mismis
|
No, če ste me pogrešale, jaz sem tukaj...po cca 3 km teka in 4 km sprehoda s , potem pa še česanje, sem se parkirala za LT s svojim pirčkom v roki. Danes se ga 100% zaslužim in nazdravjam Obi van Kenobi ( ) čestitke za pikico, lepo jo čuvaj. Sicer ne vem, ali sem ti prav določila datum za test, sporoči, če je potrebno kaj popraviti. Zarja, Zarja, na pasji poslušnosti je treba delati, to je dolgotrajen proces, ampak lepo, da si se začela rekreirati. Ful paše, a ne. Matthew McConaughey, to je super izbor, lahko pa zame pripopaš še kakšnega Colina Firtha Shuka, ti se pa kar slini, sej te razumem, ker ne smeš Sonček85, kako si ti meni, vidim da te nosečnost še ni spremnila, še vedno ti gredo neumnosti po glavi, tako kot meni Želvica, še kakšen dan počakaj, potem pa le naredi test, saj veš, da so znaki za in za zelo podobni, ne bi bila prva, ki bi ji uspelo naravno zanositi s suprefactom, naša nosečka Orto2 je že ena takšnih. Ajsi, takšno torbo smo mi že nabavili cca 2 meseca nazaj, ampak kaj ko so notri samo 330 ml Hajniji, kaj pa je to za mismis Žiži, mismis piše še post, sorry malo traja, vmes pa nalivam pirček, pa ti?
< Sporočilo je popravil mismis -- 22.8.2008 21:27:15 >