Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:02:29
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis ja temu se pa reče prijateljstvo .Ne samo hvaljenje ampak kritika.In to je pravi frend.Človek,ki zna povedat,brez olepšav,ampak tako kot je.Na začetku je šok,ampak sprejmeš to kot dobro.Še bolje,pa je sprejet kritiko,le tako si lahko boljši. BTW Avon je prišel zate.Jutri se lahko kaj oglasim.Grem po Lučke k tebi Sapi matr,matr,matr. Besna kot ris.Pa žalostna tud.Lubica en BIG HUG zate.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:06:58
|
|
|
|
mismis
|
still awake, jap tega mojga frienfa mam rada k' pri norcih, imava korenine tja daleč v leto 1992. ju3 se slišiva glede AvonA (to bilo je zanalašč) a veš, da tudi tebe pogrešam??? sej zato te pa skoz tle gor kličem
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:10:23
|
|
|
|
pikovit
|
O Mišek si še gor
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:11:05
|
|
|
|
pikovit
|
Tud mene nekaj melanholija daje
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:12:36
|
|
|
|
mismis
|
mismis je gor in gre spati, rahlo hajnsko opijen in poln drobnih doživetij in poln ljubezni do dotične osebe... ju3 je služba
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:13:00
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a veš, da tudi tebe pogrešam??? sej zato te pa skoz tle gor kličem Evo mene.In kontra.Sam klinc tole čuvanje ti kar dost cajta vzame.Pol pa da še kaj nardiš....Qrc
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:13:39
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit sej bo bolje, kmalu greš na dopust
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:13:59
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis mismis je gor in gre spati, rahlo hajnsko opijen in poln drobnih doživetij in poln ljubezni do dotične osebe... ju3 je služba Nočka in prijetne sanje ti želim.Te jutr pokličem,ko se bom vrtela po tvojem becirku.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:14:28
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit sej bo bolje, kmalu greš na dopust To pa že komaj čakam
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:15:38
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit nočka, te jest ju3 pokličem, preden grem domov... zvečer mi je naš obljubil specialno srečannje z njim in polovnim...threesome that the way i like it, a ha
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:16:08
|
|
|
|
pikovit
|
Mišek ti moram povedat,da sem bila včeraj v M centru in kupila Hajnije,pa zraven dobila še neko malo hladilno torbo.Ravno 12 kom. jih gre not
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:17:22
|
|
|
|
pikovit
|
Velja,drugače pa v petek ali soboto.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:19:53
|
|
|
|
pikovit
|
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 0:34:13
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis ena zate: Prijatelji so kot angeli,ki nas dvigajo ko naša krila pozabijo leteti.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 6:57:13
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro bejbike Danes bo pa lepši dan Mam dober filing . Sem tudi bolje. Bolečina je skoraj šla. Danes grem v službico. Četrtek, 10.07. Tadeja81 - NS Pinki36 -NS Punčke drage navijamo! Dobro opravite danes! Gita naj dobro opravijo, da se pikicam tako dopade, da bodo ostale še skor 9 mesecev Tadeja, Pinki vama pa, da je vse OK z vajinima pikicama. Da se lepo razvijata in rasteta in, da je vse tipi topi. Pinki naj se slabosti nehajo in se nam lahko spet pridružiš. Miška lepo je imeti takega prijatelja. Zgleda si končno dala iz sebe tisto kar te je tiščalo nekje v zadnjem kotičku duše. Zdej si pa res poripravljena za nove borbe Pikovitek verjamem, da te otročki zmatrajo. Vseeno te pogrešamo Hedi moja najljubša čarovnica. Upam, da boš danes bolj raspoložena. Sapi danes je nov dan. Upam, da ti je vsaj malo lažje. Boš povedala kaj se je včeraj zgodilo. Julija včeraj sem te videla. Kako si? Zorica se nič ne oglasiš. kako si ti? Še vedno ne vemo kdaj imaš UZ. Noki jutro! Kako si danes? Ajsi upam, da ti danes ne bo (pre)vroče. Pa naj se kakšen vsaj na pol grehavreden sprehodi mimo pisarne, da malo popestri dan Rubin še vedno upam in mislim nate. Petek je že jutri in si bomo potem oddahnile. Tako ali drugače. En dan optrimizma pa nikomur ni škodil . Abrica, Zvezdica upam da sta brez izcedkov. Še melo pa bo petek. Abra upam, da si vsaj malo oddahneš. Zvezdica ti boš pa po UZ lažje čakala na NS. Persida javi nam kako je s tabo! Netka, Rožica, Gretka močno stiskamo pestke! Dajči kako si ti? Arneja, Dejzika sta pogrešani.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 7:42:37
