|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
7.8.2008 21:24:27   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz pa komaj čakam user posted image . Imam opčutek, da jo bom dobila jutri. V torek zvečer  sem vzela zadnjo tableto Prometriuma. Snifam že od ponedeljka. In če jutri pruide težkooooo pričakovana user posted image  (upam, da zadnja letosuser posted image ) , grem v soboto 9.8. po prvo špiko. Bi že rada začela, ker sem kar malo nučakana ratala. Moram pa povedat, da sem tako včeraj, kot danes uživala ob pirčku (brez alko user posted image ) in je bilo prav fajn. V glavnem, ko dobim user posted image , bom lahko več povedla, kako poteka moj postopek.

dobrodosla v svet pivopivk user posted image  

user posted image  in na zdravje! tud ce je brezalko, mal pomaga user posted image  

Hvala za sprejem v svet pivopivk. user posted image
Ampak ne samo, da pomaga, tudi paše. Si nisem mislila. user posted image  No, saj drugače je pa meni tako in tako pir od nekdaj dober, seveda Laško (mal reklame) user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.8.2008 21:24:39   
zarja1
Libiuser posted image . Res ne vem od kot ta energija, bi kar cel danuser posted image .

user posted image pa v službi tu in tam poklepetam z vami. Pol me pa direktorca (full prisrčna, odštekana punca) malo user posted image , jaz zaglumimuser posted image

"Joj kak je to prišlo na računalnik?"user posted image Pol pa taki smeh v pisarni, da crkneš!!!user posted image user posted image user posted image
Vse pa je oproščeno, ker ve, da je to za bodočeuser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
7.8.2008 21:28:36   
zarja1

user posted image  in na zdravje! tud ce je brezalko, mal pomaga user posted image  

Ampak ne samo, da pomaga, tudi paše. Si nisem mislila. user posted image  No, saj drugače je pa meni tako in tako pir od nekdaj dober, seveda Laško (mal reklame) user posted image

POD TO SE PA PODPIŠEM!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
7.8.2008 21:32:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

POD TO SE PA PODPIŠEM!!!!!!

sploh v tej vrocini user posted image  sicer sem bolj za Heineken, lasko ni po mojem okusu user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
7.8.2008 21:33:49   
lučka 25
Saj nas skoraj pivo bolj združi, kot vse špike in snifi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
7.8.2008 21:39:26   
ledenka
jep, tudi na srecanjih tece v potokih user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
7.8.2008 21:41:01   
lučka 25

To je pa super. Če slučajno katera pride prič na srečanje in zamudi, mora potem samo pogledati kje sedijo same punce in pijejo pivo? (malo heca, brez zamere). user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
7.8.2008 21:41:45   
zarja1
Blanč, v sredo boš že prava....... user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
7.8.2008 21:44:54   
ledenka

To je pa super. Če slučajno katera pride prič na srečanje in zamudi, mora potem samo pogledati kje sedijo same punce in pijejo pivo? (malo heca, brez zamere). user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  naj premislim user posted image user posted image  mas skor prav user posted image  razen seveda trepetalk, tiste so na kakem soku, pa noseck. no, ali pa na brezalko pivu user posted image  je kar malce ritual, ko se navadis ene 14 dni, da vsak vecer spijes pircek user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
7.8.2008 21:48:34   
lučka 25

user posted image  naj premislim user posted image user posted image  mas skor prav user posted image  razen seveda trepetalk, tiste so na kakem soku, pa noseck. no, ali pa na brezalko pivu user posted image  je kar malce ritual, ko se navadis ene 14 dni, da vsak vecer spijes pircek user posted image  

To pa verjamem. user posted image  Pa vsaj en lep in hudomušen spomin je to na postopek, da ni vse samo stresno. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
7.8.2008 21:50:59   
zarja1
 se beremo jutri naprej........Lahko noč vsem skupaj

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
7.8.2008 22:00:37   
ledenka
nocko, zarja user posted image

grem tudi jaz user posted image  pred TV user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 7.8.2008 22:04:42 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
7.8.2008 23:57:13   
blanč
Blanč, v sredo boš že prava.......

ja, ja je kr bolš ker bo že 3-tjič in ni nobene panike več, že izkušena špikarka...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
7.8.2008 23:57:45   
blanč
nočko punce in lep vikend.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
7.8.2008 23:59:02   
Grethy
Libika bom zlo redkobesedna, ker je blo dons tooooo much napisanega  -  HVALA  user posted image user posted image user posted image

vam pivopivkam  pa, da mi poleg vseh znamk ne pozabite na Ringarajniken - NA ZDRAVJE in NA ZANOSITEV !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.8.2008 0:00:56   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

nočko punce in lep vikend.

sosedika, če zjutraj slučajno ne poškilim skozi okno -- MAXIMALNO UŽIVAJTA JUTRI in  tudi pol ČEZ VIKEND se imejta prelepo !!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.8.2008 8:10:04   
Pija76
Dobro jutro vsem!

Petek je user posted image   user posted image  user posted image , naj vam hitro mine delovni čas, potem pa maxi izkoristite vikend!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
8.8.2008 8:55:13   
pikovit
Hellou evo mene,zopet doma.Bila na morju,se imela krasno,morje ful toplo.Upam,da mi bo zneslo še kaj it.Punce čez 1 mesec se paporočimuser posted image Matr je šlo hitro.
Se vam kaj javim,ko bom imela čas.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
8.8.2008 9:16:13   
spelka12
pikoviteeeeeek U R back user posted image user posted image user posted image user posted image . A že čez 1 mesec bo porokauser posted image . Res gre hitr. Komej čakam slikce z dekliščineuser posted image .
grety, ful si mi lepo napisala na drugi temi. Hvala ti user posted image . Za nagrado vestno kukam v tvoje mesto.
Takoj ko bo možno bova spet začela hopacupat, seveda če bom sploh še znalauser posted image . Je že dolg od tega, mam tako pajčevino spodajuser posted image . Vem, da sem optimist ampak najrajš bi še letos pridelala pikico, al pa vsaj prve mesece v naslednjem letu. Če pa to ne uspe grem pa spet ata Reškota obiskat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
8.8.2008 9:18:55   
pikovit
Špelka veš,da jih dobišuser posted image .Kako si pa ti lubica mojauser posted image Mislim nate.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
8.8.2008 10:08:29   
zarja1
 user posted image
Dobro jutro......da bo čim prej vikend ena kavica za vse

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
8.8.2008 10:10:13   
zarja1
Pikovitek, zdravo. Lepo, da si spet tuuser posted image . Je bilo fino met možgančke malo na OFF, ne?

Zakaj sem jaz mislila, da ti štartaš v Mb septembra????

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
8.8.2008 10:12:01   
ledenka
Pikovitkica user posted image user posted image user posted image  kako priprave na poroko?

zarja, a je tvoja user posted image  ze za vogalom?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
8.8.2008 10:12:04   
spelka12
pikovit sej sem napisala, da sem optimistuser posted image . na zs.maš nekejuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
8.8.2008 10:14:11   
sonček33
spelka12 - dobrih ljudem se sreča vedno nasmehne. Jaz držim pesti, da bo konec leta za avju zelo zelo topel.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.