![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:24:27
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Jaz pa komaj čakam . Imam opčutek, da jo bom dobila jutri. V torek zvečer sem vzela zadnjo tableto Prometriuma. Snifam že od ponedeljka. In če jutri pruide težkooooo pričakovana (upam, da zadnja letos ) , grem v soboto 9.8. po prvo špiko. Bi že rada začela, ker sem kar malo nučakana ratala. Moram pa povedat, da sem tako včeraj, kot danes uživala ob pirčku (brez alko ) in je bilo prav fajn. V glavnem, ko dobim , bom lahko več povedla, kako poteka moj postopek. dobrodosla v svet pivopivk in na zdravje! tud ce je brezalko, mal pomaga Hvala za sprejem v svet pivopivk. Ampak ne samo, da pomaga, tudi paše. Si nisem mislila. No, saj drugače je pa meni tako in tako pir od nekdaj dober, seveda Laško (mal reklame)
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:24:39
|
|
|
|
zarja1
|
Libi . Res ne vem od kot ta energija, bi kar cel dan . pa v službi tu in tam poklepetam z vami. Pol me pa direktorca (full prisrčna, odštekana punca) malo , jaz zaglumim "Joj kak je to prišlo na računalnik?" Pol pa taki smeh v pisarni, da crkneš!!! Vse pa je oproščeno, ker ve, da je to za bodoče
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:28:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 dobrodosla v svet pivopivk in na zdravje! tud ce je brezalko, mal pomaga Hvala za sprejem v svet pivopivk. Ampak ne samo, da pomaga, tudi paše. Si nisem mislila. No, saj drugače je pa meni tako in tako pir od nekdaj dober, seveda Laško (mal reklame) POD TO SE PA PODPIŠEM!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:32:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 dobrodosla v svet pivopivk in na zdravje! tud ce je brezalko, mal pomaga Hvala za sprejem v svet pivopivk. Ampak ne samo, da pomaga, tudi paše. Si nisem mislila. No, saj drugače je pa meni tako in tako pir od nekdaj dober, seveda Laško (mal reklame) POD TO SE PA PODPIŠEM!!!!!! sploh v tej vrocini sicer sem bolj za Heineken, lasko ni po mojem okusu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:33:49
|
|
|
|
lučka 25
|
Saj nas skoraj pivo bolj združi, kot vse špike in snifi.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:39:26
|
|
|
|
ledenka
|
jep, tudi na srecanjih tece v potokih
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:41:01
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jep, tudi na srecanjih tece v potokih To je pa super. Če slučajno katera pride prič na srečanje in zamudi, mora potem samo pogledati kje sedijo same punce in pijejo pivo? (malo heca, brez zamere).
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:41:45
|
|
|
|
zarja1
|
Blanč, v sredo boš že prava.......
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:44:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jep, tudi na srecanjih tece v potokih To je pa super. Če slučajno katera pride prič na srečanje in zamudi, mora potem samo pogledati kje sedijo same punce in pijejo pivo? (malo heca, brez zamere). naj premislim mas skor prav razen seveda trepetalk, tiste so na kakem soku, pa noseck. no, ali pa na brezalko pivu je kar malce ritual, ko se navadis ene 14 dni, da vsak vecer spijes pircek
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:48:34
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jep, tudi na srecanjih tece v potokih To je pa super. Če slučajno katera pride prič na srečanje in zamudi, mora potem samo pogledati kje sedijo same punce in pijejo pivo? (malo heca, brez zamere). naj premislim mas skor prav razen seveda trepetalk, tiste so na kakem soku, pa noseck. no, ali pa na brezalko pivu je kar malce ritual, ko se navadis ene 14 dni, da vsak vecer spijes pircek To pa verjamem. Pa vsaj en lep in hudomušen spomin je to na postopek, da ni vse samo stresno.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 21:50:59
|
|
|
|
zarja1
|
se beremo jutri naprej........Lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 22:00:37
|
|
|
|
ledenka
|
nocko, zarja grem tudi jaz pred TV
< Sporočilo je popravil ledenka -- 7.8.2008 22:04:42 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 23:57:13
|
|
|
|
blanč
|
Blanč, v sredo boš že prava....... ja, ja je kr bolš ker bo že 3-tjič in ni nobene panike več, že izkušena špikarka...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 23:57:45
|
|
|
|
blanč
|
nočko punce in lep vikend.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 7.8.2008 23:59:02
|
|
|
|
Grethy
|
Libika bom zlo redkobesedna, ker je blo dons tooooo much napisanega - HVALA vam pivopivkam pa, da mi poleg vseh znamk ne pozabite na Ringarajniken - NA ZDRAVJE in NA ZANOSITEV !!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 0:00:56
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč nočko punce in lep vikend. sosedika, če zjutraj slučajno ne poškilim skozi okno -- MAXIMALNO UŽIVAJTA JUTRI in tudi pol ČEZ VIKEND se imejta prelepo !!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 8:10:04
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro vsem! Petek je , naj vam hitro mine delovni čas, potem pa maxi izkoristite vikend!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 8:55:13
|
|
|
|
pikovit
|
Hellou evo mene,zopet doma.Bila na morju,se imela krasno,morje ful toplo.Upam,da mi bo zneslo še kaj it.Punce čez 1 mesec se paporočim Matr je šlo hitro. Se vam kaj javim,ko bom imela čas.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 9:16:13
|
|
|
|
spelka12
|
pikoviteeeeeek U R back . A že čez 1 mesec bo poroka . Res gre hitr. Komej čakam slikce z dekliščine . grety, ful si mi lepo napisala na drugi temi. Hvala ti . Za nagrado vestno kukam v tvoje mesto. Takoj ko bo možno bova spet začela hopacupat, seveda če bom sploh še znala . Je že dolg od tega, mam tako pajčevino spodaj . Vem, da sem optimist ampak najrajš bi še letos pridelala pikico, al pa vsaj prve mesece v naslednjem letu. Če pa to ne uspe grem pa spet ata Reškota obiskat.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 9:18:55
|
|
|
|
pikovit
|
Špelka veš,da jih dobiš .Kako si pa ti lubica moja Mislim nate.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:08:29
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro......da bo čim prej vikend ena kavica za vse
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:10:13
|
|
|
|
zarja1
|
Pikovitek, zdravo. Lepo, da si spet tu . Je bilo fino met možgančke malo na OFF, ne? Zakaj sem jaz mislila, da ti štartaš v Mb septembra????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:12:01
|
|
|
|
ledenka
|
Pikovitkica kako priprave na poroko? zarja, a je tvoja ze za vogalom?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:12:04
|
|
|
|
spelka12
|
pikovit sej sem napisala, da sem optimist . na zs.maš nekej
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:14:11
|
|
|
|
sonček33
|
spelka12 - dobrih ljudem se sreča vedno nasmehne. Jaz držim pesti, da bo konec leta za avju zelo zelo topel.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.