Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:46:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra i'm back, saj veš, da mam kar velik obseg pljuč, pa ga hitro potegnem
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:46:36
|
|
|
|
sonček33
|
shuka - mava iste misli
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:46:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis da ponovim vprašanje, kaj je 33o ml, za mismis, a sploh veš koliko večkrat je treba vstati in iti do hladilnika. Klinc** pa tak Heineken festival A si zrihtala avto danes? aaa, za tebe bo pol kar zirafa avta nisem zrihtala, je moj sel na sl. pot. sem se (spet!) prenarocila za cetrtek, bom sla kar ob 7h, itak grem k Reskotu takrat si takrat se na sihtu al se ne, ker kavo bom rabla Ajis, ob 7h še nisem v službi, jaz pridem tam nekje okoli 8. ure, žal... sej bom kar tam pocakala, da mi avtek porihtajo kako urco do dve bo trajalo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:47:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra Al gre enga potegnit ENGA gre ENMU potegnt
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:47:57
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra i'm back, saj veš, da mam kar velik obseg pljuč, pa ga hitro potegnem , blagor tvojmu, ti si pomoje fenomen, tvoj tud fuzbala ne zamudi k si ekspresna med reklamami, dej sam ne tega okol razglašat, da nau mel tvoj konkurenco
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:48:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 MISMIS samo ta je boljši, ne da? ma ja, tudi tega se ne bi branila, ampak žal Colin ima prvo mesto v mojih seks:)ualnih fantazijah Ampak to je dobro, ta ostane tebi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:48:25
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 shuka - mava iste misli Sej drgač si ne morš tega mislt
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:48:48
|
|
|
|
gigi1
|
Miška a tkole
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:49:50
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek ne samo tkole - namesto čika je Colin
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:49:52
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja nehi že slike iskat pa kakšno reč z nami
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:50:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška a tkole jap Žiži, takole sem enga enmu potegnila a veš, da polušam v Đoleta
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:50:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Žižek ne samo tkole - namesto čika je Colin da bar, da bar...samo u mojim snovima
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:50:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra i'm back, saj veš, da mam kar velik obseg pljuč, pa ga hitro potegnem , blagor tvojmu, ti si pomoje fenomen, tvoj tud fuzbala ne zamudi k si ekspresna med reklamami, dej sam ne tega okol razglašat, da nau mel tvoj konkurenco ma kaj med reklamami, tacajt, ko majo kratko prekinitev, vse opravi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:51:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja nehi že slike iskat pa kakšno reč z nami Če ga pa tak rada gledam
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:51:41
|
|
|
|
sonček33
|
mišek pa dobro i u snovima je dobro
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:52:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra i'm back, saj veš, da mam kar velik obseg pljuč, pa ga hitro potegnem , blagor tvojmu, ti si pomoje fenomen, tvoj tud fuzbala ne zamudi k si ekspresna med reklamami, dej sam ne tega okol razglašat, da nau mel tvoj konkurenco ma kaj med reklamami, tacajt, ko majo kratko prekinitev, vse opravi no, no, no naš pa ja ni tolk hiter, ne glede ne moj obseg pljuč, za takšno ekspreno zadevo bi morala še najino štango vklopiti v nočni program
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:53:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mišek pa dobro i u snovima je dobro pol pa mas mokre sanje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:53:15
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra i'm back, saj veš, da mam kar velik obseg pljuč, pa ga hitro potegnem , blagor tvojmu, ti si pomoje fenomen, tvoj tud fuzbala ne zamudi k si ekspresna med reklamami, dej sam ne tega okol razglašat, da nau mel tvoj konkurenco ma kaj med reklamami, tacajt, ko majo kratko prekinitev, vse opravi miška rulz
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:53:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška a tkole jap Žiži, takole sem enga enmu potegnila a veš, da polušam v Đoleta Jst tuuud!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:54:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mišek pa dobro i u snovima je dobro pol pa mas mokre sanje seveda, potem pa sredi noči se zbudiš, potipaš levo, pa natipaš, pa malo pomencaš, pa zašepetaš na uho, potem je pa veselička
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:54:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mišek pa dobro i u snovima je dobro kaj dobro odlično, sam da te ker hepan ne zbudi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:55:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška a tkole jap Žiži, takole sem enga enmu potegnila a veš, da polušam v Đoleta Jst tuuud! no vidiš, z Ajsi imaš skupni okus za oblekice, z mano pa za muzko, ZAKON
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:55:10
|
|
|
|
ledenka
|
mis, lahko naredis seminar, kako ekspresno opravit... in pri tem uporabit stango
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:55:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mišek pa dobro i u snovima je dobro pol pa mas mokre sanje seveda, potem pa sredi noči se zbudiš, potipaš levo, pa natipaš, pa malo pomencaš, pa zašepetaš na uho, potem je pa veselička A ti spiš na desni? Mislim, ko spiš
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:56:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mišek pa dobro i u snovima je dobro pol pa mas mokre sanje seveda, potem pa sredi noči se zbudiš, potipaš levo, pa natipaš, pa malo pomencaš, pa zašepetaš na uho, potem je pa veselička A ti spiš na desni? Mislim, ko spiš quicker z boka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?