baja*
|
ajvy vse najboljše za rojstni dan! bačko mi mamo PP, najprej nisem bla glih zadovoljna z njim, zdaj mi je pa čisto ok ratal (odkar se skor nič več ne vozi v njem ne, hecam se ) edino kar me res moti so male kole. sanek kak se počutiš? Daj se bolj pogosto javi... ksenja rene ima vse enke in tri dvojke, na pohodu so zg. štirke. O vidim, da sta z Dito nekje na istem ulla poročaj, kako bo. anja in madejka uf, se mi vidve smilita glede teh neprespanih nočk si sploh ne znam več predstavljat... Mi tud spimo v isti sobi, ker njegova (oz. najina nova spalnica) še nekaj cajta ne bo perajt, ampak ga zgleda ne moti več - ga pa je včasih, vsak šum ga je predramil... res pa je, da nisem za vsako malenkost vstajala, ampak sem ga probala dat čimbolj na ignore in nam je nekak uspelo, tak da zdaj spi celo noč. siskamiska da operacija sploh ne bo potrebna! No tak, Rene jih je danes spet fasal in to od istega fantka. Saj je še prehitro, da bi se kaj ekstra zasekirala, sam nič kaj mi ne diši tole . Po licu, čelu in pod očko je popraskan... pa ajde, tele praske bodo že zacelile, mene bolj skrbi to, da si gresta ta dva menda prav na živce vzgojiteljica noče povedat, za katerega fantka gre, bo pa preštudirala, kako bodo zdaj furali naprej... Najbolj me skrbi, da se ne bi zdaj Reneju vrtec zasral al pa da ga bo strah it tja. Sicer pa valda, da če je v taki situaciji, da je izzvan, raje vidim, da vrne nazaj, kot pa da se umakne... Drugače sem pa tud jaz opazla nekaj sprememb na Reneju odkar hosi v vrtec: naspidiran je v nulo, več se hoče cartat in nosit, fuuuuul bolj je trmast, dere se za BV... So pa tudi pozitivne spremembe: ful lepo že sam je in pije iz kozarčka, naučil se je novi ples, manj mu grem na živce in mi večkrat podari tesen objemček lp:)
|