Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:35:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Colina Firtha MISMIS Men zgleda preveč MAMIN SINEK, A NI? Sploh nobene sexy slikce ni naredu za net
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:36:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oblekco sem si pa že privoščila na dopustu, pa hudo torbico in čevlje. Rumeno! Adijo pamet to moram pa videt
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:36:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Colina Firtha MISMIS Men zgleda preveč MAMIN SINEK, A NI? Mamin sinček gor ali dol, meni je ta tip njami, neki ima v sebi, kar me vleče k njemu... gor ali dol, jest ali on, to mislim, drugače je pa daleč od maminega sinčka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:37:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Miškin sinek ja, ja seveda, temu bi z veseljem vsak večer brala pravljice za lahko noč
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:37:44
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka žiži - a ta je bil za lahko noč Če greš že spat potem ja . Love you BACK(ham)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:38:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Miškin sinek ja, ja seveda, temu bi z veseljem vsak večer brala pravljice za lahko noč
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:38:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis da ponovim vprašanje, kaj je 33o ml, za mismis, a sploh veš koliko večkrat je treba vstati in iti do hladilnika. Klinc** pa tak Heineken festival A si zrihtala avto danes? aaa, za tebe bo pol kar zirafa avta nisem zrihtala, je moj sel na sl. pot. sem se (spet!) prenarocila za cetrtek, bom sla kar ob 7h, itak grem k Reskotu takrat si takrat se na sihtu al se ne, ker kavo bom rabla
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:39:09
|
|
|
|
mismis
|
ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:39:13
|
|
|
|
sonček33
|
Kakšni so plani za jutri, bejbe? Midva greva v vipavo na piknik z avtodomom bova kr tm pol tudi prespala, pa v nedeljo še kam zavila ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:39:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oblekco sem si pa že privoščila na dopustu, pa hudo torbico in čevlje. Rumeno! Adijo pamet to moram pa videt Sej mava tako enak okus. Zih ti bo všeč. Oblekca je stil 60ta leta, gol hrbet rumeno-rjavo bela pisana. Toribica in čeveljci pa živo rumeni. Zgledam tko, kot, da bi ušla iz Briljantine
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:39:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Miškin sinek ja, ja seveda, temu bi z veseljem vsak večer brala pravljice za lahko noč a Zuliettko in Justino?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:40:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Miškin sinek ja, ja seveda, temu bi z veseljem vsak večer brala pravljice za lahko noč a Zuliettko in Justino?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:41:15
|
|
|
|
zarja1
|
Matthew....pa moj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:42:16
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:42:56
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kakšni so plani za jutri, bejbe? Midva greva v vipavo na piknik z avtodomom bova kr tm pol tudi prespala, pa v nedeljo še kam zavila ... Za čez dan še ne vem . Zvečer pa na žur A vidva imata avtodom, al sta ga najela? Midva sva šla enkrat z avtodomom na Portugalsko. Moj najljubši dopust . Če ti je kje všeč ostaneš dlje, če ti ni, greš naprej
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:43:01
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kakšni so plani za jutri, bejbe? Midva greva v vipavo na piknik z avtodomom bova kr tm pol tudi prespala, pa v nedeljo še kam zavila ... Pomoje bom za spremembo doma
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:43:29
|
|
|
|
ledenka
|
no, prej me je ven vrglo... pa sem hotla tole napisat obi, cestitam za plavalcke naj zadenejo cilj! sulfinija, super, da je kariotip ok in super, da bosta se s K probala, kljub vsemu je to manj invazivno
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:43:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis da ponovim vprašanje, kaj je 33o ml, za mismis, a sploh veš koliko večkrat je treba vstati in iti do hladilnika. Klinc** pa tak Heineken festival A si zrihtala avto danes? aaa, za tebe bo pol kar zirafa avta nisem zrihtala, je moj sel na sl. pot. sem se (spet!) prenarocila za cetrtek, bom sla kar ob 7h, itak grem k Reskotu takrat si takrat se na sihtu al se ne, ker kavo bom rabla Ajis, ob 7h še nisem v službi, jaz pridem tam nekje okoli 8. ure, žal...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:44:23
|
|
|
|
sonček33
|
žižek ni najin, od moževega brata je...star wolksvagen.... tak hipijevski, ampak luštn... Joj Portugalska... to bo tudi moj dopust...enkrat...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:44:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kakšni so plani za jutri, bejbe? Midva greva v vipavo na piknik z avtodomom bova kr tm pol tudi prespala, pa v nedeljo še kam zavila ... Za čez dan še ne vem . Zvečer pa na žur A vidva imata avtodom, al sta ga najela? Midva sva šla enkrat z avtodomom na Portugalsko. Moj najljubši dopust . Če ti je kje všeč ostaneš dlje, če ti ni, greš naprej v planu je piknik upam, da bo vreme ok!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:44:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra Al gre enga potegnit
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:45:12
|
|
|
|
zarja1
|
MISMIS samo ta je boljši, ne da?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:45:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Miškin sinek ja, ja seveda, temu bi z veseljem vsak večer brala pravljice za lahko noč a Zuliettko in Justino? hm hm hm, mogoče ja, mogoče pa ne, pa ne o tem naglas govoriti, saj veš, da sem jaz bolj sramežljive sorte
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:45:42
|
|
|
|
sonček33
|
enga enmu potegnt
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 22.8.2008 21:45:57
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis ma klinc, ve se samo delate norca iz mene, grem jest po nov pir v kevder, pa še enmu potegniti, potem pa pridem nazaj Dons ga pa res sekaš pa glej, da nauš prehitra Al gre enga potegnit ENGA gre ENMU potegnt
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?