|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
23.9.2008 21:04:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Hihi, če bi hotla vse na poti obdelat, najboljše da se jutri zjutraj spravima od domauser posted image

torej, upam, da si že spakirana.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.9.2008 21:04:56   
madejka
vedno v pripravljenostiuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.9.2008 21:13:38   
Ajvy

no, potem se vidmo.....

grem spat....jutr je velik danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.9.2008 21:22:26   
madejka

user posted image

Ajvy - 24.9.1979
Češnca - 3.10.1979
*maja - 22.10.1981

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.9.2008 21:23:10   
madejka
Babike, ki ste imele vmes roj. dneve... se opravičujemuser posted image

user posted image

pupi - 24.8.1982
Miša99 - 12.9.1974 
Rožica82 - 18.9.1982

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.9.2008 21:25:27   
majrim

Ja mi2 sva sama do nedelje!!!

Ajvy mogoče pa res kaj pridema, če nama bo dolgčas.user posted image Se odločava če bi šla na primorsko za vikend...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.9.2008 21:26:26   
Ajvy

Babike, ki ste imele vmes roj. dneve... se opravičujemuser posted image

user posted image

pupi - 24.8.1982
Miša99 - 12.9.1974 
Rožica82 - 18.9.1982

Vsem en velik vse najboljše...veliko zdravja.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.9.2008 21:26:52   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

no, potem se vidmo.....

grem spat....jutr je velik danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....uživaj ga,kot da bi bil edini!!!!!!!!!!!!!!11user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.9.2008 21:27:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Ajvy mogoče pa res kaj pridema, če nama bo dolgčas.user posted image Se odločava če bi šla na primorsko za vikend...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a vidiš to, samo da se primorsko omenja...jo že vonj zvabi k nam......

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.9.2008 21:27:29   
majrim
kje pa je pupi???????????????????user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.9.2008 21:28:07   
majrim

a vidiš to, samo da se primorsko omenja...jo že vonj zvabi k nam......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
23.9.2008 21:29:10   
majrim
ajvy....sej berem,a kaj ko smo te dneve imeli pestro...pa še dva koraka ne naredim,pa že kriči mami,mamiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.9.2008 21:29:37   
Ajvy

no, potem se vidmo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....uživaj ga,kot da bi bil edini!!!!!!!!!!!!!!11user posted image user posted image user posted image user posted image

vednouser posted image ....hvala ....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.9.2008 21:30:10   
Ajvy

ajvy....sej berem,a kaj ko smo te dneve imeli pestro...pa še dva koraka ne naredim,pa že kriči mami,mamiuser posted image

vem kako je to...mi še vedno odmeva, čeprav že eno uro spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.9.2008 21:33:50   
majrim

vem kako je to...mi še vedno odmeva, čeprav že eno uro spiuser posted image user posted image user posted image

pa kaj to vrtec dela al kaj*??user posted image ...se mi zdi,da prej ni bila taka...zdej pa samo okoli mene,ko smo vsi trije...pa skače po meni in se carta..
zato pa grem počasi spat,da se malo odpočijemuser posted image

p.s. ne bit jezna,če  ti bom jutri bolj pozno voščla...delam zjutrajuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.9.2008 21:34:02   
madejka
Ma bodite srečne, pri nas je samo ati ati atiuser posted image In zdaj ko ga ni, je najprej: ati pol pa maha z rokicami, da ga niuser posted image

Majrim na žalost ne na obalouser posted image Na obali nimama nikogar, da bi šla dol gnjavituser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.9.2008 21:36:16   
majrim

Ma bodite srečne, pri nas je samo ati ati atiuser posted image In zdaj ko ga ni, je najprej: ati pol pa maha z rokicami, da ga niuser posted image

