|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
7.8.2008 10:23:30   
Zvezdica
Dan....

mi smo pa nazaj:) Do morja sploh prišli nismo, ker je gospa, ki nam ponavadi oddaja, imela frej samo za tri dni, pa smo ostli kar v bih. Hudo, ne moreš verjet akšen folk. V celem tednu enega ni bilo slabe volje. Sam smeh.... Se bom kar tja preselila. Pa hranauser posted image user posted image user posted image

Men so čevapi zakon. res sem povsod prosila naj full zapečejo, ma hrana je kot pravjo ubi božeuser posted image

Tako, mi 4je smo fajn, Liam je spoznal kar nekaj prijateljev in so se imeli fajn. Hecno, kako 5 različnih otrok, ki govori vsak svoj jezik se odlično razumejo in sploh imajo fajn.

Grem počivat, pa potem v šoping, pa vas berem. Za nazaj nima smisla brat, ker ste čvekice, katere sem zelo pogrešala in večkrat poskušala ujet kak vajerles... Žal ni šlo.

Tako..grem počivat.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.8.2008 10:24:05   
Zvezdica
Sonček ma pa tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.8.2008 10:28:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ma, grethy - sončki smo zakon

ITAK user posted image user posted image user posted image user posted image ITAK user posted image user posted image user posted image user posted image ITAK user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
7.8.2008 11:28:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Midva sva ravno govorila, da se morava še vrniti v Rim (tam sva se zaročila) ravno v apartmaju Serendipityuser posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   te pa je treba it nazaj, ni kaj. Vama bom zrihtala nepozaben, noro romatičen dopust v ''mojem'' apartmaju! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Serendipity upam, da dobišuser posted image čimprej.

naj se tele besede pozlatijo user posted image user posted image user posted image user posted image  Mah, kak sem pa jaz neučakana ratala, le kje je moja vztrajna potrpežljivost .. aja, na dopustu, v kakem Rimu uživa v apartmaju Serendipity user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
7.8.2008 12:21:22   
zarja1
Serendipity pa tale, ki ga daje v najem je tud fejst. Ta pravi Italijan, Ricardo mislim da mu je ime.
Saj bo pošta prišla.......držim pestiuser posted image , da že zdaj v avgustu/septembru.

Horny Teddy

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.8.2008 12:57:17   
blanč
Jutro, eh ni več, sam jaz tolk pospravljam danes, da sploh ne vem, da je treba že južno kuhatuser posted image user posted image user posted image .
Grethi a ti si pa home alone??Ko pridem od Reša popoldne te povabim na sladoled, upam, da ne bo spet kakih smetnj, ki so pri nas kar pogosteuser posted image user posted image user posted image
Libi, moj pesek že ne lula po kandelabrihuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.8.2008 13:32:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jutro, eh ni več, sam jaz tolk pospravljam danes, da sploh ne vem, da je treba že južno kuhatuser posted image user posted image user posted image .
Grethi a ti si pa home alone??Ko pridem od Reša popoldne te povabim na sladoled, upam, da ne bo spet kakih smetnj, ki so pri nas kar pogosteuser posted image user posted image user posted image
Libi, moj pesek že ne lula po kandelabrihuser posted image user posted image

Oj sosedica, ti me kr poklič, če se ne javim na mobilca, uporabi kremenčkovega, pa ne prevelko skalo vzet, sej veš da šipe niso moje user posted image user posted image user posted image user posted image ... ooooppppaaaa a modrookca greš pogledat lisico mala user posted image user posted image user posted image user posted image ... superička ... a se boš pred sladoledom še špiknla al pol ??? ... ma kukr ti paše ... uglavnem ti povabiš jaz pa plačam user posted image user posted image user posted image user posted image ... VAŽI??? user posted image user posted image važi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

he he he libi sploh ne ve da si ti vmes že IMAGE zamenjala ... sej te modrooki sploh ne bo spustu nazaj domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
7.8.2008 13:39:06   
blanč
Sem dobila najlepši motor, sem naredla nov imiđ a zdej naj pa zanosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
7.8.2008 13:43:55   
Grethy

