinova vloga z dolgimi lasmi, jih je imel tudi v Valmontu, to je film, ki govori o nevarnih razmerjih, to je predhodnik unga filma, ki ga je kasneje John Malkovich posnel No, tega pa nisem gledala. More bit fejst. Men je bil Malkovich hudo sek:)si v tej vlogi. Kje ti te filme dol vlečeš??? sem napisal na z.s evo fotke iz Valmonta, v Colinovem 29. letu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:40:19
|
|
|
|
ledenka
|
fotke ni ni mišmiš je Colina pojedla
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:42:27
|
|
|
|
gigi1
|
Men je tale iz tega filma bolj zanimiva
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:42:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka fotke ni ni mišmiš je Colina pojedla ne ampak zase obdržala pod kovtrom nimam pojma zakaj ne da fotke, meni jo v predogledu full lepo pokaže
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:43:31
|
|
|
|
mismis
|
Žiži, ja tukaj jo kuri in ker se ona norca dela iz njega, jo prevrne z banjo vred
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:46:27
|
|
|
|
gigi1
|
Koga pa Beningova igra v tem filmu? Upam, da ne zlobne markize?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:47:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Koga pa Beningova igra v tem filmu? Upam, da ne zlobne markize? drži točno to, pa da veš, da ji je vloga pisana na kožo, po mojem mnenju jo perfektno odigra
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:48:08
|
|
|
|
gigi1
|
Zanimivo. Ona je drugače tako mila, nežna...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:51:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zanimivo. Ona je drugače tako mila, nežna... že mogoče, ampak ta mila, nežna je ujela Warrena Beatty (neki tacga) zapriseženega samca. Sicer pa poglej na sliko, kako ga provocira, tisti ki je gledal film ve, da ta njen nasmeh pomeni: "Vem, da me hočeš, berem ti v očeh. Ampak mali, adijo si, jaz se samo igram s tabo."
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:56:16
|
|
|
|
sapi
|
No danes je 10 dan in še vedno me močno boli, utrogestan pa je iztekel ven malo obarvan ... za vsak slučaj danes, ko pridem domov delam test ... sem za nazaj pomislila in, ko mi je test prvič pokazal + nisem imela nobenih bolečin, kljub temu, da mi potem ni bilo usojeno ... mislim, da je to, to ... sapi
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:57:25
|
|
|
|
gigi1
|
No ona je pa meni dama Ja mislim, da ga je ujela v filmu Bugsy ali kasneje v Love affair. Ta tadrug je bil meni ful simpatičen. Mah zgleda mam še mal teh hormonov v seb. So mi osladni filmi še kar simpatični
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 13:58:55
|
|
|
|
mismis
|
Sapi počakaj s testom do jutri zjutraj, mogoče se ne bo ulilo, če pa se bo že, ga pa delaj v vsakem primeru, ker tebi so vstavili dva, mogoče se je vsaj eden obdržal.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:00:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No ona je pa meni dama Ja mislim, da ga je ujela v filmu Bugsy ali kasneje v Love affair. Ta tadrug je bil meni ful simpatičen. Mah zgleda mam še mal teh hormonov v seb. So mi osladni filmi še kar simpatični Žiži, sej je dama, zato pa je ravno prava za to vlogo, kajti markiza je bila kljub vsemu velika dama, čeprav žleht
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:00:28
|
|
|
|
gigi1
|
Sapi saj veš, da to še nič ne pomeni! Sploh si pa dobila 2 pikici. Lahko, da se ena poslavlja.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:01:39
|
|
|
|
gigi1
|
Miška, dans sem pa jst papiga
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 9.7.2008 14:02:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška, dans sem pa jst papiga ma ja brži sam i spretniji
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?