Majrim na žalost ne na obalouser posted image Na obali nimama nikogar, da bi šla dol gnjavituser posted image user posted image

pa saj nikoli nam ni prav user posted image user posted image user posted image user posted image ...kakšen dan pa takoj podpišem,da bi klicala samo tatauser posted image ...sej ne rečem,mi je prelepo,ko se tako tiška k meni,a kaj ko niti sračkat ne morem v miruuser posted image
naaaaaaaa,najprej neki piše,pol pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.9.2008 21:40:13   
madejka
Aaaaaa, kaj se mi je zdaj nardilo... pišem z eno roko, v drugi pa držim grozd pa kr z usti trgam jagode dol... in pade na tipkovnico ven en grdi kosmat pajekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ko tak sovražim pajke!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.9.2008 21:41:27   
madejka
Baje je Vipava tud primorskauser posted image Tam mam cimro, ki me že skoz vabi dol... Itak, da bi bla bolj vesela, če bi bla cimra doma na obaliuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.9.2008 21:44:30   
Ajvy

pa kaj to vrtec dela al kaj*??user posted image ...se mi zdi,da prej ni bila taka...zdej pa samo okoli mene,ko smo vsi trije...pa skače po meni in se carta..
zato pa grem počasi spat,da se malo odpočijemuser posted image

p.s. ne bit jezna,če  ti bom jutri bolj pozno voščla...delam zjutrajuser posted image

mislim da....in tudi ko obiski pridejo se prvo stisne k meni in me dolgo časa ne spusti...čisto nič njej podobno....ampak sem prebrala ,da nas več potrebujejo ko gredo v vrtec....ne vem....božžčki naši mejhni....škratki

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.9.2008 21:45:05   
Ajvy

Aaaaaa, kaj se mi je zdaj nardilo... pišem z eno roko, v drugi pa držim grozd pa kr z usti trgam jagode dol... in pade na tipkovnico ven en grdi kosmat pajekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ko tak sovražim pajke!!!

sovražim pajke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.9.2008 21:58:44   
baja*

Baja...pa dobr punca, a ti še vedno nakupuješ...čakam ,da se s čim lepim pohvališ, da lahko jaz mal fovšarije zganjam.....

user posted image user posted image user posted image
Res da sem neodločna sam da bi pa 3 dni kupovala... tak pa spet neuser posted image  kupli smo pa najkice, take fajne mehke z malo manj fajno cenouser posted image  pa jakno v Zari. Bunde še nismo kupli, pa žabic tud ne, tak da sorry, ti ne znam povedat, kje so ugodne... Drugače pa punce hvala za nasvete glede trgovin. V Kiku sem že kupla kakšno majčko za doma ki mi je ni škoda, drugače pa tud mi največ kupujemo v H&M in C&A. Pa Turbo limač sem odkrila v centru mesta, sam je bil žal zaprt. Kak grozno zgleda center MB-ja v soboto popoldne, čisto prazno, nikjer žive duše, kot mesto duhovuser posted image user posted image  me je kr malo strah ratalouser posted image  pol greš pa v Evropark pa ti je kr jasno, kje je ves folk...

kapica lej jo lejuser posted image user posted image  si nas zafrknilauser posted image

ulla kdaj imaš pa ti UZ???

še to vam moram povedat, da se je Rene danes prvič "stepel" v vrtcuuser posted image  ga je bojda en skoz hodo nekaj prčkat, pol je pa Reneju dop.izdlo in ga je zlasal, oni pa njega uščipnil v vrat... no, ja, se je že začelo... upam samo, da se ne bosta zdaj skoz ravsalauser posted image

tak, grem še kakšno z dragim rečt (aja, nisma več skreganauser posted image ), pol pa v vertikalo... mater, kak sem zgodnja ratala, ob desetih se mi že oke okol sučejouser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.9.2008 22:07:37   
madejka
Baja fajn, da nista več skregana z dragimuser posted image

Jaz grem tud spat, ker se je mali že 4x zbudil... in bo spet zbujanje na 15 minuser posted image
Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.9.2008 6:36:35   
majrim
AJVY...iz srca do srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM!!!!!!!!!!!!!
user posted image
user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.9.2008 7:58:13   
corfu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.