Sem dobila najlepši motor, sem naredla nov imiđ a zdej naj pa zanosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

OPAAA, da o motorju ne govorim jaaaaa ... a veš kaj ... sej je moja tetka tlele dol rekla, da se je ona tud ko je bla mlada furala z motorjem in to noseča ... tko da ... pravijo da so dobre stvari vedno tri ... se pravi
1. IMAGE,
2. MOTORINČIČ,
3. BEBICA

user posted image user posted image user posted image jz že navijam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
7.8.2008 13:44:32   
blanč
ej, upam, da se bom že špiknla oz., da me bo modrooki. Joj se spolnem, ko sem dobila prvo špiko v tazadnjo.
Je mojmu pokazu kako se reči streže in je rekel "najprej odmakneš rob hlačk", pol pa "joj, saj vaša jih pa sploh nima"user posted image user posted image user posted image user posted image ...Seveda mela tini mini tangice, ki jih je moja rita normalno, kar vase potegnlauser posted image .
Sej že komaj čakam, da ga vidim, ker zmeri kako tako pripelje, da se mi pol še cel dan smejiuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
7.8.2008 14:21:19   
Grethy

ej, upam, da se bom že špiknla oz., da me bo modrooki. Joj se spolnem, ko sem dobila prvo špiko v tazadnjo.
Je mojmu pokazu kako se reči streže in je rekel "najprej odmakneš rob hlačk", pol pa "joj, saj vaša jih pa sploh nima"user posted image user posted image user posted image user posted image ...Seveda mela tini mini tangice, ki jih je moja rita normalno, kar vase potegnlauser posted image .
Sej že komaj čakam, da ga vidim, ker zmeri kako tako pripelje, da se mi pol še cel dan smejiuser posted image

ok bejba ... si nasmejala tud mene zdej ... javi se mi ko se vrneš ... jaz bom pa verjetno mačka vzela v roke pa belit po sobi ... bom vidla kolk bom pri volji ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
7.8.2008 14:24:19   
ledenka
blanci, fajn opravi pri Reskotu user posted image  in naj bo spika cim manj boleca user posted image  pa javi, kdaj imas prvi UZ!

zvezdica, ze nazaj user posted image  super, da ste se fajn imeli! zdaj pa sem lacna, ko si cevape omenla user posted image  

grethy, ce bos tolk o strudlju govorila, se ti nacrtam na vrata user posted image  

zarja, ampak tale fantek user posted image  je v Bruslju user posted image  ne v Rimu user posted image

Se* user posted image  vis, mas apartma zate! skrajni cajt, da gres v Rim - tako ali drugace user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
7.8.2008 17:01:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zarja, ampak tale fantek user posted image  je v Bruslju user posted image  ne v Rimu user posted image

Se* user posted image  vis, mas apartma zate! skrajni cajt, da gres v Rim - tako ali drugace user posted image

Saj vem, a je ta smile vsaj malo bil podoben značilnim rimskim fontanam (res pa ni fontana di trevi)......tud tisti drugi ni iz Kreteuser posted image user posted image user posted image   MORAŠ PA PRIZNAT DA STA DOBRA, AL NE????

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 7.8.2008 17:02:14 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
7.8.2008 17:06:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Evo še Ricardov naslov, da se ne izgubiš;
Viale Castro Pretorio 25
00185 Roma
www.serendipityinrome.com
info@serednipityinrome.com
+390645434462
+393471285731

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
7.8.2008 17:20:15   
Pija76
Ojla punčke,

vidim da ste super! Zelo lepo!

Zvezdica je pričevabčala nazaj, zdaj prosim ne razlagaj preveč o bosanski hrani ker imam že sline, pa sem ravno po kosilu.

Serependy čau, te moram pozdravit, še nisem uspela user posted image .

Sonček sončkast kako si?

Ledenka  ima novo oblekico, prav všeč so mi tele tvoje, jaz jo moram tud počasi zamenjat user posted image ...

