Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:20:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ajsi, zihr je dober komad, ampak nekako imam predsodke pri komadih, katerih besedil ne razumem, meni žal melodija in besedilo tvorita celoto. Iz istega razloga ne maram tudi Erosa Ramazzottija ali pa Celine Dion, upam da razumeš ti se ne sekiraj, jaz mam mal... moskvotozja
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:21:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zdej vidiš? Je zgleda spet en unih "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" zihr Hedi spet čara. Hedi, nehaj privošči nam malo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:23:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ajsi, zihr je dober komad, ampak nekako imam predsodke pri komadih, katerih besedil ne razumem, meni žal melodija in besedilo tvorita celoto. Iz istega razloga ne maram tudi Erosa Ramazzottija ali pa Celine Dion, upam da razumeš ti se ne sekiraj, jaz mam mal... moskvotozja sej sem razumela, da ga imaš, včasih bi se z veseljem naučila vse jezike tega sveta, da bi le glasbo razumela, Ampak, veš kaj, ti se ne sekiraj GO FOR IT
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:23:56
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zdej vidiš? Je zgleda spet en unih "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" zihr Hedi spet čara. Hedi, nehaj privošči nam malo A zdej se ga vidi?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:24:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zdej vidiš? Je zgleda spet en unih "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" zihr Hedi spet čara. Hedi, nehaj privošči nam malo A zdej se ga vidi? Koga ali kaj???
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:24:52
|
|
|
|
gigi1
|
Hollowaya
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:26:08
|
|
|
|
gigi1
|
Punce dobila sem 5*
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:26:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A zdej vidiš? Je zgleda spet en unih "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" zihr Hedi spet čara. Hedi, nehaj privošči nam malo A zdej se ga vidi? ne, ne vidim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:27:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce dobila sem 5* cestitam! zdaj pa si taprava cveka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:28:23
|
|
|
|
gigi1
|
Da probam z manjšo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:28:30
|
|
|
|
ledenka
|
ugotavljam, da mam vec postov kot mis ampak clanica sem ze 3 leta pa se mal zraven
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:29:29
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce dobila sem 5* cestitam! zdaj pa si taprava cveka A ne, a ne Sem diplomo iz čvekanja dobila
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:29:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce dobila sem 5* Čestitke, zdaj si prav čvekalka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:30:05
|
|
|
|
ledenka
|
gigi zdaj se pa vidi! in ja, sicer bi ga obrila, ampak je definitivno za ponucat
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:30:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ugotavljam, da mam vec postov kot mis ampak clanica sem ze 3 leta pa se mal zraven A pol si šele zdej na okus prišla?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:30:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Da probam z manjšo no zdaj pa vidim, slinim....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:31:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ugotavljam, da mam vec postov kot mis ampak clanica sem ze 3 leta pa se mal zraven kaj to pomeni, da sem jest večja čveka kot ti, ma skoraj nemogoče
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:33:03
|
|
|
|
ledenka
|
no, jaz bi pa tegale z velikim veseljem ponucala mismis, so sam slike ob glasbeni spremljavi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:33:38
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi na SLO2 je en ruski film
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:34:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ugotavljam, da mam vec postov kot mis ampak clanica sem ze 3 leta pa se mal zraven kaj to pomeni, da sem jest večja čveka kot ti, ma skoraj nemogoče ah kjeeeeee no, sej nabirat sem zacela poste nekje lani v jeseni, v taprvi borbi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:35:31
|
|
|
|
gigi1
|
No tle je bolj od blizu Učke ma nore
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:36:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no, jaz bi pa tegale z velikim veseljem ponucala mismis, so sam slike ob glasbeni spremljavi ni slab, še vedno ima nekaj v sebi realnega, dosegljivega, nekaj o čemer lahko fantaziraš
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:36:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ugotavljam, da mam vec postov kot mis ampak clanica sem ze 3 leta pa se mal zraven kaj to pomeni, da sem jest večja čveka kot ti, ma skoraj nemogoče ah kjeeeeee no, sej nabirat sem zacela poste nekje lani v jeseni, v taprvi borbi sej jest tudi novembra, ampak ti sodeluješ v dveh temah, jaz pa samo v tej
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:38:18
|
|
|
|
blanč
|
Punce, men gre slabo. Od inekcij sem že čist plava, hormoni mi udarjajo na živce in mi gre vse narobe v službi in doma, najraje bi nehala. Mislim, da tako počutje vpliva tudi na rast foliklov in v ponedeljek ne bo uz pokazal nič Namesto, da bi pazila nase počnem ravno nasprotno, men res ni več pomoči. Jaz se od vas poslavljam, ker nočem, da se tale depresija razpase po forumu. Jaz vas mam rada in za vsako posebej bo mesto v mojih mislih ampak jaz ne zmorem več. Bodite pridne in lepo se imejte. Se po temle postu poslovim od RR in od pikic in vsega ker, kar je preveč je preveč. Ko se poberem vas spet pridem pozdravit do takrat pa lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 22:38:47
|
|
|
|
ledenka
|
a bo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?