|
|
|
|
nokes
|
druga! jutro vsem! Gita14 - ET Tadeja81 - NS Pinki36 -NS mislim na vas in pričakujem super novice! mišmiš, vidim, da te obkrožajo sami fejst dedci!! tako je prav, le pazi jih in mazi jih , danes polovni?? gigi, ti pa v službo? pol je ponehala, super!!! jebela, babuške, grde novice šcc stran, zdaj je čas za lepše dni, boste videle sapi, kako si danes? sem mislila nate, veš!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 7:54:41
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, naša Netka mi je sporočila, da je njenega upanja žal konec. Objem zate netka. Vem, kako hudo ti je.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:08:00
|
|
|
|
gigi1
|
Netka Zdej sem pa že jezna na unga tam gor! A nas res štrafa?? Zdaj pa uradno prosim, da naj neha s tem in nas obsije s svojo naklonjenostjo. Res lepo prosim za dobre novice! Upam, da me bo uslišal
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:10:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mišek ti moram povedat,da sem bila včeraj v M centru in kupila Hajnije,pa zraven dobila še neko malo hladilno torbo.Ravno 12 kom. jih gre not poznam in imam sej veš, da sem jest Heineken freak
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:17:46
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro najprej Netka, žal mi je, da ti ni uspelo, ali imaš kaj zamrznjenčkov Žiži, ne jaz sem čisto v redu, ni bilo nič takega včeraj, da bi mi moralo biti hudo, malo sva sedela in čvekala, obujala spomine, malo me je qurcal glede polovnega itd. Ti si danes bolje, super, ampak ker greš v službo, boš danes manj tukaj gor Nokes, seveda me obkrožajo sami fejst deci, sej sem tudi jest fejst človek (samozavest serijsko ), danes pa polovni, če le ne pride kaj vmes...Bomo videli koliko bo naš zmatran, ko bo prišel domov, sej če ne danes je pa ju3 še en dan. Ledenka, kaj imaš danes tudi kakšen sestanek s 25 mladci,...slinim se, slinim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:33:14
|
|
|
|
hedviga
|
Žijo pupe... En pozdrav iz "ilegale". Ne vem, nekak se mi ne piše te dni. Pa še takele novice,no... Ne smem več tega brat, sej veste kakšna sem.. Sicer pri meni še vse ok, pod kontrolo. Sem in tja kakšen čuden špik tam spodaj, bolj na večer. Joške klasika. In včeraj mi je bilo preden sem šla spat prav konkretno slabo. Hecen je tole. Se mi zdi, da mi ne paše šele pol po en časa ko pojem. Tako da sploh ne vem pol a mi ni kul, ker sem preveč pojedla, al kej s hrano ni blo al kaj.... Mislim, kdo si je zmislil, da je to "jutranja" slabost.... Danes se bom p končno opogumila in šla l frizerju. Mam že tak narastek, da adijo pamet, fuj in fej. Po vsem kar sem uspela prebrat pa kakšne večje skrbi, da bi ne vem kaj škodilo menda ni. Pušenjak itak pike dobi, ko mu takele pišemo... Evo tolkle zaenkrat, da ne boste rekle, da vas ne maram...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:34:18
|
|
|
|
gigi1
|
Nokes ni še konec . Samo manj boli, toliko, da zdržim brez tableta (upam, da tako ostane) in ne lije več v potokih. Miška saj vem, da si ti čist OK. Vem pa tudi, da ti je dolga čveka s prijateljem prav sedla . Lepo se imej danes. Upam, da bo vaš tolk pri močeh, da se srečate s polovnim in predvsem, da opravi svojo zakonsko dolžnost Sonček še vedno nič o sebi ne napišeš. Daj povej kako si ti? Vem, da te je vse tole zelo potrlo. Upam pa, da si ti bolje.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:38:33
|
|
|
|
gigi1
|
O čiračara je prišla na obisk . Dej malo pozitivnega čaranja Veš, jih je kar nekaj, ki jim je bolj popoldan in v večernih urah slabo. Nima veze s hrano. Edino morda v toliko, da malo bolj pogosto jej, pa manjše količine. Želodec ne sme biti ne poln ne prazen. za odhod k frizerju. Boš spet lepa blondika (nisem se zatipkala!)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:45:41
|
|
|
|
nokes
|
netka, pridružujem se vsem, ki ti pošiljajo objeme in so z mislimi s teboj hedi, lepo, da si se oglasila, k frizerju kaj? se štimaš za otroke?? meni je slabo vsaki dan, včasih zjutraj, včasih popoldan, sem tudi zelo utrujena, med koz***jem in spanjem pa tipkam na RR , a se ne pustim, če sem doma, je najhuje, zato bezlam okoli... vpr. a dobimo bolniško do UZja? sem prav nekje prebrala? ker res ne vem kaj bom počela
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 8:49:43
|
|
|
|
gigi1
|
Noki dobila drugo * Pridna klepetuljca Ja, dobiš bolniško od testa do UZja. Dajo ti en listek., z njim greš do os. dr., ki ti napiše rp. za buscopan, dabroston in bolniško.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.7.2008 8:50:03 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?