Abra midva hodiva na našo obalo tko da ni tako daleč, kar gre...imam prav pomanjkanje morja, tko da sedaj je akcija vsak vikend. Aja pa če ne veš, 2 vikenda sva se odpravljala, odpravila se pa nisva user posted image user posted image user posted image , tko da je bil prejšnji šele prvi user posted image user posted image . Pol mi je pa teden prekratek za vse postoriti!

Blanč ustane že po poldnevu user posted image user posted image user posted image , dobr se ti gode in tako je prav.

Grety pa navsezgodaj, pomoje mata z Blanč kar štajersko dežurstvo a ne? Kako si?

Zarja se je odločila da bo pa dejavna zdaj ko je končno spet k nam našla!

Tečem jaz domov k babi, pa danes imam namen pomit hiško in  cunje speglat user posted image , da ne bo kot pri ciganih user posted image . Uživajte!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
7.8.2008 17:22:09   
Pija76
Ledenka se pa redno preoblači user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
7.8.2008 18:26:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ojla punčke,

vidim da ste super! Zelo lepo!

Blanč ustane že po poldnevu user posted image user posted image user posted image , dobr se ti gode in tako je prav.

Grety pa navsezgodaj, pomoje mata z Blanč kar štajersko dežurstvo a ne? Kako si?

Opa pomota, Blanč je kukr petelin, je navsezgodaj že vsa naspidirana, jaz sem pa bolj medvedje sorte, ja tud pokosmatena sem bolj kot je normalno, ampak pustmo zdej to user posted image user posted image user posted image user posted image ,
dežurava pa kr skupej, razen kadar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa tud ni tko poredko , pol pa včasih men neta zmanjka, včasih pa nje ... pa sej razumete, sej smo na istem user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Pijček jaz sem ravno prešla fronto "poporonedepresije" me je vsekala s 14 dnevno zamudo, pa se že pobiram ... enkrat te mora prtegnt, da se zjokaš pa pokonc postavš ane ...

... zdej mi pa dejte mir, ker grem k moji spodnji sosedi na kofe, me je že dvakrat klicala ... user posted image user posted image user posted image

adijozaencajt

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
7.8.2008 19:14:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Zarja se je odločila da bo pa dejavna zdaj ko je končno spet k nam našla!

user posted image  Zdaj ste me zasvojileuser posted image ............saj se bom poboljšala....user posted image al pa vpisala k user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
7.8.2008 19:53:49   
blanč
evo mene, Reš ima drugačno računanje kot jaz, tako, da šele v sredo pade prva špikauser posted image user posted image
pija,da ti besede zlato ratajo in da bi me pustili enkrat do poldneva spatuser posted image .
Midva z mojim, sva se odločla (mal prej) da jutr spet krenema na sočo, ker grema v soboto še na kanjoninguser posted image .
Pridne bit, se vam javim v ponedeljek na žalost že iz službe, ker se mi dopust izteka...
pa pa

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
7.8.2008 19:58:38   
blanč
dežurava pa kr skupej, razen kadar to pa tud ni tko poredko , pol pa včasih men neta zmanjka, včasih pa nje ... pa sej razumete, sej smo na istem

čuj,pr nas bolj poredko... Mama vedno kako prekinitev, al telefon, al zvonc, al tašča, al sosed iz delavnice prleti....user posted image user posted image user posted image  Pozno zvečer se nama pa ne ljubiuser posted image
zato bova pa spet mal ušla v samotouser posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
7.8.2008 20:02:44   
sonček85
naj vas vse lepo malo pozdravim in vihram naprej saj sem že skoraj na dopustu in še moram par stvari urediti.

imejte se in smejte se.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
7.8.2008 20:03:52   
libi
Ojla punce,

Blanch nisem nič hudega mislila, ko sem rekla, da tvoj user posted image  lula po kandelabrih. Se mi je zdelo, da ko si ga spustila, da si mu rekla, da gre lahko samo do kandelabra...no zgleda sem se zmotila...sorči...user posted image
Je bla pa moja hčerka toooolk navdušena, ko ga je zagledala...jst najprej sploh nism opazila, da se tam kaj dogaja...no pol k je pa naša miškolinka zacvilila od sreče...sem pa koj vedla, da mora nekje v bližini bit en fletn user posted image ...pol sm pa hitr skontala, da je to sigurno Piki od Blanch, k vem, k je Gretka pravla, da ga skoz okno vsak dan gleda....eto in pol sm še tebe vidla...pred menjavo imiđa, seveda user posted image , tko da zdej spet ne vem, kako izgledaš user posted image

Hehehe, si me pa nasmejala zdej z opisom, kako se je tvoj učil tebe špikat...si kr predstavljam modrookega dr. ...kako išče tisti slavni rob hlačk...hehehe, no še dobro, da jih ni šel pregloboko v grabenček iskat in ven vlečt....user posted image

Grethy moja....sej je prov, da so prišle solze in obup in žalost in jeza in večni: zakaj jaz...user posted image ....na plano...
Če te še kakšna zakasnela krizica popade...si kar daj duška...tud kakšen kozarc v tla zabriš....bo bolje, boš vidla...pa kr jokaj in izjokaj vse kar te duši in ti dela cmok v grlu....potoži se tistemu/tisti, ki veš, da ti bi ob takih trenutkih stal/a ob strani...sigurno te bo poslušal/a in ti skušal/a pomagati, kolikor bo le v njegovi/njeni moči...magari le za ramo nastavit, da se zjočeš na njej...lažje je, če lahko z nekom govoriš o tem, kar te žalosti...in lažje spraviš vse iz sebe....

Ampak pazi...tudi zate pridejo dnevi...ki so namenjeni samo tebi...v taki ali drugačni obliki....jst upam in še vedno močno držim pesti, da vama uspe naravno...in da bomo skupaj trepetali za vse tvoje UZje...skupaj pomagali, ko ti bo slabo, če boš samo poduhala kakšno npr. čistilo....ko ti bo trebuh rastel....pa joške bolele...vidva kr fejst user posted image , in matr vola..ni hudič..da vama bo ratalo!!!

Zarja...hehehe, me nasmeješ s tvojimi posti...si polna energije in veselja.....super!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
7.8.2008 20:16:43   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 08.08.
Oktavija - UZ

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
Gloria - pregled

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2948
    7.8.2008 21:15:45   
    lučka 25
    Olja punce. Vidim, da ste pridne čveke.

Oktavija, dobro opravi jutri na UZ.

Blanč, v sredo naj se začne tvoje špikanje rodovitno. user posted image  

sonček, še tu. Uživaj na dopustu.user posted image

Serendipity, naj pošta čim prej pride.

Zarja in ledenka, še malo pa se bo vama tudi začelo dogajat. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa komaj čakam user posted image . Imam opčutek, da jo bom dobila jutri. V torek zvečer  sem vzela zadnjo tableto Prometriuma. Snifam že od ponedeljka. In če jutri pruide težkooooo pričakovana user posted image  (upam, da zadnja letosuser posted image ) , grem v soboto 9.8. po prvo špiko. Bi že rada začela, ker sem kar malo nučakana ratala. Moram pa povedat, da sem tako včeraj, kot danes uživala ob pirčku (brez alko user posted image ) in je bilo prav fajn. V glavnem, ko dobim user posted image , bom lahko več povedla, kako poteka moj postopek.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 7.8.2008 21:16:57 >

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2949
    7.8.2008 21:18:41   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz pa komaj čakam user posted image . Imam opčutek, da jo bom dobila jutri. V torek zvečer  sem vzela zadnjo tableto Prometriuma. Snifam že od ponedeljka. In če jutri pruide težkooooo pričakovana user posted image  (upam, da zadnja letosuser posted image ) , grem v soboto 9.8. po prvo špiko. Bi že rada začela, ker sem kar malo nučakana ratala. Moram pa povedat, da sem tako včeraj, kot danes uživala ob pirčku (brez alko user posted image ) in je bilo prav fajn. V glavnem, ko dobim user posted image , bom lahko več povedla, kako poteka moj postopek.

dobrodosla v svet pivopivk user posted image  

user posted image  in na zdravje! tud ce je brezalko, mal pomaga user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2950
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.